Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Lavinialavinia canim en son hatirladigim kadariylan sen Hamile degilmiydin tüp bebek felan diyorsun kafam karisti

edanur sorma canım, 8 haftalıkken, kalp atışı olmadı ve kürtajla alınmak zorunda kaldı. moraliniz bozulmasın diye yazmadım, girmedim de uzun zaman. şimdi de şu amerikan hastanesine bakarken winebir i gördüm o yüzdne yazayım dedim. Allah kimsenin başına vermesin, inşallah son sınavımızdır ve inşallah bundan sonraki tedavide Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize. şimdi, bir sürü tahlil-tetkik ile uğraşıyoruz. merkez belirlemeye çalışıyorum. seni merak ettim canım ama, üzülerek gördüm. Allah seni de tez zamanda yavruna kavuştursun inşallah

edanur sorma canım, 8 haftalıkken, kalp atışı olmadı ve kürtajla alınmak zorunda kaldı. moraliniz bozulmasın diye yazmadım, girmedim de uzun zaman. şimdi de şu amerikan hastanesine bakarken winebir i gördüm o yüzdne yazayım dedim. Allah kimsenin başına vermesin, inşallah son sınavımızdır ve inşallah bundan sonraki tedavide Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize. şimdi, bir sürü tahlil-tetkik ile uğraşıyoruz. merkez belirlemeye çalışıyorum. seni merak ettim canım ama, üzülerek gördüm. Allah seni de tez zamanda yavruna kavuştursun inşallah

ay canim ya cok üzüldüm sakin üzülme ama vardir elbet bir hayir bizim görmedigimiz hayir sandigimiz seyler belkide bizim icin hayirsizdir bilemeyiz.
ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin insallah en tez zamanda nasip eder bizlere insallah.
bende son 2011Kasimda kullandigim tüp bebek ilaclardan sonra adet olmuyorum yani yumurta gelismiyor doktor bana vurulan 3aylik dondurma ignesinden diyor halen vucudumdan atilmadi 6ay oldu bende simdi bunlan ugrasiyordum bende sorun yokken simdi sorunlu olup biraktilar.Ibrahim saracogluylan görüstüm bana 5ay sogan kürü yap dedi bakalim insallah sifasini verir Rabbim eger düzelirsem bende 4üncü denememe basliyacam ama bu sefer cok korkuyorum ya tutmazsa yine 3negatiften sonra hic olmazsa seninki tutundu benimkiler tutunmuyorlar onuda doktorlar bir türlü cözemediler.

Amin inşallah, Allah isteyen herkese en tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
edanur, ama transferin yakın zamanda yapılmadı mı ; yanlış mı hatırlıyorum ? ya bir ton ilaç, hormon, stres... hepimizin bünyesi bir alem oldu. Rabbim şifa versin inşallah. edanur; ne bileyim sen bilirsin canım ama başka dr lardan görüş almayı düşünür müsün? bizim duruma önce; kromozom bozukluğu dediler. parça analize gönderdik; Allah a çok şükür çıkmadı bozukluk. dr lar böyle şeyler olur diyor. ama biz ne varsa ne kadar test vb yaptırmak istiyoruz. iki günde 16 tüp kan verdim. gerek yok dediler ama kromozom analizi yaptırıyoruz eşimle bana. Allahım inşallah hayırlı haberler almamızı nasip eder. canım en azından sende fikir almış ol. ellerine kendimizi emanet ediyoruz ama gözlerinden kaçan birşey mi var.... emin olamıyoruz.

edanurcum, yaşın müsait diye hatırlıyorum. üzülme, yani endişelenememek elde değil ama ne yapalım arkadaşım; yaşayacağız bunları. ben de korkuyorum. ama beterin beteri var. çok şükür halimize; tedavi olabiliyoruz en azından. dua edicez, Allah nasip ederse hepsi teferruat

amin canim amin insallah.
evet canim o dondurulmustu ilk defa denedim dondurulmuslarlan ondan önce 2001Kasimdada yapmistim halen onun etkisi gecmedi vucudumdan.Bende ilk yaptigim tüp bebek merkezinde yarin görüsmem var bakalim ne diycek bu doktor tüm raporlari götürecem yapa bilecek baska birsey varmi diye soracam gerci ben ordan memnun kalmadim ama benden sonra 4arkadasim dogum yapti hepsininde ikizleri oldu yani anlayacagin kismette versa beyenmesemde olur bilemem.Cok sükür biz kromozon analizi ikince denemeden önce yaptik birsey cikmadi yani yapa bilecegim tüm testleri yaptim ama tabi yine sükür ederek hic bir sorun cikmadi tutunmayida anlamiyorlar en son doktor türktü kader dedi.
Insallah ikimizinde bu son tedavileri olur gerci gönül ister Rabbim bize bir mucize verip tüpe bile gerek kalmadan hamile kaliriz insallah.

