Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Selam kizlar dün transferim oldu cok sükür 2Blastosi embiryodan bir canli cikti digeri bozulmus o yüzden 1Embiryo transfer ettiler bana dua edin ne olur bu benim 3.denemem ilk defa tek embiryo transfer edildi heralde diyorum bu benim nasibim her zaman iki taneydi bu tek Rabbim insallah nasip eder bunu bana benim test günüm 9Mart ama doktor 7Marttada yap cikabilir dedi yani 7 ve 9martta test yapicam.

Sudenazz bize dua listesi yaparmisin canim ilk tabi kabakiza dua edelim sonra o bitince bana canim sakin unutma bize dua edin...

hayirli olsun canim hersey rabbimde isallah busefer tutar icin ferah olsun ilk once sen olcana inan olcak de busefer dua et benimde tek ti sukur tuttu doktorum tek olunca daha siki tutunur diyodu pozitif ol umidini hic yitirme ve yataga haps etme kendini dinlen dolas ne seviyosan onlari yap bide dusu cok sicak suyla alma ben bi hafta yapmadim doktorum dedi isallah pozitif haberini bekliyoruz duallarimiz sizlerle

hayirli olsun canim hersey rabbimde isallah busefer tutar icin ferah olsun ilk once sen olcana inan olcak de busefer dua et benimde tek ti sukur tuttu doktorum tek olunca daha siki tutunur diyodu pozitif ol umidini hic yitirme ve yataga haps etme kendini dinlen dolas ne seviyosan onlari yap bide dusu cok sicak suyla alma ben bi hafta yapmadim doktorum dedi isallah pozitif haberini bekliyoruz duallarimiz sizlerle

sagol canim insallah ben busefer nedense cok huzurluyum ilk defa bende tamam oldu diyorum, namazimida birakmadin bi tek dün kilmadim bugün basladim yine sende belirti varmiydi ve vardiysa ne zaman basladi belirtilerin bende halen birsey yok tabi daha 1gün oldu

transferi olan arkadaşlarım Allahım size güzel haberler versin inşallah. Bebişlerinize can versin,saglıkla sıhhatle gelsinler inşallah.
regl oldum dua okuyamıyorum şuan... bu arada 2 aydır dogru düzgün regl olamamıstım. busefer oldum oh be dedım rahatladım yani.ilk defa bu kadar sevındım regl olmaya. ben negatıf tup bebek denemelerınden sonra bikaç ay ara veriyim dedim.bu arada bazı kürler uygulıcam.inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırım.opuyorum hepınızı iyi akşamlar....

sagol canim insallah ben busefer nedense cok huzurluyum ilk defa bende tamam oldu diyorum, namazimida birakmadin bi tek dün kilmadim bugün basladim yine sende belirti varmiydi ve vardiysa ne zaman basladi belirtilerin bende halen birsey yok tabi daha 1gün oldu

Bence sakin belirti arama brnde mesela olmadi suyu pek icmezdim su ictimm baska bisey olmadi yeni yenj bssladk goguslerim sisiyo istahsizlik az bulantim namazini oturarak kil canim ben hocaya sirdjm koltukta otur kil dedi allaha emanet ol isallah bide hacet namazi kilsan rabbimden iste ben nsmaz kilmayi bilmezdim vesile oldu hocsmi tanidjm o gunden beri her isim yoluna girdi isterimki her arkadasim benim tattigim huzuru bulsun isallah

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kizlar nasilsiniz bense cok endiseliyim cunki bugun transferimin 3.gunu bana dua ederseniz sevinirim icinizden ne geliyosa okurmusunuz

ne biliyim ayaetel kursi salavat yada sadece hayirlisini da dileye bilirsiniz ne olur gunler gecmek bilmiyo:KK36::KK36::KK36::18::18::18::18:

Tatlımmmmmmmmmm napıyosunn seni buradaa bulldummm..Transferin olmuşşşş maşallahh..:nazar::nazar: Küstümm ben sana amaaaaa unuttun beniiiii:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Günaydın kızlaaarrr, ben bugün idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik de olsa çıktı :))) nihayet bugünleri de gördüm şükür allahıma :KK9:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kizlar nasilsiniz bense cok endiseliyim cunki bugun transferimin 3.gunu bana dua ederseniz sevinirim icinizden ne geliyosa okurmusunuz

ne biliyim ayaetel kursi salavat yada sadece hayirlisini da dileye bilirsiniz ne olur gunler gecmek bilmiyo:KK36::KK36::KK36::18::18::18::18:

dua etme miyiz canım tabiiki dua ederiz, listemize ekler seni de sudecim başlarız dualara inşallah :) hiç endişelenme sakin ol, elinde değil biliyorum ama şöyle düşün,

