Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR
1000 ESMA-ÜL
HÜSNA

lavinialavinia
3
blowhole25
100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

103
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

897

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

ÇİDO
DMRSDA

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

edanur86
2
efeylul
11
camenta
2
çido
2
nehir35
7
dmrsda
3
dildade
1
sercn
7
kabakiz
2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

37

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : BEYAZİSCEYİZ

SON 3 GÜN

OKUYANLAR
1001 İHLAS
1001 KEVSER
1001 FATİHA
313 AYETEL
KÜRS-İ

petek-unal
.
.
.
.
lavinialavinia
.
.
100
.
ayse_sin1982
.
.
.
.
tuha2014
.
.
50
.
toobe
.
.
.
.
artvinim08_16
100
100
100
40
sye
.
.
.
.
wish_
.
.
.
.
sevdammmm
.
.
.
.
blowhole25
.
.
.
.
nehir35
.
100
.
.
kabakiz
.
kdr
.
.
be_bem
.
.
.
.
çido
73
100
10
.
ozlozcan
.
.
46
dmrsda
27
7
.
.
secrn
.
.
.
.
edanur86
100
100
100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

300
407
360
86
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

701
594
641
227

BEYAZİSCEYİZ için yeni dua listemiz başlamıştır...son 3 gün...

merhaba canım bende dondurulmus ıcın gun beklıyorum va hayırlısıyla 29 subatta olacak
subatın 1 de lucrıne baslladım 15 de de estrofem basladım rahım kalınlassın dıye ve 22 subatta lucrını bıraktım 25 de de jel kullanmaya baslıycam cnm sımdılık bunlarla transfer olsada devam edıcem
saol tatlım ben antalyada yaptırcam inşallah şu an hastayım bir sonraki adete inşallah ve genetik testi yaptırcam...bütün ilaçları devlet karşılıyor mu
arkadaşlar herkes sadece bu iki ilacı mı kullandı bant kullanıldığını biliyorum birde...

saol tatlım ben antalyada yaptırcam inşallah şu an hastayım bir sonraki adete inşallah ve genetik testi yaptırcam...bütün ilaçları devlet karşılıyor mu
arkadaşlar herkes sadece bu iki ilacı mı kullandı bant kullanıldığını biliyorum birde...

canım ilaçlar senın bunyeme tedavıne gore degısıyor herkse aynı ılac kullancak dıye bırsey yok.....
O yuzden bant ıygen hap herkes farklı kullanıyor ve devlette ssk olanları karsılıyor canım

BEYAZİSCEYİZ için yeni dua listemiz başlamıştır...son 3 gün...[/QUOTE]

50 İHLAS 50 KEVSER EKLERMISIN CNM BEN OKUDUM HERZAMAN OKUYAMIYORUM CALSITIGIMDAN BUGUN OYEL FIRSATIM VARDI YAPTIM ALLAH KABUL ETSIN

Antalyada nereye gideceksin gülsucum, ben de antalyadayım

kızlarr selamlar bende pazartesi günü ilk tüp bebek deneyimimden negatif sonucumu aldım maalesef .üzüldüm ,ağladım zırladım tekrar ayağa kalktım ..en azından dondurulmuşlarım var diyorum bugünde regli oldum ama çok yoğun değil anlamadım kırmızıdan kahverengiye döndü hemen değişik yanii...bu ay doğum kontrol hapı kullanıp öbür ay allah izin verirse frigoları deneyeceğim inşallah bu yolda mücadele eden herkes yakın zamanda bebişlerine kavuşur ..bu arada çido tatlım sanırım doktorumuz aynı seninle kent hastanesi ısrael aruh değil mi bence doğru bir seçim yaptık inşllah üzmeden gelir minnoşlar test gününe az kalmış dualarım sana şöyle yüksek bir değer çıksın inşallah :)sevgilerrr

