Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

arkadaşlar benim dün gece kanamam oldu 6 haftalık bebeğim vardı kese boşmuş şimdide ilaç kullanıyorum düşmesi için çok üzgünüm sudenaz beni negatif listesine al istersen rabbim kimseyi bu yolda eylemesin hayırlısı böyleymiş

arkadaşlar benim dün gece kanamam oldu 6 haftalık bebeğim vardı kese boşmuş şimdide ilaç kullanıyorum düşmesi için çok üzgünüm sudenaz beni negatif listesine al istersen rabbim kimseyi bu yolda eylemesin hayırlısı böyleymiş

canim cok gecmis olsun ne desem bos biliyorum ama yinede üzülme hic olmazsa sansin var tutunuyorlar sana insallah bidahaki sefere alirsin kucagina bebegini

çido tatlım çok geçmiş olsun inşallah yine olur hayırlarla herşeyin hayırlısı Allah yardımcın olsun

gercekten cok uzuldum sllah sabir versin cok zor seni cok iyi anliyorum verende alanda rsbbim nasil anladin peki benimde sekiz hafta bityi hep korkuyorum bisey olcak diye neden olmus cankm rabbim enkisa zamsnda gend yuzunu guldurur isallah

sudenazcım çok tşk ederim canım.tüm sorularıma sabırla cevap verdiğin için.inş sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.hamilelerin duası kabul olur bize bol bol dua et.bu arada listeye benide eklermisin.medicana international da tedavimi yaptırıyorum.29 yaşındayım.bu ikinci tüp bebek denemem.ilkinde rahimde sıvı tespit edildi.transfer günümde doktorum zaten şansım olmadığını söylemişti.yıkım olmadı o yüzden.sonra histereskopi+laparaskopi yapıldı tüpler bağlandı.sıvının sebebi tüplerimin durumunun kötü olmasıymış.benim hikayemde böyle

arkadaşım mutluluğundada üzüntündede yanındayım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

canaım çok üzüldüm rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın ve rabbim kucağımızdan almasın evlatlarımızı hayırlısı böylemiş demekten başka çare yok canım üzülme demek boş üzüleceksin tabii ama yine ayağa kalkıp bu yola devam edeceğin günler gelecek rabbim sabır versin canım

gercekten cok uzuldum sllah sabir versin cok zor seni cok iyi anliyorum verende alanda rsbbim nasil anladin peki benimde sekiz hafta bityi hep korkuyorum bisey olcak diye neden olmus cankm rabbim enkisa zamsnda gend yuzunu guldurur isallah

canım 6.haftada kahverengi lekelenmem oldu sonrada kanamam oldu az doktor gel dedi bakalım gittik sonrA bebek oluşmamış kese boştu canım çok üzüldüm benim 10igünü değerim 574 çıktı bana şimdi bakıyorumda listeye anormal bi durum var sanki herkesin 100ile 250 arası

arkadaşlar benim yarın transferim gerçekleşecek üçüncü ve bu seferki dondurulmuşlarla olacak hayırlısıyla sağlıklı çözülürler inş. üstüste negatif almaktan inanın çok yıprandım 12 gün sonunda yine negatif alırsam naparım nasıl ayağa kalkarım bilemiyorum içimi heyecandan çok bi hüzün kapladı allah hepimizin yardımcısı olsun neolur banada dua edin

canım 6.haftada kahverengi lekelenmem oldu sonrada kanamam oldu az doktor gel dedi bakalım gittik sonrA bebek oluşmamış kese boştu canım çok üzüldüm benim 10igünü değerim 574 çıktı bana şimdi bakıyorumda listeye anormal bi durum var sanki herkesin 100ile 250 arası

evet degerin cok guzel bende sasirdim bi anormallik var ama doktor tam emin miydiki oyle kanamasi olpta dinlenince atlatan cok kisi okumustum yinede umidini yitirme bu imkanimiz var sanada tutunuyolar genetik biseyler olabilir doktorun kesin tahlil yapar demekki nasibi yokmus gelen allahtan sen ayakta dur isallah bidaki sefere rabbim kucana almayi nasip eder isallah

arkadaşlar benim yarın transferim gerçekleşecek üçüncü ve bu seferki dondurulmuşlarla olacak hayırlısıyla sağlıklı çözülürler inş. üstüste negatif almaktan inanın çok yıprandım 12 gün sonunda yine negatif alırsam naparım nasıl ayağa kalkarım bilemiyorum içimi heyecandan çok bi hüzün kapladı allah hepimizin yardımcısı olsun neolur banada dua edin

