hayırlı olsun,kap gel bebişleri ve hiç ayrılmayın..selam arkadaşlar bizim bugün kontrolümüz vardı ve transfer zamanımız belli oldu çok şükür hayırlısıyla haftaya pazartesi günü saat 4 de transferimiz var hepinizden dualarınızı bekliyorum
cnm stres yapma bol bol dinlen müzik dinle ,film seyret ,dua et ,güzel seyler düsünKızlar merhaba listeyi beni de jklermisiniz lütfen. Transferim ayın 28 inde yapıldı. Test tarihim 12 mayıs. Heycanla bekliyorum. Hamile arkadaşlar bu süre içinde neler yaptınız. Paylaşrmısınız yeniden bizlerle. BElirti aramamaya söz verdim kendime, umarım son zamanlarda stres pasıp belirti arayıp kendimi strese sokmam
süper tebriklerrrrrrkızlaaaar 9.gün değerim 77.7 sizce nasılll
bende mayıs ayında dondurulmuşlar ile devam edeceğim.2. ve inşallah son olur Allahın izni ile.inşallah hamile kalanlar bize de dua etsinler.
Selam kızlarrr nasılsınız? hamişleri tebrik ederimmm Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin....Bekleyenlere ve negatif sonuç alanlara da Allah sabır versin diyorummm.....umarım en kısa zamanda hayırlı haberler alırızzz....ben hala tedaviye başlamadım...bu ayki adetimle doktora gidecem.hazirana kısmetse..bu arada çalışınca çook zor oluyor...ertelemek zorunda kalıyorum.ayrıca kilo vermeye çalışıyorum yürüyorum...top oynuyorum......kızlar estrofemi içmeye başladığınıda mı progesteron hormonuna baktırıyorsunuz..bu hormonun kaç olması lazım...birde kaç yaşınızdasınız kaç kilodasınız...kilonun etkisi çok mu bebişin tutunmasınaa??inşallah pozitif haberlerimiz en kısa zmanda alarak bebişlerimizi kucaklarımıza alırızzz.10 yıllık hasretim biterrr Rabbimmm.......sevgilerimleeeee .....
bugun adetimin 5. günü...cmt kontrole gidecem.bende tedavide lucrin kullanmayanlardanım..şu an sadece estrofem ve folbiol içiyorum...bakalım cmt transfer için gün verecekler mii...tahminen kaçıncı gün yapılur onu da hiç bilmiyorum...hemş. haftaya olur dedi ama bakalım..[/QUOTE
tedaviye başladığımda bana adetimin 3.günü estrofem başlamışlardı doktorum 19...20 günlük bir tedavi süreci olacağından bahsetmişti..hoş enfeksiyon çıktı ve biz devam edemedik inşallah bu mensime sorunsuz başlarız,inşallah her şeyin yolunda gider ve en kısa zamanda transferin yerleştirilir arkadaşım,allahım yardımcımız olsun..
bende mayıs ayında dondurulmuşlar ile devam edeceğim.2. ve inşallah son olur Allahın izni ile.inşallah hamile kalanlar bize de dua etsinler.
Kızlar bu arada bu ablamın hesabıydı bende yeni açmadım ondan devam ettim.(2 tane dünyalar tatlısı kızı var))maaşallah........
yaş 39 kilo 69.erkek infertilitesi....
3.denemem olacakk. dondurulmuşlarla........
2.si kimyasal gebelik oldu...
çevre tüpbebek ümit bey...bakalım bu sefer ne olacakkkk..hayırlısı....
eğer dua listesine başlayacaksanız bende okurum haberiniz olsun beni listenize ekleyebilirsiniz.....
Rabbim herşeyin hayırlısını versin işallahhhhhh
tedaviniz hayırlı olsun ne aşamadasınız bilmiyorum ama estrofem tb ne kadar kullanacaksınız acaba bana 12. haftaya kadar devam et dediler ama korkuyorum
merhaba kızlarrrrr
dondurulmus normalınden daha kolay .....
lucrın kullanıyorsun once 15 gun fln sonra estrofem dıye bır ılac rahım kalınlasısın dıye ve sonrada tarnsfer oluyor ....
lucrın yumurta baskılayıcı oldugu ıcın yıne donmusta olsa kullanıyrosun canımmm
merhaba arkadaslar ben de dondurulmuslarla sansımı deneccem ama bana doktorum sadece batlardan verdı adetın ılk gununden ıtıbaren 15 gun kullanacam sızede sadece bır tek bantlar veya ılacımı verıldı yoksa baska ılaclarda kullanıyomusunuz
merhaba arkadaşlar
bende geçen ay tüp bebek yaptırdım sonuç negatif dondurulmuşlarım var onu kulllanıcam nasipse tüp bebek merkezinden 1 ay ara vermem gerektiğini söylediler şimdi mayısın 15 inde regl olucam yine o zaman başlıyım diyorum dondurulmuşa bazı yerlerde 3. reglde başlamak gerektiği falan yazıyo ama benim doktorum 2. reglde başlayabiliriz demişti tecrübeli olan varmı bu konuda ne zaman yaptırmak lazım
slm kizlar gebeliyimin 3 ayi bitti kan vermistim beni aradi doktorum guatr cikmis ilac verddi yuz yuze görusemiyoruz yurt disindayim 50 mg bi hap verdi 1 ay sonra gene kan vercekmisim dogru duzgun bilgi vermiyolar sizde guatr cikan olmusmuydu bi tehlikesi varmi neler yaptiniz acaba gebelik boyuncami surcek bi ömur boyumu suruyoki
canım tedavim yarım kaldı enfeksiyon dolayısıyla:))devam etseydik söylerdi heralde doktorum su tarihe kadar kesme derdi,devam edemediğimiz için aksine primolut yutmaya başladım hazırladığmız dokuyu tamamen dökücez,rahimdeki enfeksiyonlar ısrarcı oluyormuş ve antibiyotikle geçmiyormuş(((ama önceki tedavimde estrofemi bir kutu kullanıp kesmiştik yanlış hatırlamıyorsam..