neden böyle yapiyosun umidini yitirme ben senden umitliyim rabbim sesini duyar dikkat et kendini birakma lutfen eger varsa eger senin is yapmanla giderse cok uzulursun bekle test gununde bence erken 12 ginde cikiyo ben 15 gun olmayana kadar yapmadim test bende isal olmustum doktoru aradim hatta sivi tuketimini arttir demisti korkma olmasa bile allahtan kacinci kez yapan ve olan arkadaslarimiz var pes etme canim bebeyin seninleyse cok uzulur ben hep konusurddum sanki benimle gibi ve beni dinledi sim siki tutundu sen pozitif olki pozitif olsun isallah
yok canım ben ishal olmadım...ama pozitiften sonra ishal olanları duydum herkes kabız olacak diye bişeymi var..ben kabızda olmamıştım..
bu arada nasıl bir düşünce bu, buda olmazsa bırakıcam diyee...böyle düşünme lütfen bak benim 4 defa tutunmadılar hemde ilkinde 3 tane konulmuştu yani ama bak 5. de oldu..bilemeyizki canım..kötü şeyleri aklına getirme...
canim allah bi kapiyi kapatir diger kapiyi acar umarim
ama ben birakakmam ben sonuna kadar gitce taki artik cocuk sahibi olamazsiniz diyene kadar bilemem ben böyle dusunuyorum yuce yaradan ne dusunuyor benim sonum ne bunu bielmeyiz ama dek dayanagimizda yine ayni herkez tum insanlik yani ayri dinde ayri irtaa olan insanlarda ayni yerden umutlarimizi ondan bekliyoruz
canim sagol bak simdi ishal olanlar cogaldi yeniden umut oldunuz bana haklisin canim ben hep negativ düsündüm diger denemelerimde ama bunda positiv düsünecem diyordum allaha sükür hic bi belirti olmasada tövbemi geitrdim Rabbimden umudumu kesmiyecegim son güne kadar bana ama doktorum transfer gününü sayarsak 9 ve 11inci günde kan testi yaptiracak yani her iki günde yapacakmis anlamadim bende.
Ha buarada bebegini görmüssün Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah banada dua et canim.....
bizi bizden iyi kimse anlayamaz ayni yollardan gectik benimde tek emriyoydu doktorum daha saglikli diyo bide kendini eve kapama alis versi sevmezmisin ben yalniz cikmadim ama esimle gun asiri ciktik dolastik 1 saat kendini yormadan cik alisveris yap sevdiyin seyleri yap elini karnina koy konus bebeyinleki bilsin annesi onun icin mucadele veriyo inan seni duyar canlanir ve daha oncede söyledim sanirimm hacet namazi kil inan rabbim gösteriyo ben bi ara baktim herkez negatif sonuc aliyodu bende umutsuzluga dustum belirtim yoktu olmadi dedim hacet namazi kildim mpl tv var onu izledim ve ruyamda rabbim gösterdi olcani rahatladim inan her gun sana ozellikle dua ediyorum biz gurbetciyiz burdaki doktorlar dilimiz deyil vicdan yok bizim duygularimizi bilmezler inan olcak yeterki umudunu yitirme rabbim seninle isallah
Aman bi saatim bir saatimi tutmuyor simdi öyle diyorum bi bakmissin 2ay sonra ayni seye yine baslamisim Bebek sevgisi insana her aciyi unutturuyor insan ona sahip olmak icin hic vazgece bilirmi o bizim icin bir Mucize ona sahip olmak icin herseyimi verirdim insallah gerek kalmaz birdaha suanda Insallah hamileyizdir canimm......
Allah senden razi olsun canim rabbim sana ne güzel göstermis iste ben diger iki denememde istihareye yattim hep siyah görmeme ragmen yaptim yinede ama bu sefer yesil görmüstüm o yüzden cok ümitliydim insallah öyle olur senin yazdiklarin beni dahada umutlandiriyor canim kardesten ötesin benim icin belki kardesim bile bana bu kadar dua etmez.evet burdaki doktorlar hic anlamaz bana hersey yapa bilirsin diyor savastakiler nasil hamile kaliyor diyor ya anlamiyorlar halimizden.özel degilse rüyanda ne görmüstün canim.....
kizlar bugun ultrason gunumdu inanmiyodunm bugun gordum inandim bebeyim benimle rabbim isteyen herkeze versin isallah sabir inanc ve olcal diyerek bu zorlu yolculugu astik isallah rabbim tamamini erdirsin ol derse olur onun yapamiycagi hic bisey yok
canım o gurul gurul sesler bendede çok oluyordu halada azda olsa var...ilaç etkiside olabilir...ishalin devam ediyosa bol su tüket..muz yee..inşallah sonuda hayırlı olacak artık düşünmemeye çalış..
ay edanurcum neler söylemişsin inanamıyorumOf bu günler bi gecsede ögrensem gercegi ona göre hayatimiza devam ederizvarya bu sefer olmazsa heralde hic üzülmem taktiri Ilahi diyip Bebek sevdasini burda kapaticam Rabbim ne zamanki normal yollan verirse artik cünkü 3defadir artik bebekleride icine koyup tutunmuyorlarsa vardir bir bildigi Rabbimin.
