dualar içinde bütün arkadaşlardan allah razı olsun 100 ayetel kürsi yeni listeye eklermisin
:)
petekcim sen nasılsın canım? allah kabul etsin dualarını ağzına sağlık
:)
petekcim sen nasılsın canım? allah kabul etsin dualarını ağzına sağlık
Merhaba kızlar benimde bugün transferim yapıldı tek embriyo transfer edildi diğeri çözülürken bozulmuş ona biraz moralim bozuldu aslında ama kısmet böyleymiş 13 martta test tarihim en zor döneme geldik artık o da beklemek
Selam kizlar dün transferim oldu cok sükür 2Blastosi embiryodan bir canli cikti digeri bozulmus o yüzden 1Embiryo transfer ettiler bana dua edin ne olur bu benim 3.denemem ilk defa tek embiryo transfer edildi heralde diyorum bu benim nasibim her zaman iki taneydi bu tek Rabbim insallah nasip eder bunu bana benim test günüm 9Mart ama doktor 7Marttada yap cikabilir dedi yani 7 ve 9martta test yapicam.
Sudenazz bize dua listesi yaparmisin canim ilk tabi kabakiza dua edelim sonra o bitince bana canim sakin unutma bize dua edin...
slm sudenazcım son 2 günüm kaldı çok heyacanlıyım rabbim inşallah bütün bekleyenlerin yüzünü güldürür
Merhaba kızlar benimde bugün transferim yapıldı tek embriyo transfer edildi diğeri çözülürken bozulmuş ona biraz moralim bozuldu aslında ama kısmet böyleymiş 13 martta test tarihim en zor döneme geldik artık o da beklemek
canim az kaldi insallah hamilesindir hic belirtin varmi bu kacinci denemen digerlerinde belirtin oldumu.
bugün 3üncü günüm ama hic belirtim yok sadece dün sabah namazina kalktim koyu renk akinttim olmustu ama bugün hic birsey yok.
inşallah hiç belirtim olmadı sadece ilk 3 gün bacaklarım ağrıdı 2. denemem 1. denemedede belirti falan yoktu hayırlısı inşallah sanki senin göstermiş kendini gibi geldi bana inşallah tutunma akıntısıdır
canım heyecanlanmamak mümkünmü? ben resmen deli olmuştum :) inşallah rabbim seninde yüzünü güldürür..güzel haberlerinle bizde mutlu oluruz
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 33 |
blowhole25 | 100 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 133 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 867 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 3 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 2 |
nehir35 | 7 |
dmrsda | 3 |