- 17 Nisan 2011
- 265
- 2
Hoşgeldin canım neden tükrük ya da vazelin kullandığını anlamadım açıkçası, bence vücuda dışarıdan gelen herşey zararlıdır. Hamileliği engeller mi bilmem ama enfeksiyon kaparsın bu herşeyden kötü. Bebek istiyorsun sanırım Rabbim nasip ettiyse merak etme her durumda olur, eğer nasip etmediyse yatsanda, amuda kalksanda olmuyor. Ben 1,5 yılda neler denedim olmadı...günaydıın :) ben bu sf. a ilk girdim de kimsenin face i yok bende ama arkadaş olmak isterim tabii, ilk önce burdan konuşalım.. ben yehni evliyim tüp bebbek sf. sında ne işin var diceksin, kafama takılanlar var :) daha öncede sormuştum burada ama pek yanıt alamadımtükürük yada vazelin kayganlaştırma amacıyla kullanmak etkilermi hamile kalmayı, bir de mantar ? ilişki sonrası yapılması gerekenleri de duyuyorum doğrumu meraktayım.. ayağa kalkma duş alma yan yat felan gibi.. bilgin varmı hiç ? çok soru oldu ama
Hoşgeldin elif, walla o konulara çok hakim olduğum söylenemez :) türük etkiler diye duymuştum ama ne derece doğru bilemem tabi. araştırmak lazım. google dan aratabilirsin bence doktor sitelerinden bulunabilir. ilişki sonrası türlü şaklabanlıklar yapılıyor yapılmıyor değil, biz de yaptık zamanında bacakları havaya dikmeler falan, olmayınca insan herşeyden medet umuyor haliyle. ama olmadı, demekki o kadar da etkili değilmiş
Nitekim doktorlara göre bunlara hiç gerek yok. tutacaksa tutar. sadece hemen ayağa kalkmaz bi yarım saat yatarsan iyi olur diyorlar. efendi gibi yatman yeterli olurmuş :))
sen kaç yaşındası canım?
Günaydın elizeee, nasılsın canım?
iyiyimm canım şafakk sayıyoruzz. sen nasılsın canımmm
Hoşgeldin canım neden tükrük ya da vazelin kullandığını anlamadım açıkçası, bence vücuda dışarıdan gelen herşey zararlıdır. Hamileliği engeller mi bilmem ama enfeksiyon kaparsın bu herşeyden kötü. Bebek istiyorsun sanırım Rabbim nasip ettiyse merak etme her durumda olur, eğer nasip etmediyse yatsanda, amuda kalksanda olmuyor. Ben 1,5 yılda neler denedim olmadı...
merhaba kızlar az önce merkezden geldim rahim kalınlığım 9,4 müş bugun 15 günüm c.tesi transfer dediler 20 günüme geliyor ve evlilik yıldönümüm, sanki yolunda gitmeyen bişeyler var e2 sonucu düşük dedi hemşire 200 lerdeymş bantın sayısını bu gun düşürmem lazımdi çizelgeye göre 2 ye inicekti yine 4 tane olarak devam et dedi.ve yarın yine progesteron tahlili için çağırdı hemşire ona göre iğnenenin dozunu ayarlıyacakmış 2 tane embriyonunda biri iyi diğeride orta kaliteymiş inş hayırlısıyla çözülürler dr'umda rahim gayet iyi dedi ama içime bir sıkıntı çoktü kendime çoooook kızıyorum her tedavimde hep umutsuz bakıyorum
wish canim merhaba
seni merak ediyordum burda buldum
neguzel bi haber bu, rahim kalinligin cok iyi,transferinde yakin bi zamanda allahin izniyle olacak.lutfen olumsuzluklari kotu dusunerek uzerine cekme
guzel dusunki guzel olsun canim
allah yardimcin olsun
bende dondurulmus tedavimi bekliyordum bu ay ama dogal yolla hamile oldugumu ogrendim,fakat sevincim yarida kaldi birkacgun once dusuk yaptim
anliyacagin kisa bi sok,heyecan,sevinc,uzuntu nevarsa biarada yasadim gecen hafta
bunada sukur,allahim saglik versin gerisi gelir.
