- 5 Ekim 2007
- 3.119
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 3 embiriyom vardı açılırken 1i bozuldu 2tane kaldı.canım aşamalar kolay sadece estroderm bant yapıştırıyorsun elevit vitamin ve aspirin içiyorsun hergün 15.gün crinone jel kullanıyosun prednol ve tedrodox içiyosun 17.gün transfer oluyor yani benim böyle oldu
arkadaşalr benim 3 emriyom var...çözülürken kayıp oluyor mu merak ediyorum...birde dondurulmuş tedavisinde hasta olduktn sonra ilaçlara başlanıyor ama daha sonraki süreci anlatırmısınzı?
bnm transferim adetimin 14.günü yapıldı biraz erken sanki değil mi?? Rahimin kalınlaşma durumuna göre karar veriyoruz dediler..uygun kalınlığa geldi dediler. Ama 14.gün transferi olanda hiç duymadım dahaççbu yüzden biraz hatta bayaa tedirginimm ben..
arkadaslar blast dondurulmuşlarla denedım negatıfffff pazartesı test yaptırdım 12 gundu hala adet olmadım başınıza negatıf olup adet olmadıgınız oldumuuu ıkıncı denedeme olumsuzzzzzzzz ne yapayım nerlere gıdeyım hayata nasıl tutunayımmmmmmmm
cnaım kaç tane koydular...doktor tutmama sebebi ile ilgili bişey dedimi?
merhaba; hayırlı olsun inşallah bebişlerine kavuşursun.
Kaç embriyo transfer edildi acaba. Transfer sonrası ne gibi önerilerde bulunuldu sana.
Allah tamamına erdirsin. Kendine dikkat et......
teşkrlr canım....başladım ben ..umarım her şey yolunda gider....sanad boooollllll şans...hamiş olursam tabiki paylaşırım.....çünkü burda çok rahatım...herkes aynı şeyleri yaşadığımız için rahat oluyo birbirimizi anlıyoruz....
ranacım özelde mesaj astamıyorum belli sayıyımı tamamlamam gerekiomuş neymiş...merak ettim seni ne aşamadasın ???
bnm transferim adetimin 14.günü yapıldı biraz erken sanki değil mi?? Rahimin kalınlaşma durumuna göre karar veriyoruz dediler..uygun kalınlığa geldi dediler. Ama 14.gün transferi olanda hiç duymadım dahaççbu yüzden biraz hatta bayaa tedirginimm ben..
pikocu 22 sinde transfermi var yoksa kontrolmu???21 dede benim kontrol var inşallah güzel şeyler duyarız allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah
nasılsın ? Nasıl gidiyor?
valla bende bilsem cvp verecem amaa :)) sürekli kendimi dinliyorum, kasığım ağrıdı yasasın...gazım yok neden...aa sanki başım mı dönüyor şeklindeyim sürekli..
şu an tuttu hissediyorum deyip 10 dk.sonra yok bu sefer olmadı diyorumm sanırım kafayı yemek üzereyim:))
canım kontrol var...ama heralde transferim pek uzamaz...dualarınızı bekliyorum....
ben dondurulmuşlarla deneyeceğim bakalım hasta olmayı bekliyorum...ben geçen sene ilk tüp bebek denemesi kimyasal gebelik ile sonuçlandı ondan sonra ağır bir enfeksiyon...şimdide tam 1 sene sonra tekrar denemeye karar verdik bakalım benim tüplerde sıkıntı var...inş.tutar...3 tane dondurulmş var eğer bir aksilik olmazsa 3 ünü koyacaklar...öyle işte..sen nerede başladın
canım ben kadıköy acıbademdeyim.ilk denemem aralıktaydı 2011...ilk denememde tuttu,ama 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim ,ocak sonu subat başı gibiydi...nisanda dondurulmuş tedavisi aldım,enfeksiyon nedeni ile bu aya bıraktık bakalım,bu ay da tedaviye başladım ...allah yardımcımız olsun,geçtiğmiz kasımdan beri uğraşıorum yani aklım hep orda...inşalah bi problem olmazda bu ay hepimizin hamiş haberlerini alırız:))))))))çok istiorum bunu çokkkkkkkkk
canım ben kadıköy acıbademdeyim.ilk denemem aralıktaydı 2011...ilk denememde tuttu,ama 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim ,ocak sonu subat başı gibiydi...nisanda dondurulmuş tedavisi aldım,enfeksiyon nedeni ile bu aya bıraktık bakalım,bu ay da tedaviye başladım ...allah yardımcımız olsun,geçtiğmiz kasımdan beri uğraşıorum yani aklım hep orda...inşalah bi problem olmazda bu ay hepimizin hamiş haberlerini alırız:))))))))çok istiorum bunu çokkkkkkkkk
canım ben estraform 3 adt ve corasprin elevit vitamin kullanıyorum ...inşlh peşpeşe hamiş oluruz..ya ben çok taktım kafayı sıyrıcam yakında..............ne kullanıyorsun su an??benimde 21 inde kontrol var estrofem günde 3 e çıktık inşallah herşey yolunda gider,inan transfer olsun beklemeyi bile özledim:)allah yardımcımız olsun,belki ğeşpeşe transferlerimiz olur senle ne dersin:)))