merhaba arkadaslar ben topikte yenıyım 15 gun once transferım oldu ve sonuc negatif.2 donmus embrıyom var bunları kullanmam ıcın ne kadar ssure gereklı nasıl bır surec yıne ıgne mı kullanmam gerekecek bılıyormuyosunuz?donmus embrıyoların sansı daha mı dusuk oluyo? bıde bu emryoları 2 gun degılde 5 gun dısarda bekletıyolar dahamı yksek oluyo tutunma olasılıgı buna doktormu yoksa bız mı karar verıyoruz.okdar kafamda soru varkı cok tecrubesızce yapıtık ılk tup bebegı doktor ne ıstıyosa onu yaptım hıc fıkrım olmadı bısede soramadım ıkıncıde daha bılınclı olmak ıstıyorum.beklmek cok zor bır yıkılmanın arkasından sonra dımdık ayagı kalkmak ıcındekı fırtınalrı kıyametlerı susarak bastırmak acı verıyo ıyıce...ınsan kendının yanlız olmadıgını gorunce rahatlıyo sankı evet buldum benım dılım konusanlar da varmıs dıyo ınan cok cok ıyı gelıyo allahım umarım hepımıze sırayla cıfter cıfter hatırlı evlatlar nasıp eder ..

Şimdiden güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:)) Yarın benim için büyük gün:))
Benim ilk 2 denemem Ankara Tıp Fak. olmuştu. Oradaki doktor benim arkadaşımdı, bu yüzden orayı tercih etmiştim. Malasef tutmadı. Ben istanbulda yaşıyorum, Ankara'Ya git-gel zor oluyor diye burda bir yer arayışı içine girdim ve Amerikan'da karar kıldık. Şu ana kadar herşeyden memnun ayrıldık. Benim doktorum Bülent Bey, kendisi soğuk biri, soru sormadıkça kendiliğinden açıklama yapmıyor, ama profosyonel, ne yaptığından emin, gerçekci, ben kendisine güvendim. Benim iş yerinden bir arkadaşımın 8.denemesinde Bülent Bey'e gitmiş ve tek yumurtası ile hamile kalmış. Şimdi dünya tatlısı bir kızı var. Arkadaşım İstanbul'da bilinen tüm doktolarla gitmiş, ve denemiş. Bu da tercih etmem de etken oldu.

Hastane personeli güler yüzlü, psikologu ile mutlaka görüşmeni öneririm, ben 3-4 kez görüştüm, hatta opu işlemine de girdi. Ultrasonları her seferinde başka bir doktor yaptı. Bülent beyin yoğunluğundan dolayı, bunu da anlayışla karşıladım. Bir kez kan testi yaptılar. Opu da sana 2 seçenek sunuyorlar, lokal mi genel mi diye. Ben lokali tercih ettim. Kesinlikle exstra 400-500 Tl ödeyip genel yapma. Ben çok gergin ve heyacanlı gitmiştim. Psikolog Aslıhan hanım beni bekliyordu. Birlikte odaya girdik. Nefes egzerzisi ve imgelem üzerine çalışma yapıyorduk. Hemşire serum taktı ve içine bir ilaç koyarken şimdi sana yarım şişe şarap vereceğiz, dedi:)) Ben de güldüm, çok vermişsiniz, ben sarhoş olurum dedim ve uyumuşum:)) tek hatırladığım beni yatağıma aktardıkları an:)) hiç acı çekmedim dolayısıyla. 1 saat uyumuşum anlayacağın:)) Uyandığımda kahvaltım hazırdı.

Transfer günü, embriyologla görüşme yaptık ilk önce. Embriyoları aha denilen yöntemle lazerle çizdiklerini söyledi. Mikro enjeksiyon yöntemiyle döllenme işlemini yaptıklarını söyledi. Yani en iyi en kaliteli spermi, en kaliteli yumurtanın içine koyarak elde ettiklerini, riske atmak istemediklerini söylediler. Bize 5 günlük 2 tane embriyonun yani transfer edilecek olan embriyoların fotoğraflarını verdiler..Çok heyecanlı idi.

