Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

evet ben hergun yedim ve suyunuda ictim amayazilar aklimi karistirdi ben bioraktim simdi yemiyorum evet burdaki doktorlar bisey bilmez oda dogru ne istiyosan yap derler benim ilk doktorum ilk denememde hemen istersen dus al demisti bu doktorum ise 1 hafta dus alma dedi aklinda bulunsun sende ananas yerine badem ceviz kabak cekirdeyi ye yalnis yonlerdirmekte istemem iyi arastir cunku hassas bi donem biliyoruz bol dua et dualarima senide kattim allah yardimcin olsun
:KK52:

sagol canim Allah razi olsun dediklerini yiyorum zaten Rabbim ol dersede her cesit olur zaten aman iste ben bi umutlan sunumu yesem bunumu yesem diyorum benimde ilk denememde doktorum Almandi bana iliskiyede gire bilirsin dedi banyoda yapa bilirsin dedi yani anlayacagin yabanci Doktorlara hersey normal ama suanki doktorum Türk Bayan ama oda alternativ tipa böyle seylere fazla inanmiyor ama yinede soracam doktorum bana kesinlikle et yeme dedi bu sefer yemiyecem diger ikisinde yemistim hersey cok iyi olmasina ragmen tutmamisti bakalim inallah bu sefer olurda Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.....

çido selam tatlım ne haber çok az kaldı inşallah olumlu sonuç alırsın kısmetse bende pazartesi gelecem antalyaya şu süreci bana biraz anlatır mısın hangi ilaçları kullandın devlet ödüyor mu

kizlar pozitif sonuc aldim bekliyorum korkularin sonu gelmiyo cumaya ultrasonum var cogu kiside dis gebelikte olabiliyormus oyle bisey basina gelen varmi ne gibi belirtiler olur ilk tuttumu diye sitres simdi bu rabbim cumlemize kucamiza almayi nasip etsin isallah

Arkadaslar merhaba.. ben hamis arkadaslara bisey sorucam agiz sulanmasi oldumu sizde hic. bi kac gundur agzim sulaniyo v goguslerimdeki sizilar dinmedi. sizce normalmi bunlar

kizlar pozitif sonuc aldim bekliyorum korkularin sonu gelmiyo cumaya ultrasonum var cogu kiside dis gebelikte olabiliyormus oyle bisey basina gelen varmi ne gibi belirtiler olur ilk tuttumu diye sitres simdi bu rabbim cumlemize kucamiza almayi nasip etsin isallah

canım gozun aydın rabbım kucagına almayı nasıp etsın tatlımmmmm :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaslar ananas ve kabak cekırdegı kullanan varmı trasferde sonra faydasını goren varmı yada arastırdım kararsız kaldım o yuzden soruyorummmm

çido selam tatlım ne haber çok az kaldı inşallah olumlu sonuç alırsın kısmetse bende pazartesi gelecem antalyaya şu süreci bana biraz anlatır mısın hangi ilaçları kullandın devlet ödüyor mu

canım yarın sabah kan vericem, çok az kaldı şu geceyide bi atlatsam hayırlısıyla...
şimdi benim süreç şöyle, bi ay önceden d.k hapı başladım, regl de muayeneye gittim yumurta baskılayıcı - lucrin iğne yaptı - sonraki reglde ikinci gün tekrar muayene etti baktı yumurta kisti falan oluşmamış estofrem verdi, benim reçeteyi yanlış yazmış bayaa bi östrojen yüklemesi oldu o yüzden... neyse ilaveten coraspin vitamin verdi, 15. gün tekrar gittim muayene etti rahim kalınlığına baktı ilaçlara devam dedi bir de kan sulandırıcı iğne başladım. transfer iki gün sonra yapılabilir dedi ama ben izmirdeki hastaneyi aradım 4 gün sonra dediler. embriyolar 3. gün embriyosu olduğu için öyle olması gerkiyomuş vs... bide progestan iğne ve günde iki kez vajinal jel başladım... hergün bütün bu ilaçlara devam ettim. transferden sonra 4 gün kullanılmak üzere anibiyotik ve kortizon içerikli bi ilaç daha verdi, 4 gün kullandım bıraktım onları... bir de bant yapıştırıyorum her gün. böyle canım, allah yardımcın olsun şimdiden, hayırlısı olsun inşallah

