Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım hiç kafanı takma bişeye kanaman yoğun olmadıkça korkma inşallah allahın izni ile kavuşacaksın bebişine gusul almak gerekmiyo diye biliyorum bizim durumumuz özel allahım kabul eder canım sen hep dua et bizde edeceğiz elbetteki birbirimizin sevinçlerine de üzüntülerinede ortak deilmiyiz bizi bizden başka iyi kim anlar canım...bebeğin senle pozitif ol ve meleğini kucağına alacağın öpüp koklayacağın günü hayal et çok yakında kendini gösterecek ben geldim annem diyecek.....

sagol canım benım guzel dılekelrın ıcın allah hepınızın gönlune göre versın
canım sana bı sır vereyımmmı 08 pılakam panda yada panta
dıger ıpucum erıtme peynırıne ve dut pekmezıne bayılırım

allah senınde gönlune versın

canlarim okudunuz dualarin hepsi öburdunyada ve bu dunyada karsiliksizz kalmaz insallah
iki cihanda allah hepinizi darda koymasin hepiniz musdelein mujdesi peygamber efendimize komsu olursunuz insallah
allah hepinizden razi olsun yemin ediyorum kanamam var kötu dusunuyodum sabahtan beri agliyodum ama simdi dualarinizi görunce unuttum
simdide hepiniz bana dua ediyorsunuz diye agliyorum esimde sabah agliysun geldim hala agliyosun uzlme falan diyo bende actim sayfayi bak bunlar bizim icin dedim inananirmisiniz esimin gözlerini resmen sulanmis gördum

ALLAH HEPINIZI HIZIR ALEYHISSELAMLA KARSILATIRIR VE MURADINIZ TEZZZ ZAMANDA OLUR
HERKEZE SAGLIKLI BEBISLER VERIR RABBIM
HAMILE OLAN ARKADASLARADA ALLAH SAGLIKLA KUCAKLARINA ALMYI NASIP ETSIN
KIMSEYI ALLAH EVLAT ACISI GÖSTERMESIN
ANNE BABA ACISIDA GÖSTERMESIN
HEPINIZI KOCAMAN ÖPUYORUM:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım üzülme ne olursun, Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah da bebeğine kavuş. ne olur canım, çok üzmemeye çalış kendini. ne yapalım; biz de bebeklerimize bu yolla kavuşacağız inşallah. kanaman niye varmış canım? ne olursa olsun, hemen dr unu ara canım. bu arada Rabbim "ol" dedikten sonra, herşey teferruat. canım; boy abdesti almana gerek yok. yani bu özel bir durum. sen 1 hafta falan alma canım. bir de kalçanın altına bir yastık koyup öyle yat. ben öyle yapmıştım. bak mübarek gecede snein için hep dualarımız, Rabbim inşallah nasip edecek. lütfen çok üzme kendini lütfen

arkadaşlar nezamandır sürekli sizleri takip ediyorum tedavi aşamasındaki arkadaşlara allah yardımcımız olsun diyorum sonuç alıp hamile arkadaşlarada sağlıklı sıhatli evlatlarınızı allah kucağınıza almayı nasip etsin diyorum az evel arkadaşımın hamile olduğunun haberini aldım inanın çok sevindim .bana gelince bir ay önce 2.tüp denememde negatifle sonuçlandı hiç ara vermeden bu ay histereskopi oldum şimdide 4 adet dondurulmuşlarım var onlarla deniycem adetimi bekliyorum üç dört güne kadar olurum heralde allahim bütün isteyenlere ve banada hayırlı evlatlar nasip etsin hiç kimseye evlat hasreti çektirmesin emeklerimizin karşılığını alırız inşallah .benide alın aranıza olurmu kızlar bu günlerimizi beraber geçirelim

sagol canım benım guzel dılekelrın ıcın allah hepınızın gönlune göre versın
canım sana bı sır vereyımmmı 08 pılakam panda yada panta
dıger ıpucum erıtme peynırıne ve dut pekmezıne bayılırım

allah senınde gönlune versın

panta armuttur canım yaaaaa eritme peynir minci olmasında sakın canım benim çok sevindim hemşerimsin Allahım gönlüne gönlümüze göre tezzzzz zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...çok öpüyorumm kendine iyi bak ve sakın üzülme Rabbim ol demiştir inşallah gelcek bebeğin Allahın izni ile

