cido canim hayirli olsun sonunda kavustun bebegine bize dua etmeyi unutma bende transferin 4.günündeyim ama hic belirti yok sende olmus galiba anlatirmisin bide troidin varmis bendede var bende ilac kullaniyorum sen hangi ilaci kullaniyorsun transferde troidin kacti benim maalesef 3.8idi ama bizde anlamadik basta inmisti transfer günü yine cikmis ama doktor cok yüksek degil o yüzdende fazla etki yapmaz dedi bilmiyorum artik.
Ya kızlar bugun transferın 6. Gunu dun gece aferdersınız saat 02 cıvar ıwc ye gıttım bıde ne göreyım kırmızı bı kanama ya öyle sakır sakır akmadı ama sıldıkcıkce bayıgı bı kırmızı geldı belkı 7 8 sefer sılıdım kırmızı afedersınız ardından ıshal oldumusum özurdılıyorum kızlar
sonra gıdıp yattım altıma pet komustum yarım saat sonra baktım pede akmısmı serce parmagı kalınlıgında uzun sekılde gelmıs tabı benım koca gececı rahat rahatagladım sabaha kadr
ya kızlar sımdıde wc de ıken o fıtıl le berabar kahve rengı gelıyo sımdı ıse o kırmızı durdumu devamı gelırmı anlamadım
doktora o gunu gıdıp ıgne y<aptırdıgımda acaba adet oluyorum dıye sormustum adet kanı degıl demıstı her an hersey olabılırmı kızlar
ne olur bılgısı olan acıl cevap yazsın
hemen umitsiliye kapanma bence cogu kiside kan gelince tutun ma isareti diyolar benim ilk tutmadigi zaman kan yoktu krem surduyumde kremin ucuna kahverengi gelmisti kirmizi yoktu eger adetin olsa durmak sizin gelirdi canim benim olekeen sonra normal hemen gelmisti
canım bende kahverengı lekenlenmelrı anlıyorum anlamını az cok bılıyorum ama benı endıselendıren neden kırmızı geldı
bazı yorumları okudum benım ıcın yapılan yorumlar degıl aynı dertten muzdarıp kısılerın konusu ıdı
kahverengı lekelenmelere tamam ok dıy herkez ama kırmızı olunca tehlıkelı dıyolar
edındıgım bılgıler bu kadar ama herkezde kahve tonlarındad lekeler olmus hep onlar ı yazmıslar
lıstede bunu görucekmıs gıbı bı hıs var artık ıcımde
Ya kızlar bugun transferın 6. Gunu dun gece aferdersınız saat 02 cıvar ıwc ye gıttım bıde ne göreyım kırmızı bı kanama ya öyle sakır sakır akmadı ama sıldıkcıkce bayıgı bı kırmızı geldı belkı 7 8 sefer sılıdım kırmızı afedersınız ardından ıshal oldumusum özurdılıyorum kızlar
sonra gıdıp yattım altıma pet komustum yarım saat sonra baktım pede akmısmı serce parmagı kalınlıgında uzun sekılde gelmıs tabı benım koca gececı rahat rahatagladım sabaha kadr
ya kızlar sımdıde wc de ıken o fıtıl le berabar kahve rengı gelıyo sımdı ıse o kırmızı durdumu devamı gelırmı anlamadım
doktora o gunu gıdıp ıgne y<aptırdıgımda acaba adet oluyorum dıye sormustum adet kanı degıl demıstı her an hersey olabılırmı kızlar
Ben proteston kullandım 12.hafta basına kadar hiç koku olmadı fakt geri geliyor enaz 1saat yat kalkma fitilden sonraArkadaslar progestan kapsül kullanan varmı fitil olarak. bn kullandiktan sonra geri geldigi zamn koku oluyo bu koku normalmi varmi boyle biseyle karsilasan.kokulu akınti sanirim kotu bisey umarim oyle bisey degildir
tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallhselam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dün benim doğum günümdü yani sonucumun 10.günü pozitifffffffffff 574,91 allahıma şükürler olsun tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımızın rabbim inşallah yüzünü güldürür tüm arkadaşlara dualar için allah razı olsun diyorum ve rabbim en güzel doğum günü hediyesi verdi bana kızlar belirti falan aramayın benim çünkü hiç belirtim olmamıştı inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder
Cido tebrikkk ederim cnmm saglikla al kucağına insallh minnosunu kutluyorumsağolasın lavicimmmmay sorma hem ne nazlı ne nane molla çıktı bu minnoş
burda ne panik yaptırdı bizi :95:
Canım KABAKIZ arkadaşımız için 60 fatiha,60 ihlas,60 kevser okudum,Rabbim kabul etsin.
