Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Arkadaslar progestan kapsül kullanan varmı fitil olarak. bn kullandiktan sonra geri geldigi zamn koku oluyo bu koku normalmi varmi boyle biseyle karsilasan.kokulu akınti sanirim kotu bisey umarim oyle bisey degildir

amin canim insallah,haklisin canim bende busefer cok umutluyum sanki hamileymisim gibi hissediyorum ama iste belirti istiyorum genelde hep kasik agrisi olur diyorlar ama iste bende o agri olsa diyrum ama hic umudumu yetirmiyorum tabi.

seni cok iyi anliyorum bende diyodum benim bulantim yok agrim goguslerim sismedi son zaman olmadi diyodum sunra olsada olmasada demekki benim kaderim alin yazim neyse rabbimden dedim gec olsun ama sonunda olsun kac denemeden sonra mutlu sona ulasan arkadaslar var isallah ben inaniyorum bebisin seninle

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dün benim doğum günümdü yani sonucumun 10.günü pozitifffffffffff 574,91 allahıma şükürler olsun tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımızın rabbim inşallah yüzünü güldürür tüm arkadaşlara dualar için allah razı olsun diyorum ve rabbim en güzel doğum günü hediyesi verdi bana kızlar belirti falan aramayın benim çünkü hiç belirtim olmamıştı inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dün benim doğum günümdü yani sonucumun 10.günü pozitifffffffffff 574,91 allahıma şükürler olsun tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımızın rabbim inşallah yüzünü güldürür tüm arkadaşlara dualar için allah razı olsun diyorum ve rabbim en güzel doğum günü hediyesi verdi bana kızlar belirti falan aramayın benim çünkü hiç belirtim olmamıştı inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

süper ya hayirli olsun canim darisi basimiza:KK9::KK9:cok sevindim valla insaallah bundan sonra hep positiv olur buarada dogum günün kutlu olsun benimde 4martta dogum günüm testimde 7martta insallah benimde positiv olurda senin gibi dogum günü hediyesi olur bana...
canim hicmi belirtin yoktu benimde yok bilmiyorum sende degisik birsey olmadimi

Son düzenleme:
seni cok iyi anliyorum bende diyodum benim bulantim yok agrim goguslerim sismedi son zaman olmadi diyodum sunra olsada olmasada demekki benim kaderim alin yazim neyse rabbimden dedim gec olsun ama sonunda olsun kac denemeden sonra mutlu sona ulasan arkadaslar var isallah ben inaniyorum bebisin seninle

sagol canim insallah bu positiv hissin benide positivlendiriyor cok sagol canim

Canım hayırlı olsun ALLAHIM sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah...bu arada maşallah değerine tek deil bebişler haberin olaaaa inşallah

Canım hayırlı olsun ALLAHIM sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah...bu arada maşallah değerine tek deil bebişler haberin olaaaa inşallah

saol canım allah razı olsun hepsine razıyız bu arada benim eşimde artvinli senin hangi aşamada tedavin bilmiyorum allah inşallah seninde yüzünü güldürsün

süper ya hayirli olsun canim darisi basimiza:KK9::KK9:cok sevindim valla insaallah bundan sonra hep positiv olur buarada dogum günün kutlu olsun benimde 4martta dogum günüm testimde 7martta insallah benimde positiv olurda senin gibi dogum günü hediyesi olur bana...
canim hicmi belirtin yoktu benimde yok bilmiyorum sende degisik birsey olmadimi

canim benimde 03 03 dogum gunum yani yarin canim bukadar hersey tesadufmu acaba

saol canım allah razı olsun hepsine razıyız bu arada benim eşimde artvinli senin hangi aşamada tedavin bilmiyorum allah inşallah seninde yüzünü güldürsün

canım hemşeriyiz ne güzel ben 1,5 ay önce düşük yaptım malesef önce histeroskopi olmam lazım sonrada dondurulmuşla devam ama daha tam belli deil vakti inşallah tez zamanda olcak hayırlısı herşeyin

canım benim tebrik ederim oh çok şükür çok şenlendi burası sıra bende yarın transferim var

canım heyecanlanmamak mümkünmü? ben resmen deli olmuştum :) inşallah rabbim seninde yüzünü güldürür..güzel haberlerinle bizde mutlu oluruz :KK49:

sudecim pozitif sonucu aldım allahın izniyle doktoru haftaya cumartesi keseye bakalım dedi seninde sonucun haftasınamı bakıldı keseye

masallahhh arkadasim rabbim hayirli ugurlu etsin tamamina erdirsin insallahhhh darisi bizim basimiza arkadasim kismetse bende bu ay basliyorum ilk denemem reglimi bekliyorum insallah bende senin gibi sevinirim ve rabbim benim gibi isteyen butun arkadaslarimiza kisemt etsin guzell allahim

cido canim hayirli olsun sonunda kavustun bebegine bize dua etmeyi unutma bende transferin 4.günündeyim ama hic belirti yok sende olmus galiba anlatirmisin bide troidin varmis bendede var bende ilac kullaniyorum sen hangi ilaci kullaniyorsun transferde troidin kacti benim maalesef 3.8idi ama bizde anlamadik basta inmisti transfer günü yine cikmis ama doktor cok yüksek degil o yüzdende fazla etki yapmaz dedi bilmiyorum artik.

canim gözün aydin rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah bizede dua etmeyi unutma canim

selam kizlar bugün transferimin 4.günü ama hic belirti yok sadece ikinci günü koyu renkakintim olmustu ve bugün sabah 7dede adet sancisi gibi birsey oldu okadar bu saater kadarda hic birsey yok benim 3.denemem hic birindede belirti yoktu buarada bende hic kabizlik sorunu yok normalde olrdu acaba yedigim kabak cegirdeklerimi beni bukadar rahat cikrtiyor bana yardim edin sizlerde nasil olmustu anltirmisiniz bana dua etmeyide unutmayin arkadaslar...
ya of beklemek ne kadar zor bu seferde olmazsa ne yapicam bilmiyorum....

canım sakin olmaya çalış zor biliorum ama :KK43: syaılı gün işte kaç gün kaldıki... komedi filmi gerçekten işe yarıyor, muppet showu seyretmeni tavsiye ederim :KK34: belirti bekleme bende hemen hemen hiç olmadı sadece göğüs hassasiyeti o da bi başlarda oldu bi de son bikaç gündür var.. kasık ağrısıda dünden beri var regl dönemim normalde!! aslında kasık ağrısı bendeki endometriozis den dolayı ara ara olurdu kanıksadığım bi ağrı olduğu için belki farketmedim dinlemedim kendimi... kabızlık başta iki gün oldu geçti sonra ama neler yemedimki kayısı yedim ,zeytinyağı içtim tahin yedm sonra bi daha olmadı zaten...

süppperrrrr tebrik ederimmmmmm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52: kı nakadar çok çıkmış ikizmi üçüzmü :13:, benimki kıdım kıdım arttı :KK53::KK53:

canım alla tamamına erdirsin
bu arada herkes mi mart doğumlu burda yaa benimde 13 mart :)))

cido canim yukarda sana birseyler sormustum lütfen cevap yazarmisin heralde kacirdin troidlen olan kismini

canım tebrikler, Allah tamamına erdirsin inşallah. maşallah değerin çok güzel. bir ikiz daha mı geliyor ne :)

çok güzeell yaaa maaşallah.dün niye haber vermedin bakiimmmm:KK20:maaşallah..10.günde erkendende öğrenmişin allah tamamına erdirsin :nazar::emir_bebek:
:nazar::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::118::KK62::KK62::118:hadi bakalım kızlar
darısı tüm test sonuuc beklyenlere ve benim gibi bekleyenlerede olsunn..doğum günündede süppe rolmuş rabbim yüzüne bakmış unutamaycağın b.doğum günün
işte:KK76::KK76:çidonunda erken doğum günü hediyesi oldu,benimde 29 mart ama ozamana test sonucumda yokki olsun farketmez geçensne bende 29martta daha sonuç
bekliydoum ama .dgünü hediyemi alamadım maalesef:KK43:neyse inş. bende önümdeki aylarda kalırsam rabbim ol der ,seneye doğum günümde bebişim kucağımda 3aylık bile olur
inşaalllahhhhhhhhh:KK53::KK53::119::119:

X