Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

sudenaz cım 50 şer fatiha ,kevser,ihlas,25 ayetel kürsi eklermisin cnmmm

sudenazz canim banada kabakiz icin 101 ihlas-101kevser-101fatiha-100 ayetelkürsi eklermisin canim
yasin suresi icinde isimlerimizi yazarmisin halen düzeltmemissin canim onun üstünede beni ve kabakizi yazarmisin ikimizde transferlerimiz oldu..

dualar içinde bütün arkadaşlardan allah razı olsun 100 ayetel kürsi yeni listeye eklermisin

canim az kaldi insallah hamilesindir hic belirtin varmi bu kacinci denemen digerlerinde belirtin oldumu.
bugün 3üncü günüm ama hic belirtim yok sadece dün sabah namazina kalktim koyu renk akinttim olmustu ama bugün hic birsey yok.

:)

petekcim sen nasılsın canım? allah kabul etsin dualarını ağzına sağlık

Canım ben iyiyim, evde pinekliyorum.Ankarada kar yağışından dolayı okullar 2 gündür tatil, dualara vakit ayırdım bugünlerde iyi oldu. Sen nasılsın, yarın bebişimiz inşallah rüştünü ispat edecek.

:)

petekcim sen nasılsın canım? allah kabul etsin dualarını ağzına sağlık

Canım ben iyiyim, evde pinekliyorum.Ankarada kar yağışından dolayı okullar 2 gündür tatil, dualara vakit ayırdım bugünlerde iyi oldu. Sen nasılsın, yarın bebişimiz inşallah rüştünü ispat edecek.

Merhaba kızlar benimde bugün transferim yapıldı tek embriyo transfer edildi diğeri çözülürken bozulmuş ona biraz moralim bozuldu aslında ama kısmet böyleymiş 13 martta test tarihim en zor döneme geldik artık o da beklemek

tedavin hayirli olsun canim rabbim yardimcin olsun olsunda rabbim tek evladina can versin nasip belki boylesi hayirlidir evet tedavi gecip gidiyo ama bu geri sayim gecmek bilmez ama pozitifi goruncede hersey bitmiyo kalp atisi beklemesi yok hareket ini goruyum bu 9 ay boyunca hep geri sayim olcak isallah rabbim yardimcin olsun

Edanur, hayırlı olsun canım transferin. Rabbim nasip ettikten sonra, embriyo kalitesi, yaş, rahim kalınlığı vb. hepsi teferruat canım. hiç üzülme. Rabbim inşallah "Ol" demiştir. inşallah güzel sonuçlarını da duyarız canım buradan. canım, 3 gün çok erken. belirti arama diyeceğim ama aramamak mümkün değil :) ama gerçekten 3 gün erken. inşallah güzel güzel belirtilerini de duyarız canım.

slm sudenazcım son 2 günüm kaldı çok heyacanlıyım rabbim inşallah bütün bekleyenlerin yüzünü güldürür

Amin, inşallah transfer sırası ile herkesin hep güzel haberlerini duyalım inşallah. son günler, beklemesi en zor günler . inşallah güzel haberlerini deokuyabiliriz 2 gün sonra

Meralcim, hayırlı olsun inşallah. canım hiç ama hiç moralini bozma. Rabbim nasip ettikten sonra ne kalitesi, ne kaçıncı gün embriyosu hiç ama hiç önemli değil. ayrıca transfer edilmeyecek kadar kötü olsaydı, merkezi transferi iptal eder; burada başına gelenler var. inşallah bekleyip, hepinizin güzel haberlerini alacağız.

inşallah hiç belirtim olmadı sadece ilk 3 gün bacaklarım ağrıdı 2. denemem 1. denemedede belirti falan yoktu hayırlısı inşallah sanki senin göstermiş kendini gibi geldi bana inşallah tutunma akıntısıdır

insallah canim ama dedikleri gibi belirti aramakta dogru degil canim benimde 3.denemem hic birinde ne akinti ne bi belirti oldu bunda sadece dün sabah akinti oldu baskada yok ama ilk defa bukadar huzrluyum kendimi hamile gibi hissediyorum bakalim kismet Rabbim bize mucizemizi verir insallah....

Sudenaz;

KABAKIZ için 101 Fatiha + 101 İhlas + 101 Kevser + 33 Ayetel Kürsi
GENEL LİSTE için 30 Esma-ül Hüsna

ekler misin?