optum,seni takipteyim
kızlar merak ediyorum transfer işlemi ne kadar sürüyor, hastanede ne kadar dinleniyorsunuz?bir de transferden sonra tuvalet işinizi nasıl hallediyorsunuz? zaman yaklaştıkça ben de çok heyecanlanıyorum,
günaydıın :) ben bu sf. a ilk girdim de kimsenin face i yok bende ama arkadaş olmak isterim tabii, ilk önce burdan konuşalım.. ben yehni evliyim tüp bebbek sf. sında ne işin var diceksin, kafama takılanlar var :) daha öncede sormuştum burada ama pek yanıt alamadımtükürük yada vazelin kayganlaştırma amacıyla kullanmak etkilermi hamile kalmayı, bir de mantar ? ilişki sonrası yapılması gerekenleri de duyuyorum doğrumu meraktayım.. ayağa kalkma duş alma yan yat felan gibi.. bilgin varmı hiç ? çok soru oldu ama
ben 35 imi doldurmak üzereyim :) bi kere aşılama, bi kere tüp bebek tazelerle denedim, ikinci dondurulmuşlarla olacak.
tabi bu kadar da değil, eşim varikosel ameliyatı oldu, ben polip aldırdım vs derken değişik süreçler girdi işin içine.
sana henüz erken evliliğinin tadını çıkar çocuk olayını şimdlik fazla takma diycem ama işe yaramayacak biliyorum :)) o yüzde allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda anne olursun canım :13:
Kızlar günaydıınnnnnn.....
Herkeş face dedir muhakkak ama ben burdan bi şansımı deneyim dedim gene de
günaydıın :) ben bu sf. a ilk girdim de kimsenin face i yok bende ama arkadaş olmak isterim tabii, ilk önce burdan konuşalım.. ben yehni evliyim tüp bebbek sf. sında ne işin var diceksin, kafama takılanlar var :) daha öncede sormuştum burada ama pek yanıt alamadımtükürük yada vazelin kayganlaştırma amacıyla kullanmak etkilermi hamile kalmayı, bir de mantar ? ilişki sonrası yapılması gerekenleri de duyuyorum doğrumu meraktayım.. ayağa kalkma duş alma yan yat felan gibi.. bilgin varmı hiç ? çok soru oldu ama
wish canim merhaba
neguzel bi haber bu, rahim kalinligin cok iyi,transferinde yakin bi zamanda allahin izniyle olacak.lutfen olumsuzluklari kotu dusunerek uzerine cekme
allah yardimcin olsun
bende dondurulmus tedavimi bekliyordum bu ay ama dogal yolla hamile oldugumu ogrendim,fakat sevincim yarida kaldi birkacgun once dusuk yaptim
anliyacagin kisa bi sok,heyecan,sevinc,uzuntu nevarsa biarada yasadim gecen hafta
optum,seni takipteyim
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben epeydir giremiyordum buraya özlemişim sizleri yeni deneyen anne adayları Rabbim inşallh gönlünüze göre versin yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben bişey sorcam en son hani benimki gene tutmadıya bana ilk yaptrıdığım yer tutmayınca genetik tahlili yaptır demişti ama ben yaptırmadım ve çok korkuyorum bişey çıkarda senin çocuğun olmaz derler diye çook korkuyorum aranızda bu genetik tahlilini yaptıran arkadaşlar varmı lütfen yardım bekliyorum şimdiden çook teşekkür ediyorum...
insallahhhh sağlıkla gelsinler de kostursunlar böle raziyiminşallah artacak canım tavan yapacak :))))hatta sudenazı da geçeçek
seninkilerde evin içinde bole olacaklarbirbirlerini çekiştirip duracaklar inşallah
günaydın çidom,sen antalyadasın di mi bizde 6 yıl oturduk antalya da hatta dedem,teyzemler,dayım orda ..genelde konyaltı ve migros civarında evleri ben de cok sık gelirim gelirsem arıcam seniKızlar günaydıınnnnnn.....
Herkeş face dedir muhakkak ama ben burdan bi şansımı deneyim dedim gene de
cnm hem sevindim hem üzüldüm okuyunca,ama cabuk toparlanmısın ins yine gelir meleğinwish canim merhaba
allah yardimcin olsun
optum,seni takipteyim
cnm benimde hiç bilgim yok ama yaptıran arkadaslar yardımcı olar sanagünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben epeydir giremiyordum buraya özlemişim sizleri yeni deneyen anne adayları Rabbim inşallh gönlünüze göre versin yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben bişey sorcam en son hani benimki gene tutmadıya bana ilk yaptrıdığım yer tutmayınca genetik tahlili yaptır demişti ama ben yaptırmadım ve çok korkuyorum bişey çıkarda senin çocuğun olmaz derler diye çook korkuyorum aranızda bu genetik tahlilini yaptıran arkadaşlar varmı lütfen yardım bekliyorum şimdiden çook teşekkür ediyorum...
