Ekşi sözlük te yazmış biri, ağlak ama gerçek
caresizligin kadınsal boyutu. aşındırılan doktor kapıları, hormanlarınla birlite ruhunla oynayan iğneler, tekrar tekrar yesil onlügü giyip sedyelerde gözünde bir hayelle cıkılan ameliyathane yolculukları, kolunda damar bulunamadığından başparmağın kemiğinden alınan kanla yapılan ve hep olumsuz çıkan testleri takip eden gözyaşları, herkesin oldumu oldumu diye sormasıyla yüreğinin kanaması , ben cok doğurgan bir aileden geldiğim için kısırlığı anlayamam ama gercekten senin için sorry diyen patavatsız kötü niyetli teselliler dinleyiş, cadde ortasında son umudunu kaybettiğinde kendini de kaybedip girilen ağlama nöbetleri, allahla kurulan en kuvvetli empati ve duyulan bu yoksunluğa tevekkülle razı oluş...
ve..... vardır bir sebep elbet deyip kader vardır diye kabullendiğinde hiç anlamadığın ve artık inanmaktan vazgeçtiğin bir mucize çalar kapıyı. leylek iki tane bebiş getirmiştir. birgün benimde göbeğim şişecekmi diye baktığın, kıskandığın ve hatta hasetten ağladığın tüm göbeklerden daha kocaman bir göbeğe sahip olmakta vardır kaderde. ardından iki küçücük bedenden çıkan çığlıkları duymakta... inanmaktan vazgeçmemek lazımmış her çilenin bir ödülü varmış diye düşünüp alaturka bilgeliğinle sarılırsın onlara. elleri ellerine değer, yanakları yanağina.ve ağlarsın yine bitti diye sevinçten bu defa...
hayatım senib şuanki değerine göre ikiz gözüküyor ikiz olmazsa değerin bu kadar yüksek çıkmaz zaten inşallah sağlıkla kucağınada alırsın
kafam çok karışık bi tane emrbriyo transfer edildi ikiz olma ihtimali nasıl olurki.dondurulmuş embriyoda değer yüksek çıkarmış diye okumuştum ama 7 gün daha beklicem. :18: hakkımda hayırlısı olsun inşallah
hayatım ikiz olma ihtimali var çünkü tek embriyoda kendi içinde ikiye bölüne biliyor kuzum daha önce başka topicden başka bir arkadaş daha vardı tek embriyoyla ikiz annesi doğumuda gerçekleşti.ilk defa senden duydum dondurulmuş embriyolarda değer yüksek çıkarmış diye
Arkadaşlar merhaba.. 2. tüp bebek denemem dondurulmuş embriyo ile oldu ve 1 tane transfer edildi.
16 şubat beta hcg değerim 650. çıktı. 1 martta ALLAH'ın izniyle keseyi görücez inşallah.ikiz olabilirmi yoksa 5. gün embriyosu ve dondurulmuş embriyoda değerin yüksek çıkması normalmı ? :44: doktorum bişey demedi ama ben şaşırdım biraz.. 8 gün var daha günler geçmek bilmiyo sanki
kizlar nasilsiniz benim dun yumurtaliklar toplandi insllah yumuslarim probelsiz olusurlar dualarinza ihtiyacim var
simdi pazartesiyi bekliyorum yani önumde 4gun var ne olur duaniza ihtiyacim var yumuslarim insallah bozguna ugramzlar
builiyosunuzdur edanurla ayni merkezdeyim edanurun sali gunu benum de pazartesi gunu ikimzde insallahbu resimlerden koyariz buraya
canalr okadar gidiyoruz karsilasamiycaz bui gidisle galiba neyse saglik olsun
dualariniz bekliyorum ben de bos durmuyorum bu arada canlar
Ekşi sözlük te yazmış biri, ağlak ama gerçek
caresizligin kadınsal boyutu. aşındırılan doktor kapıları, hormanlarınla birlite ruhunla oynayan iğneler, tekrar tekrar yesil onlügü giyip sedyelerde gözünde bir hayelle cıkılan ameliyathane yolculukları, kolunda damar bulunamadığından başparmağın kemiğinden alınan kanla yapılan ve hep olumsuz çıkan testleri takip eden gözyaşları, herkesin oldumu oldumu diye sormasıyla yüreğinin kanaması , ben cok doğurgan bir aileden geldiğim için kısırlığı anlayamam ama gercekten senin için sorry diyen patavatsız kötü niyetli teselliler dinleyiş, cadde ortasında son umudunu kaybettiğinde kendini de kaybedip girilen ağlama nöbetleri, allahla kurulan en kuvvetli empati ve duyulan bu yoksunluğa tevekkülle razı oluş...
