amin canim insallah,bende yurdisindayim yeni gördün seni ben Almanyada yasiyorum sende yurtdisindami tedavini yaptin bizdede sperm problemi var ama tabi sonra bendede problem cikti yumurta azligi bu benim 3.denemem olacak insallah bende hamileyim diye yazarim buraya canim.....
selam arkadaslar ben sali günü 3üncü tüp bebek denemem olacak ama ilk defa dondurulnuslarlan olacak 2tane blastosi buz bebeklerim var insallah sorunsuz cözülürler.Size sorum transferden önce ve sonra ne yediniz ne ictinin bana önereceginiz birseyler varmi mesela benim sali günü tarnsferim olacak saat15.15te ben yarindan itibaren ananas bir dilim günde,kabak cekirdegi,ceviz ve kuru incire basliyacam sizce dogrumu yapiyorum ne olur cevap yazin hamile kalan arkadaslarimiz....:126:
kızlar merhaba,
malesef negatif sonucum
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 3 |
blowhole25 | 100 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 103 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 897 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 2 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 2 |
nehir35 | 7 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 37 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
petek-unal | . | . | . | . |
lavinialavinia | . | . | 100 | . |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | 50 | . |
toobe | 100 | 100 | 100 | 20 |
artvinim08_16 | 100 | 100 | 100 | 40 |
sye | . | . | . | . |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | 80 | 80 | 80 | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | . | 100 | . | . |
kabakiz | . | |||
kdr | . | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | 96 | 100 | 100 | . |
ozlozcan | . | . | 46 | |
dmrsda | 27 | 7 | . | . |
secrn | . | . | . | . |
edanur86 | 200 | 200 | 200 | 100 |
ecrin_mert | 50 | 50 | ||
beyazisceyiz | 100 | 100 | ||
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 753 | 737 | 730 | 306 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 248 | 264 | 271 | 7 |
canım yaa çok üzüldümm..seni merak etmiştim..diğer topicte 9. gün yaptığını gördüm ama erkendi tabi umudum vardı..demek hayırlısı böyleymiş..rabbim sana ve eşine sağlık versinki tekrar deneyebileyin inşallah..
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
dildade | 30 | erkek infertilitesi | Antalya tüp bebek | 3. deneme | 2 tane donmuş | tedavi iptal |
meralinda | 25 | erkek infertilitesi | florence nightingale | 2. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
petek-unal | 28 | sebepsiz infertilite | Ankara medicana | 3. deneme | mart adetini bekliyor | |
edanur86 | 25 | erkek infertilitesi | Almanya darmstadt | 3. deneme | 2 tane donmuş | 28 şubat transfer |
sevdammmm | 27 | erkek infertilitesi | umut tüp bebek | 3 tane donmuş | transfer iptal | |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
kabakiz | 33 | sebepsiz infertilite | Almanya KWZ Darmstadt | 5. deneme | taze deneyecek | 23 ocak başlıyor |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | beklenen adet geldi :) |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
winebir | 34 | endometriosiz /Ankara tıp fak./ 2. deneme | 17 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 28 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | son negatif inşallah |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON DURUM NE? |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | malesef negatif |
wish_ | 27 | pco/ bahçeci fulya/ 2. deneme | 4 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 16 şubat | malesef negatif |
çido | 34 | endomet.+erkek /kent hast./ 2. deneme | 15 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 27 şubat | SON 2 GÜNN! |
dmrsda | 25 | rezerv az/ ASM/ 2. deneme | 13 şubat | 1 embriyo transfer edildi | 25 şubat | malesef negatif |
beyazisceyiz | 30 | erkek inf./ A.R.T/ 2. deneme | 20 şubat | ????????? | 4 mart | SON 8 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.30 526.00 10100.00 | 9. günü 11. günü 18. günü |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak 1 şubat | 123.00 315.00 1100.00 | 10. günü 12. günü 15. günü |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. /umut tüp/ 2. deneme | 2 şubat 14 şubat | 195.17 | 12. günü |
secrn | 32 | erkek inf./ yurtdışı/ 2. deneme | 8 şubat 18 şubat | ?????? | 10. günü |
bende küçücük bi umutla gittim ama malesef sudenazcım.çok sağol.herşeyin hayırlısı.zamanı var demekki.bikaç ay beklemeyi düşünüyroum.ilaç manyağı oldum ya.bitkisel kürlerden uygulamayı düşünüyorum ama bakalım.doktor şimdi muhtemelen genetik test falan isticek gorusmedımde daha onla.
ya kizlar kafam karisti ben bugün taze ananasa basladim günde bir dilim transfere kadar ve testte kadar tüketim dedim saliya transferim var ama internette bir arastirdim hamilelere zararliymis düsük yapiyormus,kani sulandiriyormus simdi ben ne yapayim anlamadim yiyip yememekte kararsiz kaldim sizce ne yapim siz yedinizmi ve hamile kaldinizmi yerken.
ya kizlar kafam karisti ben bugün taze ananasa basladim günde bir dilim transfere kadar ve testte kadar tüketim dedim saliya transferim var ama internette bir arastirdim hamilelere zararliymis düsük yapiyormus,kani sulandiriyormus simdi ben ne yapayim anlamadim yiyip yememekte kararsiz kaldim sizce ne yapim siz yedinizmi ve hamile kaldinizmi yerken.
canim simdi bi internette baktim kani inceltici bi özelliyi varmis ve vucuttaki yagi atiyormus zayiflamaya yariyormus sen doktora kesin danis[/QUOT
merhabaa kizlarr nasilsiniz...
eski sayfalara bakmadim ama tedavisi pozif olanlarin Allah devamini erdirsin ve sag salim evlatlarini kucaklarina almalarini nasip etsin, benim gibi negatif olanlarada :) Allah sabir versin pes etmesinler yola devam.... kizlar artik donmuslarla denemiyorum biliyorsunuz ama bu sayfada olurum ben yine:)) 2. denememi türkiyeye gidiyorum, tüm islemlerim hazir, isten 30 günlük izin aldim merkezimi sectim, randevumu aldim, kismet olurda mart 29da Clinart trabzonda olacagim ve nisanda tedavim olcak, mayista alamanyaya insallah bebegimle gelcez:))
Enanur86 allah sali günü yardimcin olur insallah dua edecegim senin icin..
Sudenaz bebisler nasil..
tüm arkadaslara selamlarr
canım bende günde 2 ,3 dilim yiyiyorum transferimin 5.günü şimdi canım sıkıldı ne bileyim daha önceki sayfalara bakmıştım gördüm ananas yedik falan diye benimde ikinci denemem hangi sayfadan araştırdın yazarmısın
canim simdi bi internette baktim kani inceltici bi özelliyi varmis ve vucuttaki yagi atiyormus zayiflamaya yariyormus sen doktora kesin danis
canım niye bu konuda kafanı karıştırıyorsunki? içine kurt düştüyse yeme yani..kaybediceğin bişey olmaz...bende önceki denemede çok yedim olmadı..bu sefer hiç yemedim oldu..yani bu konuda iki taraflı görüşler ver...için nasl rahat edicekse öyle yap...
evet canim bende öyle okudum hatta kan inceltici ilaclan kesinlikle kullanilmamasini yaziyor sen yemistin degilmi transferden sonra of bilmiyorum aklim karisti doktora sorsam kesin ye der cünkü onlar bu konuda fazla birsey bilmiyorlar