merhabalar ben dondurulmuş tedavideyim bu ay 3 ayım olucak 1 ay kistim vardı ginera kullandım
2.ay 1 tane folükül gelişti P4 1,6 çıkınca tedavi iptal 3ayın içersindeyim şimdide 2 folükülüm var
hastaneden haber bekliyorum P4 sonucuna göre orgalutran igne kullanıcam 4 tane bide estrofem kullanıyorum
başına böle bişey gelen oldumu olduysa neler yaptınız bana akıl verin lütfen
bende dondurulmuş 3. gün embriyo transferi oldum. üstelik 15 cm lik çikolata kistiyle. P4 ndir anlamadım:26: ama bende estrofem kullandım adetin 2. gününden itibaren yarın test günüm ben hala 4 tane estrofem kullanıyorum. irde dondurulmuş embriyo transferinde kaç folikül geliştiği önemli değil diye biliyorum
p4 tahilili pregestan tahlili oluyomuş canım
donduruşmuşta folükül istenmiyo olsda 8cm 9cm geçmemesi lazımmış
benimkilerde 14cm oluyo ve çatlıyo çatladıgı zaman sıvı bırakıyomuş embriyonun
rahime tutunmasını engelliyomuş bu arda tahlilim 0,3çıktı iyiymiş tedaviye devam cumartesi günü
muayenem var duruma göre önümüzdeki hafta transfer olur :)
yarın inşllah güzel haber alırsın
merhaba arkadaşlar,bende bu ay dondurulmuşlarla deneme yapacağım hattta bir kaç gün içinde.adetin 3. gününden beri estroferm içiyorum günde üç tane bugün ondördüncü günüm.adetimin 17 günü bana doktor adetin 19 .günü gel dedi .kafam karıştı açıkçası çok geç değil mi sizcede.bu arada dondurulmuşlarım 5. gün embriyosu.bilginiz varsa paylaşırmısınız.
Malasef OHSS olmuşum...Aslında 8 yumurtam toplandı. Geçern sefer 25 toplanmıştı ve yine ohss olmuştum. Bu sefer uzun protokol uygulanmasına rağmen yine oldum( 8 toplandı ama içeride yine kalanlar olmuş ve onlar da büyümüüş. Doktor, yarın yine gel, eğer karnındaki sıvı azalmazsa tranferi erteleyeceğini söyledi. Çok moralim bozuldu. Benim için dua edin lütfen, beklemek istemiyorum daha fazla...bir an önce kuzularıma kavuşmak istiyorum.
kızlar benide listeye eklermisiniz cumartesi transferim gerçekleşecek bu üçüncü denemem olacak bu seferki dondurulmuşlarla olacak dualarınıza ihtiyacım var allah herkezin yüzünü güldürsün inşallah
Merhaba arkadaslar biliyorum Coktan beri yoktum Ama Basima iyi seyler gelmedi son transferimden bir hafta Sonra cok siddetli bi agriyla hastaneye gittim önce akcigerlerini üsütmüssün bide kaburgan iltihap yapmis dediler 10antibiutigum verip Eve gönderdiler bir hafta Sonra nefes darligindan doktora gittim bakti akcigerin su toplamis hemen hastaneye dedi bu arada hamile olmadigimda Ortaya cikti neyse gittim hemen hortum takip cikardilar 14 gün. Yattim cok acilar Cektim iltihaptan oluyo dediler 4defa toplamis Sonra Eve gönderdiler Ama agrilarim bi türlü bi gecmiyodu hastaneye kontrole gittigimde bu sefer Sol akcigerimin su topladigi Ortaya cikti Doktor bunun iltihapla alakasi olamaz dedi baska Birsey var dedi testler yaptilar ct yaptilar veee ne yazikki Sol akcigerimde Embolie oldugu Ortaya cikti 2aydir hastanedeYim arastirmada hormon tedavisi. Yüzünden oldugu Ortaya cikti saten bu hormondan ya cok sigara icmekten yada yatalak insanlarda oluyormus simdi tedavi görüyorum hastanedeyim insallah Allahimin izniyle atlatacam 6ay kan hapi almam lazim hamile kalamam kendime dikkat etmem lazim bir yerimi kanatmamam lazim iste Rabbim böyle bi sinavdan geciriyo Beni bazi seyleri zorlamamak lazim Eger Rabbim saten Vermek istese verir Ben 4defa denedim hic Ära vermeden böyle bisi geldi Basima size bunu anlatmamin sebebini anlamisinizdir suan.bu hastalikla hastanede mucade veriyorum Allah kimseyi bu duruma düsürmesin ne icin ugrasirkan simdi ne icin mücadele veriyorum bu Hormon tetavisi gören bütün arkadaslar icin söylüyorum bunu yaptiriken cok iyi düsünün unutmayin Saglik herseyden daha önemli Suanda yataktan Bile kalkamiyorum bu tedaviye baslamadan önce sagligi. Yerinde Sadece migrenle ugrasan bi insandim simdi? Neolrsunuz kendinize dikkat edin Rabbime Dua ediyorum insallah onun izniyle atlatacam Ben Inaniyorum sizden istedigim Duanizi eksik etmeyin Allah hepinizin yardimcisi olsun ....