Ankara tıp da bunların hiç birini yaşamamaıştım, o zaman 25 yumurta toplanmıştı, bir o kadar da içimde kaldığını söylemişlerdi, ben canımı çok acıtmışlardı ve tüm işlemi ben görmüştüm. Nihayetinde biri devlet, diğeri özel fark olması da normal aslında.

Ramazan Bey'i ben de duymultum. Yine iş yerimden bir arkadaşım baba 40, anne 37 yaşında, ilk denemelerinde ikizleri oldu. Prematüre doğdular. Anne doğumu Amerikan'da yapmak istemiş. Ramazan Bey açıkca, hastanenin çok pahalı olduğunu, bu yükün altında ezilebileceklerini ve tam teşekkülü devlet hastanesinde doğum yapmasını önermiş. Ki iyi ki önermiş, uzun süre küvezde kaldılar bebekler, dünyanın parasını ödemek zorunda kalabilirlerdi.

Bir de söylemişlerdir ama ben de söyleyeyim, world karta 9 taksit yapıyorlar. Biz de peşin para yoktu için gerçeği, taksit imkanı olunca hemen başlayabildik...

Başka sorun olursa cevaplamaya çalışırım. Benim için dualarını esirgeme, yarın büyük gün:))

Lavinialavinia, ilk önce çok üzüldüm, söyleyeceğim seni iyi hissettirir mi bilmiyorum. Arkadaşımın annesinin ilk bebeği 3 aylıkken düşmüş, 2.ci bebeği doğar doğmaz ölmüş. Daha sonra da bir oğlu, bir de kızı olmuş. Kızı benim arkadaşım, diyor ki, ikisi de iyi düşmüş ve ölmüş, yoksa ben hayatta dünyaya gelemezdim diyor. annesi onu bile istememiş, babası ben bakarım diyerekten ikna etmiş.Onlar yaşasaydı, Derya diye biri dünyada olmayacaktı. Gelecekte bizim çocuklarımızda öyle diyebilir:)) Aynı şey bizim için de geçerli. O düşükler olmasaydı ben de dünyaya gelemezdim. Annem 4.cü çocuğunu hayatta yapmazdı:))
Ama artık bu denemelerimiz son olur ve gelirlerrrrrrrrr artık annelerinin kucağınaaaaaaaa

Dondurulmuşlar denemek tazelerle denemekle aynı şans oranına sahip. Eğer 5 günlük embriyon dondurulmuşsa, şansın daha yüksek olduğunu söylüyorlar, çünkü transferden 3 gün sonra etrafındaki zardan çıkıp, tutunma zamanının geldiğini söylüyorlar, ama bu 3 günlük embriyo ile hamile kalınmayacağı anlamına da gelmiyor. 3 günlük embriyo ile hamile kalan sayısı da bir hayli fazla. Yeter ki rabbim ol desin:))
Dondurulmuşla denemek için en azından 2 ay beklemeyi öneriyorlar. Vücudun dinlenmesi için, aldığı hormonlardan arınmak için. BU dönemde rahim kalınlığını ölçüyorlar ha bire. ve ona göre de bir hap var estofem onun dozajını ayarlıyorlar. Rahim kalınlığı 8mm falan olunca da tranfer ediyorlar. Daha kolay bir tedavi,yıpranmıyorsun, daha ekonomik..İçini rahat tut...Kolay gelsin şimdiden

slm canim 06 diye yazmissin bende bundan yola cikarak ankarada oturuyosun galiba ve muhtemelende tedavinde orda oldu
sorailrimiyimm ankarada hangi doktorlara gitin canim benim aklimda kik doktor var ve kara veremiyorum
recai papuccumu yoksa timur gurgan mi bilemedim yani simdi ona bakarsan cok pahali her yer
televityonda haberlerde ticarete doken doktorlar diye bahsediyo anlamdim sonucta tutumayacagini ve hic olmayacagini bilsem kalkip taa 2500km den kalkip gitmem ama
umut ve ve bi kucuk dahi lsa bi isik ariyorum

