sudenazcım..önceden okuyan listeye giriyodu..şimdi herkeisn ismi var ve hanem boş görünüyor çok kötü yaa:26:
neyse duamı ettim ben öncekilere okuyamasamda..50 ihlas yaz haneme bakıyımmm
çidoyuda eklerken nazlı bebiş yaz bizi sündürdü ama sonu çok güzelll 3kat geldi birdan..demekki rabbimin ol demesi ilk günlerde olmalı geç döllendi neyse
rabbim bilir bunu yorum yapmayalımm bize düşen dua etmekk canlarımmm
canım evet liste boş gözüküyor ama bu liste hızlı ilerliyor ve her iki günde bir yeniden sil yaz inanılmaz zaman harcanıyor,böyle çok pratik oluyor o yüzden yani canım...artık eskisi kadar vakit harcıyamıyorum malesef ...
evetttttttttttttt işte sıfır kilometre hamişimizzz ÇİDOOOOOOOOOtebrik ederim canımmmmmmm rabbim kucağınada almak nasib etsin inşallahhhhhhhhhhhh..resmen 3 e katladı değer,bundan gayrı bişeycik olmazz bizim bebişimizeee
maaşallaaaaaaaa maaşallahhhhhhhhhhhhhh:
çidoooo çok sevindimmm mucizeler yaşamak çok güzel oluyor:)diğer topiktede yazdım saana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim :)bu arada belirtiler belirtiler :)yazsana neler var hamileliğe dair test gününden önce birşey hissettin mi.. akıntıda yoğunluk idarrada koku vs..çok meraktayım kuzum :)öpüyorum sizi :)
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
dildade | 30 | erkek infertilitesi | Antalya tüp bebek | 3. deneme | 2 tane donmuş | tedavi iptal |
petek-unal | 28 | sebepsiz infertilite | Ankara medicana | 3. deneme | mart adetini bekliyor | |
sevdammmm | 27 | erkek infertilitesi | umut tüp bebek | 3 tane donmuş | transfer iptal | |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | 5 mart transfer |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
winebir | 34 | endometriosiz /Ankara tıp fak./ 2. deneme | 17 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 28 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | son negatif inşallah |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON DURUM NE? |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | malesef negatif |
wish_ | 27 | pco/ bahçeci fulya/ 2. deneme | 4 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 16 şubat | malesef negatif |
dmrsda | 25 | rezerv az/ ASM/ 2. deneme | 13 şubat | 1 embriyo transfer edildi | 25 şubat | malesef negatif |
beyazisceyiz | 30 | erkek inf./ A.R.T/ 2. deneme | 20 şubat | ????????? | 4 mart | SON 2 GÜNN! |
kabakız | 33 | sebepsiz/ darmstadt/ 5. deneme taze | 27 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 10 mart | SON 8 GÜNN! |
edanur86 | 25 | erkek inf./ darmstadt/ 3. deneme | 28 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 11 mart | SON 9 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.30 526.00 10100.00 | 9. günü 11. günü 18. günü |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak 1 şubat | 123.00 315.00 1100.00 | 10. günü 12. günü 15. günü |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. /umut tüp/ 2. deneme | 2 şubat 14 şubat | 195.17 | 12. günü |
secrn | 32 | erkek inf./ yurtdışı/ 2. deneme | 8 şubat 18 şubat | ?????? | 10. günü |
çido | 34 | endomet.+erkek /kent hast./ 2. deneme | 15 şubat 27 şubat | 38.7 62.6 173.1 | 12. günü 14. günü 16. günü |
sudenaz canım özlem arkadaşımızda faceden yazmış 101 fatiha 101 ihlas 100ayetel kürsü okumuş
canlarim okudunuz dualarin hepsi öburdunyada ve bu dunyada karsiliksizz kalmaz insallah
iki cihanda allah hepinizi darda koymasin hepiniz musdelein mujdesi peygamber efendimize komsu olursunuz insallah
allah hepinizden razi olsun yemin ediyorum kanamam var kötu dusunuyodum sabahtan beri agliyodum ama simdi dualarinizi görunce unuttum
simdide hepiniz bana dua ediyorsunuz diye agliyorum esimde sabah agliysun geldim hala agliyosun uzlme falan diyo bende actim sayfayi bak bunlar bizim icin dedim inananirmisiniz esimin gözlerini resmen sulanmis gördum
ALLAH HEPINIZI HIZIR ALEYHISSELAMLA KARSILATIRIR VE MURADINIZ TEZZZ ZAMANDA OLUR
HERKEZE SAGLIKLI BEBISLER VERIR RABBIM
HAMILE OLAN ARKADASLARADA ALLAH SAGLIKLA KUCAKLARINA ALMYI NASIP ETSIN
KIMSEYI ALLAH EVLAT ACISI GÖSTERMESIN
ANNE BABA ACISIDA GÖSTERMESIN
HEPINIZI KOCAMAN ÖPUYORUM
YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZKABAKIZ için okunanlar bitmiştir..rabbim kabul etsin inşallahh...okuyan herkesin ağzına yüreğine sağlık...fazlalıklar bir sonraki listeye aktarılacaktır...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ
OKUYANLAR 1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia 33 blowhole25 100 OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI133 KALAN TOPLAM
ADET SAYISI867
BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM
TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ
EDANUR86
KABAKIZ
BEYAZİSCEYİZ
OKUYANLAR YASİN-İ ŞERİF
edanur86 3 efeylul 11 camenta 2 çido 3 nehir35 8 dmrsda 3 dildade 1 sercn 7 kabakiz 2 OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ
OKUNACAK KİŞİ : KABAKIZ
SON 3 GÜN
OKUYANLAR 1001 İHLAS 1001 KEVSER 1001 FATİHA 313 AYETEL
KÜRS-İsudenaz222 137 36 petek-unal . . . . lavinialavinia 101 101 101 33 ayse_sin1982 .
