Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canim sen kidemlisin ben gun hesaplamasini sorcam benim ayin 3 transferim oldu benim hesabima gore 1 aylik olmasi lazim doktorum 7 haftandan gun aldin diyo tup bebekte dahami farkli hesaplaniyo

canim sen kidemlisin ben gun hesaplamasini sorcam benim ayin 3 transferim oldu benim hesabima gore 1 aylik olmasi lazim doktorum 7 haftandan gun aldin diyo tup bebekte dahami farkli hesaplaniyo

canım kimi doktor transfer tarihinden 15 gün önceyi baz alırlar..kimi son adet tarihini...benim mesela son adetimle ultrasonda çıkan sonuç uyuşuyor.. yani en son kontrolümde son adetime göre 12 haftalık olması gerekiyordu..ultrasondada aynı çıktı..sen son adeti baz al bence....son adetin ne zamandı bende hesaplıyım...

kizlar bugun ultrason gunumdu inanmiyodunm bugun gordum inandim bebeyim benimle rabbim isteyen herkeze versin isallah sabir inanc ve olcal diyerek bu zorlu yolculugu astik isallah rabbim tamamini erdirsin ol derse olur onun yapamiycagi hic bisey yok:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
tabi gözün aydı bu arada..maaşallah sizeee..rabbim ayırmasınnn..:nazar::nazar::nazar:

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
cido11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

EDANUR86
KABAKIZ

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : EDANUR86

SON GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
sudenaz222100.66
33
petek-unal187187187.
lavinialavinia....
ayse_sin1982....
tuha2014....
toobe10110110120
artvinim08_16...45
sye...25
wish_....
sevdammmm....
blowhole25....
nehir3559
97
100
50
kabakiz101101101.
kdr50.
be_bem....
çido101101101.
ozlozcan...100
dmrsda....
secrn505050.
edanur86505050.
ecrin_mert..
beyazisceyiz100100100.
meralinda10220414545
roosee..
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
1001
1001
1001
318
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
0
0
0
0

EDANUR86 için okuduklarımız bitmiştir....rabbim kabul etsin inşallahh...okuyan herkesin ağzına yüreğine sağlık...

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
cido11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

EDANUR86
KABAKIZ

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : OZLOZCAN

SON 3 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
sudenaz222.
..
.
petek-unal.
.
.
.
lavinialavinia....
ayse_sin1982....
tuha2014....
toobe.
.
.
.
artvinim08_16....
sye....
wish_....
sevdammmm....
blowhole25....
nehir3541
3
.
.
kabakiz.
.
.
101
kdr.
.
be_bem....
çido.
.
.
.
ozlozcan....
dmrsda....
secrn.
.
.
.
edanur86.
.
.
.
ecrin_mert..
beyazisceyiz.
.
.
.
meralinda.
.
.
.
roosee..
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
41
3
0
101
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
960
998
1001
212

OZLOZCAN için yeni dua listemiz başlamıştır..son 3 günn!!!!!!!

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞİNFERTİLİTE NEDENİNİZMERKEZDENEME SAYINIZDONUK
SAYISI
ŞUANKİ DURUM
dildade30erkek infertilitesiAntalya tüp bebek3. deneme2 tane donmuştedavi iptal
:KK43:
petek-unal28sebepsiz infertiliteAnkara medicana3. denememart adetini bekliyor
sevdammmm27erkek infertilitesiumut tüp bebek3 tane donmuş8 mart yumoşlar toplancak
papatya5031pko+erkek infertilitesibaşkent ünv. hastanesi1. deneme8 tane donmuşşuan lucrin kullanıyor
kdr30sebepsiz
infertilite
OMÜ2. deneme5 tane donmuşşubat
adetini bekliyor
rooseeazospermBahçeci kliniği2. deneme3 tane donmuşocak adetini bekliyor
belg34umut tüp bebek2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
ikramaya35tüpler yokistanbul IVI tüp1. deneme4 tane donmuşhenüz tam belli değil
camenta31sebepsiz infertilitememorial2. deneme8 tane donmuşhenüz tam belli değil
nurme27iki taraflı
problemler
umut tüp
bebek
2. denemetaze
deneyeck
henüz tam
belli değil
tuna201439sebepsiz infertiliteizmir
irenbe
2. deneme5 tane donmuştedavi iptal :KK43:

