Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

benim ilk toplandı 21 embriyo oldu ama doktor 5.güne gideceğiz çok iyiler dedi...4.gün akşam embriyolog aradı ve 12 embriyonuz kaldı dedi..yarın size tek transfer edicez dedi...ama ertasi gün gittiğimizde karnımın topladığı suyu ve rahimi görünce iptal edip 5.gün embr. dondurdular.
adettin 20.günü transferim olacağı gün çözdürdüler...iki tüpüde çözdürüp 1.kaliteden iki embr. alındı ve bana transfer edildi diğerleri tekrar izlenip donduruldu ..
senin ki çözüldükten sonra mı 5.gün embriyosu oldu....

kızlar bu dondurulmuşlarla transferin aşamaları nasıl oluyo..benim değil ama bir arkadaşımın bu ay olucak..aydınlatırsanız sevinirim...

Kız justingg ne haber nasılsın?Bebişin nasıl nasıl gidiyor hamilelik canım?

canımya benim 7embriyom vardı.3tanesini 3.gün transfer ettiler ama tutmadı. şimdi 4tane emb.var. ama yasadan dolayı tek transfer olucak. daha çözdürülmedi çözdürülince 5.güne gidip gitmiyeceğini bakacaklar. yani dondurulmuşlarım 3.gün embiryosu. araştırmalarıma göre 5.gün blast. olunca tutma şansı çok yüksek oluyormuş.dua et benimkiler çözülünce 5.güne dayansınlar.

kızlar bu dondurulmuşlarla transferin aşamaları nasıl oluyo..benim değil ama bir arkadaşımın bu ay olucak..aydınlatırsanız sevinirim...

merhaba justing,
heryerin protokolü farklı oluyor. çoğunlukla basit bir ilaçla adetin 18.-21.günü arası transfer oluyor. ama benimki ege üniv.uzun sürüyor. şuan tedavi aşamasındayım. ama şunu söyleyebilirim.5.gün embiryosu yani blastokist seviyesindeki embiryonun tutunma şansı çok yüksekmiş. hayırlısı olsun.

inşallah dayanacaklar dua edicem...transfer için ne kadar süren kaldı???

saol canım yaaa.arkadaşımında blast embriyo..inşallah tutunur yaaa...allah sana ve tüm isteyenlerede göstersin en kısa zamanda cnm...:Saruboceq:

Kız justingg ne haber nasılsın?Bebişin nasıl nasıl gidiyor hamilelik canım?

iyiyim günaycım yaa sen nasılsın..galiba 20. haftadasın..maşallah..hemde ikiz hee..süperr..zor dönemleride atlattın..hayırlısıyla doğmak nasip etsin inş...benimde 17. hafta bitti...bulantılarımda azalmaya başladı..ve yine kızım oluyo cnm...senin cinsiyetleri ne..en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olmaları tabiii...

slm kızlar,

ben doktorumla su cozunme ısını hıc konusmadım aslında nedense hıc sormak aklıma gelmedı. neyse... aslında ısrarla o da sordu sormak ıstedıgın bırsey var mı dıye?sımdı cozunme de canlılıga bır bakıcaz dedı. benım dondurdugumuz embrıyolarımın bıtanesı 3, bıtanesı de 4. kalıte. kendısı dedı kı canlılıgına bı bakıcaz. ve bu embrıyolar 4.gun transfer edıldıler. ılk 2.sı 1. kalıteydı ve sadece 1 tanesı tutmustu..hayırlısı neyse o olsun..ama bu sefer olmazsa ben kıbrısa gıdıcem. cunku 1 embrıoya takılıp kalmak ıstemıyorum..kıbrısla ılgılı bılgısı olan varsa yazarmı arkadaslar lutfen..

merhaba banurose,
çözülmede genelde başarı %90 lardaymış. transferin nezamandı. benim 26nisanda çözülecekler ozaman görcez bakalım. inşallah hayırlısıyla bebişlerimizden biri bize tutunur.

slm kızlar
ne aşamadayız.
banurose transferin gerçekleştimi?
mner transfer tarihin belli oldumu?

dondurulmuşlarla hamile kalacaklar[
B]mner---------------- irenbe---------------- nisan sonu transfer
banurose---------- erciyes üniv.------- 12 nisan transfer
angelofsky74----- bahçeci-------------- 28mart transfer.:CüvCüv: HAMıŞŞ[/B]

tabiii birde ben varım.
mner---------------- irenbe---------------- nisan sonu transfer
banurose---------- erciyes üniv.------- 12 nisan transfer
angelofsky74----- bahçeci-------------- 28mart transfer
angell80------------ ege üniv.------------- 27 nisan transfer

arkadaşlar,2 gğn önce bir adet yumurta transfer edildi. 4 tane dondurulacaktı, içlerinden bir tanesi yaşıyormuş, sizce bir taneyi 5. gün veya 6. günde donduracaklar sizce donduralımmı?çözüldügünde birtanenin transfer sansı kaç? rakam olrak 900 tl birde çözüldüğünde birtane kullanılmazsa , sizce mantıklımı?

öncelikle hayırlısı olsun. inşallah tutar ve birdaha transfere gerek kalmaz.
ama 5.6.gün blast. oluyorsa çok iyiymiş. bence dondur. çünkü blast.hem tutma hemde dayanma şansı çok yüksekmiş. yani 2tane 3.gün embiryosundansa 5.gün 1tane embiryonun tutma şansı daha fazlaymış.

cok saol anegl80 bende yarın haber bekliyorum bakalım, hayırlısı ise inşallah
şifasa yaptıdım bende bu arada

angel80 ordamısın? dondurulması için bugün aradılar 5. gün oldu gayet iyi nedersiniz diyorlar ama bir adet, benim bu 2. transferim bundan sonra 2 tane transfer yükleme şansımız olabilir dondurursam ozaman pek anlamı kalmayacak 1 transfer edilmiş olacak sence neyapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…