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 33 |
blowhole25 | 100 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 133 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 867 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 3 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 3 |
nehir35 | 8 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 40 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
sudenaz222 | 100 | . | 64 | 33 |
petek-unal | 60 | 60 | 60 | . |
lavinialavinia | . | . | . | . |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | . | . |
toobe | . | . | . | . |
artvinim08_16 | . | . | . | 45 |
sye | . | . | . | 25 |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | . | . | . | 50 |
kabakiz | . | |||
kdr | 50 | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | . | . | . | . |
ozlozcan | . | . | . | 100 |
dmrsda | . | . | . | . |
secrn | . | . | . | . |
edanur86 | . | . | . | . |
ecrin_mert | . | . | ||
beyazisceyiz | 50 | 50 | 50 | . |
roosee | . | . | ||
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 260 | 120 | 174 | 253 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 741 | 881 | 827 | 60 |
canim kabakizinki bitti simdi bana okuyorlar
selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dün benim doğum günümdü yani sonucumun 10.günü pozitifffffffffff 574,91 allahıma şükürler olsun tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımızın rabbim inşallah yüzünü güldürür tüm arkadaşlara dualar için allah razı olsun diyorum ve rabbim en güzel doğum günü hediyesi verdi bana kızlar belirti falan aramayın benim çünkü hiç belirtim olmamıştı inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder
ya canim o adet kanamasi degil korkma ikimizde ne kadar ay söyle oldu böyle oldu diye bakiyoruz en iyisi hic takmamak insallah ikimizde hamileyiz az kaldi canim bu arada dogum günün kutlu olsun nice mutlu bebek dolu yillara Rabbim insallah bize dogum günü hediyemizi verir benimde yarin dogum günüm.
kizlar yine kirmizilar geliyo alttan aldigim o fitile devam edeyimmmi anlamadim bugun malum butun doktorlar kapaili burda acip sormiyorum kirmizilar yogunlasacak gibi görunuyo
kullansammi kullanmasammi önceki kanamalarim icin acip sormustum cok yogun gelmedigi surece kullansin demisti git dide ardiyo gecenden buyana daha demin gelmis
kizlar yine kirmizilar geliyo alttan aldigim o fitile devam edeyimmmi anlamadim bugun malum butun doktorlar kapaili burda acip sormiyorum kirmizilar yogunlasacak gibi görunuyo
kullansammi kullanmasammi önceki kanamalarim icin acip sormustum cok yogun gelmedigi surece kullansin demisti git dide ardiyo gecenden buyana daha demin gelmis
benim ilk tüp bebek denemem rahim içi yapışıklıklar oluştuğu ve rahim kalınlığı yetersiz olduğu için embriyolarım donduruldu ve dün histereskopi ameliyatı oldum iyileşince donmuşlarımın transferi yapılacak inşaallah ...dua grubunuza beni de eklerseniz çok sevinirim Rabbim hepimizin Yar ve yardımcısı olsun..yaşım 35 ist IVI DA Tüp bebk yaptırıyoruz 3 yıllık evliyim sorunum tüplerim alındı..
selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dün benim doğum günümdü yani sonucumun 10.günü pozitifffffffffff 574,91 allahıma şükürler olsun tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımızın rabbim inşallah yüzünü güldürür tüm arkadaşlara dualar için allah razı olsun diyorum ve rabbim en güzel doğum günü hediyesi verdi bana kızlar belirti falan aramayın benim çünkü hiç belirtim olmamıştı inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder
selam kizlar bugün transferimin 4.günü ama hic belirti yok sadece ikinci günü koyu renkakintim olmustu ve bugün sabah 7dede adet sancisi gibi birsey oldu okadar bu saater kadarda hic birsey yok benim 3.denemem hic birindede belirti yoktu buarada bende hic kabizlik sorunu yok normalde olrdu acaba yedigim kabak cegirdeklerimi beni bukadar rahat cikrtiyor bana yardim edin sizlerde nasil olmustu anltirmisiniz bana dua etmeyide unutmayin arkadaslar...
ya of beklemek ne kadar zor bu seferde olmazsa ne yapicam bilmiyorum....