Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Ah bu kayınalideler ah,neden böyleler sanki

Kendi kızları aynı durumda olsa,kayınvalideleri aynı şeyleri yapsa ne hissederlerdi acaba

ne hissedicekler ki o zaman kıyamet kopardı kesin ben alttan aldıkça oğlunu hatırına kadıncağız herşeyi hak gördü kendinde bana yapmak için burası benım evim burası benim evim diye dolanıyor ortalıkta ve benı gıcık ediyor ciddi benim dili çok zehirli bir kayınvalidm var bunada şükür aslında bizdn 3 saat uzakta kışları 2 ay gelip kalıyor bir daha 10 ay bayram dışında yuzuunu görmuyorum walla benım annem de kayınvalide ama gelinin ayağına çorabını giydiriyor gelin annesini değil annemi istedi doğumun da yanın da rabbım insanların içine vicdan ,merhamet versin inşllhh ay bu konuda en çok ben dertlimişim

Amin canım inşallah, allah isteyen herkese versin... çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. allah büyük umut hiç kesilmemeli.

Hamişimiz nasıl bakalım bugün :) ben antalyada yaşıyorum ama ankaralıyım - hatta daha çok izmirliyim diyebiliriz. aşağı yukarı bir yıldır antalyadayız, lara da oturuyoruz. gelirsen mutlaka ama mutlaka haberim olsun

günaydın canım evet herkes tatilde bizde yeni kalktık öğretmenler yarı yılda geri kalnlarda transfer izninde herkes yeni yeni dökülüyor :)))

Uyuda büyü uykucu anne :) günaydııınnnn

Karasu yaa kıyamam ben sana, boşver sen herkesleri, her işte bi hayır vardır, yatman iyi olmuş bence de yoksa hizmet edicektin bi sürü! insanlar ne anlayışsız yaa... ama hepimizin çevresindekiler öyle inan tek değilsin. napıcaz! hiiiiiç morelimizi bozmıycez, sadece bebeğimizi ve kendimizi düşünücez bu dönemleri üzülerek değil sevinç ve umutla geçiricez walla başka türlüsü olmaz olamaz düşün bak şimdi : bir kaç ay sonrasını dülşün, bööle karnın şişlmeye başlamış, yaz gelmiş, hamile kıyafetleri, bebek patikleri bakıyosun vitrinlerden, hani hep imrendiğin şeyler artık senin için oradalar. arkadaşlarına eşe dosta haber veriyorsun hamileliğini, onların sevinçleri karışıyor senin sevincine, içinde bir can büyütüyorsun, artık yalnız değilsin, sana muhtaç minnak bir kalp çarpıyor içinde eşin baba olucam diye ayrı bi havalarda hep güzel şeyler düşün emi

ay ne guzel yazmışsın cnm benım amin diyorum aminnnnnnnnnnnn

Canım benim anlat,rahatla,içinde tutma...

Kesinlikle haklısın...

Onları o şekilde kabul etmekten başka alternatifimiz yok ne yazık ki.

Kabul edince insanı şaşırtmıyor yaptıkları ya da davranış ve tutumlara dair beklentiye girmiyorsun."Sonuçta kayınvalidemin vicdanı,niyeti,karakteri böyle,olması gerekeni idrak edemiyor,dolayısıyla böyle davranıyor" noktasına geliyorsun bir müddet sonra.

Allah hepimize sağlık,güç,sabır versin,yuvamıza huzur versin gerisi boş.

