Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Rabbim cok büyük Emhamdülüllah cok sükür
9.gün değerim 248.3

çok şükürr halayaaa halayaaaaa tey tey teyyy şükürler olsun darısı başımızaa laviniaaaaa kızzz sıra sendeee

Canım tebrik ederiiiiim. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Lavinialavinia,Elize,Çakır,Luckylove,Mimo55megi darısı sizlere ve zamanı gelince hepimize inşallah canlarım.

Evet ya sıra sizde hadi umut olun bizlere... Oh be ne güzel haberler alıyoruz, ben niye ağlıyorum yaaaa...

ya ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilemiyorum ya. bu ifadelerin hepsini yapmak geçiyor içimden; çok şükür çok şükür çok şükür. tubacım; ne biçim çok moral verdin hepimize yahu. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlısı ve sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah. (Amin)

çok haklısın efeylül. sevgili arkadaşlar cuma günü Mevlüt Kandili (Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in doğum günü) bugün için yapılacak en büyük ibadet bol bol salavat getirmek. Ne güzel tesadüf ki bizim dualarımızın arasında bu sefer Salavat'da var. Cumaya hep birlikte bitirip, bağışlamaya çabalayalım arkadaşlar. Rabbim nasip eder bitirirsek ne güzel bir günde tamamlamış ve bağışlamış oluruz inşallah.

kızlar sağolun içimi rahatlattınızz...evet bu topiktekileri okusaymışım cevaplarını bulacakmışım...ama heyecandan panikten ne yapacağımı şaşırdım kusura bakmayın...Rabbim gönlünüzdekileri versin inşallah....şimdiden mevlit kandilinizi kutlarım rabbim dualarızı kabul etsin,minik mucizelerinize bir an evvel kavuştursun inşallah.......

toobee uzun süredir girememiştim senin hamile olduğunu okuyunca çok sevindim gözün aydın tatlım Allahım hepimize yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu...

Rabbim cok büyük Emhamdülüllah cok sükür
9.gün değerim 248.3
Allahım ne güzel haber bu
acaip sevindirik oldum şimdi yaaa ooohhhh çok şükür güzel haberler geliyor, hem de ikiiiizzzz
canım benim çoook iyi bak kendine, artık üç canlısın sen yaa keyifsiz bir pazartesi sabahı ancak böyle neşelendirilir işt
Haydi bakalım dualarıımız seninle

Hayırlısı olsun, allah tamamına erdirsin. Ben de regl mi bekliyorum bakalım bi kaç gün içinde ben de başlarım inşallah benim de ilk dondurulmuş denemem olacağı için hiç bilmiyorum rahim kalınlığının ne olması gerektiğini ama burda mutlaka bir bilen vardır şimdiden bol şans ve allah yardımcın olsun.

canım ben de ihmal ettim iki gündür, ctesi de çalışınca bütün işler pazara kaldı malesef dua da edemedim, evde olsaydım ne dualar ederdim

hadi inşallah hepimz sıraylaaaa halay başı olalımm :)))))))))

Aaaaamiiiinnnnn inşallah

Cuma ya kadar ben muhtemelen regl olucam, dün d. kontrol ilacımın son günüydü , ama ben kandilde dua etmek istiyordummmm

Aaaminnn, senin de kandilin mübarek olsun, allah dualarını kabul etsin, isteyen herkesin bebeğini versin inşallah

Kızlar bu sabah evden çıkmadan haberlerde çok can sıkıcı bi haber gördüm tam dinleyemedim hangi şehir hangi hastane bilmiyorum ama bir aylık bebeği hastaneye bırakıp kaçmışlar yaa hergün buna benzer olaylar oluyor biliyorum ama, allahım diyorum yaa bizim şu çektiklerimize bak bebeğimize kavuşmak için bir de şu bulup da kıymetini bilmeyenlere bak. neyse diyorum vardır bir bildiğin elbet

saol cnm benim darısı sana ve tüm isteyen arkadaslara olsun,yarın bidaha kan vericem ins artar değerim ve Rabbim kucağımıza almatı nasip eder

işte böle insanlara sölicek söz bulamıyorum aslında buluyorumda ortam müsait diil

Toobe artık avatarındaki melek sayısını ikiye çıkarabilirsin. Allah nazarlardan korusun meleklerimizi...

