arkadaslar blast dondurulmuşlarla denedım negatıfffff pazartesı test yaptırdım 12 gundu hala adet olmadım başınıza negatıf olup adet olmadıgınız oldumuuu ıkıncı denedeme olumsuzzzzzzzz ne yapayım nerlere gıdeyım hayata nasıl tutunayımmmmmmmm
amiiinnn amiiinnn inşallah:)))evet canım çalışırken çoookk çoookk zor oluyor.bazen öyle daralıyorumki istifa bile etmeyi düşünüorum,stresle baş edemiorum üzerinde baskı olunca hiçbirşeyin tadı çıkmıyor,hiç birşeye konsantre olamyıorsun,bende dondurulmuşla deneyeceğim,tedavim başlamıştı aslında iş yerinden izin alıyorsun kendini ayarlıyorsun,sonra bir enfeksiyon çıkıverdi hazırladığımız dokuyu yıkıoruz şimdi herşeye sil baştan...tarih baya bi öne atıldı 4 mayısta kontrolüm var bakalım ne olcak ne bitcek,bu stres ne zaman sona ercek(((kilo evet önemli bir etken birçok kilolu bayanın zayıfladıktan sonra kendiliğinden çocuğunun olduğuna şahit oldum,hiç bişey olmasa gebeliğinin rahat geçmesine yardımcı olur güzel sağlıklı bir diyetle zyıflaman senin için faydalı olur.gerçi benim dediğim 100 ve üzeri kiloda bayanlar..sen kaç kilodasın??ayrıca ne iş yapıyorsun kaderdaşım
senin kilon çok değilmişki,yani tutmasına engel olacak bir kilon yok gibi,boyunlada ilgilidir tabi ama hazirana kadar rahatlıkla verebilirsin fazlan varsa
arkadaslar blast dondurulmuşlarla denedım negatıfffff pazartesı test yaptırdım 12 gundu hala adet olmadım başınıza negatıf olup adet olmadıgınız oldumuuu ıkıncı denedeme olumsuzzzzzzzz ne yapayım nerlere gıdeyım hayata nasıl tutunayımmmmmmmm
slm canım...tebrikler.....darısı tüm bekleyenlerin başına....bi kaç gündür giremiyorum nete bugün bi bakayım dedim kızlar.9.gün değerim 77.7 yazmıştım size 11.gün değerim 208.7 gebeliğim çok şükür devam ediyo.hepiniz için dua ediyorum allahım sizinde yüzünüzü güldürsün inş
Mrb arkadaşlar..benim de2 tane dondurulmuş topiğim var teyzeleri.....dondurulmuşlarla deneyen ler neler yaptınız o arada ....dondurulmuşlarla şans ne kadar...lütfen yardımmmmm
merhaba benim transferim 9mayısta olacak Allahım kısmet ederse transferden sonra bir iğneden bahsediliyor verilen bilgi kagıdında size de yapıldı mı
canim öncelikle tedavin hayirli olsun doktorlarda söyluyo zaten donmuslarlada sans orani iyi bence daha kolay ilk denemede yumurta toplamadan sonra sancili bir donemde oluyo benim öyle agriliydi yumurta toplama ama dondurulmuslarla az ilac tedavisinde sonra hemen islem gerceklesiyo gayet basit sana önerim cogu arkadasim ve bende öyle yapmisti sitresten uzak ol oldu olmadi o daha kötu hep oldu bebeyim benimle de konus inanki hissediyo ve sikica sana tutunuyo kendini yataga hapsetme tabi doktorunun önerisiyle ben ilkinde kendimi yataga hap settim hareket cok önemli ben bilemedeim ama iknci denememde ilk gunde kalktim evde dolastim agir yemek yemedim seb<ze agirlikli 3 gun evden cikmadim 4 gun ciktim kendimi yormadan alis veris merkezlerini dolastim sevdiyim seyleri yap kendine moral ver ve ceviz findik tuket az miktarda ananas yedim az miktarda birde benim doktorum 1 hafta dus alma dedi cunku sicaksu gevsetiyomus elektirik supurgesi kullanma böyle tabiki ilk allahtan rabbim olderse hoplasanda ziplasanda olur nasipte ne varsa o oluyo bol dua et dualarim hepinizle rabbim yardimcin olsun sevincli haerlerini bekliyorum
kilo çok fazla değil ama kilo almaya çok müsait bir yapım var.boyumda kısa değil 1.68....zaten yaş ilerledikçe kilo vermekte çok zor oluyor.inşallah hazirana kadar verebilirim....bakalım hayırlısı..sen kaç yaşındasın kaç kilosun...4 mayısta kontrol mu var tedavin mi başlıyor.hadi bakalım bismillah hayırlısı tatlım..kuzucuğun seni bekliyor inşallah zamanı gelmiştir.