.
.
. tuha2014 101 101 101 . toobe . . . . artvinim08_16 100
100
100
. sye 50 50 50 . wish_ . . . . sevdammmm . . . . blowhole25 . . . . nehir35 100 100 100 . kabakiz . kdr . . be_bem . . . . çido 101 101 101 . ozlozcan 101 . 101 . dmrsda . . . . secrn 50 50 50 20 edanur86 211 211 211 100 ecrin_mert . . beyazisceyiz 50 50 50 160 roosee 50 . OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI1015 1001 1001 313 KALAN TOPLAM
ADET SAYISI0 0 0 0
canlarim hepinizin yuregine agzina saglik butun en guzel dualar sizinle olsun okuyanin okumuyanin tum herkezin herzaman dualarinin kubul makbul omasi dilegi ile ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN
canım gördünmü bebişin sımsıkı sarıldı bırakmam gitmem biyere ALLAHIN izni ile ANNEMMM dedi.....hayırlı,sağlıklı evlat olur inşallah kucağınada almayı nasip etsin RABBİM
ÇİDO TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ..
BU MÜBAREK GÜZEL CUMA GÜNÜNDE RABBİM HAMİLE OLAN ARKADAŞLARA SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN. TEDAVİ AŞAMASINDAKİ ARKADAŞLARIMIZINDA YARDIMCISI OLSUN ALLAH CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN... HERKESE HAYIRLI CUMALAR..
ARKADAŞLAR ARANIZDA PROGESTAN YUMUŞAK KAPSÜL KULLANAN VARMI.. BEN FİTİL OLARAK KULLANIYORUM. GERİ GELDİĞİNDE GARİP Bİ KOKU VAR. KULLANAN ARKADAŞLARDADA BÖYLE Bİ KOKU VARMI MERAK EDİYORUM.
BİRDE 2 GÜN ÖNCE KANAMAYLA BİRLİKTE İKİ PARÇA KAN PIHTISI GELDİ ÇOK KORKTUM BEBEĞİMİ DÜŞÜRDÜM DİYE AMA ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ BEBEĞİM BENİMLEYMİŞ VE BÖYLE ŞEYLER OLABİLİYORMUŞ BAZEN. BENİM BAŞIMA İLK DEFA GELDİ VE ÇOK KORKTUM. ÇARŞAMBA GÜNÜ GÖRDÜM BEBEĞİMİ ULTRASONDA. ALLAHIM NASİP EDERSE 2 HAFTA SONRA TEKRAR GİDİCEZ . RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN..
çido çok çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inan sabah kalktım daha bebeği doyurmadan girdim telden bi bakıyım dedim takip ediyorum seni:))çok sevindim:))
hayatım hepimizin gözü aydın yaaaaaa ohhhhhhh artık rahatladık hepimiz ben sana hep hamişsin bak üzülme bebişden üzülür diyordum ama kafi.neyse uzun lafın kısası rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah
kızlaaarrr,
173,1 :))))))))))))))))))))) iş yerindeyim fazla yazamıyorum
allahıma şükürler olsuunnnnnnn :46 :46
oldu da bitti maşallahhhhhhh. çido, çok tebrikler. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. zaten nazlı bebişler, senin ki de en nazlısı çıktı ayol minnoş. :) maşallah değerin süper artmış canım. ya değer az çıktı filan diyoruz da , baby kimbilir ne zaman tutundu annesi? canım tekrar Allah bağışlasın.
selam kizlar bugün transferimin 4.günü ama hic belirti yok sadece ikinci günü koyu renkakintim olmustu ve bugün sabah 7dede adet sancisi gibi birsey oldu okadar bu saater kadarda hic birsey yok benim 3.denemem hic birindede belirti yoktu buarada bende hic kabizlik sorunu yok normalde olrdu acaba yedigim kabak cegirdeklerimi beni bukadar rahat cikrtiyor bana yardim edin sizlerde nasil olmustu anltirmisiniz bana dua etmeyide unutmayin arkadaslar...
ya of beklemek ne kadar zor bu seferde olmazsa ne yapicam bilmiyorum....
bak edanurcum sakin bende belirti yok deme bende normalde kabiz olurdum simdi yok fazla kaysi yemis ler sökuyo herkezinki farkli oluyo ben anlatti belirtim yoktu yeni yeni basladi kendini dinleme kemal sunal filimleri ac komedi izle gul keyfine bak negatif negativi getirir hep pozitif olcakde kendinide bebeyide orda uzme tutunsun sana ok efendimiz himmetiyle rabbim senden istiyorum de rabbime sigin olcak ben inaniyorum bak cido umudunu bi ara yitirdi bak simdi masallah sira sende isallah hadi birak karamsarligi