Selam kizlar dün transferim oldu cok sükür 2Blastosi embiryodan bir canli cikti digeri bozulmus o yüzden 1Embiryo transfer ettiler bana dua edin ne olur bu benim 3.denemem ilk defa tek embiryo transfer edildi heralde diyorum bu benim nasibim her zaman iki taneydi bu tek Rabbim insallah nasip eder bunu bana benim test günüm 9Mart ama doktor 7Marttada yap cikabilir dedi yani 7 ve 9martta test yapicam.
Sudenazz bize dua listesi yaparmisin canim ilk tabi kabakiza dua edelim sonra o bitince bana canim sakin unutma bize dua edin...
hayirli olsun canim hersey rabbimde isallah busefer tutar icin ferah olsun ilk once sen olcana inan olcak de busefer dua et benimde tek ti sukur tuttu doktorum tek olunca daha siki tutunur diyodu pozitif ol umidini hic yitirme ve yataga haps etme kendini dinlen dolas ne seviyosan onlari yap bide dusu cok sicak suyla alma ben bi hafta yapmadim doktorum dedi isallah pozitif haberini bekliyoruz duallarimiz sizlerle
sagol canim insallah ben busefer nedense cok huzurluyum ilk defa bende tamam oldu diyorum, namazimida birakmadin bi tek dün kilmadim bugün basladim yine sende belirti varmiydi ve vardiysa ne zaman basladi belirtilerin bende halen birsey yok tabi daha 1gün oldu
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kizlar nasilsiniz bense cok endiseliyim cunki bugun transferimin 3.gunu bana dua ederseniz sevinirim icinizden ne geliyosa okurmusunuz
ne biliyim ayaetel kursi salavat yada sadece hayirlisini da dileye bilirsiniz ne olur gunler gecmek bilmiyo:18::18::18::18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kizlar nasilsiniz bense cok endiseliyim cunki bugun transferimin 3.gunu bana dua ederseniz sevinirim icinizden ne geliyosa okurmusunuz
ne biliyim ayaetel kursi salavat yada sadece hayirlisini da dileye bilirsiniz ne olur gunler gecmek bilmiyo:18::18::18::18:
canım ben kullanmadım bu sefer hiç ilaç. öncekilerde de hiç bant kullanmamıştım, bilemiyorum canım. canım sen gene dr a hergün mü değişicem dye sor istersen. bazen saçmalayabiliyorlar. ama kullan mutlaka, ihmal etme canım hiç birini. çido, bi sürü para dötük bu uğurda, dökmeye de devam ediyoruz. Allah nasip etsin, güç-kuvvet versin de dökelim. Allahım yardım eder inşallah. :))) herhalde yanlış hesapladım değerini :)) aman artsın da :)))
Selam kizlar dün transferim oldu cok sükür 2Blastosi embiryodan bir canli cikti digeri bozulmus o yüzden 1Embiryo transfer ettiler bana dua edin ne olur bu benim 3.denemem ilk defa tek embiryo transfer edildi heralde diyorum bu benim nasibim her zaman iki taneydi bu tek Rabbim insallah nasip eder bunu bana benim test günüm 9Mart ama doktor 7Marttada yap cikabilir dedi yani 7 ve 9martta test yapicam.
Sudenazz bize dua listesi yaparmisin canim ilk tabi kabakiza dua edelim sonra o bitince bana canim sakin unutma bize dua edin...
canım rahatlamış olmana sevindim, en iyisini yaparsın dinlenmene bak, bakarsın kendiliğinden gelir meleğintransferi olan arkadaşlarım Allahım size güzel haberler versin inşallah. Bebişlerinize can versin,saglıkla sıhhatle gelsinler inşallah.
regl oldum dua okuyamıyorum şuan... bu arada 2 aydır dogru düzgün regl olamamıstım. busefer oldum oh be dedım rahatladım yani.ilk defa bu kadar sevındım regl olmaya. ben negatıf tup bebek denemelerınden sonra bikaç ay ara veriyim dedim.bu arada bazı kürler uygulıcam.inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırım.opuyorum hepınızı iyi akşamlar....
canım ben de namaz kılmayı bilmiyordum yeni öğrendim, her zaman olmasa da arada kılıyorum şimdi, ben de daha huzurlu oluyorum, içim rahat ediyorBence sakin belirti arama brnde mesela olmadi suyu pek icmezdim su ictimm baska bisey olmadi yeni yenj bssladk goguslerim sisiyo istahsizlik az bulantim namazini oturarak kil canim ben hocaya sirdjm koltukta otur kil dedi allaha emanet ol isallah bide hacet namazi kilsan rabbimden iste ben nsmaz kilmayi bilmezdim vesile oldu hocsmi tanidjm o gunden beri her isim yoluna girdi isterimki her arkadasim benim tattigim huzuru bulsun isallah
Cido dm cnmm hamile annecik nasılsın bol bol dua et ve ne olur namazını bırakma hersey yoluna girecek bak İnan dua et bol
Canım Beyazçeyiz isimli arkadaşın dua listesinde 71 fatiha 14 kevser eksikmiş, ben okudum. Listeyi kapatabilirsin. Özlem için açalım yeni liste, hamiş hamiş yoruyoruz seni ellerine sağlık.