Hayırlısı olsun canım, hemen toparlanıp donmuşlara geçiyor olman çok güzel ben bir yıl bekledim donmuşlar için... aynı doktor evet israil aruh. yalnız ben bu sefer biraz şikayetçiyim ilgisizliğinden :KK43: neyse sen canını sıkma, bazen gününde olmayabiliyo... şimddien hayırlısı olsun inşallah. ben antalyadyım burda başka doktorum var burada izmirde dondurulmuşlarım olduğu için gittim tekrar izmire, iki tane daha kaldı frigomuz :)

saol ecrin mert ...çido antalya tüp bebek tatlım 1.denememi de orda yaptırdım donmuş bebişlerimiz var onları alacam inşallah bende kalırlar sen hangisinde yaptırdın...

Antalyada nereye gideceksin gülsucum, ben de antalyadayım

Hayırlısı olsun canım, hemen toparlanıp donmuşlara geçiyor olman çok güzel ben bir yıl bekledim donmuşlar için... aynı doktor evet israil aruh. yalnız ben bu sefer biraz şikayetçiyim ilgisizliğinden :KK43: neyse sen canını sıkma, bazen gününde olmayabiliyo... şimddien hayırlısı olsun inşallah. ben antalyadyım burda başka doktorum var burada izmirde dondurulmuşlarım olduğu için gittim tekrar izmire, iki tane daha kaldı frigomuz :)

çok saol canım girdik bir yola modum düşmeden deneyeyim diyorum :)frigolarım inşallah benimle kalmayı tercih ederler nasıl kandırsam onları acaba :)benimde 2 tane transfer olucak allah izin verirse geriyede 2 tane frigo daha kalacak umarım onları 2.çocuk için kullanırım :)bu arada dediğin gibi ısrael aruh hakkında başrısı hakkında çok şey duydum açıkçası ve bu yüzden tercih ettim benim kendi jinekoloğum ömer südekandı izmirde bilirsin muhtemelen ondan çok memunum süper bir adam ..ama ısarel beyde açıkçası öyle süper b ir ilgi bende görmedim ne yalan söyliyim benim transfer günü yurtdışına çıkmış ve ben o gün bi gittim israel bey yok ve önceden arayıp söylemiyorlar ısrael bey olmayacak diye .tayfun bey yaptı tarnsferimi oda çok iyi bir doktor ama o güne kadar bir diyalog kurmamışız falan filan insanın psikolojisini etkiliyor açıkçası ve çok bozulmuştum ..söyledim ısarel beye test günü gittiğimizde bakalım bu tedavimiz nasıl gerçekleşecek..ayrıcada neden olmadığınıda sordum bayağı bir açıkladı rahmimle alakalı olabilir mi dedim hayır dedi embriyonun kendisiyle alakalı eğer kaliteli bir embriyoysa her şekilde tutunur ve devam eder dedi.benim de 8 hücreli gayet iyi bir tip embriyoydu ama içerde bölünmeyi durdurdu büyük ihtimal bende saf gibi kaliteli deyince tek embriyo transferi istemişt,m ikiz olmasın diye :)şimdi ki aklım olsaa ah ah kısmet tabii ya olacaksa oluyor aslında ..çidocum inşallah senden hayırlı haberleri alıcaz canım frigolara güveniyorum :)

canım geçmiş olsun...en azından dediğin gibi donmuşların var...ben 4 kez tazelerle negatiften sonra ilk kez çıkan donmuşlarla 5. denememde pozitif aldım...inşallah sende buz bebişine kavuşursun....kanaman çok normal ilaçların etkisiyel negatiflerden sonra hep lekelenme süren uzar hemde çamur gibi bir görüntüsü olabilir korkma...

