Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

sudenazcım..önceden okuyan listeye giriyodu..şimdi herkeisn ismi var ve hanem boş görünüyor çok kötü yaa:26:
neyse duamı ettim ben öncekilere okuyamasamda..50 ihlas yaz haneme bakıyımmm
çidoyuda eklerken nazlı bebiş yaz bizi sündürdü ama sonu çok güzelll 3kat geldi birdan..demekki rabbimin ol demesi ilk günlerde olmalı geç döllendi neyse
rabbim bilir bunu yorum yapmayalımm bize düşen dua etmekk canlarımmm

canım evet liste boş gözüküyor ama bu liste hızlı ilerliyor ve her iki günde bir yeniden sil yaz inanılmaz zaman harcanıyor,böyle çok pratik oluyor o yüzden yani canım...artık eskisi kadar vakit harcıyamıyorum malesef ...

ben takılıyorum ya ..sana ne kolay geliyosa öyle olsun tabiki..ee artık yalnızda değilsin 3 canlısın sonuçta

eveeeett beniiiiiiimmmmmmmmm hamileyiiiimmmm sağolasın sedefnazııımmmmm

tekrar sağol canımcımmm
ayhh hamiş oldum da belirti yazcam çok helecanlandım şimdi
bende fazla bişi olmadı canım yaa, zaten transfer öncesi bile sanırım fazla estrofem yüklemesinden çarpıntım oluyordu (troid ilacı da lıyorum onunda etkisi olabilirmi bilmem) hafif bulantım vardı, transferden sonra aşırı göğüs hassasiyeti oldu, bi ara geçer gibi oldu ama son bi kaç gündür inanılmaz acıyor, benim göğüslerde büyüktür bayaa ayıptır söylemesi :) hele dün gece hızlıca dönmüşüm yatakta nasıl acıdı anlatamam
karnımın alt kısmında regl ağrısı gibi ağrı var dünden beri ama normalde dün regl olmam gerekiyordu zaten ibide transferden sonraki ilk gig gün bacaklarım ve kasıklarım ağrıdı o da muhtemelen çok kastım transferde fazla su içmiştim zorlanmadan oldu galiba :26:

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER

NİCKİNZYAŞİNFERTİLİTE NEDENİNİZMERKEZDENEME SAYINIZDONUK
SAYISI
ŞUANKİ DURUM
dildade30erkek infertilitesiAntalya tüp bebek3. deneme2 tane donmuştedavi iptal
petek-unal
28sebepsiz infertiliteAnkara medicana3. denememart adetini bekliyor
sevdammmm27erkek infertilitesiumut tüp bebek3 tane donmuştransfer
iptal
papatya5031pko+erkek infertilitesibaşkent ünv. hastanesi1. deneme8 tane donmuşşuan lucrin kullanıyor
kdr30sebepsiz
infertilite
OMÜ2. deneme5 tane donmuşşubat
adetini bekliyor
rooseeazospermBahçeci kliniği2. deneme3 tane donmuşocak adetini bekliyor
belg34umut tüp bebek2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
camenta31sebepsiz infertilitememorial2. deneme8 tane donmuşhenüz tam belli değil
nurme27iki taraflı
problemler
umut tüp
bebek
2. denemetaze
deneyeck
henüz tam
belli değil
tuna201439sebepsiz infertiliteizmir
irenbe
2. deneme5 tane donmuş5 mart transfer

DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

NİCKİNZYAŞNEDEN/YER
/DENEME
SAY.
TRANSFER
TARİHİ
KONULAN
ADET
TEST
TARİHİ
SONUÇ
miki2430sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme12 kasım1 embriyo transfer edildi24 kasımmalesef
negatif
olacakolacak32tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme
16 kasım1 aralıkmalesef negatif
blowhole2529tüpler/
soarnüs/
3.deneme
28 kasım2 embriyo transfer edildi10 aralıkmalesef negatif
winebir34endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme
17 aralık2 embriyo transfer edildi28 aralıkmalesef negatif
nilüferbahar28sebepsiz/OMÜ
/2. deneme
27 aralık2 embriyo transfer edildi8 ocakmalesef
negatif
yesil03431azosperm/
umut tüp/
2. deneme
4 ocak2 embriyo transfer edildi16 ocakmalesef
negatif
sye30erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme
4 ocak1 embriyo transfer edildi17 ocakmalesef negatif
hnesrin32sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme
12 ocak1 embriyo transfer edildi21 ocakmalesef
negatif
Aylinnim30endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme
11 ocak2 embriyo transfer edildi25 ocakmalesef
negatif
ferdaerdsebepsiz /
?????????/
2. deneme
12 ocak25 ocakmalesef
negatif
Elize27tüpler yok/
umut tüp/
3. deneme
23 ocak2 embriyo transfer edildi4 şubatson negatif
inşallah
mimo55megi35sebepsiz/
kiwudüsseldorf
/2. deneme
24 ocak2 embriyo transfer edildi7 şubatSON
DURUM
NE?
cakir4423pco+erkek inf.
/memorial/
4. deneme
26 ocak2 embriyo
transfer edildi
7 şubatmalesef negatif
wish_27pco/
bahçeci fulya/
2. deneme
4 şubat2 embriyo transfer edildi16 şubatmalesef negatif
dmrsda
25rezerv az/
ASM/
2. deneme
13 şubat1 embriyo transfer edildi25 şubatmalesef negatif
beyazisceyiz30erkek inf./
A.R.T/
2. deneme
20 şubat?????????4 martSON
2
GÜNN!