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

OKUYANLAR
1000 ESMA-ÜL
HÜSNA

lavinialavinia
33
blowhole25
100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

133
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

867

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

ÇİDO
EDANUR
KABAKIZ
BEYAZİSCEYİZ

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

edanur86
3
efeylul
11
camenta
2
çido
2
nehir35
7
dmrsda
3
dildade
1
sercn
7
kabakiz
2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

38

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

OKUNACAK KİŞİ : KABAKIZ

SON 3 GÜN

OKUYANLAR
1001 İHLAS
1001 KEVSER
1001 FATİHA
313 AYETEL
KÜRS-İ

petek-unal
.
.
.
.
lavinialavinia
101
101
101
33
ayse_sin1982
.
.
.
.
tuha2014
101
101
101
.
toobe
.
.
.
.
artvinim08_16
.
.
.
.
sye
50
50
50
25
wish_
.
.
.
.
sevdammmm
.
.
.
.
blowhole25
.
.
.
.
nehir35
.
.
.
.
kabakiz
.
kdr
.
.
be_bem
.
.
.
.
çido
.
.
.
.
ozlozcan
.
.
.
dmrsda
.
.
.
.
secrn
50
50
50
20
edanur86
211
211
211
100
ecrin_mert
.
.
beyazisceyiz
50
50
50
260
roosee
50
.
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

613
563
563
438
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

388
437
437
0

KABAKIZ için yeni dua listemiz başlamıştır..son 3 gün!!!!!!!!

100 kevser,ihlas,fatiha.45 ayetel kürsü dilerim son tedavin olur rabbim sevindirir inşallah da kavuşursun meleklerine aminnnnnnnnnnn

ya canlarim benim benimicin ve edanur icin dua listesi baslatmissiniz coik duygulandim
benim test gunum bu ayin 6 sinda 7 sinde insallah hayirli haber aliriz burda birgun sonra haber veriyolar kan sonucunu o gun de gecmez zaten canlarim
canlarim ben pek giremiyorum cunki bazen pembe,bazen kahve rengi bazen kucuk parcalar kirmizi sekilde kanamam oluyo bende endiseliyim cunki transferin4.gunu nede olsa uzaniyorum biraz dolasiyorum öyle böyle gun sayiyorum
hemiz icin tespih cekiyorum dua ediyorum
kuran okumak istiyorum ama doktor ultrasal yapti bugun igne dozajini ayarlamak icin ultrasalda bi seyin buyuklugune mi anlamadim ona göre igne yapmamlazim dedi önceden cok arastirirdim neden nicin diye simdide arastirmiyorum ki kafamda soru isaretleri dolasiyo
uzun lafin kisasi doktor adam boy abdesti almamlazim icim alamiyo akslik biraz zaman gectikten sonra banyo yaparsin ama ilik suyla diye bende tedbir benden tevekkul allahtan diyorum canlarim
canlarim

canım hiç kafanı takma bişeye kanaman yoğun olmadıkça korkma inşallah Allahın izni ile kavuşacaksın bebişine gusul almak gerekmiyo diye biliyorum bizim durumumuz özel Allahım kabul eder canım sen hep dua et bizde edeceğiz elbetteki birbirimizin sevinçlerine de üzüntülerinede ortak deilmiyiz bizi bizden başka iyi kim anlar canım...bebeğin senle pozitif ol ve meleğini kucağına alacağın öpüp koklayacağın günü hayal et çok yakında kendini gösterecek ben geldim ANNEM diyecek.....

canlarim okudunuz dualarin hepsi öburdunyada ve bu dunyada karsiliksizz kalmaz insallah
iki cihanda allah hepinizi darda koymasin hepiniz musdelein mujdesi peygamber efendimize komsu olursunuz insallah
allah hepinizden razi olsun yemin ediyorum kanamam var kötu dusunuyodum sabahtan beri agliyodum ama simdi dualarinizi görunce unuttum
simdide hepiniz bana dua ediyorsunuz diye agliyorum esimde sabah agliysun geldim hala agliyosun uzlme falan diyo bende actim sayfayi bak bunlar bizim icin dedim inananirmisiniz esimin gözlerini resmen sulanmis gördum

ALLAH HEPINIZI HIZIR ALEYHISSELAMLA KARSILATIRIR VE MURADINIZ TEZZZ ZAMANDA OLUR
HERKEZE SAGLIKLI BEBISLER VERIR RABBIM
HAMILE OLAN ARKADASLARADA ALLAH SAGLIKLA KUCAKLARINA ALMYI NASIP ETSIN
KIMSEYI ALLAH EVLAT ACISI GÖSTERMESIN
ANNE BABA ACISIDA GÖSTERMESIN
HEPINIZI KOCAMAN ÖPUYORUM

canım ağlattın beni ya zaten musluklar herdaim hazır su akıtmaya...inşallah canım Allahım sevindirsin inşallah cümlemizi amin amin amin dualarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…