çğdemcim çok şükür hayırlı haberlerini aldım demiştim bak teyzesinin kuzusu seninle işte allah tamamını erdirsin inşallah kısmetse benimde yarın veya cumartesi transferim olucak çok heyecanlıyım sudenazcım çidocum ve diğer annecikler sizin dualarınız makbul olanlardan yalvarırım dua edin banada bugün bebişime batik bile aldım ne olur duanızı esirgemeyin arkadaşlar çok ihtiyacım var:KK49::KK49::KK49:

arkadaşlar nezamandır sürekli sizleri takip ediyorum tedavi aşamasındaki arkadaşlara allah yardımcımız olsun diyorum sonuç alıp hamile arkadaşlarada sağlıklı sıhatli evlatlarınızı allah kucağınıza almayı nasip etsin diyorum az evel arkadaşımın hamile olduğunun haberini aldım inanın çok sevindim .bana gelince bir ay önce 2.tüp denememde negatifle sonuçlandı hiç ara vermeden bu ay histereskopi oldum şimdide 4 adet dondurulmuşlarım var onlarla deniycem adetimi bekliyorum üç dört güne kadar olurum heralde allahim bütün isteyenlere ve banada hayırlı evlatlar nasip etsin hiç kimseye evlat hasreti çektirmesin emeklerimizin karşılığını alırız inşallah .benide alın aranıza olurmu kızlar bu günlerimizi beraber geçirelim

çğdemcim çok şükür hayırlı haberlerini aldım demiştim bak teyzesinin kuzusu seninle işte allah tamamını erdirsin inşallah kısmetse benimde yarın veya cumartesi transferim olucak çok heyecanlıyım sudenazcım çidocum ve diğer annecikler sizin dualarınız makbul olanlardan yalvarırım dua edin banada bugün bebişime batik bile aldım ne olur duanızı esirgemeyin arkadaşlar çok ihtiyacım var:KK49::KK49::KK49:

kızlar, Allahım yüzününüzü güldürsün inşallah. Transfer sırası ile burada hep güzel haberler duyalım Allahın izniyle. Rabbim yardımcımız olsun, hayırlı ve tez zamanda, hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. (Amin):KK9:

amin canım inşallah son tedavin olur kavuşursun miniklerine ne demek aranıza alın çoktan aramızdasın bile kendimize dua ederken kendimiz gibi olanlarada etmiyomuyuz dualarımızı eee zaten aramızdaydın canım benim..Rabbim gönlüne göre versin inşallahh tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah

amin canım inşallah son tedavin olur kavuşursun miniklerine ne demek aranıza alın çoktan aramızdasın bile kendimize dua ederken kendimiz gibi olanlarada etmiyomuyuz dualarımızı eee zaten aramızdaydın canım benim..Rabbim gönlüne göre versin inşallahh tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah

allah razı olsun canım tez vakitte hepimizin yüzü güler inşallah:

canımcım burdan da yazayım kabakız için 101 ihlas 101 kevser 101 fatiha eklerisiiinn :21: :21:

bu arada ben kan verdim gene 8:20 gibi işe geldim bekliyorumm :KK52: :KK52: bu sefer tuba yı dinnedim progesteron tahlli de istedim o pazartesi çıkar başka lab da yaptırıyoruz dediler!!

ya :KK43:canlarim benim benimicin ve edanur icin dua listesi baslatmissiniz coik duygulandim
benim test gunum bu ayin 6 sinda 7 sinde insallah hayirli haber aliriz burda birgun sonra haber veriyolar kan sonucunu o gun de gecmez zaten canlarim
canlarim ben pek giremiyorum cunki bazen pembe,bazen kahve rengi bazen kucuk parcalar kirmizi sekilde kanamam oluyo bende endiseliyim cunki transferin4.gunu nede olsa uzaniyorum biraz dolasiyorum öyle böyle gun sayiyorum
hemiz icin tespih cekiyorum dua ediyorum
kuran okumak istiyorum ama doktor ultrasal yapti bugun igne dozajini ayarlamak icin ultrasalda bi seyin buyuklugune mi anlamadim ona göre igne yapmamlazim dedi önceden cok arastirirdim neden nicin diye simdide arastirmiyorum ki kafamda soru isaretleri dolasiyo
uzun lafin kisasi doktor adam boy abdesti almamlazim icim alamiyo akslik biraz zaman gectikten sonra banyo yaparsin ama ilik suyla diye bende tedbir benden tevekkul allahtan diyorum canlarim
canlarim
cnm moralini bozma sakın,doktorunla görüs hemen cünkü öle bi durumda iğne veriyor ve kanamayı kesiyor..Allahtan ümit kesilmez cnm.Bana doktorum
kırmızı kan olmadıkca korkma dedi benim de oldu lekelenmelerim ama sorun olmadı cok sükür,
tabiki de dua edicez,sırayla destek oluyoruz birbirimize.insallah güzel hbrlerini alıcaz sen simdi dinlenmeye bak cnm:KK16:

