- 20 Nisan 2009
- 303
- 8
canımya benim 7embriyom vardı.3tanesini 3.gün transfer ettiler ama tutmadı. şimdi 4tane emb.var. ama yasadan dolayı tek transfer olucak. daha çözdürülmedi çözdürülince 5.güne gidip gitmiyeceğini bakacaklar. yani dondurulmuşlarım 3.gün embiryosu. araştırmalarıma göre 5.gün blast. olunca tutma şansı çok yüksek oluyormuş.dua et benimkiler çözülünce 5.güne dayansınlar.benim ilk toplandı 21 embriyo oldu ama doktor 5.güne gideceğiz çok iyiler dedi...4.gün akşam embriyolog aradı ve 12 embriyonuz kaldı dedi..yarın size tek transfer edicez dedi...ama ertasi gün gittiğimizde karnımın topladığı suyu ve rahimi görünce iptal edip 5.gün embr. dondurdular.
adettin 20.günü transferim olacağı gün çözdürdüler...iki tüpüde çözdürüp 1.kaliteden iki embr. alındı ve bana transfer edildi diğerleri tekrar izlenip donduruldu ..
senin ki çözüldükten sonra mı 5.gün embriyosu oldu....
kızlar bu dondurulmuşlarla transferin aşamaları nasıl oluyo..benim değil ama bir arkadaşımın bu ay olucak..aydınlatırsanız sevinirim...
canımya benim 7embriyom vardı.3tanesini 3.gün transfer ettiler ama tutmadı. şimdi 4tane emb.var. ama yasadan dolayı tek transfer olucak. daha çözdürülmedi çözdürülince 5.güne gidip gitmiyeceğini bakacaklar. yani dondurulmuşlarım 3.gün embiryosu. araştırmalarıma göre 5.gün blast. olunca tutma şansı çok yüksek oluyormuş.dua et benimkiler çözülünce 5.güne dayansınlar.
merhaba justing,
heryerin protokolü farklı oluyor. çoğunlukla basit bir ilaçla adetin 18.-21.günü arası transfer oluyor. ama benimki ege üniv.uzun sürüyor. şuan tedavi aşamasındayım. ama şunu söyleyebilirim.5.gün embiryosu yani blastokist seviyesindeki embiryonun tutunma şansı çok yüksekmiş. hayırlısı olsun.
Kız justingg ne haber nasılsın?Bebişin nasıl nasıl gidiyor hamilelik canım?
inşallah dayanacaklar dua edicem...transfer için ne kadar süren kaldı???
rica ederim canım. dr.kim?