Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canim sagol bak simdi ishal olanlar cogaldi yeniden umut oldunuz bana haklisin canim ben hep negativ düsündüm diger denemelerimde ama bunda positiv düsünecem diyordum allaha sükür hic bi belirti olmasada tövbemi geitrdim Rabbimden umudumu kesmiyecegim son güne kadar bana ama doktorum transfer gününü sayarsak 9 ve 11inci günde kan testi yaptiracak yani her iki günde yapacakmis anlamadim bende.
Ha buarada bebegini görmüssün Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah banada dua et canim.....

Son düzenleme:

haklisin canim sabahki halim iste simdi sirkelendim Rabbime bol bol dua ettim Insallah Rabbim icmdeki tek yavrumu bana nasip eder sabah ishal olunca aklim durdu bide iki gündür cok ama cok hafif gögsümde dokununca agri vardi cok hafifti ama oda bu sabah gitti o yüzden hepsi üst üste geldi ama normalde adet olunca gögüslerim siserdi ágri olunca umutlandim hamileyim dedim bugün gidincede agri üstüne ishalde olunca bir ana olmadi dedim ama simdide heralde adet olmuyacagim o yüzden gögüslerimin agrisi tamamen gitti diyorum kendimi sirkeleyip yeniden Umutlandim....

Aman bi saatim bir saatimi tutmuyor simdi öyle diyorum bi bakmissin 2ay sonra ayni seye yine baslamisim Bebek sevgisi insana her aciyi unutturuyor insan ona sahip olmak icin hic vazgece bilirmi o bizim icin bir Mucize ona sahip olmak icin herseyimi verirdim insallah gerek kalmaz birdaha suanda Insallah hamileyizdir canimm......

bizi bizden iyi kimse anlayamaz ayni yollardan gectik benimde tek emriyoydu doktorum daha saglikli diyo bide kendini eve kapama alis versi sevmezmisin ben yalniz cikmadim ama esimle gun asiri ciktik dolastik 1 saat kendini yormadan cik alisveris yap sevdiyin seyleri yap elini karnina koy konus bebeyinleki bilsin annesi onun icin mucadele veriyo inan seni duyar canlanir ve daha oncede söyledim sanirimm hacet namazi kil inan rabbim gösteriyo ben bi ara baktim herkez negatif sonuc aliyodu bende umutsuzluga dustum belirtim yoktu olmadi dedim hacet namazi kildim mpl tv var onu izledim ve ruyamda rabbim gösterdi olcani rahatladim inan her gun sana ozellikle dua ediyorum biz gurbetciyiz burdaki doktorlar dilimiz deyil vicdan yok bizim duygularimizi bilmezler inan olcak yeterki umudunu yitirme rabbim seninle isallah

Allah senden razi olsun canim rabbim sana ne güzel göstermis iste ben diger iki denememde istihareye yattim hep siyah görmeme ragmen yaptim yinede ama bu sefer yesil görmüstüm o yüzden cok ümitliydim insallah öyle olur senin yazdiklarin beni dahada umutlandiriyor canim kardesten ötesin benim icin belki kardesim bile bana bu kadar dua etmez.evet burdaki doktorlar hic anlamaz bana hersey yapa bilirsin diyor savastakiler nasil hamile kaliyor diyor ya anlamiyorlar halimizden.özel degilse rüyanda ne görmüstün canim.....

canım bence hiç ümitsizliğe kapılma benimde 2.denememdi 1.de nasılsam 2.dede aynıydım yine negatif galiba diyordum ama hep dua ettim rabbim inşallah older oluverir dua et canım dualarımız sizinle inan o pozitifi aldığımda topikteki arkadaşara öyle içten dua ettimki kan sonucunu veren hemşire bile ağladı ellerimi rabbime açtım