sudenaz canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizleri :)sen beni tanımazsın ama ben seni hep takip ettim ve sonunda mutlu son olmasına çok sevindim :)bizede umut oluyorsunuz ne güzel ..ve şunu gördüm burda 2 yılda mücadeleden vazgeçmeyenler sabır edenler hep bebişlerini kucağına alıyor ..kimisi erken kimisi geç ama mutlaka rabbim veriyor gerçekten vazgeçmemek lazım ..bende bu 2 yılda bir aşılama bir hsg bir laparoskopi ve şimdi olumsuz bir tüp denemesi sığdırdım hala bebğime kavuşamadım ama birgün kavuşacağım biliyorum vazgeçmeyeceğim ..bu arada lekelenmeyle başladı çamur gibi oldu ve ağrılı devam ediyor ilaçlar sapıttırdı bünyemizi :)peki bu tutmayan bebişler adetle mi atılıyor onu merak ediyorum açıkçası ..:)sevgilerrrr..inşallah buz bebişime kavuşurum canım çok saol gelsinde anneciği ısıtsın onu :)

saol ecrin mert ...çido antalya tüp bebek tatlım 1.denememi de orda yaptırdım donmuş bebişlerimiz var onları alacam inşallah bende kalırlar sen hangisinde yaptırdın...

oh oh hadi bakalım allah işlerini rast getirsin :34
biz antalyaya taşınalı bir sene oldu, pek bilmiyorum buradaki hastaneleri falan, medisunun doktoru seyide hanımı çok duymuştum iyi bir kadın doğumcu diye, prof seyide soysal, zaten transfer öncesi kontrol olacağı için ona gittim bende çalıştığım şirketin hemen arkasında hastane... ilaç yazdırmaya da ona gittim döndüğümde, inşallah pozitifi görürsem de ona gitmeye devam edicem :)

çok saol canım girdik bir yola modum düşmeden deneyeyim diyorum :)frigolarım inşallah benimle kalmayı tercih ederler nasıl kandırsam onları acaba :)benimde 2 tane transfer olucak allah izin verirse geriyede 2 tane frigo daha kalacak umarım onları 2.çocuk için kullanırım :)bu arada dediğin gibi ısrael aruh hakkında başrısı hakkında çok şey duydum açıkçası ve bu yüzden tercih ettim benim kendi jinekoloğum ömer südekandı izmirde bilirsin muhtemelen ondan çok memunum süper bir adam ..ama ısarel beyde açıkçası öyle süper b ir ilgi bende görmedim ne yalan söyliyim benim transfer günü yurtdışına çıkmış ve ben o gün bi gittim israel bey yok ve önceden arayıp söylemiyorlar ısrael bey olmayacak diye .tayfun bey yaptı tarnsferimi oda çok iyi bir doktor ama o güne kadar bir diyalog kurmamışız falan filan insanın psikolojisini etkiliyor açıkçası ve çok bozulmuştum ..söyledim ısarel beye test günü gittiğimizde bakalım bu tedavimiz nasıl gerçekleşecek..ayrıcada neden olmadığınıda sordum bayağı bir açıkladı rahmimle alakalı olabilir mi dedim hayır dedi embriyonun kendisiyle alakalı eğer kaliteli bir embriyoysa her şekilde tutunur ve devam eder dedi.benim de 8 hücreli gayet iyi bir tip embriyoydu ama içerde bölünmeyi durdurdu büyük ihtimal bende saf gibi kaliteli deyince tek embriyo transferi istemişt,m ikiz olmasın diye :)şimdi ki aklım olsaa ah ah kısmet tabii ya olacaksa oluyor aslında ..çidocum inşallah senden hayırlı haberleri alıcaz canım frigolara güveniyorum :)