allahın dediği olacak neticede, hayırlısını dilemiyormuyuz hep :KK34:

canım ben kullanmadım bu sefer hiç ilaç. öncekilerde de hiç bant kullanmamıştım, bilemiyorum canım. canım sen gene dr a hergün mü değişicem dye sor istersen. bazen saçmalayabiliyorlar. ama kullan mutlaka, ihmal etme canım hiç birini. çido, bi sürü para dötük bu uğurda, dökmeye de devam ediyoruz. Allah nasip etsin, güç-kuvvet versin de dökelim. Allahım yardım eder inşallah. :))) herhalde yanlış hesapladım değerini :)) aman artsın da :)))

ay dokorum bütün ilaçları yanlış yazıyor zaten sağolsun, iki kere sordum ikisinde de günde bir kez dedi!! gene bi sorucam ama :))

Selam kizlar dün transferim oldu cok sükür 2Blastosi embiryodan bir canli cikti digeri bozulmus o yüzden 1Embiryo transfer ettiler bana dua edin ne olur bu benim 3.denemem ilk defa tek embiryo transfer edildi heralde diyorum bu benim nasibim her zaman iki taneydi bu tek Rabbim insallah nasip eder bunu bana benim test günüm 9Mart ama doktor 7Marttada yap cikabilir dedi yani 7 ve 9martta test yapicam.

Sudenazz bize dua listesi yaparmisin canim ilk tabi kabakiza dua edelim sonra o bitince bana canim sakin unutma bize dua edin...

ooo hadi bakalım geri sayım başladı yani, hayırlısı olsun canım, günler su gibi geçsin nişallah :)

transferi olan arkadaşlarım Allahım size güzel haberler versin inşallah. Bebişlerinize can versin,saglıkla sıhhatle gelsinler inşallah.
regl oldum dua okuyamıyorum şuan... bu arada 2 aydır dogru düzgün regl olamamıstım. busefer oldum oh be dedım rahatladım yani.ilk defa bu kadar sevındım regl olmaya. ben negatıf tup bebek denemelerınden sonra bikaç ay ara veriyim dedim.bu arada bazı kürler uygulıcam.inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırım.opuyorum hepınızı iyi akşamlar....
canım rahatlamış olmana sevindim, en iyisini yaparsın dinlenmene bak, bakarsın kendiliğinden gelir meleğin :KK66:

Bence sakin belirti arama brnde mesela olmadi suyu pek icmezdim su ictimm baska bisey olmadi yeni yenj bssladk goguslerim sisiyo istahsizlik az bulantim namazini oturarak kil canim ben hocaya sirdjm koltukta otur kil dedi allaha emanet ol isallah bide hacet namazi kilsan rabbimden iste ben nsmaz kilmayi bilmezdim vesile oldu hocsmi tanidjm o gunden beri her isim yoluna girdi isterimki her arkadasim benim tattigim huzuru bulsun isallah
canım ben de namaz kılmayı bilmiyordum yeni öğrendim, her zaman olmasa da arada kılıyorum şimdi, ben de daha huzurlu oluyorum, içim rahat ediyor :KK16:

Cido dm cnmm hamile annecik nasılsın bol bol dua et ve ne olur namazını bırakma hersey yoluna girecek bak İnan dua et bol

Canım Beyazçeyiz isimli arkadaşın dua listesinde 71 fatiha 14 kevser eksikmiş, ben okudum. Listeyi kapatabilirsin. Özlem için açalım yeni liste, hamiş hamiş yoruyoruz seni ellerine sağlık.

Listeye baktım transferi olmuş iki arkadaş daha varmış önce onlar için okuyalım. Daha sonra özleme açalım.

Cido dm cnmm hamile annecik nasılsın bol bol dua et ve ne olur namazını bırakma hersey yoluna girecek bak İnan dua et bol

:) ehe, iyiyim canım, işyerindeyim genei yanımdakinden gizli yazmaya çalışıyom işte sizlere :)) dua ediyorum namazı akşma kılabiliyorum birtek
ya ne diycem benim nırmalde regl min bugün ya da yarın olması gerekiyordu, regl si geçtikten sonra test yaptırıyorya herkes genelde o zaman benim değerlerim iyikiii :)))
çift çizgiyi bile gördüm kısıımmm :)) peçeteye sardım çantama koydum arada çıkarıp bakıyorum :))) sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamişlik? benim kasık ağrılarım var çok hafif! bide jel akıyo ya boyna bazen kanama oldu sanıyorum tuvalete koşuyorum hemen bi bakıyorum bişey yok rahatlıyorum :))

Canım Beyazçeyiz isimli arkadaşın dua listesinde 71 fatiha 14 kevser eksikmiş, ben okudum. Listeyi kapatabilirsin. Özlem için açalım yeni liste, hamiş hamiş yoruyoruz seni ellerine sağlık.

petekcim sen nasılsın canım? allah kabul etsin dualarını ağzına sağlık :KK66:

çido birşeyi çok merak ediyorum ben daha önce doğal yoldan bir kez gebelik geçirmiştim ama oz aman dikkat etmemiştim hatırlayamıyorum .hani idrarın rengi koyulaşır vs..muhabbeti oluyor ya ..sende o koyulaşma başladı mı kuzum dikkat ettin mi hiç :)çok merak ediyorum ya herkesde aynı mı acaba :)sanki bende öyle hemen koyulaşma olmamıştı gibime geliyor ..

