Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlaaarrr,

173,1 :))))))))))))))))))))) iş yerindeyim fazla yazamıyorum
allahıma şükürler olsuunnnnnnn :46 :46

canim degerin katlanmis cok sevindim rabbim kucaginada almayi nasip etsin cuma vakti dua ettim senin icin ve diger arkadaslar icin seninki icin olan cok sükür kabul oldu insallah diger arkadaslarada gecer dualarimiz sende bizlere dua etmeyi unutma canim darisi basimiza

canim kabakiz icin 100 ihlas 100 kevser 100 fatiha 50 ayetel kürsi ve 1 yasin eklermisin canim rabbim kabul etsin

:118::118:
ooo çidoo kız bak 200lerde görücen dedim sana facede ama yaklaşmışın maaşallah..
9da uyandım sadece face bakabildim halim yoktu duramadım başımdan yattım şimdi uyandım aklıma direk geldin ve açtım ya hep böyle olsun
hep pozitif haberi alalım inş.. rabbim tamamına erdirsin..sana diyemiyodum ama içten içe korkuyodum ya artmazsa deavm etmezse diyee:26:...ama
biyandanda olsunnda yanaydı kalbim....
:118::118:artık HAMİLEEYYYİİMMM DİYE YAZ DOYA DOYAAAAA ..bak hasta hasta oynaıdm halay çektimm

sağolasın canım benim, walla epey nazlandı sıpa, ama bu mucize gibi bişey inan ben beklemiyordum bu kadar yükselmesini ptesi ağlamaktan bi hal olmuştum çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım, ama oldu işte mucizem tutundu çok şükür

allah razi olsun annelerin taze annesi mevlam mutluguna mutluk huzur ve saglik katsin ailenle bebisinle
iiiiinsaaaalllah amiiin

sağolasın kuzuuu hepimizi mutlu etsin herkeş musmutlu olsun inşallahhh

kizlar hepinize hayirli cumalar birbirimize dua etmeyi unutmalim bu manevi günde insallah...

sağol canım duaların için, hepimizin duaları gerçekten birleşinde bence büyük bir güç oluşturuyor, ben çalışmasam daha çok dua ederdim ama anca akşamları edebiliyorum, bu akşam da bitiricem birinizinkini daha

canımsııınnn :)))))

HAMİLEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
:118::103:
ALLAHIMDA İSTEYEN HERKESE VERSİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN :124::122::132::128:
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNN :81:

izmirdeki tüp koordinatörüyle görüştüm, çok güzel katlanmış, ptesi tekrarlayalım dedi,

burdaki dokorumun sekreteri aradı, artık teste gerek yok haftaya cuma gelsin bakalım ultrasonla demişşşşşşşş

38,7 (( ...............
burdaki mesaja bak demekki herzaman değere çok takılmıyca bizde sevienemdik ha senin yüzünden
62,6..................................
işte bu aslında 2kat değerin birazcık altında ama idare eder diyosun burdadahaklıydın endişede bende olsam böyle olurdum belki
ama annelil hep endişe gerektiren bir duyguama ne öğrendik kızlar değerlere çok takılmayalım değilmiii herkesin birden hormonu tavan
yapmıyo demekkiayy bende dedektif gibi oldum haaadikaktli olun herşeyi belgelerim kızlarr...
ama bugünde hesaba göre 2katı 124lerde olmalı biizm çidonun bebiş birden gelişmişki daha fazla artmış değerrr

vee işte mutlu sonnnnnnnduaya devam canım rabbim korusun sizi..ya kaç işyerindende eşinle buluş amannnnn

kı wallaha korkulur senden :))
ama ibret olsun bak herkeşe benim durumum, düşük değeri görünce üsülmesinler dediğin çok doğru önemli olan artması!!!!!

kı wallaha korkulur senden :))
ama ibret olsun bak herkeşe benim durumum, düşük değeri görünce üsülmesinler dediğin çok doğru önemli olan artması!!!!!