çok iyi yapmışsın keşke bende senin gibi yapsaydım ama o dönem başka mevzuularda çıktı işte şehir değiştirme iş bulma vs derken sarktı :KK50: kısmet birazda şimdiye kısmetmiş işte... sen kaç yaşındasın? ben yaptırdığımda 33 bitmek üzereydi o yüzden iki embriyo kouydurma şansım olmadı, bir de aşılamadan sonra ilk tüp denemesiydi.
ben de -inşallah gerekmez- ama kalan donmuşlarım için tayfur beyi düşünüyorum tanımadığım halde :KK50:ya bi de anlamdım embriyonun kendisiyle alakalıysa o serideki bütün embriyolar aynı kalitede olmazmı acaba, benim konan embriyoya da çok iyi dedilerdi o zaman...
offf neyseeeee düşünmücem düşünmücemm :KK36: :KK36:

selam arkadaslar ben sali günü 3üncü tüp bebek denemem olacak ama ilk defa dondurulnuslarlan olacak 2tane blastosi buz bebeklerim var insallah sorunsuz cözülürler.Size sorum transferden önce ve sonra ne yediniz ne ictinin bana önereceginiz birseyler varmi mesela benim sali günü tarnsferim olacak saat15.15te ben yarindan itibaren ananas bir dilim günde,kabak cekirdegi,ceviz ve kuru incire basliyacam sizce dogrumu yapiyorum ne olur cevap yazin hamile kalan arkadaslarimiz....:126:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR
1000 ESMA-ÜL
HÜSNA

lavinialavinia
3
blowhole25
100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

103
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

897

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

ÇİDO
DMRSDA
BEYAZİSCEYİZ

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

edanur86
2
efeylul
11
camenta
2
çido
2
nehir35
7
dmrsda
3
dildade
1
sercn
7
kabakiz
2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

37

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

SON 1 GÜN

OKUYANLAR
1001 İHLAS
1001 KEVSER
1001 FATİHA
313 AYETEL
KÜRS-İ

petek-unal
.
.
.
.
lavinialavinia
.
.
100
.
ayse_sin1982
.
.
.
.
tuha2014
.
.
50
.
toobe
.
.
.
.
artvinim08_16
100
100
100
40
sye
.
.
.
.
wish_
.
.
.
.
sevdammmm
80
80
80
.
blowhole25
.
.
.
.
nehir35
.
100
.
.
kabakiz
.
kdr
.
.
be_bem
.
.
.
.
çido
73
100
10
.
ozlozcan
.
.
46
dmrsda
27
7
.
.
secrn
.
.
.
.
edanur86
200
200
200
100
ecrin_mert5050
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

530
637
540
186
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

471
364
461
127

BEYAZİSCEYİZ için yeni dua listemiz başlamıştır...son 1gün...

arkadaslar son 1günümüz var lütfen aksatmayalim....

Son düzenleme:
selam arkadaslar ben sali günü 3üncü tüp bebek denemem olacak ama ilk defa dondurulnuslarlan olacak 2tane blastosi buz bebeklerim var insallah sorunsuz cözülürler.Size sorum transferden önce ve sonra ne yediniz ne ictinin bana önereceginiz birseyler varmi mesela benim sali günü tarnsferim olacak saat15.15te ben yarindan itibaren ananas bir dilim günde,kabak cekirdegi,ceviz ve kuru incire basliyacam sizce dogrumu yapiyorum ne olur cevap yazin hamile kalan arkadaslarimiz....:126:

slm canim oncwlikle tedavin hayirli olsun benimde 2 denemem donmuslarla oldu rabbime sukur hamileyim yeni daha sana tavsiyem bu dediklerini bende yedim arkadaslar onermisti ama taze al konserve olmasin ben potakal suyu kayisi bol tukettim kabiz olmamak gerekiyo faydali ve sakin kendini yataga hap setme ben dinlendim disari ciktim sevdiyim magzalari dolastim kisaca mutlu oldum ve en önemlisi bolca dua ettim hacet namazi kildim rabbimden istedim benim doktorum evi supurme geri kalan her isini yap dedi yemeyimi yaptim bulasik kendimi yormadan rabbim yardimcin olsun isallah iyi haberlerini bekliyoruz:emir_bebek:

canım bana 2 embriyo konulmuştu..ikiside tuttu....donmuşlarda değer fazlalığını bende duydum ama çok nadir...hamiş listemize bakarsan kimsenin böyle yüksek çıkmadığını görürsün..belli olmaz tabi..hayırlısı inşallah..