burda zaten hepimiz kardesiz rabbim ayni dertle bizi imtan ediyo bak yesili gormusun neguzel bu is tamam isallah ben ruyamda yem yesil bi cayirdaydim beyaz bi yerdeydim yurudum ayaklArim yesil otlarda geziyodum uzerimde ipek bi giysi baktim bi bebek kiz cocugu daha yeni dogmus ama bana bi sarilip opuyoduki hasretle ben hocama sordum evet dileyin kabul olcak dedi rabbime hamd ve sukurler olsun sen beni cok etkiledin bende sen gibi herkezden bi sey duymak istedim acaba nedenlerim bitmedi hala oyle oldu devami olcakmi bebeyimizi kucamiza almadan rahat edemeyiz zor olani basariyoruz asla umidini yitirme sukur bu tedavi var ya rabbim bu imkani vermese napardik cogu kisi maddi imkansizliktan bi ömur boyu tek basina yasiyo halimize bin kere sukretmeliyiz bence

kızlar günaydınnnnn.......
dün geceden beri karnım ağrıyor çok az uyuyabildim, sabaha karşı iyice arttı ağrı regl ağrıs ama gurultular gaz sancısı hepsi bi arada... kesin dedim regl oluyorum sabah gittimki kan yok, sonra bi daha gittim ishal olmuşum bu seferdeee!!! ay dedim şükür :)
bugün işe gitmedim izin aldım evde dinlenicem... edacım isalim diye üzülme :)))

kizlar bugun ultrason gunumdu inanmiyodunm bugun gordum inandim bebeyim benimle rabbim isteyen herkeze versin isallah sabir inanc ve olcal diyerek bu zorlu yolculugu astik isallah rabbim tamamini erdirsin ol derse olur onun yapamiycagi hic bisey yok

canım beniiimmm, çoook sevindim... nasıl rahatlamışsındır kimbilir
allah hepimizin emeklerinin umutlarının dualarının karşılığını versin inşallahhh

ay edanurcum neler söylemişsin inanamıyorum ((( yapma bu kadar bırk biraz oluruna, hepimiz geçiriyoruz bu günleri, bende de belirti olmadı ama belirti olmaz merak etme dediler rahatladım, isal de ara ara oldu ama benim bağırsak sistemim hep bozuktur zaten ya isal ya kabız olurum, zaten ilaçlarında bi ton yan etkisi var bence asıl gerçek hamilelik belirtileri 2. ayda falan oluyor... düşünme bu kadar dinleme kendinii dua et film seyret kitap oku.... git dolaş, yemek yap ne bileyim ama böyle yaparak kendine ve bebeğine stres yüklüyorsun!! ben de korktum sabah ağrıyla uyandım hem de ne ağrı ama geçti sonra! gönlünü ferah tut, hatırlasanaa ben nasıl üzülmüştüm ilk testim 38 diye kimsede öyle bi sonuç yoktu neden benmki 38 di! ama oldu işte boşu boşuna üzüldüğümle kaldım!!

ah canımmm ne yenisi 3. negatfimi aralık ayındaaldım 2 yıldır bu yoldasavaş veriyorum bende bursadayım. şuan arştrırıyorum canım peki sen transferden sonra hastanede yattım dedin hangi hastanede yattın nasıl kabul ettiler ?? osman bey nasıl bir dr. memnunmuydun yani pozitif olduğu için değide görüşün nasıldı merkezinden, çok soru sordum hakkını helal et ama kafamda sürekli soru işaretleri var?? şuan yapılacak işlemler için uğraşıyorum tedaviye başlamadan önce yapturmak istiyorum.

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

OKUYANLAR
1000 ESMA-ÜL
HÜSNA

lavinialavinia
33
blowhole25
100
cido
11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

EDANUR86
KABAKIZ

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

edanur86
3
efeylul
11
camenta
2
çido
3
nehir35
8
dmrsda
3
dildade
1
sercn
7
kabakiz
2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