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞNEDEN/YER
/DENEME
SAY.
TRANSFER
TARİHİ
KONULAN
ADET
TEST
TARİHİ
SONUÇ
miki2430sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme12 kasım1 embriyo transfer edildi24 kasımmalesef
negatif
:KK50:
olacakolacak32tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme
16 kasım1 aralıkmalesef negatif
blowhole2529tüpler/
soarnüs/
3.deneme
28 kasım2 embriyo transfer edildi10 aralıkmalesef negatif
winebir34endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme
17 aralık2 embriyo transfer edildi28 aralıkmalesef negatif
nilüferbahar28sebepsiz/OMÜ
/2. deneme
27 aralık2 embriyo transfer edildi8 ocakmalesef
negatif
yesil03431azosperm/
umut tüp/
2. deneme
4 ocak2 embriyo transfer edildi16 ocakmalesef
negatif
sye30erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme
4 ocak1 embriyo transfer edildi17 ocakmalesef negatif
hnesrin32sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme
12 ocak1 embriyo transfer edildi21 ocakmalesef
negatif
Aylinnim30endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme
11 ocak2 embriyo transfer edildi25 ocakmalesef
negatif
ferdaerdsebepsiz /
?????????/
2. deneme
12 ocak25 ocakmalesef
negatif
Elize27tüpler yok/
umut tüp/
3. deneme
23 ocak2 embriyo transfer edildi4 şubatson negatif
inşallah
mimo55megi35sebepsiz/
kiwudüsseldorf
/2. deneme
24 ocak2 embriyo transfer edildi7 şubatSON
DURUM
NE?
cakir4423pco+erkek inf.
/memorial/
4. deneme
26 ocak2 embriyo
transfer edildi
7 şubatmalesef negatif
wish_27pco/
bahçeci fulya/
2. deneme
4 şubat2 embriyo transfer edildi16 şubatmalesef negatif
dmrsda25rezerv az/
ASM/
2. deneme
13 şubat1 embriyo transfer edildi25 şubatmalesef negatif
kabakız33sebepsiz/
darmstadt/
5. deneme taze
27 şubat2 embriyo transfer edildi10 martSON
4
GÜNN!

edanur8625erkek inf./
darmstadt/
3. deneme
28 şubat2 embriyo transfer edildi11 martSON
5
GÜNN!

meralinda25erkek inf./
florence night.
/2. deneme
1 mart????????13 martSON
7
GÜNN!

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

NİCKİNİZYAŞNEDEN/YER/
DENEME SAY.
TRANFER
/TEST
TARİHİ
BETA HCG
DEĞERİ
DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
DEW7734yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme2 aralık

14 aralık
119,50
332.00
897.00
12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::KK49::nazar:
melikee27tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi
yabangulu1831pco/IVI tüp bebek/4. deneme19 aralık

28 aralık
123.00
244.00
9. günü
11. günü
karasu8131sebepsiz/izmir
irenbe/2. deneme
24 aralık

3 ocak
71.72
140.00
313.00
1170.00

10. günü
12. günü
14. günü
17. günü
sudenaz22228tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme26 aralık

6 ocak
398.80
894.70
4267.00

11. günü
13. günü
17. günü
:nazar::KK49::KK49::nazar:
toobe27tüpler sorunlu/
eurofertil/
2. deneme
20 ocak

29 ocak
248.30
526.00
10100.00

9. günü
11. günü
18. günü
:nazar::KK49:
:nazar:
lavinialavinia34sebepsiz inf./
anatolia/
2. deneme
22 ocak

1 şubat
123.00
315.00
1100.00

10. günü
12. günü
15. günü
elo_3425pco+erkek inf.
/umut tüp/
2. deneme
2 şubat

14 şubat
195.1712. günü

secrn32erkek inf./
yurtdışı/
2. deneme
8 şubat

18 şubat
??????