çido birşeyi çok merak ediyorum ben daha önce doğal yoldan bir kez gebelik geçirmiştim ama oz aman dikkat etmemiştim hatırlayamıyorum .hani idrarın rengi koyulaşır vs..muhabbeti oluyor ya ..sende o koyulaşma başladı mı kuzum dikkat ettin mi hiç :)çok merak ediyorum ya herkesde aynı mı acaba :)sanki bende öyle hemen koyulaşma olmamıştı gibime geliyor ..
walla bende hiç dikkat etmemiştim ama bugün test için idrar alırken dikkat ettim bana da koyu gibi geldi rengi!! fazla su içmemekten de oluyor ama o bence!
çido birşeyi çok merak ediyorum ben daha önce doğal yoldan bir kez gebelik geçirmiştim ama oz aman dikkat etmemiştim hatırlayamıyorum .hani idrarın rengi koyulaşır vs..muhabbeti oluyor ya ..sende o koyulaşma başladı mı kuzum dikkat ettin mi hiç :)çok merak ediyorum ya herkesde aynı mı acaba :)sanki bende öyle hemen koyulaşma olmamıştı gibime geliyor ..
transferi olan arkadaşlarım Allahım size güzel haberler versin inşallah. Bebişlerinize can versin,saglıkla sıhhatle gelsinler inşallah.
regl oldum dua okuyamıyorum şuan... bu arada 2 aydır dogru düzgün regl olamamıstım. busefer oldum oh be dedım rahatladım yani.ilk defa bu kadar sevındım regl olmaya. ben negatıf tup bebek denemelerınden sonra bikaç ay ara veriyim dedim.bu arada bazı kürler uygulıcam.inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırım.opuyorum hepınızı iyi akşamlar....
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 3 |
blowhole25 | 100 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 103 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 897 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 2 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 2 |
nehir35 | 7 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 37 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
petek-unal | . | 14 | 71 | . |
lavinialavinia | 100 | 100 | 100 | 7 |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | 50 | . |
toobe | 100 | 100 | 100 | 20 |
artvinim08_16 | 100 | 100 | 100 | 40 |
sye | . | . | . | . |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | 80 | 80 | 80 | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | . | 100 | . | . |
kabakiz | . | |||
kdr | . | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | 96 | 100 | 100 | . |
ozlozcan | . | . | 46 | |
dmrsda | 27 | 7 | . | . |
secrn | . | . | . | . |
edanur86 | 200 | 200 | 200 | 100 |
ecrin_mert | 50 | 50 | ||
beyazisceyiz | 250 | 150 | 150 | 100 |
roosee | 50 | |||
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 1001 | 1001 | 1001 | 313 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 0 | 0 | 0 | 0 |
evet canım çok su içmemektende oluyor ama genellde hamilelik belirtilerinde yazıyor ya ondan merak ettim ..kimisinde geç kimisinde erken başlayabiliyor sanırım .sen takip et bakalım rengini :)
slm sudenazcım son 2 günüm kaldı çok heyacanlıyım rabbim inşallah bütün bekleyenlerin yüzünü güldürür
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 3 |
blowhole25 | 100 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 103 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 897 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 2 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 2 |
nehir35 | 7 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 37 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
petek-unal | . | . | . | . |
lavinialavinia | . | . | . | . |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | . | . |
toobe | . | . | . | . |
artvinim08_16 | . | . | . | . |
sye | . | . | . | . |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | . | . | . | . |
kabakiz | . | |||
kdr | . | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | . | . | . | . |
ozlozcan | . | . | . | |
dmrsda | . | . | . | . |
secrn | . | . | . | . |
edanur86 | . | . | . | . |
ecrin_mert | . | . | ||
beyazisceyiz | . | . | . | 100 |
roosee | 50 | . | ||
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 50 | 0 | 0 | 100 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 951 | 1001 | 1001 | 213 |
slm sudenazcım son 2 günüm kaldı çok heyacanlıyım rabbim inşallah bütün bekleyenlerin yüzünü güldürür