Merhaba arkadaslar biliyorum Coktan beri yoktum Ama Basima iyi seyler gelmedi son transferimden bir hafta Sonra cok siddetli bi agriyla hastaneye gittim önce akcigerlerini üsütmüssün bide kaburgan iltihap yapmis dediler 10antibiutigum verip Eve gönderdiler bir hafta Sonra nefes darligindan doktora gittim bakti akcigerin su toplamis hemen hastaneye dedi bu arada hamile olmadigimda Ortaya cikti neyse gittim hemen hortum takip cikardilar 14 gün. Yattim cok acilar Cektim iltihaptan oluyo dediler 4defa toplamis Sonra Eve gönderdiler Ama agrilarim bi türlü bi gecmiyodu hastaneye kontrole gittigimde bu sefer Sol akcigerimin su topladigi Ortaya cikti Doktor bunun iltihapla alakasi olamaz dedi baska Birsey var dedi testler yaptilar ct yaptilar veee ne yazikki Sol akcigerimde Embolie oldugu Ortaya cikti 2aydir hastanedeYim arastirmada hormon tedavisi. Yüzünden oldugu Ortaya cikti saten bu hormondan ya cok sigara icmekten yada yatalak insanlarda oluyormus simdi tedavi görüyorum hastanedeyim insallah Allahimin izniyle atlatacam 6ay kan hapi almam lazim hamile kalamam kendime dikkat etmem lazim bir yerimi kanatmamam lazim iste Rabbim böyle bi sinavdan geciriyo Beni bazi seyleri zorlamamak lazim Eger Rabbim saten Vermek istese verir Ben 4defa denedim hic Ära vermeden böyle bisi geldi Basima size bunu anlatmamin sebebini anlamisinizdir suan.bu hastalikla hastanede mucade veriyorum Allah kimseyi bu duruma düsürmesin ne icin ugrasirkan simdi ne icin mücadele veriyorum bu Hormon tetavisi gören bütün arkadaslar icin söylüyorum bunu yaptiriken cok iyi düsünün unutmayin Saglik herseyden daha önemli Suanda yataktan Bile kalkamiyorum bu tedaviye baslamadan önce sagligi. Yerinde Sadece migrenle ugrasan bi insandim simdi? Neolrsunuz kendinize dikkat edin Rabbime Dua ediyorum insallah onun izniyle atlatacam Ben Inaniyorum sizden istedigim Duanizi eksik etmeyin Allah hepinizin yardimcisi olsun ....
kızlar, bugün doktora gittim, karnımın içindeki sıvı azalmış. Ben de kendimi gayet iyi hissediyordum. Doktorum da transferi yapıldı. 2 tane blastotis embriyo şimdi annesinin içinde yaşam savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı benden esirgemeyin. Bu arada bebişlerin fotoğraflarını gördüm çok heyecanlı bir duygu.
cnm bende de kist vardı aspire ettiler tedavinin basladığı gün,seni rahatsız etmiyor mu,benim ki 6 cmdi ama cok fenabende dondurulmuş 3. gün embriyo transferi oldum. üstelik 15 cm lik çikolata kistiyle. P4 ndir anlamadım:26: ama bende estrofem kullandım adetin 2. gününden itibaren yarın test günüm ben hala 4 tane estrofem kullanıyorum. irde dondurulmuş embriyo transferinde kaç folikül geliştiği önemli değil diye biliyorum
cnm benim de blast embriyoydu,adetin 20.günü yapıldı transferim endiselenme genelde bu tarihlerde oluyormerhaba arkadaşlar,bende bu ay dondurulmuşlarla deneme yapacağım hattta bir kaç gün içinde.adetin 3. gününden beri estroferm içiyorum günde üç tane bugün ondördüncü günüm.adetimin 17 günü bana doktor adetin 19 .günü gel dedi .kafam karıştı açıkçası çok geç değil mi sizcede.bu arada dondurulmuşlarım 5. gün embriyosu.bilginiz varsa paylaşırmısınız.
cnm hayırlı olsun simdidenp4 tahilili pregestan tahlili oluyomuş canım
donduruşmuşta folükül istenmiyo olsda 8cm 9cm geçmemesi lazımmış
benimkilerde 14cm oluyo ve çatlıyo çatladıgı zaman sıvı bırakıyomuş embriyonun
rahime tutunmasını engelliyomuş bu arda tahlilim 0,3çıktı iyiymiş tedaviye devam cumartesi günü
muayenem var duruma göre önümüzdeki hafta transfer olur :)
yarın inşllah güzel haber alırsın
tüm dualarımız seninle,sımsıkı tutunup annelerini bırakmazlar insallahhhkızlar, bugün doktora gittim, karnımın içindeki sıvı azalmış. Ben de kendimi gayet iyi hissediyordum. Doktorum da transferi yapıldı. 2 tane blastotis embriyo şimdi annesinin içinde yaşam savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı benden esirgemeyin. Bu arada bebişlerin fotoğraflarını gördüm çok heyecanlı bir duygu.