kabakız33sebepsiz/
darmstadt/
5. deneme taze
27 şubat2 embriyo transfer edildi10 martSON
8
GÜNN!

edanur8625erkek inf./
darmstadt/
3. deneme
28 şubat2 embriyo transfer edildi11 martSON
9
GÜNN!

DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR

NİCKİNİZYAŞNEDEN/YER/
DENEME SAY.
TRANFER
/TEST
TARİHİ
BETA HCG
DEĞERİ
DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
DEW7734yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme2 aralık

14 aralık
119,50
332.00
897.00
12. günü
15. günü
18. günü

melikee27tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi
yabangulu1831pco/IVI tüp bebek/4. deneme19 aralık

28 aralık
123.00
244.00
9. günü
11. günü
karasu8131sebepsiz/izmir
irenbe/2. deneme
24 aralık

3 ocak
71.72
140.00
313.00
1170.00

10. günü
12. günü
14. günü
17. günü
sudenaz22228tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme26 aralık

6 ocak
398.80
894.70
4267.00

11. günü
13. günü
17. günü
toobe27tüpler sorunlu/
eurofertil/
2. deneme
20 ocak

29 ocak
248.30
526.00
10100.00

9. günü
11. günü
18. günü
lavinialavinia34sebepsiz inf./
anatolia/
2. deneme
22 ocak

1 şubat
123.00
315.00
1100.00

10. günü
12. günü
15. günü
elo_3425pco+erkek inf.
/umut tüp/
2. deneme
2 şubat

14 şubat
195.1712. günü

secrn
32erkek inf./
yurtdışı/
2. deneme
8 şubat

18 şubat
??????

10. günü

çido
34
endomet.+erkek
/kent hast./
2. deneme

15 şubat

27 şubat

38.7
62.6
173.1

12. günü
14. günü
16. günü

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

canım gördünmü bebişin sımsıkı sarıldı bırakmam gitmem biyere ALLAHIN izni ile ANNEMMM dedi.....hayırlı,sağlıklı evlat olur inşallah kucağınada almayı nasip etsin RABBİM

ÇİDO TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ..

BU MÜBAREK GÜZEL CUMA GÜNÜNDE RABBİM HAMİLE OLAN ARKADAŞLARA SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN. TEDAVİ AŞAMASINDAKİ ARKADAŞLARIMIZINDA YARDIMCISI OLSUN ALLAH CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN... HERKESE HAYIRLI CUMALAR..

ARKADAŞLAR ARANIZDA PROGESTAN YUMUŞAK KAPSÜL KULLANAN VARMI.. BEN FİTİL OLARAK KULLANIYORUM. GERİ GELDİĞİNDE GARİP Bİ KOKU VAR. KULLANAN ARKADAŞLARDADA BÖYLE Bİ KOKU VARMI MERAK EDİYORUM.
BİRDE 2 GÜN ÖNCE KANAMAYLA BİRLİKTE İKİ PARÇA KAN PIHTISI GELDİ ÇOK KORKTUM BEBEĞİMİ DÜŞÜRDÜM DİYE AMA ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ BEBEĞİM BENİMLEYMİŞ VE BÖYLE ŞEYLER OLABİLİYORMUŞ BAZEN. BENİM BAŞIMA İLK DEFA GELDİ VE ÇOK KORKTUM. ÇARŞAMBA GÜNÜ GÖRDÜM BEBEĞİMİ ULTRASONDA. ALLAHIM NASİP EDERSE 2 HAFTA SONRA TEKRAR GİDİCEZ . RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN..

