- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 36
- 39
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 33 |
blowhole25 | 100 |
cido | 11 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 144 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 856 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 3 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 3 |
nehir35 | 8 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 40 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
sudenaz222 | . | . | ||
petek-unal | 101 | 101 | 101 | . |
lavinialavinia | . | |||
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | 50 | 50 | 50 | 50 |
toobe | . | . | . | . |
artvinim08_16 | . | . | . | . |
sye | . | . | . | . |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | 75 | 46 | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | . | . | . | . |
kabakiz | . | . | . | . |
kdr | . | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | . | . | . | . |
ozlozcan | . | . | . | . |
dmrsda | . | . | . | . |
secrn | . | . | . | . |
edanur86 | . | . | . | . |
ecrin_mert | . | . | ||
beyazisceyiz | . | . | . | . |
meralinda | . | . | . | . |
roosee | . | . | ||
akasya_34 | . | . | . | . |
lena_ | . | . | . | |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 151 | 226 | 197 | 50 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 850 | 775 | 804 | 263 |
herkese merhaba, bugün transferimin 6.günü, cuma günü test günü. Gece 5'te şiddetli bir karın ve bel ağrısı ile uyandım ve adet ağrısına benzettiğim için moralim çok bozuk. Hatta ağladım. Evdekiler bana kızdı, daha sonucu almadan neden üzülüyorsun diye. Elimde değil, olumlu düşünüyorum, bebişlerimle konuşuyorum. Hergün dua ediyorum. Hamile kalan arkadaşlar bu ağrılar normal mi? Sizden gelecek en küçük bilgiye ihtiyacım var. Ağrım sabaha kalmamıştı. Gebelik testi alıp yapsam mi acaba? Of of of
bende agri olmamimisti ama cogu arkadasta agri duydum sanki aybasi sancisi gibi oluyo evet bende diyodum adetlerim gelcek gibi halada oyle oluyo korkma ve test yapma sakin 6 gunde cikmaz bosa kendini uzersin kendine ugrascak biseyler bul kolay deyil ama hep dusunme oldumu olmadimi diye isallah bebislerin sana tutunur
herkese merhaba, bugün transferimin 6.günü, cuma günü test günü. Gece 5'te şiddetli bir karın ve bel ağrısı ile uyandım ve adet ağrısına benzettiğim için moralim çok bozuk. Hatta ağladım. Evdekiler bana kızdı, daha sonucu almadan neden üzülüyorsun diye. Elimde değil, olumlu düşünüyorum, bebişlerimle konuşuyorum. Hergün dua ediyorum. Hamile kalan arkadaşlar bu ağrılar normal mi? Sizden gelecek en küçük bilgiye ihtiyacım var. Ağrım sabaha kalmamıştı. Gebelik testi alıp yapsam mi acaba? Of of of
cnm hayırlı olsun transferin,belirtilere takılma herkeste farklı pozitif düsün pozitif olsun umarımkızlar 4. tüp bebek dwenemem bu defa dondurulmuş transferi yapıldı 2 defa hamaile kaldım aslında ama düşük yaptım sormak istediğim şu ki diğer iki hamaileliğimde yaşadığım belirtilerin hiçbiri yok bu defa acaba olmadımı diye içim içimi yiyor nadiren kasık ağrılarım var sadece başka da ne göğüslerde bir dolgunluk ne de başka bişey yok tecrübeşi arkadaşlardan yorum bekliyorum ALLAH hepimizi sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuştursun
bayanlar acil bir soru sormak istiyorum doktorum transferi adetin 28 günü yapacağını söyledi daha önce böyle birşey duydunuz mu
cnm bende de cok ağrı olmustu kasıktan baslayan ve bacağa vuran bi ağrı,insallah iyiye isarettir,ben de 6.günden sora cok duygusallasmıstım
ağladım hatta annemi ağlattım ilaçların yan etkisi bu duygusal patlamalar ama daha cok erken test için,9.günümde yaptırmıstım ben
İnşallah canım iyiye işarettir, şu an hiç ağrım sızım kalmadı. Bana da herkes kızdı, hiç empati yetenekleri yok, sanki kızınca kendimi iyi hissededeceğim...Gitti bir gün daha:))
bayanlar acil bir soru sormak istiyorum doktorum transferi adetin 28 günü yapacağını söyledi daha önce böyle birşey duydunuz mu
bende dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyorum bu ay ama erken mi acaba diyorum 30 ocakta 4 aylık gebeliğim sonlandırılmıştı bilen arkadaslar vardır mutlakaa.. hala göğsümü sıkınca sütüm geliyor bu zararlı mı onu da bilmiyorum gerçi perş günü dr.a gideceğim onunda ne dediği önemli tabii ama sizinde fikrinizi almak isteidm
bende dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyorum bu ay ama erken mi acaba diyorum 30 ocakta 4 aylık gebeliğim sonlandırılmıştı bilen arkadaslar vardır mutlakaa.. hala göğsümü sıkınca sütüm geliyor bu zararlı mı onu da bilmiyorum gerçi perş günü dr.a gideceğim onunda ne dediği önemli tabii ama sizinde fikrinizi almak isteidm
arkadaşlar benim transferim oldu bugün 3.günüm hiçbir belirtim yok allahtan hayırlısı
kızlar 4. tüp bebek dwenemem bu defa dondurulmuş transferi yapıldı 2 defa hamaile kaldım aslında ama düşük yaptım sormak istediğim şu ki diğer iki hamaileliğimde yaşadığım belirtilerin hiçbiri yok bu defa acaba olmadımı diye içim içimi yiyor nadiren kasık ağrılarım var sadece başka da ne göğüslerde bir dolgunluk ne de başka bişey yok tecrübeşi arkadaşlardan yorum bekliyorum ALLAH hepimizi sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuştursun
sudenaz canım, ben bu sefer amerikan hastanesinde denedim. Çok önemli değil ama yine de düzeltmek istedim. Iyi ki kendi evindeyim istediğim gibi yatıyorum, daha rahatım.
arkadaşlar benim kromozom sonucum belli oldu her şey normal çok şükür eşiminkide 20gün sonra belli olur inşallah onun da normal çıkar hayırlarla başlar olumlu sonuç alırız inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...
dün bir rüya gördüm uykum da konuşmuşum uyudumu çok mu uyudu diye sordum rüyamda bir bebeğim var ve ben biraz uyumuşum annem diğer odada bebeğimi uyutuyorduu çokk güzel ve gerçek geldi rüyam inşallah gerçek olur...
Lavinialavinia canim en son hatirladigim kadariylan sen Hamile degilmiydin tüp bebek felan diyorsun kafam karisti