cnm bende de kist vardı aspire ettiler tedavinin basladığı gün,seni rahatsız etmiyor mu,benim ki 6 cmdi ama cok fena
ağrı yapıyordu,ben de estrofem kullandım hatta kalp atıslarını duyana kadar devam ettim
Tesekkür ederim canim ya iste ne umduk ne bulduk derlerya öyle bisi oldu Ama ne yapalim Allah Gelen hersey kabulümüz bunada sükür dahada kötüsü olabilirdi Allahin yine sevgili kuluymusumhoşgeldin aramıza canım...hiç endişe etme gayet normal..benimde 5. gün emriyolarım adetimin 20. günü transfer edldi..ve çok şükür ikiside tuttu...rabbim sanada göstersin inşallah...
canım geçmiş olsun..ama illada olcak diye diretme bence rahimde sıvı varken tutunma şansı düşük..negatifi alıcaına bir ay ertelensin üzülme....ama tabi inşallah çabuk atlatırsın...
canım hoşgeldin sende aramıza...tedavin hayırlı olur inşallah..hangi listeden bahsediyosun...tedavi listesiyse oradaki bilgilerini verirsen ekleriz
canım çok çok geçmiş olsun..çok merak etmiştim seni..hatta başka topilere girmişmidir diye mesajlarını bile arattım ama hiç girmemişsin...ah canım dediğin gibi önce sağlık,sağlık olmadan bebiş olsa neolcak? rabbim yardımcın olsun...ben herzaman tedavi arası mesafe verilmesi taraftarıyım...sık sık yapmak hem bedenen hemde ruhen iyi olmuyor ama işte sabır lazım...rabbim acil şifalar versin,biran önce iyileşirsin inşallah...
kızlar bende bugün dok. gittim.Rahim kalınlığım 7 mm di cumaya gel dedi az daha kalınlaşması lazımmış.estrofeme devam ediyorum.bide çözülme işlemi ne kadar sürüyor bilginiz varmı.dokt. sormayı unutmuşm.
kızlar, bugün doktora gittim, karnımın içindeki sıvı azalmış. Ben de kendimi gayet iyi hissediyordum. Doktorum da transferi yapıldı. 2 tane blastotis embriyo şimdi annesinin içinde yaşam savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı benden esirgemeyin. Bu arada bebişlerin fotoğraflarını gördüm çok heyecanlı bir duygu.
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
nesrin_1976 | 36 | erkek infertilitesi | ???????? | ????????? | 24 mart 2 tane transfer | |
petek_unal | 28 | sebepsiz infertilite | Ankara medicana | 3. deneme | 26 mart transfer | |
dildade | 30 | erkek infertilitesi | Antalya tüp bebek | 3. deneme | 2 tane donmuş | tedavi iptal |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
ikramaya | 35 | tüpler yok | istanbul IVI tüp | 1. deneme | 4 tane donmuş | henüz tam belli değil |
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | tedavi iptal |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | son negatif inşallah |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | malesef negatif |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | malesef negatif |
wish_ | 27 | pco/ bahçeci fulya/ 2. deneme | 4 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 16 şubat | malesef negatif |
dmrsda | 25 | rezerv az/ ASM/ 2. deneme | 13 şubat | 1 embriyo transfer edildi | 25 şubat | malesef negatif |
kabakız | 33 | sebepsiz/ darmstadt/ 5. deneme taze | 27 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 10 mart | malesef negatif |
edanur86 | 25 | erkek inf./ darmstadt/ 3. deneme | 28 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 11 mart | malesef negatif |
meralinda | 25 | erkek inf./ florence night. /2. deneme | 1 mart | ???????? | 13 mart | malesef negatif |
lena_ | 31 | sebepsiz inf./ kalamış tüp./ ????????? | 3 mart | 2 embriyo transfer edildi | 15 mart | malesef negatif |
winebir | 34 | endometriosiz /ankara tıp/ 3. deneme | 20 mart | 2 embriyo transfer edildi | 1 nisan | SON 10 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.30 526.00 10100.00 | 9. günü 11. günü 18. günü |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak 1 şubat | 123.00 315.00 1100.00 | 10. günü 12. günü 15. günü |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. /umut tüp/ 2. deneme | 2 şubat 14 şubat | 195.17 | 12. günü |
secrn | 32 | erkek inf./ yurtdışı/ 2. deneme | 8 şubat 18 şubat | ?????? | 10. günü |
çido | 34 | endomet.+erkek /kent hast./ 2. deneme | 15 şubat 27 şubat | 38.7 62.6 173.1 440.7 | 12. günü 14. günü 16. günü 19. günü |
beyazisceyiz | 30 | erkek inf./ A.R.T/ 2. deneme | 20 şubat 2 mart | 574.91 | 10. günü |
sevdammmm | 28 | erkek inf./ memorial/ 3. deneme | 13 mart 21 mart | 77.42 | 8. günü |
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 33 |
blowhole25 | 100 |
cido | 11 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 144 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 856 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 3 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 3 |
nehir35 | 8 |