Son düzenleme:

canım salavat okuman için adet engel değil canım rahatlıkla okuyabilrsin peygamber efendimiz kendi için okunan bütün salavatlardan haberdar olurmuş ve o kişi için allaha dua edermiş bu ümmetim beni hatırlıyor sende onun muradını er ya rab dermiş dermiş canım sen bol bol oku canım

soRMA yaaa bole insanlara deli oluyorum geçen petek-unal anlatmıştı bana doktorumuz aynıya. kontrole gittinde hemşirenin birini yanından kovmuş... iki yaşlarında falan bir tane çocuğu varmış şimdi gene hamileymiş tüp bebek doktoruna gelip bunu alın hocam demiş. doktorumda sen burdaki insanları görmüyorsun herhalde o bebeğe sahip olmak için varını yoğunuharcayan o kadar ciddi riski göze alan insanları görmüyorsun herhalde demiş... almıyorum git kime aldırırsan aldır gelme yanıma demiş... insanlar neden böylr büyük bi mucizeden vazgeçer kii anlamam rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah özlemle yakmasın yüreğini

inşallah son denemende olur canım. bizimde erkek infertilitesi. benim dördüncü olacak ilk ikisi tazelerden üçüncü donmuş dördüncü de donmuş olacak inşallah bi aksilik çıkmazsa adet oldum bir hafta oldu rahim kalınlaştırıcı ilaça başladım. ben de tazelere 2700 lira verdim 18 yumurta toplantı 13 dollendi ikisi transfer oldu 4 tane dondurulacak kalitedeydi onlar donduruldu. benimkiler altıncı gün embriyosuydu artık hücreleri sayılamıyordu dondurma işlemine 600 lira verdim donmuşların transferine de 400 lira veriyorum. tazelere başlarken kullandığımız ilaçlar hariç diğer ilaçların hepsini reçeye yazıyor farkı çok tutmuyor onların. ilk iğnelere de 1000 lira vermiştim. ilaçları çok yakın bi arkadaşım eczacı ondan alıyorum peşin vermiyorum ona taksit taksit elimde kaldıkça vermiştim

inşallah pko yoktur canım dediğin gibi sadece ilaçlara fazla tepki olmuştur sende. ilaçların yan etkisini kesmek için ilaç vermemiş miydi doktorun. benim doktorum iğnelerde ve ilk donmuşlarım da bi ilaç vermişti yan etkilerini aşırı uyarılmayı engellemek için. genelde o ilacı kanser hastalar kemoterapi ve radyoterapi de kkullanıyor yan etkiileri azaltmak için.

merhaba kızlar az önce merkezden geldim rahim kalınlığım 9,4 müş bugun 15 günüm c.tesi transfer dediler 20 günüme geliyor ve evlilik yıldönümüm, sanki yolunda gitmeyen bişeyler var e2 sonucu düşük dedi hemşire 200 lerdeymş bantın sayısını bu gun düşürmem lazımdi çizelgeye göre 2 ye inicekti yine 4 tane olarak devam et dedi.ve yarın yine progesteron tahlili için çağırdı hemşire ona göre iğnenenin dozunu ayarlıyacakmış 2 tane embriyonunda biri iyi diğeride orta kaliteymiş inş hayırlısıyla çözülürler dr'umda rahim gayet iyi dedi ama içime bir sıkıntı çoktü kendime çoooook kızıyorum her tedavimde hep umutsuz bakıyorum

canım bence her şey yolunda sakın canını sıkma hayatım kızarım bak sana yaaa :))) hem bak çok güzel bi güne denk geliyor inşallah sorunsuz kavuşursun meleklerine :)))

canım bildiğim kadarıyla rahim kalınlığı gayet iyi ya ben de de oluyoru umutsuzluk, sinir stres, aşılama ve bir tüp bebek deneyimim oldu, ikisinde de acaip gerildim, kendime zehir ettim süreci, ama sonrasında pişman oluyor insan. bırak boşver, bu aşayamya bile gelemeyen insanlar var, bak benim çok yakın bir arkadaşım 32 yaşında menapoza girdi, çok nadir görülen bişey ama oldu! bırak çocuğu olmasını bir sürü sağlık problemiyle uğraşıyor bu yaşında. o yüzden hayatı kendimize ve etrafımızdakilere dar etmekten vazgeçmeliyiz bir an önce, herşey yolunda gidecek bak gör. kendime de diyorum ben bunları

Canım duyduğumdan beri çok üzgünüm üç defa kürtaj olan biri olarak seni hiç bir şeyin teselli edemeyeceğini biliyorum ama canım allah sabrını veriyor bak göreceksin kısa bir zaman sonra yine tedaviye başlayıp bebişlerini kucağına almak için çabalayacaksın Rabbim ol dedikten sonra hiçbir şeyin önüne geçilmez lütfen kendini bırakma buraya sık sık gir ki acın biraz da olsa hafiflesin Allah yer ve yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…