10. günü

çido34endomet.+erkek
/kent hast./
2. deneme
15 şubat

27 şubat
38.7
62.6
173.1
440.7

12. günü
14. günü
16. günü
19. günü
beyazisceyiz30erkek inf./
A.R.T/
2. deneme
20 şubat

2 mart
574.91
10. günü

:nazar::nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

Tüm dua listesindeki bana dua eden arkadaslardan Allah bin kere razi olsun ,Rabbim ne muradiniz varsa versin
Rabbim dualarimiz kabul etsin Insallah

Selam kizlar yarin büyük gün test günüm benim yarin,
ne olur bana dua edin bu 3.denemem insallah bebegim benimlendir
asil test günüm Cuma günü ama doktor yarinda test istedi tabi yarin ögrenemem hemen,
burda bir gün sonra ögreniyoruz yani persembe belli olur yarin transferimin 8inci günü transfer günü sayarsak 9uncu gün oluyor insalllah Positiv cikar bana dua edin canlar...

canım kimi doktor transfer tarihinden 15 gün önceyi baz alırlar..kimi son adet tarihini...benim mesela son adetimle ultrasonda çıkan sonuç uyuşuyor.. yani en son kontrolümde son adetime göre 12 haftalık olması gerekiyordu..ultrasondada aynı çıktı..sen son adeti baz al bence....son adetin ne zamandı bende hesaplıyım...

tabi gözün aydı bu arada..maaşallah sizeee..rabbim ayırmasınnn..:nazar::nazar::nazar:

19 ocak son adetimdi canim 3 unde tiransfer oldu evet ozaman o son adetimden hesapladi sanirim

asil test günüm Cuma günü ama doktor yarinda test istedi tabi yarin ögrenemem hemen,
burda bir gün sonra ögreniyoruz yani persembe belli olur yarin transferimin 8inci günü transfer günü sayarsak 9uncu gün oluyor insalllah Positiv cikar bana dua edin canlar...

hadi bakalim isallah ama degerin az cikarsa hemen umutsuz olmak yok gercek test gununu bekliyceksin kabakizin bugun deyilmiydi sonucu belli oldumu

hadi bakalim isallah ama degerin az cikarsa hemen umutsuz olmak yok gercek test gununu bekliyceksin kabakizin bugun deyilmiydi sonucu belli oldumu

evet canim bugündü onunda sabahtan beri KABAKIZi bekliyorum ama ses yok anlamadim cok merak ediyorum insallah kötü birsey yoktur gerci yarin cikacak onunda testi bugün kan verecekti belkide aldi sonucu kutlama yapiyordur Insallah...

neler hissetigimi bilmiyorum.büyük bi olasılıkla ayın 15 inde transferim gerçekleşecek.bu kez dondurulmuşlarla şansımızı deneyecegiz.neler yaşacagım bilmiyorum.heyecanlımıyım degilmiyim umutlumuyum degilmiyim hiç bilmiyorum.burda yazılanlar beni bazen o kadar çok umutlandırıyorki,bazende hiç bi zaman anne olamıyacakmışım gibi hissediyorum.kimseye hissediklerimi anlatamıyorum.ne hissetigimi bende bilmiyorum.sizden sadece dua istiyorum.emin olun benim dualarımda hep sizlerle.allah herkesin gönlüne göre versin.