canım tekrar hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al inşallah....
bizim tedavilerde dış geblik olamaz diye biliyorum ben, rahme yerleştiriliyor embriyolar neticede
stres olman çok normal, ben de yaın inşallah pozitif alsam bile kalp atışlarını duymadan rahat edemiycem bence... aslında doğurana kadar bu endişeler devam edecek bence, dua etmek ve iyiyi ummaktan başka çaremiz yok bu durumda, güzel şeyler düşünmeye tadını çıkarmaya çalışc:KK16:

canım tekrar hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al inşallah....
bizim tedavilerde dış geblik olamaz diye biliyorum ben, rahme yerleştiriliyor embriyolar neticede
stres olman çok normal, ben de yaın inşallah pozitif alsam bile kalp atışlarını duymadan rahat edemiycem bence... aslında doğurana kadar bu endişeler devam edecek bence, dua etmek ve iyiyi ummaktan başka çaremiz yok bu durumda, güzel şeyler düşünmeye tadını çıkarmaya çalışc:KK16:

sagol canim benim isallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh senin guzel haberinide aliriz umutsuzlarin umudu oluruz isallah rabbim seni korusun:emir_bebek:

arkadaslar ananas ve kabak cekırdegı kullanan varmı trasferde sonra faydasını goren varmı yada arastırdım kararsız kaldım o yuzden soruyorummmm

canim ben ananas yedim hatta suyunuda ictim pozitifim cok yerde arkadaslar yazmis faydali diye ama gecen bi arkadas arastirmis kani inceltici dusuk riski oldunu sen en iyi cevabi doktorundan al biz yanilmayalim

saol çido inşallah olumlu sonuç alırsın...
arkadaşlar herkesin tedavi böyle mi ilaçların hepsini devlet mi karşılıyor ne kadara mal oluyor

kızlar merhaba,
malesef negatif sonucum:KK50::KK50:

canım, Rabbim sabrını verecek mutlaka. Hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar diyoruz. Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek inşallah canım. bu günler zor günler. ama hepimiz yaşıyoruz bunu malesef canım ama biliyoruz geçecek. Rabbim te zamanda sabır ve güç versin inşallah.

selam arkadaslar ben sali günü 3üncü tüp bebek denemem olacak ama ilk defa dondurulnuslarlan olacak 2tane blastosi buz bebeklerim var insallah sorunsuz cözülürler.Size sorum transferden önce ve sonra ne yediniz ne ictinin bana önereceginiz birseyler varmi mesela benim sali günü tarnsferim olacak saat15.15te ben yarindan itibaren ananas bir dilim günde,kabak cekirdegi,ceviz ve kuru incire basliyacam sizce dogrumu yapiyorum ne olur cevap yazin hamile kalan arkadaslarimiz....:126:

edanur, hayırlı olsun canım. inşallah son tedavin olur. ben günde 2 dilim ananas + 2 adet ceviz + kendi kaynattığımız kayısı suyu + bol su + kabak çekirdeği kullandım canım. transferden sonra gündüzleri 3 gün kalçamın altına yastık koyup yattım.

canım tebrikler. evet bitmeyecek bu durum. sye nin oğlu var. onunla bir konuşmamızda dedi ki "9 ay bitmeyecek endişeler" hakketen öyle, şimdi kese rahimde mi, rahimdeyse büyüyor mu, büyüyorsa kalp atışı var mı..... Allah sağlıkla herkesi bebişine kavuştursun inşallah. Allahım güzel haberler paylaşmanı nasip etsin inşallah