Allah kabul etsin cnm200 Salavat , 300 Ya Halik,Ya Bari,Ya Musavvir eklermisin canım.
amin inşallah canım :)))) sen nasılsın kanaman falan olmadı demi tekardan
transfer on dakika faln sürüyor canım tuvalet işini de sürgü ile hallediyoruz çünkü uzun süre sıkışık kalmakta sakıncalı bende 2- 2.30 saat falan dinlendriyorlar :)) az kaldı canım inşallah her şey yolunda gider
benimde çarşamba kontrolum var büyük olasılıkla 10 şubatta transferim olacak desene birlikte gün sayacaz çok sevindim canım inşalla sorunsuz geçirizi :)))
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben epeydir giremiyordum buraya özlemişim sizleri yeni deneyen anne adayları Rabbim inşallh gönlünüze göre versin yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben bişey sorcam en son hani benimki gene tutmadıya bana ilk yaptrıdığım yer tutmayınca genetik tahlili yaptır demişti ama ben yaptırmadım ve çok korkuyorum bişey çıkarda senin çocuğun olmaz derler diye çook korkuyorum aranızda bu genetik tahlilini yaptıran arkadaşlar varmı lütfen yardım bekliyorum şimdiden çook teşekkür ediyorum...
kızlar merak ediyorum transfer işlemi ne kadar sürüyor, hastanede ne kadar dinleniyorsunuz?bir de transferden sonra tuvalet işinizi nasıl hallediyorsunuz? zaman yaklaştıkça ben de çok heyecanlanıyorum,
cnm benm kanama durdu sukur birdaha hıç olmadı ama kabamda yer kalmadı iğneden inşallh bir daha da hiç olmaz kanama ama halen hematom alanı var dedi dr um 4 hafta kadar daha yatmaya devam edicem aslında iyiy oldu yatmam eşim tarafındn yatılı gelicekler var ve kimse demiyorki biz gelip bakalım ayaklanmamı bekliyorlarmış ben hizmet edicem yaa sınırım bozuldu bu sabh eşim dn duyunca gelmktn vazgeçmiş kayınvalidem elime vericek yemek yapıcak bana hizmet edicek yaa gelmketen vazgeçmiş kanama olmadn önce haftaya geliyorum size diyordu kanam olunca korktu ben bekliyordum bu cevabıda eşim de olsun o bakamaz sana diyor aman hiç sinirimi bozmucam işte ben de durum böylecnmm zaten yatmktan cok gerildim ben
cnm benm kanama durdu sukur birdaha hıç olmadı ama kabamda yer kalmadı iğneden inşallh bir daha da hiç olmaz kanama ama halen hematom alanı var dedi dr um 4 hafta kadar daha yatmaya devam edicem aslında iyiy oldu yatmam eşim tarafındn yatılı gelicekler var ve kimse demiyorki biz gelip bakalım ayaklanmamı bekliyorlarmış ben hizmet edicem yaa sınırım bozuldu bu sabh eşim dn duyunca gelmktn vazgeçmiş kayınvalidem elime vericek yemek yapıcak bana hizmet edicek yaa gelmketen vazgeçmiş kanama olmadn önce haftaya geliyorum size diyordu kanam olunca korktu ben bekliyordum bu cevabıda eşim de olsun o bakamaz sana diyor aman hiç sinirimi bozmucam işte ben de durum böylecnmm zaten yatmktan cok gerildim ben
seni çok iyi anlıyorm canım bende de bir kaynana var allah düşmanına vermesin yani. ben ayaktayken sürekli gelir yatınca gelmez zaten yanımda annem var. gelse de 15 dk oturup gider görümceme :))) dördüncüyü deneyeecez 10 gün sonra transfer var ne bir bardak suyu nasip oldu nede bir tabak yemeği gelmesin de zaten ya boş ver ben her zaman diyorum kaynanam gelceğine hiç gelmesin. o gelse bide ona hizmet etmeli gelmese sokarım kafamı yatağa ekmek arası yer doyarım dışardan solerim bişiler ama onlar olunca ytamıom kalkamıom bide onlara hizmet ediyorum :)) eşimde der zaten her tedavide ben annen gelsin diyorum denemeye sen zaten annemi sevmezsin kendi annen gelsin sinirlerini bozma diyor :)))
boş ver canım oturacak yerin kalmasın ama bebeğin sneinle olsun yeter ki bütün dualarımız seninle canım inşallah sağlıkla kucağına alırıs canım :))