slm canım öncelikle teşekkür ederim 100 ihlas 100 ayetel kürsi

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

OKUYANLAR
1000 ESMA-ÜL
HÜSNA

lavinialavinia
3
blowhole25
100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

103
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

897

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

ÇİDO
DMRSDA
BEYAZİSCEYİZ

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

edanur86
2
efeylul
11
camenta
2
çido
2
nehir35
7
dmrsda
3
dildade
1
sercn
7
kabakiz
2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

37

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SON 1 GÜN

OKUYANLAR
1001 İHLAS
1001 KEVSER
1001 FATİHA
313 AYETEL
KÜRS-İ

petek-unal
.
.
.
.
lavinialavinia
.
.
100
.
ayse_sin1982
.
.
.
.
tuha2014
.
.
50
.
toobe
.
.
.
.
artvinim08_16
100
100
100
40
sye
.
.
.
.
wish_
.
.
.
.
sevdammmm
80
80
80
.
blowhole25
.
.
.
.
nehir35
.
100
.
.
kabakiz
.
kdr
.
.
be_bem
.
.
.
.
çido
73
100
10
.
ozlozcan
.
.
46
dmrsda
27
7
.
.
secrn
.
.
.
.
edanur86
200
200
200
100
ecrin_mert
50
50
beyazisceyiz100100
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

630
637
540
286
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

371
364
461
27

BEYAZİSCEYİZ için yeni dua listemiz başlamıştır...son 1gün...

arkadaslar son 1günümüz var lütfen aksatmayalim....

slm canim oncwlikle tedavin hayirli olsun benimde 2 denemem donmuslarla oldu rabbime sukur hamileyim yeni daha sana tavsiyem bu dediklerini bende yedim arkadaslar onermisti ama taze al konserve olmasin ben potakal suyu kayisi bol tukettim kabiz olmamak gerekiyo faydali ve sakin kendini yataga hap setme ben dinlendim disari ciktim sevdiyim magzalari dolastim kisaca mutlu oldum ve en önemlisi bolca dua ettim hacet namazi kildim rabbimden istedim benim doktorum evi supurme geri kalan her isini yap dedi yemeyimi yaptim bulasik kendimi yormadan rabbim yardimcin olsun isallah iyi haberlerini bekliyoruz:emir_bebek:

sagol canim bende zaten tazesini yarindan itibaren yecegim sen hergün yedinmi bunlari?Insalllah bu sefer olurda Rabbim bana mucizemi verir.Sende insallah hayirlisiylan kucagina alirsin bebegini.

sagol canim bende zaten tazesini yarindan itibaren yecegim sen hergün yedinmi bunlari?Insalllah bu sefer olurda Rabbim bana mucizemi verir.Sende insallah hayirlisiylan kucagina alirsin bebegini.

sagol canim isallah evet hergun yedim birde balli sut ictim her gece yemekten sonra evde yurusus yaptim isallah sende tadarsin bu guzel duyguyu :KK9:

sagol canim isallah evet hergun yedim birde balli sut ictim her gece yemekten sonra evde yurusus yaptim isallah sende tadarsin bu guzel duyguyu :KK9:

amin canim insallah,bende yurdisindayim yeni gördün seni ben Almanyada yasiyorum sende yurtdisindami tedavini yaptin bizdede sperm problemi var ama tabi sonra bendede problem cikti yumurta azligi bu benim 3.denemem olacak insallah bende hamileyim diye yazarim buraya canim.....

bana derken beyazisceyiz e :)) bi de 23 ihls canım... 100 e yuvarlamış olayım :KK66: işteyim ben gene ... bu arada gece çok az uyudum döndüm durdum boyna, miğdem ağrıdı çarpıntım tuttu, bugün 1 e kadar çalışıyoruz eve gider gitmez atçam kendimi yatağa:KK43:

X