hee korktunmu benden..anladın yani değilmi..kaç kere burda dedim arkdaşım önce 25 sonra 47 sonrada bir kız doğurduğunu
inşaallah böyle yanılmalar güzel yaa senin sevincin daha farklı daha kkymetli şimdi direk alamadın yavaş yavaş....

wallaha öyle örnekleri duymak beni rahatlattı zaten, siz olmasanız iyice koyverdiydim ben o gün kendimi, belki üzüntüden riske atacaktım bebeğimi de, efeylülde aradı o gün, bak sonra çok pişman olcaksın yapma böyle dediydi pişman oldum evet

çidoooo çok sevindimmm mucizeler yaşamak çok güzel oluyor:)diğer topiktede yazdım saana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim :)bu arada belirtiler belirtiler :)yazsana neler var hamileliğe dair test gününden önce birşey hissettin mi.. akıntıda yoğunluk idarrada koku vs..çok meraktayım kuzum :)öpüyorum sizi :)

kızlaaarrr,

evetttttttttttttt işte sıfır kilometre hamişimizzz ÇİDOOOOOOOOO tebrik ederim canımmmmmmm rabbim kucağınada almak nasib etsin inşallahhhhhhhhhhhh..resmen 3 e katladı değer,bundan gayrı bişeycik olmazz bizim bebişimizeee

maaşallaaaaaaaa maaşallahhhhhhhhhhhhhh

canım hoşgeldin aramızaaaaaaaa.. rabbim bir daha negatifi göstermesin inşallahh..seninde buz bebişine kavuşman dileğiyle canım...bizim tedavi listesini görmüşsündür,oradaki bilgilerini verirsen senide ekleyelim listemizee

canım hiç üzme kendini,inşallah herşey yolunda gidecek ve hepimizin yüzü gülecek...
güzel dileklerin içinde sağolll

kızlaaarrr,

hayatım hepimizin gözü aydın yaaaaaa ohhhhhhh artık rahatladık hepimiz ben sana hep hamişsin bak üzülme bebişden üzülür diyordum ama kafi.neyse uzun lafın kısası rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah

çido çok çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inan sabah kalktım daha bebeği doyurmadan girdim telden bi bakıyım dedim takip ediyorum seni:))çok sevindim:))

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
133
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
867

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

EDANUR86
KABAKIZ
BEYAZİSCEYİZ

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

OKUNACAK KİŞİ : KABAKIZ

SON 3 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
sudenaz22213736
petek-unal....
lavinialavinia10110110133
ayse_sin1982.
.
.
.
tuha2014101101101.
toobe....
artvinim08_16100
100
100
.
sye505050.
wish_....
sevdammmm....
blowhole25....
nehir35100100100.
kabakiz.
kdr..
be_bem....
çido101101101.
ozlozcan101.101.
dmrsda....
secrn50505020
edanur86211211211100
ecrin_mert..
beyazisceyiz505050160
roosee50.
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
101510011001313
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
0000

KABAKIZ için okunanlar bitmiştir..rabbim kabul etsin inşallahh...okuyan herkesin ağzına yüreğine sağlık...fazlalıklar bir sonraki listeye aktarılacaktır...

Son düzenleme:
YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
133
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
867

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

EDANUR86
KABAKIZ
BEYAZİSCEYİZ

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

OKUNACAK KİŞİ : EDANUR86

SON 3 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
sudenaz222100
.
64
33
petek-unal....
lavinialavinia.
.
.
.
ayse_sin1982.
.
.
.
tuha2014.
.
.
.
toobe....
artvinim08_16...45
sye.
.
.
25
wish_....
sevdammmm....
blowhole25....
nehir35.
.
.
50
kabakiz.
kdr..
be_bem....
çido.
.
.
.
ozlozcan.
..
100
dmrsda....
secrn.
.
.
.
edanur86.
.
.
.
ecrin_mert..
beyazisceyiz.
.
.
.
roosee.
.
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
100
0
64
253
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
901
1001
937
60

EDANUR86 için yeni dua listemiz başlamıştır...son 3 günn...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…