Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

selam arkadaşlar bizim bugün kontrolümüz vardı ve transfer zamanımız belli oldu çok şükür hayırlısıyla haftaya pazartesi günü saat 4 de transferimiz var hepinizden dualarınızı bekliyorum
hayırlı olsun,kap gel bebişleri ve hiç ayrılmayın..

cnm stres yapma bol bol dinlen müzik dinle ,film seyret ,dua et ,güzel seyler düsün
kabız olmamaya da dikkat et kayısı suyu ya da kurusu tüket bol bol ,güzel hbrlerini bekliyoz

kızlaaaar 9.gün değerim 77.7 sizce nasılll
süper tebriklerrrrrr

selam kizlar bende sizlere katilmak istiyorum 6mayis dondurulmuslarla transferim var.bugun adetimin 15 gunu ama hic ultrason olmadim,sadece pragesteron hormon testi yapildi.0.27 cikdi normalmi?

Selam kızlarrr nasılsınız? hamişleri tebrik ederimmm Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin....Bekleyenlere ve negatif sonuç alanlara da Allah sabır versin diyorummm.....umarım en kısa zamanda hayırlı haberler alırızzz....ben hala tedaviye başlamadım...bu ayki adetimle doktora gidecem.hazirana kısmetse..bu arada çalışınca çook zor oluyor...ertelemek zorunda kalıyorum.ayrıca kilo vermeye çalışıyorum yürüyorum...top oynuyorum......kızlar estrofemi içmeye başladığınıda mı progesteron hormonuna baktırıyorsunuz..bu hormonun kaç olması lazım...birde kaç yaşınızdasınız kaç kilodasınız...kilonun etkisi çok mu bebişin tutunmasınaa??inşallah pozitif haberlerimiz en kısa zmanda alarak bebişlerimizi kucaklarımıza alırızzz.10 yıllık hasretim biterrr Rabbimmm.......sevgilerimleeeee .....

Kızlar bu arada bu ablamın hesabıydı bende yeni açmadım ondan devam ettim.(2 tane dünyalar tatlısı kızı var))maaşallah........
yaş 39 kilo 69.erkek infertilitesi....
3.denemem olacakk. dondurulmuşlarla........
2.si kimyasal gebelik oldu...
çevre tüpbebek ümit bey...bakalım bu sefer ne olacakkkk..hayırlısı....
eğer dua listesine başlayacaksanız bende okurum haberiniz olsun beni listenize ekleyebilirsiniz.....
Rabbim herşeyin hayırlısını versin işallahhhhhh

bende mayıs ayında dondurulmuşlar ile devam edeceğim.2. ve inşallah son olur Allahın izni ile.inşallah hamile kalanlar bize de dua etsinler.

bugun adetimin 5. günü...cmt kontrole gidecem.bende tedavide lucrin kullanmayanlardanım..şu an sadece estrofem ve folbiol içiyorum...bakalım cmt transfer için gün verecekler mii...tahminen kaçıncı gün yapılur onu da hiç bilmiyorum...hemş. haftaya olur dedi ama bakalım..

amiiinnn amiiinnn inşallah:)))evet canım çalışırken çoookk çoookk zor oluyor.bazen öyle daralıyorumki istifa bile etmeyi düşünüorum,stresle baş edemiorum üzerinde baskı olunca hiçbirşeyin tadı çıkmıyor,hiç birşeye konsantre olamyıorsun,bende dondurulmuşla deneyeceğim,tedavim başlamıştı aslında iş yerinden izin alıyorsun kendini ayarlıyorsun,sonra bir enfeksiyon çıkıverdi hazırladığımız dokuyu yıkıoruz şimdi herşeye sil baştan...tarih baya bi öne atıldı 4 mayısta kontrolüm var bakalım ne olcak ne bitcek,bu stres ne zaman sona ercek(((kilo evet önemli bir etken birçok kilolu bayanın zayıfladıktan sonra kendiliğinden çocuğunun olduğuna şahit oldum,hiç bişey olmasa gebeliğinin rahat geçmesine yardımcı olur güzel sağlıklı bir diyetle zyıflaman senin için faydalı olur.gerçi benim dediğim 100 ve üzeri kiloda bayanlar..sen kaç kilodasın??ayrıca ne iş yapıyorsun kaderdaşım

bende mayıs ayında dondurulmuşlar ile devam edeceğim.2. ve inşallah son olur Allahın izni ile.inşallah hamile kalanlar bize de dua etsinler.