ve..... vardır bir sebep elbet deyip kader vardır diye kabullendiğinde hiç anlamadığın ve artık inanmaktan vazgeçtiğin bir mucize çalar kapıyı. leylek iki tane bebiş getirmiştir. birgün benimde göbeğim şişecekmi diye baktığın, kıskandığın ve hatta hasetten ağladığın tüm göbeklerden daha kocaman bir göbeğe sahip olmakta vardır kaderde. ardından iki küçücük bedenden çıkan çığlıkları duymakta... inanmaktan vazgeçmemek lazımmış her çilenin bir ödülü varmış diye düşünüp alaturka bilgeliğinle sarılırsın onlara. elleri ellerine değer, yanakları yanağina.ve ağlarsın yine bitti diye sevinçten bu defa...
canım benide sonuç bekleyenlere eklermisin pazartesi transferim oldu dondurulmuşla 10 gün kaldı sonuca dua listesinede eklermisin
cnm hayırlı olsun,benim de 11.gün değerim 526.önce tek dediler sonra ikiz sonra tekrar tek kese dediler yarın takrar gidicem ama büyük ihtimalle tek,dondurulmustu evet yüksek cıkabiliyor hayırlı olsun bu arada tebriklerrrkafam çok karışık bi tane emrbriyo transfer edildi ikiz olma ihtimali nasıl olurki.dondurulmuş embriyoda değer yüksek çıkarmış diye okumuştum ama 7 gün daha beklicem. :18: hakkımda hayırlısı olsun inşallah
tüm dualarımız seninle cnm,ikinizin de pozitif hbrlerini kutlıcaz insallahhkizlar nasilsiniz benim dun yumurtaliklar toplandi insllah yumuslarim probelsiz olusurlar dualarinza ihtiyacim var
simdi pazartesiyi bekliyorum yani önumde 4gun var ne olur duaniza ihtiyacim var yumuslarim insallah bozguna ugramzlar
builiyosunuzdur edanurla ayni merkezdeyim edanurun sali gunu benum de pazartesi gunu ikimzde insallahbu resimlerden koyariz buraya
canalr okadar gidiyoruz karsilasamiycaz bui gidisle galiba neyse saglik olsun
dualariniz bekliyorum ben de bos durmuyorum bu arada canlar
simdiden hayırlı olsun az kalmısmerhaba canım bende dondurulmus ıcın gun beklıyorum va hayırlısıyla 29 subatta olacak
subatın 1 de lucrıne baslladım 15 de de estrofem basladım rahım kalınlassın dıye ve 22 subatta lucrını bıraktım 25 de de jel kullanmaya baslıycam cnm sımdılık bunlarla transfer olsada devam edıcem
çidomm naparsın,nerelerdesin nasıl geciyor günlerEkşi sözlük te yazmış biri, ağlak ama gerçek
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
dildade | 30 | erkek infertilitesi | Antalya tüp bebek | 3. deneme | 2 tane donmuş | tedavi iptal |
meralinda | 25 | erkek infertilitesi | florence nightingale | 2. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
petek-unal | 28 | sebepsiz infertilite | Ankara medicana | 3. deneme | mart adetini bekliyor | |
edanur86 | 25 | erkek infertilitesi | Almanya darmstadt | 3. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
sevdammmm | 27 | erkek infertilitesi | umut tüp bebek | 3 tane donmuş | transfer iptal | |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
kabakiz | 33 | sebepsiz infertilite | Almanya KWZ Darmstadt | 5. deneme | taze deneyecek | 23 ocak başlıyor |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | beklenen adet geldi :) |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
winebir | 34 | endometriosiz /Ankara tıp fak./ 2. deneme | 17 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 28 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | son negatif inşallah |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON DURUM NE? |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | malesef negatif |
wish_ | 27 | pco/ bahçeci fulya/ 2. deneme | 4 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 16 şubat | malesef negatif |
çido | 34 | endomet.+erkek /kent hast./ 2. deneme | 15 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 27 şubat | SON 4 GÜNN! |
dmrsda | 25 | rezerv az/ ASM/ 2. deneme | 13 şubat | 1 embriyo transfer edildi | 25 şubat | SON 2 GÜNN! |
beyazisceyiz | 30 | erkek inf./ A.R.T/ 2. deneme | 20 şubat | ????????? | 4 mart | SON 10 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.30 526.00 10100.00 | 9. günü 11. günü 18. günü |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak 1 şubat | 123.00 315.00 1100.00 | 10. günü 12. günü 15. günü |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. /umut tüp/ 2. deneme | 2 şubat 14 şubat | 195.17 | 12. günü |
