sağol canım benimmmm senin dualarını da okudum dün
inşallah sende sevineceksin en kısa zamanda
allah razi olsun annelerin taze annesi mevlam mutluguna mutluk huzur ve saglik katsin ailenle bebisinle
iiiiinsaaaalllah amiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım benimmmm senin dualarını da okudum dün
inşallah sende sevineceksin en kısa zamanda
kızlaaarrr,
173,1 :))))))))))))))))))))) iş yerindeyim fazla yazamıyorum
allahıma şükürler olsuunnnnnnn :46 :46
çitoo cnm tekrar tekrar gözün aydınn,maaşallah miniğe biraz nazlandı ama bak çok şükür ben burdayım anne diye kat kat artırıyo değerini,rabbim tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm,artık kalan donmuşlarla kardeş yaparsınız miniğimizeee
allah razi olsun annelerin taze annesi mevlam mutluguna mutluk huzur ve saglik katsin ailenle bebisinle
iiiiinsaaaalllah amiiin
canim degerin katlanmis cok sevindim rabbim kucaginada almayi nasip etsin cuma vakti dua ettim senin icin ve diger arkadaslar icin seninki icin olan cok sükür kabul oldu insallah diger arkadaslarada gecer dualarimiz sende bizlere dua etmeyi unutma canim darisi basimiza
kizlar hepinize hayirli cumalar birbirimize dua etmeyi unutmalim bu manevi günde insallah...
:118::118:
ooo çidoo kız bak 200lerde görücen dedim sana facede ama yaklaşmışın maaşallah..
9da uyandım sadece face bakabildim halim yoktu duramadım başımdan yattım şimdi uyandım aklıma direk geldin ve açtım ya hep böyle olsun
hep pozitif haberi alalım inş.. rabbim tamamına erdirsin..sana diyemiyodum ama içten içe korkuyodum ya artmazsa deavm etmezse diyee:26:...ama
biyandanda olsunnda yanaydı kalbim....
:118::118:artık HAMİLEEYYYİİMMM DİYE YAZ DOYA DOYAAAAA ..bak hasta hasta oynaıdm halay çektimm
burdaki mesaja bak demekki herzaman değere çok takılmıyca bizde sevienemdik ha senin yüzünden38,7 (( ...............
işte bu aslında 2kat değerin birazcık altında ama idare eder diyosun burdadahaklıydın endişede bende olsam böyle olurdum belki62,6..................................
izmirdeki tüp koordinatörüyle görüştüm, çok güzel katlanmış, ptesi tekrarlayalım dedi,
burdaki dokorumun sekreteri aradı, artık teste gerek yok haftaya cuma gelsin bakalım ultrasonla demişşşşşşşş
burdaki mesaja bak demekki herzaman değere çok takılmıyca bizde sevienemdik ha senin yüzünden
işte bu aslında 2kat değerin birazcık altında ama idare eder diyosun burdadahaklıydın endişede bende olsam böyle olurdum belki
ama annelil hep endişe gerektiren bir duyguama ne öğrendik kızlar değerlere çok takılmayalım değilmiii herkesin birden hormonu tavan
yapmıyo demekkiayy bende dedektif gibi oldum haaadikaktli olun herşeyi belgelerim kızlarr...
ama bugünde hesaba göre 2katı 124lerde olmalı biizm çidonun bebiş birden gelişmişki daha fazla artmış değerrr
vee işte mutlu sonnnnnnnduaya devam canım rabbim korusun sizi..ya kaç işyerindende eşinle buluş amannnnn
izmirdeki tüp koordinatörüyle görüştüm, çok güzel katlanmış, ptesi tekrarlayalım dedi,
burdaki dokorumun sekreteri aradı, artık teste gerek yok haftaya cuma gelsin bakalım ultrasonla demişşşşşşşş
kı wallaha korkulur senden :))
ama ibret olsun bak herkeşe benim durumum, düşük değeri görünce üsülmesinler dediğin çok doğru önemli olan artması!!!!!
hee korktunmu benden..anladın yani değilmi..kaç kere burda dedim arkdaşım önce 25 sonra 47 sonrada bir kız doğurduğunu
inşaallah böyle yanılmalar güzel yaa senin sevincin daha farklı daha kkymetli şimdi direk alamadın yavaş yavaş....
wallaha öyle örnekleri duymak beni rahatlattı zaten, siz olmasanız iyice koyverdiydim ben o gün kendimi, belki üzüntüden riske atacaktım bebeğimi de, efeylülde aradı o gün, bak sonra çok pişman olcaksın yapma böyle dediydi pişman oldum evet
canımsııınnn :)))))
HAMİLEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
:118::103:
ALLAHIMDA İSTEYEN HERKESE VERSİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN :124::122::132::128:
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNN :81:
kızlaaarrr,
arkadaşlar nezamandır sürekli sizleri takip ediyorum tedavi aşamasındaki arkadaşlara allah yardımcımız olsun diyorum sonuç alıp hamile arkadaşlarada sağlıklı sıhatli evlatlarınızı allah kucağınıza almayı nasip etsin diyorum az evel arkadaşımın hamile olduğunun haberini aldım inanın çok sevindim .bana gelince bir ay önce 2.tüp denememde negatifle sonuçlandı hiç ara vermeden bu ay histereskopi oldum şimdide 4 adet dondurulmuşlarım var onlarla deniycem adetimi bekliyorum üç dört güne kadar olurum heralde allahim bütün isteyenlere ve banada hayırlı evlatlar nasip etsin hiç kimseye evlat hasreti çektirmesin emeklerimizin karşılığını alırız inşallah .benide alın aranıza olurmu kızlar bu günlerimizi beraber geçirelim
canım hiç üzme kendini,inşallah herşey yolunda gidecek ve hepimizin yüzü gülecek...canlarim okudunuz dualarin hepsi öburdunyada ve bu dunyada karsiliksizz kalmaz insallah
iki cihanda allah hepinizi darda koymasin hepiniz musdelein mujdesi peygamber efendimize komsu olursunuz insallah
allah hepinizden razi olsun yemin ediyorum kanamam var kötu dusunuyodum sabahtan beri agliyodum ama simdi dualarinizi görunce unuttum
simdide hepiniz bana dua ediyorsunuz diye agliyorum esimde sabah agliysun geldim hala agliyosun uzlme falan diyo bende actim sayfayi bak bunlar bizim icin dedim inananirmisiniz esimin gözlerini resmen sulanmis gördum
ALLAH HEPINIZI HIZIR ALEYHISSELAMLA KARSILATIRIR VE MURADINIZ TEZZZ ZAMANDA OLUR
HERKEZE SAGLIKLI BEBISLER VERIR RABBIM
HAMILE OLAN ARKADASLARADA ALLAH SAGLIKLA KUCAKLARINA ALMYI NASIP ETSIN
KIMSEYI ALLAH EVLAT ACISI GÖSTERMESIN
ANNE BABA ACISIDA GÖSTERMESIN
HEPINIZI KOCAMAN ÖPUYORUM
kızlaaarrr,
wallaha öyle örnekleri duymak beni rahatlattı zaten, siz olmasanız iyice koyverdiydim ben o gün kendimi, belki üzüntüden riske atacaktım bebeğimi de, efeylülde aradı o gün, bak sonra çok pişman olcaksın yapma böyle dediydi pişman oldum evet
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 33 |
blowhole25 | 100 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 133 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 867 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 3 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 3 |
nehir35 | 8 |
dmrsda | 3 |