Canım moralini bozma lütfen bebişlerinin sana ihtiyacı var annelerini kendini bırakırsa onlar ne yapsın rabbim inşallah yüzünü güldürcek canım allahın izniyle güzel sonucu alacaksın hepimiz burda halay çekeceğiz

canlarim hepinizin yuregine agzina saglik butun en guzel dualar sizinle olsun okuyanin okumuyanin tum herkezin herzaman dualarinin kubul makbul omasi dilegi ile ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN

canlarim hepinizin yuregine agzina saglik butun en guzel dualar sizinle olsun okuyanin okumuyanin tum herkezin herzaman dualarinin kubul makbul omasi dilegi ile ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN

aminn canım..nasılsın bugün..kaçıncı günün şimdi.

canım gördünmü bebişin sımsıkı sarıldı bırakmam gitmem biyere ALLAHIN izni ile ANNEMMM dedi.....hayırlı,sağlıklı evlat olur inşallah kucağınada almayı nasip etsin RABBİM

:))) ebettt, benim bebeeem tutundu bana konuştum ben onla bırakma beni walla fena yaparım hmmm dedim :))

amiiinnn akasya, ben kullanmadım canım, crinone jel kullanıyorum o da topak topak geliyo arada, leke de oluyo bazen üstünde

çido çok çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inan sabah kalktım daha bebeği doyurmadan girdim telden bi bakıyım dedim takip ediyorum seni:))çok sevindim:))

sağol burcucum yaa allah razı olsun

wallaha diyodunuz ama ben inanamıyodum bi türlü, karamsarlığı bi kenara bırakmak gerekiyormuş demekki, seviyom hepiniziiiii
akşam olsun eve gidiyim yaaaaa

kızlaaarrr,

173,1 :))))))))))))))))))))) iş yerindeyim fazla yazamıyorum
allahıma şükürler olsuunnnnnnn :46 :46

oldu da bitti maşallahhhhhhh. çido, çok tebrikler. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. zaten nazlı bebişler, senin ki de en nazlısı çıktı ayol minnoş. :) maşallah değerin süper artmış canım. ya değer az çıktı filan diyoruz da , baby kimbilir ne zaman tutundu annesi? canım tekrar Allah bağışlasın.

sağolasın lavicimmmm ay sorma hem ne nazlı ne nane molla çıktı bu minnoş
burda ne panik yaptırdı bizi :95:

selam kizlar bugün transferimin 4.günü ama hic belirti yok sadece ikinci günü koyu renkakintim olmustu ve bugün sabah 7dede adet sancisi gibi birsey oldu okadar bu saater kadarda hic birsey yok benim 3.denemem hic birindede belirti yoktu buarada bende hic kabizlik sorunu yok normalde olrdu acaba yedigim kabak cegirdeklerimi beni bukadar rahat cikrtiyor bana yardim edin sizlerde nasil olmustu anltirmisiniz bana dua etmeyide unutmayin arkadaslar...
ya of beklemek ne kadar zor bu seferde olmazsa ne yapicam bilmiyorum....

Son düzenleme:
cido canim hayirli olsun sonunda kavustun bebegine bize dua etmeyi unutma bende transferin 4.günündeyim ama hic belirti yok sende olmus galiba anlatirmisin bide troidin varmis bendede var bende ilac kullaniyorum sen hangi ilaci kullaniyorsun transferde troidin kacti benim maalesef 3.8idi ama bizde anlamadik basta inmisti transfer günü yine cikmis ama doktor cok yüksek degil o yüzdende fazla etki yapmaz dedi bilmiyorum artik.

bak edanurcum sakin bende belirti yok deme bende normalde kabiz olurdum simdi yok fazla kaysi yemis ler sökuyo herkezinki farkli oluyo ben anlatti belirtim yoktu yeni yeni basladi kendini dinleme kemal sunal filimleri ac komedi izle gul keyfine bak negatif negativi getirir hep pozitif olcakde kendinide bebeyide orda uzme tutunsun sana ok efendimiz himmetiyle rabbim senden istiyorum de rabbime sigin olcak ben inaniyorum bak cido umudunu bi ara yitirdi bak simdi masallah sira sende isallah hadi birak karamsarligi

amin canim insallah,haklisin canim bende busefer cok umutluyum sanki hamileymisim gibi hissediyorum ama iste belirti istiyorum genelde hep kasik agrisi olur diyorlar ama iste bende o agri olsa diyrum ama hic umudumu yetirmiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…