Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

bende ilk denememde, negatifi aldıktan sonra 3-5 gün sonra adet görmüştüm. Hepimiz negatif sonucu aldıktan sonra böyle şeyler düşününebiliyoruz. ama hayat devam ediyor canım bir şekilde. Allah en güzel tesellilerini kalbine göndersin. çile ne kadar büyükse mükafatıda o kadar büyük oluyor. belki 1 ay sonra aynı şeyi ben yaşayacağım. elden bişey gelmiyor. Ağla sonra da silkelen ve kendine gel. bak güneş doğuyor. her yeni gün yeni başlangıç demektir. yeniden dene. hala deneyecek tüp bebeklerimiz var. ya başka çaremiz olmasaydı. ne yapalım bizimde dünya imtihanımız bu. 1 ay sonra sen beni teselli et olur mu canım :) aynısını bekliyorum. benim cam kırıklarım fazla olur ona göre.

Son düzenleme:

Canım aynen çalışmak bir çok planı zamanında yapmaya engel oluyor.stres sıkıntı...canım ben eğitimciyim...69kiloyum....en azından 3-5 kilo versem fena olmayacakk.dediğin gibi hamile kalırsam (inşallahhhhh) hamilelik rahat geçer....Rabbim sana yardımcı olsun..işlerini rast getirsin....bol şanslar canımmm...Rabbim en kısa zamanda minik mucizene kavuştursun.....

Son düzenleyen: Moderatör:
senin kilon çok değilmişki,yani tutmasına engel olacak bir kilon yok gibi,boyunlada ilgilidir tabi ama hazirana kadar rahatlıkla verebilirsin fazlan varsa

kilo çok fazla değil ama kilo almaya çok müsait bir yapım var.boyumda kısa değil 1.68....zaten yaş ilerledikçe kilo vermekte çok zor oluyor.inşallah hazirana kadar verebilirim....bakalım hayırlısı..sen kaç yaşındasın kaç kilosun...4 mayısta kontrol mu var tedavin mi başlıyor.hadi bakalım bismillah hayırlısı tatlım..kuzucuğun seni bekliyor inşallah zamanı gelmiştir.

bnefise öncelikle Allah sabır versin ama bu işin kolay olmadığını hepimiz biliyoruz.
kimisi ilk denemesinde pozzitif sonucu alıyor kimisi de bizim gibi cırmalayıp duruyor..
senin test sonucun kaç çıktı.çok mu düşük....
doktoruna danıştın mı ne dedi hangi doktora gitmiştin istanbulda mı?
hayata tutunmak zorundasın bir daha denersin
kendini bu kadar bırakma.
zamanı gelince zaten biz istesekte karşı çıkamayız ve herşey çorap söküğü gibi kendiliğinden olur.
ben ilkinde test günümdü adet oldum.ama yineden test yapmamı istedi dokotrum ama negatif sonuç.
2.sinde adet olmadım ama değerim düşük çıktı yükselmedi sonrada adet oldum zaten..sende olursun stres yapma...

bi kaç gündür giremiyorum nete bugün bi bakayım dedim kızlar.9.gün değerim 77.7 yazmıştım size 11.gün değerim 208.7 gebeliğim çok şükür devam ediyo.hepiniz için dua ediyorum allahım sizinde yüzünüzü güldürsün inş

slm canım...tebrikler.....darısı tüm bekleyenlerin başına....

Mrb arkadaşlar..benim de2 tane dondurulmuş topiğim var teyzeleri.....dondurulmuşlarla deneyen ler neler yaptınız o arada ....dondurulmuşlarla şans ne kadar...lütfen yardımmmmm

Mrb arkadaşlar..benim de2 tane dondurulmuş topiğim var teyzeleri.....dondurulmuşlarla deneyen ler neler yaptınız o arada ....dondurulmuşlarla şans ne kadar...lütfen yardımmmmm

canim öncelikle tedavin hayirli olsun doktorlarda söyluyo zaten donmuslarlada sans orani iyi bence daha kolay ilk denemede yumurta toplamadan sonra sancili bir donemde oluyo benim öyle agriliydi yumurta toplama ama dondurulmuslarla az ilac tedavisinde sonra hemen islem gerceklesiyo gayet basit sana önerim cogu arkadasim ve bende öyle yapmisti sitresten uzak ol oldu olmadi o daha kötu hep oldu bebeyim benimle de konus inanki hissediyo ve sikica sana tutunuyo kendini yataga hapsetme tabi doktorunun önerisiyle ben ilkinde kendimi yataga hap settim hareket cok önemli ben bilemedeim ama iknci denememde ilk gunde kalktim evde dolastim agir yemek yemedim seb<ze agirlikli 3 gun evden cikmadim 4 gun ciktim kendimi yormadan alis veris merkezlerini dolastim sevdiyim seyleri yap kendine moral ver ve ceviz findik tuket az miktarda ananas yedim az miktarda birde benim doktorum 1 hafta dus alma dedi cunku sicaksu gevsetiyomus elektirik supurgesi kullanma böyle tabiki ilk allahtan rabbim olderse hoplasanda ziplasanda olur nasipte ne varsa o oluyo bol dua et dualarim hepinizle rabbim yardimcin olsun sevincli haerlerini bekliyorum

merhaba benim transferim 9mayısta olacak Allahım kısmet ederse transferden sonra bir iğneden bahsediliyor verilen bilgi kagıdında size de yapıldı mı

merhaba benim transferim 9mayısta olacak Allahım kısmet ederse transferden sonra bir iğneden bahsediliyor verilen bilgi kagıdında size de yapıldı mı

hayirlisi isallah ben ovitre ignesi kullanlim transfrdn once transfer gunu bide transfer den 2 gun sonra 3 tane ama her doktr farkli

teşekkür ederim canım....rahatlattın beni biraz.....bakalım neler olur toplama olalı 10 gün ol du ama regl olmadım sizce normalmi....