Bu ishal denilen sey beni alt üst etti kalan umudumuda o aldi zaten hic bi belirtim yoktu , agrisiz sizisiz ishal oluyorum bu ne anlamadim kabiz olacagima tam tersine dünden beride tüm kuruyemisleri biraktin inciri,kaysiyi,ananasi bugün rahat rahat isimide yapiyorum namazimida normal ayakta kiliyorum yani anlayacaginiz benden bu kadarmis bitti benim icin o güzel bekleyisler ne yapalim taktiri ilahi carsambaya test bile yapmak istemiyorum zaten persembe belli ouyormus ama asil testim cuma günü arada yani carsambada kan verecekmisim burda bir gün sonra testi ögrene bilirmisim.
bursa a.r.t osman develioğlu canım 2. denemem bu benim klinikle evimin arası 1 saat 1. denememde eve gelmiştim transfer sonrası bu denemem de kliniğe yakın bir hastanede 2 gün yattım arkadaşların söyledikleri gibi ananas yedi düzenli beslendim meyve öğünlerimi en önemliside dualarımı hiç eksik etmedim saolsun topikdeki arkadaşlarımızda tabiki rabbil ol dedimi oluyor ama şunu söyleyeyim belirtilere hiç takılma benim bacak ağrısı dışında hiç bir şekilde belirtim olmadı yenimi bşlıyorsun
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 33 |
blowhole25 | 100 |
cido | 11 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 144 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 856 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 3 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 3 |
nehir35 | 8 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 40 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
sudenaz222 | 100 | . | 64 | 33 |
petek-unal | 187 | 187 | 187 | . |
lavinialavinia | . | . | . | . |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | . | . |
toobe | 101 | 101 | 101 | 20 |
artvinim08_16 | . | . | . | 45 |
sye | . | . | . | 25 |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | . | . | . | 50 |
kabakiz | 101 | 101 | 101 | 101 |
kdr | 50 | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | 101 | 101 | 101 | . |
ozlozcan | . | . | . | 100 |
dmrsda | . | . | . | . |
secrn | 50 | 50 | 50 | . |
edanur86 | 50 | 50 | 50 | . |
ecrin_mert | . | . | ||
beyazisceyiz | 100 | 100 | 100 | . |
meralinda | 102 | 204 | 145 | 45 |
roosee | . | . | ||
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 942 | 904 | 899 | 419 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 59 | 97 | 102 | 0 |
ah canımmm ne yenisi 3. negatfimi aralık ayındaaldım 2 yıldır bu yoldasavaş veriyorum bende bursadayım. şuan arştrırıyorum canım peki sen transferden sonra hastanede yattım dedin hangi hastanede yattın nasıl kabul ettiler ?? osman bey nasıl bir dr. memnunmuydun yani pozitif olduğu için değide görüşün nasıldı merkezinden, çok soru sordum hakkını helal et ama kafamda sürekli soru işaretleri var?? şuan yapılacak işlemler için uğraşıyorum tedaviye başlamadan önce yapturmak istiyorum.
ah canımmm ne yenisi 3. negatfimi aralık ayındaaldım 2 yıldır bu yoldasavaş veriyorum bende bursadayım. şuan arştrırıyorum canım peki sen transferden sonra hastanede yattım dedin hangi hastanede yattın nasıl kabul ettiler ?? osman bey nasıl bir dr. memnunmuydun yani pozitif olduğu için değide görüşün nasıldı merkezinden, çok soru sordum hakkını helal et ama kafamda sürekli soru işaretleri var?? şuan yapılacak işlemler için uğraşıyorum tedaviye başlamadan önce yapturmak istiyorum.
ay edanurcum neler söylemişsin inanamıyorum((( yapma bu kadar bırk biraz oluruna, hepimiz geçiriyoruz bu günleri, bende de belirti olmadı ama belirti olmaz merak etme dediler rahatladım, isal de ara ara oldu ama benim bağırsak sistemim hep bozuktur zaten ya isal ya kabız olurum, zaten ilaçlarında bi ton yan etkisi var bence asıl gerçek hamilelik belirtileri 2. ayda falan oluyor... düşünme bu kadar dinleme kendinii dua et film seyret kitap oku.... git dolaş, yemek yap ne bileyim ama böyle yaparak kendine ve bebeğine stres yüklüyorsun!! ben de korktum sabah ağrıyla uyandım hem de ne ağrı ama geçti sonra! gönlünü ferah tut, hatırlasanaa ben nasıl üzülmüştüm ilk testim 38 diye kimsede öyle bi sonuç yoktu neden benmki 38 di! ama oldu işte boşu boşuna üzüldüğümle kaldım!!
canım nerde yaptırdın bilmiyorum ama osman hoca işinin ehli gerçekten çok ciddi bir doktor yani sadece işini biliyor öyle söyleyeyi ben esentepe tıp merkezindev yattım ama ordaki doktor tanıdıktı rabbim inşallah seninde yüzünü güldürür her zaman sorabilirsin ancak bizim gibiler birbirini anlıyor bende o kadar çok sormuşumdurki hiç çekinme ne gibi işlemler yapılacak
canım mrb bende osman hocanın hastasıyım şimdi üçüncü denemeye dondurulmuşlarla başlıyorum ben ilk denememi acı badmde yaptırmıştım ikinci denememi osman hocada yaptırdım ocak ayında malesef negatif aldım şimdi ara vermeden tekrar başlıyorum osman hocayı sormuşsun beyazişçeyize o allahın izniyle pozitifi gördü doktorda vesilesi oldu beyazişçeyizle normaldede arkadaşşızdır sıksık görüşürüz bizde birbirimize senin sorduğun gibi sorardık doktorumuz iyimi acaba diye ama emin ol osman hoca çok iyi bu işide en iyi yapanlardan biri inşallah benimde bu sefer pozitif olur allah ol demeden olmaz inşallah bizimde yüzümüzü güldürür canım sen nerde denemiştin öncekileri üçünüde aynı merkezdemi yaptırdın allah hepimizin yardımcısı olsun
canım beniiimmm, çoook sevindim... nasıl rahatlamışsındır kimbilir
allah hepimizin emeklerinin umutlarının dualarının karşılığını versin inşallahhh