Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

merhaba benide listeye ekler misiniz? ben de mayıs da transfer olacağım.bu benim 2.kez denemem dondurulmuşlarla.birinci de bhcg:145 çıktı ama sonra düştü.kimyasal oldu yani. bu sefer çok korkuyorum gene tutmaz diye..

angel80 ordamısın? dondurulması için bugün aradılar 5. gün oldu gayet iyi nedersiniz diyorlar ama bir adet, benim bu 2. transferim bundan sonra 2 tane transfer yükleme şansımız olabilir dondurursam ozaman pek anlamı kalmayacak 1 transfer edilmiş olacak sence neyapayım?

canım çok geç gördüm.sen kararını vermişsindir artık. umarım hayırlısı olmuştur. erol bey çok iyidir.

angell80------------ ege üniv.------------- 27 nisan transfer
mner---------------- irenbe---------------- nisan sonu transfer
banurose---------- erciyes üniv.------- 12 nisan transfer
angelofsky74----- bahçeci-------------- 28mart transfer HAMıŞŞ:CüvCüv:
ses_82 ------------- şifa------------------- 13 nisan transfer
tabta-----------------???---------------------mayısta 2.kez dondurulmuşları transfer

ben şuan tüp bebekde 2 denemem evde sıkıldım yatmakdan bu siteyi buldum ama kimseyle iletişim kuramıyorum

umarım hayırlısı olur hepimiz için son trransfer olur.
benimde 2.transferim olucak 27 nisanda. yani haftaya bugün gibi dondurulmuş tek embriyom transfer edilecek.

umarım hayırlısı olur hepimiz için son trransfer olur.
benimde 2.transferim olucak 27 nisanda. yani haftaya bugün gibi dondurulmuş tek embriyom transfer edilecek.

allah yardımcımız olsun çok stres ediyoruz galibaa etrafımdada hiç kimse yokki dertleşeyim birincide nelere dikkat ettinizz

canım senin sorun neydi. ve kaç transfer oldu.

benim sorunum tüplerimin biri açık biri kapalı doğuştan 4 senelikde evliyim hiç gebelik oluşmadı birinci tranferimdede doktorun yapmış olduğu sorundan dolayı tutmadığını düşünüyorum transferden sonra gece cok kanamam oldu ertesi gün temizlemke zorunda kaldılar ama sebebini kendileride bulamadı bu ikincisi şükür olsunki bunda ölebi sorun yaşamadım türkiyenin kıymetini bilin buda olmazsa tr denemeyi düşünüyorum inş.

ya benim birincide tutmadı.
ama şimdi transferimi bekliyorum. herhalde transferden sonra 5-6 gün kadar dinlenicem. birde burda yeni öğrendiğim transfer sonrası hergün iki dilim ananas ye.tutunmaya yardımcı oluyormuş. biz elimizden geleni yapalımda sonra keşke demiyelim..

benim ilkinde 3tane transfer olmuştu ama tutmadı.şimdi 4tane dondurulmuş embriyom var ama yeni yasadan dolayı tek transfer edicekler.
inşallah tutarda emeklerimizin karşılığını alırız canım.

X