Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim dün gece kanamam oldu 6 haftalık bebeğim vardı kese boşmuş şimdide ilaç kullanıyorum düşmesi için çok üzgünüm sudenaz beni negatif listesine al istersen rabbim kimseyi bu yolda eylemesin hayırlısı böyleymiş
arkadaşlar benim dün gece kanamam oldu 6 haftalık bebeğim vardı kese boşmuş şimdide ilaç kullanıyorum düşmesi için çok üzgünüm sudenaz beni negatif listesine al istersen rabbim kimseyi bu yolda eylemesin hayırlısı böyleymiş
gercekten cok uzuldum sllah sabir versin cok zor seni cok iyi anliyorum verende alanda rsbbim nasil anladin peki benimde sekiz hafta bityi hep korkuyorum bisey olcak diye neden olmus cankm rabbim enkisa zamsnda gend yuzunu guldurur isallah
canım 6.haftada kahverengi lekelenmem oldu sonrada kanamam oldu az doktor gel dedi bakalım gittik sonrA bebek oluşmamış kese boştu canım çok üzüldüm benim 10igünü değerim 574 çıktı bana şimdi bakıyorumda listeye anormal bi durum var sanki herkesin 100ile 250 arası
arkadaşlar benim yarın transferim gerçekleşecek üçüncü ve bu seferki dondurulmuşlarla olacak hayırlısıyla sağlıklı çözülürler inş. üstüste negatif almaktan inanın çok yıprandım 12 gün sonunda yine negatif alırsam naparım nasıl ayağa kalkarım bilemiyorum içimi heyecandan çok bi hüzün kapladı allah hepimizin yardımcısı olsun neolur banada dua edin
arkadaşlar benim yarın transferim gerçekleşecek üçüncü ve bu seferki dondurulmuşlarla olacak hayırlısıyla sağlıklı çözülürler inş. üstüste negatif almaktan inanın çok yıprandım 12 gün sonunda yine negatif alırsam naparım nasıl ayağa kalkarım bilemiyorum içimi heyecandan çok bi hüzün kapladı allah hepimizin yardımcısı olsun neolur banada dua edin
canım inşallah hayırlısıyla bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacaklar ben inanıyorum 3. deneme sana pozitifi getirecek bak ben neler yaşadım ama her şeye rağmen kendimi 3.denemeye hazırlıyacağım inşallah inşallh kucağımıza alcaz allahın hakkı 3 tür derler beraber bebişlerimizle gezcez seneye yaz pikniğe falan sonrada anlatırız değilmi sen den böyle hüzün falan hiç beklemiyordum pozitif ol lütfen gerkirse gelirim yanına arkadşım öptüm dualarım seninle
merhaba arkadaşlar,
benim de dondurulmuş ile 3. deneme, erkek infertilitesi idi. rahim kalınlığı sorunumuz oldu. 7.4 ile transfer yapıldı ama şükürler olsun pozitifi 8 sene sonra görebildim.. allah isteyen herkese versin inşallah.. dualara da katılmaya çalışacağım. konuyu yeni buldum. benim sonuçlarım
10. gün 102
12. gün 205
14. gün 408
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
gülsu | ?? | ????????? | ??????? | ??????? | nisan adetini bakliyor | |
parpalica | 29 | tüpler bağlı | madicana | 2. deneme | ???????? ????????? | |
dildade | 30 | erkek infertilitesi | Antalya tüp bebek | 3. deneme | 2 tane donmuş | tedavi iptal |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
ikramaya | 35 | tüpler yok | istanbul IVI tüp | 1. deneme | 4 tane donmuş | henüz tam belli değil |
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | tedavi iptal |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | son negatif inşallah |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | malesef negatif |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | malesef negatif |
wish_ | 27 | pco/ bahçeci fulya/ 2. deneme | 4 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 16 şubat | malesef negatif |
dmrsda | 25 | rezerv az/ ASM/ 2. deneme | 13 şubat | 1 embriyo transfer edildi | 25 şubat | malesef negatif |
kabakız | 33 | sebepsiz/ darmstadt/ 5. deneme taze | 27 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 10 mart | malesef negatif |
edanur86 | 25 | erkek inf./ darmstadt/ 3. deneme | 28 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 11 mart | malesef negatif |
meralinda | 25 | erkek inf./ florence night. /2. deneme | 1 mart | ???????? | 13 mart | malesef negatif |
lena_ | 31 | sebepsiz inf./ kalamış tüp./ ????????? | 3 mart | 2 embriyo transfer edildi | 15 mart | malesef negatif |
winebir | 34 | endometriosiz /amerikan / 3. deneme | 20 mart | 2 embriyo transfer edildi | 1 nisan | SON 6 GÜNN! |
nesrin_1976 | 36 | erkek inf./ ????????/ ??????? | 24 mart | 2 embriyo transfer edildi | 5 nisan | SON 10 GÜNN! |
petek-unal | 28 | sebepsiz inf./ ank.medicana/ 3. deneme | 26 mart | 2 embriyo transfer edildi | 7 nisan | SON 12 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.30 526.00 10100.00 | 9. günü 11. günü 18. günü |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak 1 şubat | 123.00 315.00 1100.00 | 10. günü 12. günü 15. günü |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. /umut tüp/ 2. deneme | 2 şubat 14 şubat | 195.17 | 12. günü |
secrn | 32 | erkek inf./ yurtdışı/ 2. deneme | 8 şubat 18 şubat | ?????? | 10. günü |
çido | 34 | endomet.+erkek /kent hast./ 2. deneme | 15 şubat 27 şubat | 38.7 62.6 173.1 440.7 | 12. günü 14. günü 16. günü 19. günü |
beyazisceyiz | 30 | erkek inf./ A.R.T/ 2. deneme | 20 şubat 2 mart | 574.91 | 10. günü |
sevdammmm | 28 | erkek inf./ memorial/ 3. deneme | 13 mart 21 mart | 77.42 178.00 | 8. günü 10. günü |