Arkadaslar merhaba.. ben hamis arkadaslara bisey sorucam agiz sulanmasi oldumu sizde hic. bi kac gundur agzim sulaniyo v goguslerimdeki sizilar dinmedi. sizce normalmi bunlar

canım Allah güzel haberler paylaşmanı nasip etsin inşallah. ben de oldu yalnış hatırlamıyorsam. ama göğüs sızısı daha önemli bence. benim ilk negatifte, 5-6 cı gün göğülerim inmişti. bu sefer çok şükür halen bu sızılar devam ediyor. senin de inşallah devam etsin canm

canım kişisel karralar bunlar tabi; ben iksini de kullandım. Elhamdulillah hamileyim. bana da tuha tavsiye etmişti. bir de cevizi

arkadaşlar herkesin tedavi böyle mi ilaçların hepsini devlet mi karşılıyor ne kadara mal oluyor

canım benim önceki tedavilerimde, birincisinde rapor çıkarmıştık; ilaçları devlet karşıladı. ikinci ve üçüncü yarım kalan tedavilerim de hiç birşeyimi devlet karşılamadı. donmuşlarda daha az ilaç var, rapor yanmasın diye rapor hakkımı kullanmamıştım. son tedavimde ise hiç bir ilaç kullanmadan hamile kaldım Elhamdulillah.

ne güzel lavi maşallah darısı başımıza donmuşla tedavide ilaçları devlet karşılıyor diye biliyorum da bakalım yarın Antalyaya gidecem inşallah ama tedavime daha var inşallah bu defa olumlu olur

canım benim durum biraz karışıktı, izmir kente hastanesindeydi donmuşlar oranın sgk anlaşması yok, ama burda ayrı bi doktorum var antalyada, burdaki doktorumun anlaşması var.
transfer için 1500 dolar ödedik kesinlikle ne özel ne sgk (eşimin özeli var) karşılamıyor kent hastanesinde. ilaçlarıda karşılamıyor.
burdaki doktoruma yazdırınca karşıladı bayaa da farkediyor, mesela jel 93 tl falan, 12 tl ödüyorsun.

sagol canim benim isallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh senin guzel haberinide aliriz umutsuzlarin umudu oluruz isallah rabbim seni korusun:emir_bebek:

inşallah canım yaa inşallah senin gebeliğindesonuna kadar çok sağlıklı ve sorunsuz geçer bebeğini alırsın kucağına

canim ben ananas yedim hatta suyunuda ictim pozitifim cok yerde arkadaslar yazmis faydali diye ama gecen bi arkadas arastirmis kani inceltici dusuk riski oldunu sen en iyi cevabi doktorundan al biz yanilmayalim

sagol cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın bende dusuk rıskı var dıye okudum o yuzden karararsız kaldım onun ıcın soruyorum carş. gunu taransferım var cunku hayırlısı artık bakalım

lavinialavinia canım kişisel karralar bunlar tabi; ben iksini de kullandım. Elhamdulillah hamileyim. bana da tuha tavsiye etmişti. bir de cevizi

cok sagol cnm bende suyunu aldım eve hazırladım kabak cekırdegıde var benımde arastırmaalrımda cogu kıcı yıyor ama sercn de dedıgı gıbı zaraını duymustum o yzuden kararsız kaldım ama kullanan herkes olumlu yonde ....
rabbım kucagına almayı nasıp etsın cnm benımmm

Son düzenleme:
Bu arada kızlar kan verdim geldim bi yarım saat önce,
işteyim şimdi sonucu 1 - 1 buçuk saat sonra fax ve e-maille gönderecekler....
heyecan dorukta :KK52::KK53::KK52::KK53::KK36:

Teşekkür ederim cevabın için. Biraz araştırdım ağız sulanmasını sanırım normalmiş. Göğüslerim transfer günümden beri sızlıyo valla..
perşembe günü ultarson randevum var ALLAH'ın izniyle inşallah görürüm bebişimi :KK16:

Bu arada kızlar kan verdim geldim bi yarım saat önce,
işteyim şimdi sonucu 1 - 1 buçuk saat sonra fax ve e-maille gönderecekler....
heyecan dorukta :KK52::KK53::KK52::KK53::KK36:

cnm hadi hayırlısı ,hemen yaz da sonucunu kutlamalara baslayalım:KK52::KK52::KK52:

X