evet ben hergun yedim ve suyunuda ictim amayazilar aklimi karistirdi ben bioraktim simdi yemiyorum evet burdaki doktorlar bisey bilmez oda dogru ne istiyosan yap derler benim ilk doktorum ilk denememde hemen istersen dus al demisti bu doktorum ise 1 hafta dus alma dedi aklinda bulunsun sende ananas yerine badem ceviz kabak cekirdeyi ye yalnis yonlerdirmekte istemem iyi arastir cunku hassas bi donem biliyoruz bol dua et dualarima senide kattim allah yardimcin olsun
kizlar pozitif sonuc aldim bekliyorum korkularin sonu gelmiyo cumaya ultrasonum var cogu kiside dis gebelikte olabiliyormus oyle bisey basina gelen varmi ne gibi belirtiler olur ilk tuttumu diye sitres simdi bu rabbim cumlemize kucamiza almayi nasip etsin isallah
çido selam tatlım ne haber çok az kaldı inşallah olumlu sonuç alırsın kısmetse bende pazartesi gelecem antalyaya şu süreci bana biraz anlatır mısın hangi ilaçları kullandın devlet ödüyor mu
kizlar pozitif sonuc aldim bekliyorum korkularin sonu gelmiyo cumaya ultrasonum var cogu kiside dis gebelikte olabiliyormus oyle bisey basina gelen varmi ne gibi belirtiler olur ilk tuttumu diye sitres simdi bu rabbim cumlemize kucamiza almayi nasip etsin isallah
canım tekrar hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al inşallah....
bizim tedavilerde dış geblik olamaz diye biliyorum ben, rahme yerleştiriliyor embriyolar neticede
stres olman çok normal, ben de yaın inşallah pozitif alsam bile kalp atışlarını duymadan rahat edemiycem bence... aslında doğurana kadar bu endişeler devam edecek bence, dua etmek ve iyiyi ummaktan başka çaremiz yok bu durumda, güzel şeyler düşünmeye tadını çıkarmaya çalışc
arkadaslar ananas ve kabak cekırdegı kullanan varmı trasferde sonra faydasını goren varmı yada arastırdım kararsız kaldım o yuzden soruyorummmm
kızlar merhaba,
malesef negatif sonucum
selam arkadaslar ben sali günü 3üncü tüp bebek denemem olacak ama ilk defa dondurulnuslarlan olacak 2tane blastosi buz bebeklerim var insallah sorunsuz cözülürler.Size sorum transferden önce ve sonra ne yediniz ne ictinin bana önereceginiz birseyler varmi mesela benim sali günü tarnsferim olacak saat15.15te ben yarindan itibaren ananas bir dilim günde,kabak cekirdegi,ceviz ve kuru incire basliyacam sizce dogrumu yapiyorum ne olur cevap yazin hamile kalan arkadaslarimiz....:126:
Arkadaslar merhaba.. ben hamis arkadaslara bisey sorucam agiz sulanmasi oldumu sizde hic. bi kac gundur agzim sulaniyo v goguslerimdeki sizilar dinmedi. sizce normalmi bunlar
arkadaslar ananas ve kabak cekırdegı kullanan varmı trasferde sonra faydasını goren varmı yada arastırdım kararsız kaldım o yuzden soruyorummmm
saol çido inşallah olumlu sonuç alırsın...
arkadaşlar herkesin tedavi böyle mi ilaçların hepsini devlet mi karşılıyor ne kadara mal oluyor
saol çido inşallah olumlu sonuç alırsın...
arkadaşlar herkesin tedavi böyle mi ilaçların hepsini devlet mi karşılıyor ne kadara mal oluyor
sagol canim benim isallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh senin guzel haberinide aliriz umutsuzlarin umudu oluruz isallah rabbim seni korusun
canim ben ananas yedim hatta suyunuda ictim pozitifim cok yerde arkadaslar yazmis faydali diye ama gecen bi arkadas arastirmis kani inceltici dusuk riski oldunu sen en iyi cevabi doktorundan al biz yanilmayalim
Bu arada kızlar kan verdim geldim bi yarım saat önce,
işteyim şimdi sonucu 1 - 1 buçuk saat sonra fax ve e-maille gönderecekler....
heyecan dorukta
Bu arada kızlar kan verdim geldim bi yarım saat önce,
işteyim şimdi sonucu 1 - 1 buçuk saat sonra fax ve e-maille gönderecekler....
heyecan dorukta