bi kaç gündür giremiyorum nete bugün bi bakayım dedim kızlar.9.gün değerim 77.7 yazmıştım size 11.gün değerim 208.7 gebeliğim çok şükür devam ediyo.hepiniz için dua ediyorum allahım sizinde yüzünüzü güldürsün inş
merhaba canım hayırlı olsun öncelikle...böyle güzel haberler almak ne güzel bende haziran başında dondurulmuşlarla devam etcem...gürgan clinic te ....sen nerde yaptırdın kaç gün dinlendin?
kaç emriyo transfer edildi?
Canim selam, tedavi sirasinda enfeksiyonu nasil gordu doktor?
sönmezciğim 4 mayısta kontrole gittim tedavim başlamıştı ancak enfeksiyon nedeni ile yerleştiremedik,hazırladığımız tüm dokuyu döküoruz mensim suan, bakalım enfeksiyonlu doku tamamen dökülürse kaldığımız yerden devam edecceğiz....tamamen işim kader kısmet benim,yarın estrofeme başlayacağım bir dahaki kontrolüm 8 gün sonra ya devam edeceğiz ya ara vereceğiz...bakalım..benimde boy 1,68 ama 55 kiloyum,kilon yokmuş senin fazla yani gebe kalmanı engelleyecek boyutta değil,amcak inşallah gebe kaldığında rahat etmen açısından evet biraz verirsen daha rahat edersin,belkide ikizlerin olacak:)))))
çok teşekkür ederim arkadaşım darısıda sana inş.3 tane embriyo transfer edildi hepside çok iyi kalitedeydi.transfer yaptırdığım gün yattım evelsi gün dışarı çıktık eşimle pek fazla yatmadım iş dışında yemeğimi yaptım ve bulaşığımı yıkadım onun dışında yormadım kendimi.allah kısmet ederse cuma günü keseyi görmeye gidicez bakalım tek mi çift mi hayırlısı artık
canım enfeksiyon olduğunu siz nasıl anladınız??enfeksiyon sırasında neler yaşadın???ne kadar sürede toparladın ne gibi bir enfeksiyon tedavisi gördün???banada doktorumun dediği enfeksiyon ama enfeksyion belirtileri ateş,halsizlik ne biliyim hastasındır ya işte benim öyle değil,mantar gibi bir dokunun sarmasından bahsediyor.tedavisi yok sadece mens olup kendiliğinden dökülmesi,merak ettiğim acaba hepsi bir anda geçermi hemen bu ay deniyebilirmiyim acaba??su an mensim... 15 inde kontrolüm var ve doktorun söyliceği olumsuz hiç birşeye hazırlıklı değilim,bu ay artık transfer olmak istiyorumdaArkadaşlar merhaba ben bu topike yeni katıldım...malum 1 yıl aradan sonra karar verilebildi...bende geçen sene ilk tüp bebek deneyimini yaşadım kimyasal gebelikle sonuçlandı...sonrasında enfeksiyon zor toparladım...şimdi GÜRGAN klinikte dondurulmuşlarla devam etcem...mayıs donu gibi adet olucam muhtemelen haziran başı transfer olur dediler...bu arada emriyolar merkezler arası taşınacak bununla ilgili prosedürleri bilen var mı?