hos geldin tedavin hayirli olsun ilk once su tedirginligini yen bence cok arkadas karamsarlikla basliyip mutsuz oldu sen inanki bebeyinde sana tutunsun gerisi rabbimden pozitif ol obur tedavilerini unut ilk gibi dusun olur isallah

canım inşallah hayırlısıyla bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacaklar ben inanıyorum 3. deneme sana pozitifi getirecek bak ben neler yaşadım ama her şeye rağmen kendimi 3.denemeye hazırlıyacağım inşallah inşallh kucağımıza alcaz allahın hakkı 3 tür derler beraber bebişlerimizle gezcez seneye yaz pikniğe falan sonrada anlatırız değilmi sen den böyle hüzün falan hiç beklemiyordum pozitif ol lütfen gerkirse gelirim yanına arkadşım öptüm dualarım seninle

canım inşallah hayırlısıyla bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacaklar ben inanıyorum 3. deneme sana pozitifi getirecek bak ben neler yaşadım ama her şeye rağmen kendimi 3.denemeye hazırlıyacağım inşallah inşallh kucağımıza alcaz allahın hakkı 3 tür derler beraber bebişlerimizle gezcez seneye yaz pikniğe falan sonrada anlatırız değilmi sen den böyle hüzün falan hiç beklemiyordum pozitif ol lütfen gerkirse gelirim yanına arkadşım öptüm dualarım seninle

inşallah canım inşallah bu sefer herşey yolunda gitsin

Çok üzüldüm. Allah sabrını versin.

sude beni nisana yazabilirsin canım bu ay yaptırcaktık yetişmedi hala kromozom sonuçları çıkmadı ve bugün hasta oldum

merhaba arkadaşlar,
benim de dondurulmuş ile 3. deneme, erkek infertilitesi idi. rahim kalınlığı sorunumuz oldu. 7.4 ile transfer yapıldı ama şükürler olsun pozitifi 8 sene sonra görebildim.. allah isteyen herkese versin inşallah.. dualara da katılmaya çalışacağım. konuyu yeni buldum. benim sonuçlarım
10. gün 102
12. gün 205
14. gün 408

merhaba arkadaşlar,
benim de dondurulmuş ile 3. deneme, erkek infertilitesi idi. rahim kalınlığı sorunumuz oldu. 7.4 ile transfer yapıldı ama şükürler olsun pozitifi 8 sene sonra görebildim.. allah isteyen herkese versin inşallah.. dualara da katılmaya çalışacağım. konuyu yeni buldum. benim sonuçlarım
10. gün 102
12. gün 205
14. gün 408

canım tebrik ederim rabbim tamamınada erdirsin inşallah...nasip olunca işte öyle rahim kalınlığıymış falan dinlemiyor...:nazar:

canım dualarımızdasın..inşallah herşey yolunda devam eder ve pozitifi alırsın...güzel haberlerini bekliyoruz...

çok şaşkınım şuan..değerinde bir anormallik yok..bence çok erken davranmışsın..sonuçta 6 haftalıkken kesede bebiş gözükmeyebilir..bir hafta daha bekleseydiniz keşke..çok üzüldüm şuan yani bu değerle bunu yaşamak mümkün değil gibi bişey...Allah yardımcın olsun canım

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞİNFERTİLİTE NEDENİNİZMERKEZDENEME SAYINIZDONUK
SAYISI
ŞUANKİ DURUM
gülsu
??
?????????
???????
???????
nisan adetini bakliyor
parpalica
29
tüpler bağlı
madicana
2. deneme
????????
?????????

dildade30erkek infertilitesiAntalya tüp bebek3. deneme2 tane donmuştedavi iptal
:KK43:
papatya5031pko+erkek infertilitesibaşkent ünv. hastanesi1. deneme8 tane donmuşşuan lucrin kullanıyor
kdr30sebepsiz
infertilite
OMÜ2. deneme5 tane donmuşşubat
adetini bekliyor
rooseeazospermBahçeci kliniği2. deneme3 tane donmuşocak adetini bekliyor
belg34umut tüp bebek2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
ikramaya35tüpler yokistanbul IVI tüp1. deneme4 tane donmuşhenüz tam belli değil
camenta31sebepsiz infertilitememorial2. deneme8 tane donmuşhenüz tam belli değil
nurme27iki taraflı
problemler
umut tüp
bebek
2. denemetaze
deneyeck
henüz tam
belli değil
tuna201439sebepsiz infertiliteizmir
irenbe
2. deneme5 tane donmuştedavi iptal :KK43:

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞNEDEN/YER
/DENEME
SAY.
TRANSFER
TARİHİ
KONULAN
ADET
TEST
TARİHİ
SONUÇ
miki2430sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme12 kasım1 embriyo transfer edildi24 kasımmalesef
negatif
:KK50:
olacakolacak32tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme
16 kasım1 aralıkmalesef negatif
blowhole2529tüpler/
soarnüs/
3.deneme
28 kasım2 embriyo transfer edildi10 aralıkmalesef negatif
nilüferbahar28sebepsiz/OMÜ
/2. deneme
27 aralık2 embriyo transfer edildi8 ocakmalesef
negatif
yesil03431azosperm/
umut tüp/
2. deneme
4 ocak2 embriyo transfer edildi16 ocakmalesef
negatif
sye30erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme
4 ocak1 embriyo transfer edildi17 ocakmalesef negatif
hnesrin32sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme
12 ocak1 embriyo transfer edildi21 ocakmalesef
negatif
Aylinnim30endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme
11 ocak2 embriyo transfer edildi25 ocakmalesef
negatif
ferdaerdsebepsiz /
?????????/
2. deneme
12 ocak25 ocakmalesef
negatif
Elize27tüpler yok/
umut tüp/
3. deneme
23 ocak2 embriyo transfer edildi4 şubatson negatif
inşallah
mimo55megi35sebepsiz/
kiwudüsseldorf
/2. deneme
24 ocak2 embriyo transfer edildi7 şubatmalesef
negatif
cakir4423pco+erkek inf.
/memorial/
4. deneme
26 ocak2 embriyo
transfer edildi
7 şubatmalesef negatif
wish_27pco/
bahçeci fulya/
2. deneme
4 şubat2 embriyo transfer edildi16 şubatmalesef negatif
dmrsda25rezerv az/
ASM/
2. deneme
13 şubat1 embriyo transfer edildi25 şubatmalesef negatif
kabakız33sebepsiz/
darmstadt/
5. deneme taze
27 şubat2 embriyo transfer edildi10 martmalesef negatif
edanur8625erkek inf./
darmstadt/
3. deneme
28 şubat2 embriyo transfer edildi11 martmalesef negatif
meralinda25erkek inf./
florence night.
/2. deneme
1 mart????????13 martmalesef negatif
lena_31sebepsiz inf./
kalamış tüp./
?????????
3 mart2 embriyo transfer edildi15 martmalesef negatif
winebir
34endometriosiz
/amerikan /
3. deneme

20 mart2 embriyo transfer edildi1 nisanSON
6
GÜNN!

nesrin_1976
36
erkek inf./
????????/
???????

24 mart
2 embriyo transfer edildi
5 nisan
SON
10
GÜNN!

petek-unal
28
sebepsiz inf./
ank.medicana/
3. deneme

26 mart
2 embriyo transfer edildi
7 nisan
SON
12
GÜNN!

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

NİCKİNİZYAŞNEDEN/YER/
DENEME SAY.
TRANFER
/TEST
TARİHİ
BETA HCG
DEĞERİ
DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
DEW7734yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme2 aralık

14 aralık
119,50
332.00
897.00
12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::KK49::nazar:
melikee27tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi
yabangulu1831pco/IVI tüp bebek/4. deneme19 aralık

28 aralık
123.00
244.00
9. günü
11. günü
karasu8131sebepsiz/izmir
irenbe/2. deneme
24 aralık

3 ocak
71.72
140.00
313.00
1170.00

10. günü
12. günü
14. günü
17. günü
sudenaz22228tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme26 aralık

6 ocak
398.80
894.70
4267.00

11. günü
13. günü
17. günü
:nazar::KK49::KK49::nazar:
toobe27tüpler sorunlu/
eurofertil/
2. deneme
20 ocak

29 ocak
248.30
526.00
10100.00

9. günü
11. günü
18. günü
:nazar::KK49:
:nazar:
lavinialavinia34sebepsiz inf./
anatolia/
2. deneme
22 ocak

1 şubat
123.00
315.00
1100.00

10. günü
12. günü
15. günü
elo_3425pco+erkek inf.
/umut tüp/
2. deneme
2 şubat

14 şubat
195.1712. günü

secrn32erkek inf./
yurtdışı/
2. deneme
8 şubat

18 şubat
??????

10. günü

çido34endomet.+erkek
/kent hast./
2. deneme
15 şubat

27 şubat
38.7
62.6
173.1
440.7

12. günü
14. günü
16. günü
19. günü
beyazisceyiz30erkek inf./
A.R.T/
2. deneme
20 şubat

2 mart
574.91
10. günü

sevdammmm28erkek inf./
memorial/
3. deneme
13 mart

21 mart
77.42
178.00

8. günü
10. günü

:nazar::nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

X