secrn | 32 | erkek inf./ yurtdışı/ 2. deneme | 8 şubat 18 şubat | ?????? | 10. günü |
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 3 |
blowhole25 | 100 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 103 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 897 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 2 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 2 |
nehir35 | 7 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 37 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
petek-unal | . | . | . | . |
lavinialavinia | 101 | 101 | 101 | 31 |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | 50 | 50 | . | . |
toobe | . | . | . | . |
artvinim08_16 | . | . | . | . |
sye | 147 | 127 | 50 | 25 |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | 60 | 60 | 60 | 60 |
nehir35 | . | . | . | . |
kabakiz | 66 | |||
kdr | . | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | 100 | 100 | 90 | . |
ozlozcan | . | . | 200 | 54 |
dmrsda | 443 | 463 | 400 | 77 |
secrn | . | . | . | . |
edanur86 | 100 | 100 | 100 | |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 1001 | 1001 | 1001 | 313 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 0 | 0 | 0 | 0 |
lavinialavinia | 3 |
blowhole25 | 100 |
edanur86 | 2 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 2 |
nehir35 | 7 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 37 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
petek-unal | . | . | . | . |
lavinialavinia | . | . | 100 | . |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | 50 | . |
toobe | . | . | . | . |
artvinim08_16 | . | . | . | . |
sye | . | . | . | . |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | . | 100 | . | . |
kabakiz | . | |||
kdr | . | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | 73 | 100 | 10 | . |
ozlozcan | . | . | 46 | |
dmrsda | 27 | 7 | . | . |
secrn | . | . | . | . |
edanur86 | . | . | . | |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 100 | 207 | 160 | 46 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 901 | 794 | 841 | 267 |
Teşekkür ederim sağoll. amin inşallah.. doktorum tekrardan test istemedi ikiz olabilirde demedi. 1 marta randevu verdi gebelik kesesini görmek ve kalp atışlarını duymak için.
Seninde tek embriyomuydu.. Rabbim seninde sağlıklı hamilelik geçirmeni bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım bana 2 embriyo konulmuştu..ikiside tuttu....donmuşlarda değer fazlalığını bende duydum ama çok nadir...hamiş listemize bakarsan kimsenin böyle yüksek çıkmadığını görürsün..belli olmaz tabi..hayırlısı inşallah..
Tek embriyomu transfer edilmişti sana.. Hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim.. çok teşekkür ederim.. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik yaşamayı bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
cnm bana 2 embriyo transfer edilmişti..hayırlısı yarın kesinlesir insallah:18:
kızlarr selamlar bende pazartesi günü ilk tüp bebek deneyimimden negatif sonucumu aldım maalesef .üzüldüm ,ağladım zırladım tekrar ayağa kalktım ..en azından dondurulmuşlarım var diyorum bugünde regli oldum ama çok yoğun değil anlamadım kırmızıdan kahverengiye döndü hemen değişik yanii...bu ay doğum kontrol hapı kullanıp öbür ay allah izin verirse frigoları deneyeceğim inşallah bu yolda mücadele eden herkes yakın zamanda bebişlerine kavuşur ..bu arada çido tatlım sanırım doktorumuz aynı seninle kent hastanesi ısrael aruh değil mi bence doğru bir seçim yaptık inşllah üzmeden gelir minnoşlar test gününe az kalmış dualarım sana şöyle yüksek bir değer çıksın inşallah :)sevgilerrr
lavinialavinia | 3 |
blowhole25 | 100 |
edanur86 | 2 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 2 |
nehir35 | 7 |
dmrsda | 3 |