Son düzenleme:

ay çido cum saol mutlu oldum yazını okuyunca ahh ahh malesefki insanlar anlayışsız yapıcak birşey yok kabullenmekten başka aslında inşllh bu yıl o kadr çok kalmaz çünki ben gelip gidişinden sonra hastalanıyorum arkasın dn içime atmaktan ama bebeğim artık bana güç veriyor umrum da değil aslın da darısı size inşllh rabbım sana da nasip etsin inşşllh

Wallaha ne güzel söylemişsin camenta :13: ayynen öyle, ben artık anlamaya çalışmıyorum. ne yapsam yaranamıyorum çünki. bu devirde bizim gibi evine ailesine bağlı, oturmasını kalkmasını bilen, evine eşine temizliğine önem veren, yemek yapan bütün bunların yanın da bi de çalışıp para kazanan, saygılı gelinleri bulmuşlarda bunamasınlar beni yanlarına getirtmesinler wallaa ama ağzımla kuş tursam anladımki ben onlar için daima el kızı olucam. oysa beni sevip takdir etmelerini ne kadar çok isterdim. ama eleştiri oklarıyla geziniyorlar ortalıkta, en ufak bi hatamı gözlüyorlar! yoruldum artık mükemmel gelini oynamaktan banene yaa kim ne düşünürse düşünüsün, gelmişim 35 yaşıma 10 sene yalnız yüklemişim hayatı, onlar mı vardı sanki daha önce, bu saatten sonra çok da tınn yani! artık takmıcam arkadaşşşş

canım benim kaynana da öğretmek emeklisi, gözlük tepesinden bakan bi tip. herşeyi o bilir, en doğrusunu bilir geri kalan insanlar bişey bilmez fln. ayrıca dünyanın en değerli ve en saygın kişilikleri kendi sülalesidir, onun dışındakiler teferruattır, kendi sülalesinden birinin (kardeşleri annesi yeğenleri vs) ayağına kıymık batsa aranmalı sorulmalı ne lazımsa yapılmalıdır, senin ailenin evi yansa, baban kalp ameliyatı geçirse nezle olmuş geçer muamelesi yapar. oğlu aslında bi bankacı ya da öğretmenle evlenmelidir, hata yapmıştır, ben oğlunun iki katı kazanıyor olsamda bir önemi yoktur vs vs vs..... peki transferde nerdeyim? izmirde kaynanamın evinde!!

aaaamiiiiinnnn

walla işte yapacak bişiy yok, ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin, ama heryerde bu tip insanlarla karşılaşma olasılığımız olduğu için bu deve üzerinde yoğunlaşmak en iyisi kanımca, neticede bi emek verilmiş deveye :44: sonuçta amin, rabbim bana da nasip etsin evet

Canım benim ya,süreç zaten yeterince hassas,birde böyle şeylerle uğraşmak durumunda kalmak insanı yoruyor ama ne gelir elden,onlar değişmeyeceğine göre,biz onlara yüklediğimiz anlamı değiştireceğiz başka çıkar yolu yok.Saygı çerçevesinde,asgari müştereklerde buluşarak sürdüreceğiz ilişkimizi.Eğer bize dair zihniyetlerindeki tanımlama "el kızıysa" ne kadar yakın olmaya çalışsak nafile,o nedenle özellikle bu süreçte fazlasını vermeye hiç gerek yok.Manevi anlamda tek taraflı vermek,sadece veren tarafı eksiltir.Vermeyi bilmeyen bencil ALANıda sadece kibirlendirir.

walla onlara hiç haber vermeden, gidip sessizce şu işi halledebilmeyi o kadar çok isterdimki. ama naamümkün
kaderde varsa süzülmek neye yarar üzülmek hesaabı, minimum iletişimle konuyu halletme çabası içerisindeyim sizce kaç gün kalyım izmirde? transferden bir gün ömce gidicez zaten! bi kaç gün kalalımmı hemen dönelimmi bilemedim. evde de bana bakacak kimse yok anneme söylemek istemiyorum zaten hasta, ev soğuk kalorifer yok üşür annem

Canım Allah yardım etsin inşallah.

Nereden ve ne kadar yol katederek İzmir'e gideceğini bilmiyorum ama genelde 3 gün sonra yolculuk öneriliyor.