öncelikle geçmiş olsun bende 2. yi donmuşlarla yaptırdım 2 tane blast transferm oldu 5 gün önce sonucu oldum negatif çok umutluyduk nasip değilmiş ben şimdi hemen adetmle beraber 3. ye başlayacaz inşallah ama sen hemen başlayamazsın bence 2 adet geçirmen lazım çünkü rahim dinlenmeli ben iğne falan olmadığım için hemen başlayacam 1.de kürtajdan sonra 3. adette başlamıştık adetn ilk günü bant yada hapa başlıyosun rahm duvarı kalınlaşyor 20 günde transfer yapılıyor donmuşla daha rahat hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

merhaba arkadaslar
benide araniza alirsaniz sevinirim..
17 gun once 2 tane 3 gun embriyosu transfer edilmisti,transferimin 11.gunu positif almistim kan degerim 338 di,fakat 3 gun sonra adet agrisi ve kanamayla bebeklerim dustu..
bu pazartesi kan verdim degerimin 2.2 oldugunu soylediler..(aslinda ingilizce konustuk ya yanlismi anladim diye kafamada takilmiyor degil,londrada yasiyorumda ..telde konustugumda cok agliyordum,uzgundum kan degerimi yanlismi anladim simdi kafama takildi ) cunki:
dun oylesine idrar testi yapmistim yine belirgin bi sekilde 2-3 saniyde positif cikti..sevindim belki bidaha positif goremem diye uzun uzun baktim test
vucut kacgunde atiyorki hamilelik hormonunu:26:

allahim sukur 3 tane dondurulmusum var,allahim kismet ederse bu ay dinlenip 2.adet donemimde transferim olacak (tabi saglikli cozulurlerse..)
allahim hepiminiz dualarini kabul etsin
benide dua listenize eklermisiniz

ay hadi bakalım ya, testten sonra beklemesi de işin en heyecanlı kısmı. inşallah pozitif haberi alırsın ve inanamayarak tekrar tekrar sorarsın; bu pozitif demek mi diye. :) yarın büyük ve güzel bir gün olsun inşallah. Allah yardımcın olsun canım.

bilgiler için teşekkür ederim. aklımdaki sorulardan birisi; yumurta toplamada neyi tercih ettin olacaktı :) yanıtlanmışsın bile :) ben endişe ettim biraz ondan; önceki toplamam genel anestezi ile yapılmıştı.

evet canım, kaderde ne var, ne yaşayacağız bilemiyoruz. biz üzüldük tabi ki duruma, hala aklıma geldikçe bazen kendime hakim olamıyorum. ama üzüntü noktasında bırakmaya çabalıyorum. Rabbim; belki daha sonra olacak daha kötü bir durumdan korudu bizi. herşeyden önce naisp böylemiş; diye kabullendik durumu. her birimiz için inşallah son üzüntüleri son yataşadığımız kötü durumlar ile noktalamış olalım.

winebir; heyecanlı bir sabah seni bekliyor, çok sık girmiyorum; ama yarın senin haber için girmeye çalışıcam. Allahım güzel haberlerini duyurmanı nasip etsin inşallah

canım, Allah hepimizi en tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah. (Amin) aslında; şu tedavi, bu yöntem, embriyo kalitesi vb vb hepsi teferruat. hepimiz farkındayız bunun; Rabbim "ol" dedikten sonra herşey bahane. ne dr, ne merkez , ne başka birşey. inşallah Rabbim bizlerin bebekleri için de "ol" demiştir.

sevgili dostlar, o kadar umutluydüm ki, heyecandan sabaha kadar uyuyamadım. Daha önce test günü gelmeden kanamam gelirdi. Bu sefer gelmemişti. Ama yine sonuç negatif kendimi savaştan yeni çıkmış ve yenilmiş bir kahraman olarak hissediyorum, umutları, hayalleri, planları elinden alınmış, yüreğindeki kocaman bir yükün altında ezilen, nefes almakta zorlanan birisi. Benden bu kadar, allahın hakkı 3'tür dedim, hakkı bitti. Olmuyorsa kabullenmeyi de bilirim ben, hem kabullenmek her seferinde elinden hayallerinin alınmasından daha kolay. Benden yana olmayan şans sizden yana olsun. Hoşçakalın.

yaaa okadar kötü oldumki ağlattın beni okurken biran öbür ay bunu kendim yazacağımı hissettim allahım bol bol sabır versin benimde bu ay 2. negatifi aldım nisanda yine transfer olacak benmde son olcak artık olmuyorsa olmaz hakkımızda hayırlısı evet ısrar biryerden sonra da iyi değil belkide bizim için en hayırlısı bu olacak sağlıkla kal bebişin olmasada hep mutlu ol ve hatta UMUTLU belki birgün bizde................