rabbim gönlüne göre versin.bebişin seninledir işallah:)

neler hissetigimi bilmiyorum.büyük bi olasılıkla ayın 15 inde transferim gerçekleşecek.bu kez dondurulmuşlarla şansımızı deneyecegiz.neler yaşacagım bilmiyorum.heyecanlımıyım degilmiyim umutlumuyum degilmiyim hiç bilmiyorum.burda yazılanlar beni bazen o kadar çok umutlandırıyorki,bazende hiç bi zaman anne olamıyacakmışım gibi hissediyorum.kimseye hissediklerimi anlatamıyorum.ne hissetigimi bende bilmiyorum.sizden sadece dua istiyorum.emin olun benim dualarımda hep sizlerle.allah herkesin gönlüne göre versin.

canim bende öyleydim benimde bu 3.denemem ama ilk defa dondurulmuslarlan denedim suanada transferimin 7.günü ama hic bir belirti hissetmiyorum ama nedense iki denememdede hic bir belirti hissetmemistim kesin negativ diyordum ama bunda farkli hissetmedigime ragmen hamileyim diyorum yani son saniyeye kadar Rabbimden umudumu kesmeyecegim olmasada kader diyip yoluma devam edicem hic öyle düsünme Rabbim elbet bizide Anne yapicak Insallah sende buraya hamileyim diye yazarsin Rabbim bize saglikli ve hayirli evlat nasip etsin insallah.benimde testim yarin bakalim ne olacak?

evet canim bugündü onunda sabahtan beri KABAKIZi bekliyorum ama ses yok anlamadim cok merak ediyorum insallah kötü birsey yoktur gerci yarin cikacak onunda testi bugün kan verecekti belkide aldi sonucu kutlama yapiyordur Insallah...

burdayim canim evet sadece kan verdim yarin bi ihtimal gelir demezmi hemside de diyoki biliyorum beklemek zor ama mecbur bekleyeceksin
bide hamsire dediki fax la belki yollarlar yarin dedi
eger gelmezzse sonuc persembe termin var zaten ama 4 de yok yaaa :18::18::18: o saate kadar bekelemem tel acarim

:KK14::KK14::KK5::KK5:kizlar karnim davul gigbi sisti karnim gur gur yapiyyo ya ayni adet belirtileri var bide afedersiniz bi islaklik ve akinti var benim akitim oldumu sari dan adetee dönusuyo anliycaniz ve sarimtirak geliyo :KK43::KK43::KK43::KK50:

burdayim canim evet sadece kan verdim yarin bi ihtimal gelir demezmi hemside de diyoki biliyorum beklemek zor ama mecbur bekleyeceksin
bide hamsire dediki fax la belki yollarlar yarin dedi
eger gelmezzse sonuc persembe termin var zaten ama 4 de yok yaaa :18::18::18: o saate kadar bekelemem tel acarim

:KK14::KK14::KK5::KK5:kizlar karnim davul gigbi sisti karnim gur gur yapiyyo ya ayni adet belirtileri var bide afedersiniz bi islaklik ve akinti var benim akitim oldumu sari dan adetee dönusuyo anliycaniz ve sarimtirak geliyo :KK43::KK43::KK43::KK50:

hadi hayirlisi canim insallah hamilesindir karnin sönmediyse sistiyse iyi isaret bence akintida iyi isaret sen umudunu kesme canim gör bak hamile cikican.....

kizlar ben bi hata yaptim az önce kardesim bana hamilelik testi getirdi üstünde 25kandegirinin üstünde olan cikar diyor ve bende yaptim koskoca bir negativ cikti ama umudumu kayip etmedim normal cikmiya bilir dedim ama bugün transfer günüylen beraber 8inci günümdeyim eger tutmus olsaydi 25i bulmazmiydi:KK14:

Son düzenleme:
kizlar ben bi hata yaptim az önce kardesim bana hamilelik testi getirdi üstünde 25kandegirinin üstünde olan cikar diyor ve bende yaptim koskoca bir negativ cikti ama umudumu kayip etmedim normal cikmiya bilir dedim ama bugün transfer günüylen beraber 8inci günümdeyim eger tutmus olsaydi 25i bulmazmiydi:KK14:

onasil bi testmis kan degerinimi olcuyo ki ilk duydum 8 gun bence erken

X