Amin cnm,hosgeldin umarım bu sefer pozitif olur,benim dondurulmuslarla oldu cok sükür Allahım isteyen herkese nasip etsin,transferin olunca sana da baslatırız dua listesi
aklıma geldikce de senin adına da dua ederim kolay gelsin:KK54:
hayırlı olsun bebişin cicisi,dua etmez olur muyuz cnm,bizi en cok biz anlıyoruz tüm kalbimle hepiniz için dua ediyorum
canımcım burdan da yazayım kabakız için 101 ihlas 101 kevser 101 fatiha eklerisiiinn :21: :21:

bu arada ben kan verdim gene 8:20 gibi işe geldim bekliyorumm :KK52: :KK52: bu sefer tuba yı dinnedim progesteron tahlli de istedim o pazartesi çıkar başka lab da yaptırıyoruz dediler!!
bekliozzz heycanlaaa,120yi görcez bugün insalaahhh:KK14:

kızlaaarrr,

173,1 :))))))))))))))))))))) iş yerindeyim fazla yazamıyorum
allahıma şükürler olsuunnnnnnn :46 :46 :KK9:

kızlaaarrr,

tebriklerrr,cok sükür cnmmm:KK76:
Allah tamamına erdirsin insallah
artık yorma kendini fazla işte ok ,taze anneee:KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlaaarrr,

inan okadar pozitf duydum cok sevindim ama senin haberin aglatti beni cok tuhaf oldum umitsizlikten umide bi yolculuk yaptin bugunler ne acilar yasadin iste rabbimin himmeti benden umidinizi kesmeyin bana yönelin diyo hamd olsun simdi bebeyinden özur dile agladin cok uzdun onu artik hep gul isallah rabbim kucanada almayi nasip etsin isallah:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlaaarrr,

Sonucu tahmin ediyordum ama okuyunca gözyaşlarına boğuldum,Rabbime binlerce şükür,çok mutlu oldum. Canım yaaaaaaaaaaa... Rapor alda evden biraz muhabbet edelim...:nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:KK16:
maşallah canım oh çok güzel Rabbim tamamına erdirsin:))

canım yaaa:) nasıl mutluyum anlatamam, muzice gibi bişey bu, çok sağol :KK9::KK52:

tebriklerrr,cok sükür cnmmm:KK76:
Allah tamamına erdirsin insallah
artık yorma kendini fazla işte ok ,taze anneee:KK52::KK52::KK52::KK52:

sağol toobecimmm, amin inşallah, allah dualarımızı kabul etti :KK16::KK16::KK16::KK9:

inan okadar pozitf duydum cok sevindim ama senin haberin aglatti beni cok tuhaf oldum umitsizlikten umide bi yolculuk yaptin bugunler ne acilar yasadin iste rabbimin himmeti benden umidinizi kesmeyin bana yönelin diyo hamd olsun simdi bebeyinden özur dile agladin cok uzdun onu artik hep gul isallah rabbim kucanada almayi nasip etsin isallah:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canıımmmm walla ne güzel dedin, allahım mucizesini gösterdi ya rabbim :KK16: :KK16:
duydu yakarışlarımı yüce mevlam...
allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahhhh :KK16::KK16:

canim cok sevindim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
allah tamamina erdirsin insallah canim o yumuk ellirinden öperiz insallah burdaki teyzeleri
saglikla kucagina almayi nasip edr insallah yuce yaradanimiz:KK64::KK9::KK9::KK62:

canim cok sevindim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
allah tamamina erdirsin insallah canim o yumuk ellirinden öperiz insallah burdaki teyzeleri
saglikla kucagina almayi nasip edr insallah yuce yaradanimiz:KK64::KK9::KK9::KK62:

sağol canım benimmmm:KK16: senin dualarını da okudum dün :KK34::KK9:
inşallah sende sevineceksin en kısa zamanda :KK9::KK9:

kızlaaarrr,

çitoo cnm tekrar tekrar gözün aydınn,maaşallah:nazar::nazar: miniğe biraz nazlandı ama bak çok şükür ben burdayım anne diye kat kat artırıyo değerini,rabbim tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm,artık kalan donmuşlarla kardeş yaparsınız miniğimizeee:KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK49:

X