1-2 saatlik kısa mesafelerde,hastanede 3-4 saat yatırıp,arabanın arka koltuğunda yatar halde yolculuğa müsade ediyorlar.

ay ne guzel yazmışsın cnm benım amin diyorum aminnnnnnnnnnnn
cnm benim hiç canını sıkma herkeste aynı dert var inan bana sen bebişini düsün gerisini tınlama
ben sessizce hallettim kayınvalidem cok konusuyo cok öğüt veriyo ama kendi çapında takmıyorum ben
bizimki pek sosyetiktir,çalısmıyor ama en güzel yerlere gider en güzel kıyafetleri giyer en güzel tatil yerlerine gider hobilerine zaman ayırır hatun türk sanat musikisi derneğinde (sarkıcı yani)
yemek yapmaz bizi pek çağırmaz ama ben hem calısırım hem kendilerine hürmet gösteririm,ama ne düsünüyosam cok ta kırmadan hemen söleyiveririm..onlarda alıstı bu duruma hiç de takmıyorum aman dedikoduyu bosverelim
camenta avatarlar cok güsel
kızlar bu arada bugün tekrar test yaptırdım 11.gün değerim 526 olmus cok sükür Rabbime hepinize ayrı ayrı dua ediyorum

canım izmir den antalyaya gelicez, ama uçakla. yine de ben riske atmayayım diyorum!

ooo tebrik ederim toobecim darısı başımıza .. amin

kızlar bu arada bugün tekrar test yaptırdım 11.gün değerim 526 olmus cok sükür Rabbime hepinize ayrı ayrı dua ediyorum

Canım benim,çok sevindim,maşallah. Değer kat be kat artsın,meleğimiz sağlıkla gelişsin,büyüsün inşallah.

canım izmir den antalyaya gelicez, ama uçakla. yine de ben riske atmayayım diyorum!

Evet canım imkan varsa 4-5 gün kal,meleğin sana sımsıkı tutunsun inşallah,sonra uçarsınız birlikte.:124::124::124:

Ah bu kayınalideler ah,neden böyleler sanki

Kendi kızları aynı durumda olsa,kayınvalideleri aynı şeyleri yapsa ne hissederlerdi acaba

Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş,bunu tespit etmek için cd56 diye bir test varmış,bigisi olan,yaptıran varmı kızlar?:26:

aman boşverin şu kaynanaları benim gibi yapacaksın bana tak ettirdi en sonunda kadına sinir krizi geçirttim şimdi süt dökmüş kedi ağzını bile açamıyor benden anında cevabını alıyor :))) gelmemesi daha makbul kafamı sokup yatıom keyfime bakıom o gelse bide onunla uğraşmalı benimkide allahtan 2 saatlik yolda kışın geliyorlar onda da allhatn bizde kalmıyorlar görümcemde kalıyorlar :))) haftada 10 günde bir gidersek gidiyoz :)) bizde ole ben çalışıom görümcemde çalışıyo ama kaynanam evde sabahtan akşama kadar akşam yemek yapmaya üşenir hadi gelinin yemeği var ona gidelim deyip geldiklerini çok bilirim. okulum görümcemin evine yakın. 2 çocuğu var okuldan gelince aç kaldıklarını alıp bize getirdiğimi sözde kayınvalidemler çocuklara bakıyor nasıl bakıyorlarsa

canım çok sevindim değerini görünce ikizimiz geliyor desene :))) hemen çizelge de eklenmiş inşallah sonuna kadar sağlıkla çabucak gide canım

uçarızzzzz, birlikteeee düşüncesi bile güsellll

bi ömür birlikte ucacaksınız canım inşallah az kaldı canım doktorun sor ne zaman dönebilirim diye kendinde vicdan yapmayacasan 3 günden sonra dön derim canım. kaynanan yanında olacağına evde tek başına ol bence daha iyi canım. keyfine bakarsın canım.. ben ya anneme söylüyorum o gelip yanımda kalıyor yada kimseye söylemiyorum kendim yatıyorum evde rahat rahat isteyince yatıom isteyince kalkıom ohhhh keyfime bakıom acıkıncı arıyorum kapıya kadar getiriyorlar nasık olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…