OKUNACAK KİŞİ : EDANUR86

SON GÜN

OKUYANLAR
1001 İHLAS
1001 KEVSER
1001 FATİHA
313 AYETEL
KÜRS-İ

sudenaz222
100
.
64
33
petek-unal
187
187
187
.
lavinialavinia
.
.
.
.
ayse_sin1982
.
.
.
.
tuha2014
.
.
.
.
toobe
101
101
101
20
artvinim08_16
.
.
.
45
sye
.
.
.
25
wish_
.
.
.
.
sevdammmm
.
.
.
.
blowhole25
.
.
.
.
nehir35
.
.
.
50
kabakiz
101
101
101
101
kdr
50
.
be_bem
.
.
.
.
çido
101
101
101
.
ozlozcan
.
.
.
100
dmrsda
.
.
.
.
secrn
50
50
50
.
edanur86
50
50
50
.
ecrin_mert
.
.
beyazisceyiz
100
100
100
.
meralinda
102
204
145
45
roosee
.
.
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

942
904
899
419
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

59
97

102
0

EDANUR86 için yeni dua listemiz başlamıştır...son günn...........

canım nerde yaptırdın bilmiyorum ama osman hoca işinin ehli gerçekten çok ciddi bir doktor yani sadece işini biliyor öyle söyleyeyi ben esentepe tıp merkezindev yattım ama ordaki doktor tanıdıktı rabbim inşallah seninde yüzünü güldürür her zaman sorabilirsin ancak bizim gibiler birbirini anlıyor bende o kadar çok sormuşumdurki hiç çekinme ne gibi işlemler yapılacak

canım mrb bende osman hocanın hastasıyım şimdi üçüncü denemeye dondurulmuşlarla başlıyorum ben ilk denememi acı badmde yaptırmıştım ikinci denememi osman hocada yaptırdım ocak ayında malesef negatif aldım şimdi ara vermeden tekrar başlıyorum osman hocayı sormuşsun beyazişçeyize o allahın izniyle pozitifi gördü doktorda vesilesi oldu beyazişçeyizle normaldede arkadaşşızdır sıksık görüşürüz bizde birbirimize senin sorduğun gibi sorardık doktorumuz iyimi acaba diye ama emin ol osman hoca çok iyi bu işide en iyi yapanlardan biri inşallah benimde bu sefer pozitif olur allah ol demeden olmaz inşallah bizimde yüzümüzü güldürür canım sen nerde denemiştin öncekileri üçünüde aynı merkezdemi yaptırdın allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim ne yaptin verdinmi kani insallah positivtir
hep beraber kutlariz burda Hamileligini

benimde icimde bir positivlik varki anlatamam benimde yarin test günüm ama gercegi cuma günü yarin test yapicam ama persembeye ögrenicekmisim burda böyle

Bize Dua edin kizlar insallah hamile cikariz........

Buarada Dua listemi ne olur bugün bitirelim daha rahat hissedecem Okuyan herkesten Allah razi olsun canlar

Son düzenleme:

haklisin canim ne yapim iste bu beklemek insanin piskolojisini bozuyor artik nasil düsünecegimi bilmiyorum ama bugün daha iyiyim cok positiv düsünüyorum olmasada Rabbim herseyin hayirlisin versin diyorum ne yapalim kader ellimizden birsey gelmez....:105:

önceki denmeler biri jinemd ve soranuste yaptım. ben şuan laparoskopi veya artık hangi işlem gerekicek onlar için üniversite hast. hoca ile görüşücem haftaya bakalım ne diycek ondan sonra iyi bi biyerde denemk istiyorum. gerçi dondurulmuşlarım var ama aynı merkezde yaptırsam mı? yoksa farklı merkeze emriyo taşısam mı? yada tekrar taze ile silbaştan mı başlasm diye kara kara düşünüyorum. anlayacağın yolum uzun??

inşlh canım hep birlikte pzitifleri alırız; çünkü çok yıprandım, kendimi yorgun hissediyorum...

canım beniiimmm, çoook sevindim... nasıl rahatlamışsındır kimbilir
allah hepimizin emeklerinin umutlarının dualarının karşılığını versin inşallahhh

evet canim hep bi supe vardi dis gebelikte olabiliyormus hamd olsun isallah darisi sana ninnacik bisey ama nasil anlatiyim yasayinca anliycaksin cok guzel bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…