Wallaha ne güzel söylemişsin camenta :13: ayynen öyle, ben artık anlamaya çalışmıyorum. ne yapsam yaranamıyorum çünki. bu devirde bizim gibi evine ailesine bağlı, oturmasını kalkmasını bilen, evine eşine temizliğine önem veren, yemek yapan bütün bunların yanın da bi de çalışıp para kazanan, saygılı gelinleri bulmuşlarda bunamasınlar beni yanlarına getirtmesinler wallaa
ama ağzımla kuş tursam anladımki ben onlar için daima el kızı olucam. oysa beni sevip takdir etmelerini ne kadar çok isterdim. ama eleştiri oklarıyla geziniyorlar ortalıkta, en ufak bi hatamı gözlüyorlar! yoruldum artık mükemmel gelini oynamaktan
banene yaa kim ne düşünürse düşünüsün, gelmişim 35 yaşıma 10 sene yalnız yüklemişim hayatı, onlar mı vardı sanki daha önce, bu saatten sonra çok da tınn yani! artık takmıcam arkadaşşşş
canım benim kaynana da öğretmek emeklisi, gözlük tepesinden bakan bi tip. herşeyi o bilir, en doğrusunu bilir geri kalan insanlar bişey bilmez fln. ayrıca dünyanın en değerli ve en saygın kişilikleri kendi sülalesidir, onun dışındakiler teferruattır, kendi sülalesinden birinin (kardeşleri annesi yeğenleri vs) ayağına kıymık batsa aranmalı sorulmalı ne lazımsa yapılmalıdır, senin ailenin evi yansa, baban kalp ameliyatı geçirse nezle olmuş geçer muamelesi yapar. oğlu aslında bi bankacı ya da öğretmenle evlenmelidir, hata yapmıştır, ben oğlunun iki katı kazanıyor olsamda bir önemi yoktur vs vs vs..... peki transferde nerdeyim? izmirde kaynanamın evinde!!
aaaamiiiiinnnn
walla işte yapacak bişiy yok, ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin, ama heryerde bu tip insanlarla karşılaşma olasılığımız olduğu için bu deve üzerinde yoğunlaşmak en iyisi kanımca, neticede bi emek verilmiş deveye :44:
sonuçta amin, rabbim bana da nasip etsin evet