çido birşeyi çok merak ediyorum ben daha önce doğal yoldan bir kez gebelik geçirmiştim ama oz aman dikkat etmemiştim hatırlayamıyorum .hani idrarın rengi koyulaşır vs..muhabbeti oluyor ya ..sende o koyulaşma başladı mı kuzum dikkat ettin mi hiç :)çok merak ediyorum ya herkesde aynı mı acaba :)sanki bende öyle hemen koyulaşma olmamıştı gibime geliyor ..

walla bende hiç dikkat etmemiştim ama bugün test için idrar alırken dikkat ettim bana da koyu gibi geldi rengi!! fazla su içmemekten de oluyor ama o bence!

walla bende hiç dikkat etmemiştim ama bugün test için idrar alırken dikkat ettim bana da koyu gibi geldi rengi!! fazla su içmemekten de oluyor ama o bence!

evet canım çok su içmemektende oluyor ama genellde hamilelik belirtilerinde yazıyor ya ondan merak ettim ..kimisinde geç kimisinde erken başlayabiliyor sanırım .sen takip et bakalım rengini :)

valla benimkini söyliyim..yengem demişti bana onun hamişliğinde idrar rengi fanta rengi gibi parlak sarı olmuş..benimde aynı oldu..normalde bira gibi koyu iken test günüme yakın zamandan itibaren parlak açık sarı oldu...

hoşgeldin canım..ara vermen iyi olur bencede,bedenen ve beyinen rahatlarsın...inşallah güzel haberlerle gelirsin bize

canım evet o bir bebiş senin nasibin inşallah rabbim ayırmasın sizi...tabiki dua listesi yapıcaz canım size..rabbim kabul eder inşallah..

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia3
blowhole25100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
103
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
897

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

ÇİDO
DMRSDA
BEYAZİSCEYİZ

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur862
efeylul11
camenta2
çido2
nehir357
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
37

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : BEYAZİSCEYİZ

SON 1 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
petek-unal.14
71
.
lavinialavinia1001001007
ayse_sin1982....
tuha2014..50.
toobe10010010020
artvinim08_1610010010040
sye....
wish_....
sevdammmm808080.
blowhole25....
nehir35.100..
kabakiz.
kdr..
be_bem....
çido96100100.
ozlozcan..46
dmrsda277..
secrn....
edanur86200200200100
ecrin_mert5050
beyazisceyiz250150150100
roosee50
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
10011001
1001
313
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
00
0
0

BEYAZİSCEYİZ için dua listemiz bitmiştir...rabbim kabul etsin inşallah...okuyanların ağzına,yüreğine sağlık

evet canım çok su içmemektende oluyor ama genellde hamilelik belirtilerinde yazıyor ya ondan merak ettim ..kimisinde geç kimisinde erken başlayabiliyor sanırım .sen takip et bakalım rengini :)

slm sudenazcım son 2 günüm kaldı çok heyacanlıyım rabbim inşallah bütün bekleyenlerin yüzünü güldürür

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia3
blowhole25100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
103
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
897

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

ÇİDO
DMRSDA
BEYAZİSCEYİZ

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur862
efeylul11
camenta2
çido2
nehir357
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
37

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : KABAKIZ

SON 3 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
petek-unal....
lavinialavinia....
ayse_sin1982....
tuha2014....
toobe....
artvinim08_16....
sye....
wish_....
sevdammmm....
blowhole25....
nehir35....
kabakiz.
kdr..
be_bem....
çido....
ozlozcan...
dmrsda....
secrn....
edanur86....
ecrin_mert..
beyazisceyiz...100
roosee50.
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
5000100
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
95110011001213

KABAKIZ için yeni dua listemiz başlamıştır..son 3 gün!!!!!!!!

Son düzenleme:
slm sudenazcım son 2 günüm kaldı çok heyacanlıyım rabbim inşallah bütün bekleyenlerin yüzünü güldürür

canım heyecanlanmamak mümkünmü? ben resmen deli olmuştum :) inşallah rabbim seninde yüzünü güldürür..güzel haberlerinle bizde mutlu oluruz :KK49:

X