- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
evet ben hergun yedim ve suyunuda ictim amayazilar aklimi karistirdi ben bioraktim simdi yemiyorum evet burdaki doktorlar bisey bilmez oda dogru ne istiyosan yap derler benim ilk doktorum ilk denememde hemen istersen dus al demisti bu doktorum ise 1 hafta dus alma dedi aklinda bulunsun sende ananas yerine badem ceviz kabak cekirdeyi ye yalnis yonlerdirmekte istemem iyi arastir cunku hassas bi donem biliyoruz bol dua et dualarima senide kattim allah yardimcin olsun
sagol canim Allah razi olsun dediklerini yiyorum zaten Rabbim ol dersede her cesit olur zaten aman iste ben bi umutlan sunumu yesem bunumu yesem diyorum benimde ilk denememde doktorum Almandi bana iliskiyede gire bilirsin dedi banyoda yapa bilirsin dedi yani anlayacagin yabanci Doktorlara hersey normal ama suanki doktorum Türk Bayan ama oda alternativ tipa böyle seylere fazla inanmiyor ama yinede soracam doktorum bana kesinlikle et yeme dedi bu sefer yemiyecem diger ikisinde yemistim hersey cok iyi olmasina ragmen tutmamisti bakalim inallah bu sefer olurda Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.....