ne denirki buduruma hepimizin basina geldi bu yikim ama deme allahin hakki 3 tur eger öyle olsa rabbim bu tedavi imkanini vermezdi kökten umutsuz yapardoi simdi uzgunsun saglikli dusunemiyosun kendini topla isallah okadar arkadasin yazilarini okudumki 5 denemesinde olan var ne kadar mutlular isallah birgun sende tadarsin o guzel duyguyu yeterki umudunu kaybetme

Canım çok üzüldüm seni hi,ç bir şeyin teselli etmeyeceğini biliyorum rabbim yar ve yardımcın olsun yalnız sana şunu söylemek istiyorum lütfen pes etme bak ben kırk yaşındayım dört bebişimi kaybettim dondurulmuşları deneyecektik çözülürken deforme oldular o da iptal edildi şimdi önümüzdeki ay tazelerle sıfırdan başlayacağım ve ben bu yolda yalnız ilerliyorum eşimin 13 yaşındaki kızı var yani çocuk hasreti nedir bilmiyor ne kadar bana destek olmaya çalışsa da benim hasretimi anlama şansı yok eşimin ailesi çocuğum olmasın diye bakıyorlar torunları tek kalsın istiyorlar anlayacağın bu yholda çok yalnızım ama inan kimse umurumda değil ben çocuğumu istiyorum ve tıbbın elverdiği yere kadar bu mücadeleye devam edeceğim yazdıklarımı sakın yanlış anlama canım herkesin mücadelesi kendine göre çok büyük demek istediğim lütfen pes etme ileride olacak bebişlerin seni beklerken sen onları yarı yolda bırakma rabbim o gücü sana mutlaka verecek güzel haberlerini alacğız seninde buna inanıyorum lütfen sen de inan

canım çok üzüldüm gerçekten ama pes etmene daha çok üzüldüm...Allahın hakkı 3 tür diye bişey olamaz..rabbimin hakkı rahmeti bitmez...bak bana ben 5. de buldum yani vakti böyleymiş...eğer şimdi bırakırsan ilerde daha çok pişman olacaksın ...ben 10 kere deneyip tutturanları biliyorum..onlar için değmezmi bu kadar beklemek? sen kafanı toparla biraz uzaklaş sonra sen de anlıycaksın..şuan üzüntüden böyle diyorsun...rabbim herdaim yardımcın olsun canım..

canım aramıza hoşgeldn..öncelikle geçmiş olsun...idrar testinde negatif alman için kan değerin sıfırlanmalı ...dua listemiz artık rağbet görmüyo malesef...ama diğer listedeki bilgilerini verirsen eklerim tabikide...

canım sende hoşgeldin aramıza ve geçmiş olsun..son olsun inşallah...donmuş tedavisi çok kolay iğne yok haplarla rahim kalınlaştırılıyor..embriyoların kalitesine göre nekadar bekletilceğine doktor karar verir..donmuş şansını ben yüksek görüyorum...inşallah sende donmuşlarla evladına kavuşursun..

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER

NİCKİNZYAŞİNFERTİLİTE NEDENİNİZMERKEZDENEME SAYINIZDONUK
SAYISI
ŞUANKİ DURUM
gülsu32
erkek infertilitesi
antalya tüp bebek merkezi
2. deneme
nisan adetini bakliyor
parpalica29tüpler bağlımadicana2. deneme????????
?????????
dildade30erkek infertilitesiAntalya tüp bebek3. deneme2 tane donmuştedavi iptal
papatya5031pko+erkek infertilitesibaşkent ünv. hastanesi1. deneme8 tane donmuşşuan lucrin kullanıyor
kdr30sebepsiz
infertilite
OMÜ2. deneme5 tane donmuşşubat
adetini bekliyor
rooseeazospermBahçeci kliniği2. deneme3 tane donmuşocak adetini bekliyor
belg34umut tüp bebek2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
ikramaya35tüpler yokistanbul IVI tüp1. deneme4 tane donmuşhenüz tam belli değil
camenta31sebepsiz infertilitememorial2. deneme8 tane donmuşhenüz tam belli değil
nurme27iki taraflı
problemler
umut tüp
bebek
2. denemetaze
deneyeck
henüz tam
belli değil
tuna201439sebepsiz infertiliteizmir
irenbe
2. deneme5 tane donmuştedavi iptal

DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

NİCKİNZYAŞNEDEN/YER
/DENEME
SAY.
TRANSFER
TARİHİ
KONULAN
ADET
TEST
TARİHİ
SONUÇ
miki2430sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme12 kasım1 embriyo transfer edildi24 kasımmalesef
negatif
olacakolacak32tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme
16 kasım1 aralıkmalesef negatif
blowhole2529tüpler/
soarnüs/
3.deneme
28 kasım2 embriyo transfer edildi10 aralıkmalesef negatif
nilüferbahar28sebepsiz/OMÜ
/2. deneme
27 aralık2 embriyo transfer edildi8 ocakmalesef
negatif
yesil03431azosperm/
umut tüp/
2. deneme
4 ocak2 embriyo transfer edildi16 ocakmalesef
negatif
sye30erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme
4 ocak1 embriyo transfer edildi17 ocakmalesef negatif
hnesrin32sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme
12 ocak1 embriyo transfer edildi21 ocakmalesef
negatif
Aylinnim30endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme
11 ocak2 embriyo transfer edildi25 ocakmalesef
negatif
ferdaerdsebepsiz /
?????????/
2. deneme
12 ocak25 ocakmalesef
negatif
Elize27tüpler yok/
umut tüp/
3. deneme
23 ocak2 embriyo transfer edildi4 şubatson negatif
inşallah
mimo55megi35sebepsiz/
kiwudüsseldorf
/2. deneme
24 ocak2 embriyo transfer edildi7 şubatmalesef
negatif
cakir4423pco+erkek inf.
/memorial/
4. deneme
26 ocak2 embriyo
transfer edildi
7 şubatmalesef negatif
wish_27pco/
bahçeci fulya/
2. deneme
4 şubat2 embriyo transfer edildi16 şubatmalesef negatif
dmrsda25rezerv az/
ASM/
2. deneme
13 şubat1 embriyo transfer edildi25 şubatmalesef negatif
kabakız33sebepsiz/
darmstadt/
5. deneme taze
27 şubat2 embriyo transfer edildi10 martmalesef negatif
edanur8625erkek inf./
darmstadt/
3. deneme
28 şubat2 embriyo transfer edildi11 martmalesef negatif
meralinda25erkek inf./
florence night.
/2. deneme
1 mart????????13 martmalesef negatif
lena_31sebepsiz inf./
kalamış tüp./
?????????
3 mart2 embriyo transfer edildi15 martmalesef negatif
winebir34endometriosiz
/amerikan /
3. deneme
20 mart2 embriyo transfer edildi1 nisanmalesef negatif

nesrin_197636erkek inf./
????????/
???????
24 mart2 embriyo transfer edildi5 nisanSON
6
GÜNN!

petek-unal28sebepsiz inf./
ank.medicana/
3. deneme
26 mart2 embriyo transfer edildi7 nisanSON
8
GÜNN!

DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR

NİCKİNİZYAŞNEDEN/YER/
DENEME SAY.
TRANFER
/TEST
TARİHİ
BETA HCG
DEĞERİ
DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
DEW7734yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme2 aralık

14 aralık
119,50
332.00
897.00
12. günü
15. günü
18. günü

melikee27tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi
yabangulu1831pco/IVI tüp bebek/4. deneme19 aralık

28 aralık
123.00
244.00
9. günü
11. günü
karasu8131sebepsiz/izmir
irenbe/2. deneme
24 aralık

3 ocak
71.72
140.00
313.00
1170.00

10. günü
12. günü
14. günü
17. günü
sudenaz22228tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme26 aralık

6 ocak
398.80
894.70
4267.00

11. günü
13. günü
17. günü
toobe27tüpler sorunlu/
eurofertil/
2. deneme
20 ocak

29 ocak
248.30
526.00
10100.00

9. günü
11. günü
18. günü
lavinialavinia34sebepsiz inf./
anatolia/
2. deneme
22 ocak

1 şubat
123.00
315.00
1100.00

10. günü
12. günü
15. günü
elo_3425pco+erkek inf.
/umut tüp/
2. deneme
2 şubat

14 şubat
195.1712. günü

secrn32erkek inf./
yurtdışı/
2. deneme
8 şubat

18 şubat
??????

10. günü

çido34endomet.+erkek
/kent hast./
2. deneme
15 şubat

27 şubat
38.7
62.6
173.1
440.7

12. günü
14. günü
16. günü
19. günü
beyazisceyiz30erkek inf./
A.R.T/
2. deneme
20 şubat

2 mart
574.91
10. günü

sevdammmm28erkek inf./
memorial/
3. deneme
13 mart

21 mart
77.42
178.00

8. günü
10. günü

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…