sönmezciğim 4 mayısta kontrole gittim tedavim başlamıştı ancak enfeksiyon nedeni ile yerleştiremedik,hazırladığımız tüm dokuyu döküoruz mensim suan, bakalım enfeksiyonlu doku tamamen dökülürse kaldığımız yerden devam edecceğiz....tamamen işim kader kısmet benim,yarın estrofeme başlayacağım bir dahaki kontrolüm 8 gün sonra ya devam edeceğiz ya ara vereceğiz...bakalım..benimde boy 1,68 ama 55 kiloyum,kilon yokmuş senin fazla yani gebe kalmanı engelleyecek boyutta değil,amcak inşallah gebe kaldığında rahat etmen açısından evet biraz verirsen daha rahat edersin,belkide ikizlerin olacak:)))))

merhaba canım hayırlı olsun öncelikle...böyle güzel haberler almak ne güzel bende haziran başında dondurulmuşlarla devam etcem...gürgan clinic te ....sen nerde yaptırdın kaç gün dinlendin?
kaç emriyo transfer edildi?

çok teşekkür ederim arkadaşım darısıda sana inş.3 tane embriyo transfer edildi hepside çok iyi kalitedeydi.transfer yaptırdığım gün yattım evelsi gün dışarı çıktık eşimle pek fazla yatmadım iş dışında yemeğimi yaptım ve bulaşığımı yıkadım onun dışında yormadım kendimi.allah kısmet ederse cuma günü keseyi görmeye gidicez bakalım tek mi çift mi hayırlısı artık

Canim selam, tedavi sirasinda enfeksiyonu nasil gordu doktor?

canım ocak ayında küretaj olmuştum..kendimi hazır hissettiğim ve doktorların önerdiği tarihte dondurulmuşlar için tedaviye başladım,nisan mensimden sonra estrofeme başladım,ultrasonda bütün rahmim bembeyaz göründü,ödemden dolayı aksine siyahi olmasıı gereken endometrium dokusu bembeyazdı...kullandığımz ilaçlar farkında olmadığımız enfeksiyon gibi şeyleri harekete geçiriyormuş:/

aminnnnnnnnn ........Tuanacığım inşallah hakkında hayırlısı olur canım...evet vermek istiyorum inşallah hamile olursam rahat olur ama tabi rabbim bilir orasını.inşallah sende tedavine hayırlısıyla devam edersin ve bebişlerini kucağına alırsın.....stres sıkıntı yok.....tedaviye ve dualara devam.....dualarım sizlerle....

merhaba arkadaşlar dondurulumuş tedavisine başlamak için bugün doktora gittim......benim transferim ankarada yapılacak ben vanda olduğum için burdan bir doktor takibi yapacak...........doktorum bana adetin 2.günü gel tedaviye başlanacak dedi ankaradaki hastanedende aradılar adetin 22.günü ilaçlara başlanacak dediler ben biraz şaşırdım çünkü ilk dondurulmuş tedavimde adetin 21.günü lucrinle başlamıştık birdahaki adette transfer yapılmıştı...............tedavisi bu şekilde olan varmıydı veya böyle duyan bana cevap verin ne olur çok kafama takıldı...............burdaki doktorum hastaneniz nasıl bir protokol söylerse öyle devam edeceğiz dedi inşallah bir yanlışlık yoktur

Arkadaşlar merhaba ben bu topike yeni katıldım...malum 1 yıl aradan sonra karar verilebildi...bende geçen sene ilk tüp bebek deneyimini yaşadım kimyasal gebelikle sonuçlandı...sonrasında enfeksiyon zor toparladım...şimdi GÜRGAN klinikte dondurulmuşlarla devam etcem...mayıs donu gibi adet olucam muhtemelen haziran başı transfer olur dediler...bu arada emriyolar merkezler arası taşınacak bununla ilgili prosedürleri bilen var mı?

bu sefer bende yatmayacağım ikinde sürekli evde yattım psikolojim bozuldu...nerde yaptırdın? çok heyecanlandım cuma günü haber ver:)

canım enfeksiyon olduğunu siz nasıl anladınız??enfeksiyon sırasında neler yaşadın???ne kadar sürede toparladın ne gibi bir enfeksiyon tedavisi gördün???banada doktorumun dediği enfeksiyon ama enfeksyion belirtileri ateş,halsizlik ne biliyim hastasındır ya işte benim öyle değil,mantar gibi bir dokunun sarmasından bahsediyor.tedavisi yok sadece mens olup kendiliğinden dökülmesi,merak ettiğim acaba hepsi bir anda geçermi hemen bu ay deniyebilirmiyim acaba??su an mensim... 15 inde kontrolüm var ve doktorun söyliceği olumsuz hiç birşeye hazırlıklı değilim,bu ay artık transfer olmak istiyorumda(((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…