amin canım yaaa:)))ilk tedavinin dondurulmuşları olduğunda için buna ilk tedavinin devamı diyor doktorlar:)))ilk ve son olsun diyelim o zaman

senin kilon çok değilmişki,yani tutmasına engel olacak bir kilon yok gibi,boyunlada ilgilidir tabi ama hazirana kadar rahatlıkla verebilirsin fazlan varsa

tedaviniz hayırlı olsun ne aşamadasınız bilmiyorum ama estrofem tb ne kadar kullanacaksınız acaba bana 12. haftaya kadar devam et dediler ama korkuyorum

canım tedavim yarım kaldı enfeksiyon dolayısıyla:))devam etseydik söylerdi heralde doktorum su tarihe kadar kesme derdi,devam edemediğimiz için aksine primolut yutmaya başladım hazırladığmız dokuyu tamamen dökücez,rahimdeki enfeksiyonlar ısrarcı oluyormuş ve antibiyotikle geçmiyormuş(((ama önceki tedavimde estrofemi bir kutu kullanıp kesmiştik yanlış hatırlamıyorsam..

lucrin vermemişti bana doktorum,ilk defa duydum canım yumurta toplanırken filanda ilk denememdede kullanmamıştım hiç,bu tedaviye de sadece estrofemle başlamıştık ama,neden vermemişdi acaba doktorum bana?????????zaten evet ultrasonda bakarkende büyük yumurta istemioruz demişti.

hayırlı olsun tedavin canımmm...inşalah hayırı haberlerini alırız,sadece estrofem kullandım ben,bant filan yok,kişiye özel bir tedavi olduğu için doktorlar kimin neye ihtiyacına göre veriyorlardır.

canım benim çok sabırsızlanıyorsun değilmi kıyamam:))))doktorun ne zaman hazırsın diyorsa, sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla geç olsun güç olmasın allahım yardımcımız olsun,internette genel şeyler yazar tüp bebek kişiye özgü bir tedavi boşver başka haberleri doktoruna kulak ver.

canım ben daha tedavinin başındayım,ama bende levotiron kullanıyorum yıllardır tiroid hormonum az çalışıyor.sık kan testleiyle takip yapılıyor korkma önemli bişey değil ama kontrol edilmeli ve ona göre ilacının dozu ayarlanmalı ihmal etme az yada çok olmaması gerekiyor.allahım başka dert vermesin,seninki çok sık rastlanan bir dururm.çözümü çok basit ilacıda görmüşsündür zaten küçücük bişey,genelde gebelikte ortaya çıkan bu gibi rahatsızlıklar doğumdan sonra geriliyor eğer gebeliğe bağlıysa,tipi de önemli tabi,korkma yani ama ihmal edilmemesi gereken birşey,sen yaptır önerilen zamanlarda kan testini gerisini kafana takma,inşallah doğumdan sonra geriler..

Canim selam, tedavi sirasinda enfeksiyonu nasil gordu doktor?

merhaba bende bantları yapıştırıp duruyorum yarın 4tane yapıştırcam inşallah Allahım inşallah bebişlerim sorunsuz çözülür ve sağlıklı bebişlerim olur tabiki benim gibi isteyen herkese versin Allah...
daisy hamileymişsin ne güzel gözün aydın Allah yardımcın olsun...

arkadaslar blast dondurulmuşlarla denedım negatıfffff pazartesı test yaptırdım 12 gundu hala adet olmadım başınıza negatıf olup adet olmadıgınız oldumuuu ıkıncı denedeme olumsuzzzzzzzz ne yapayım nerlere gıdeyım hayata nasıl tutunayımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…