- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
merhaba kızlar az önce merkezden geldim rahim kalınlığım 9,4 müş bugun 15 günüm c.tesi transfer dediler 20 günüme geliyor ve evlilik yıldönümüm, sanki yolunda gitmeyen bişeyler var e2 sonucu düşük dedi hemşire 200 lerdeymş bantın sayısını bu gun düşürmem lazımdi çizelgeye göre 2 ye inicekti yine 4 tane olarak devam et dedi.ve yarın yine progesteron tahlili için çağırdı hemşire ona göre iğnenenin dozunu ayarlıyacakmış 2 tane embriyonunda biri iyi diğeride orta kaliteymiş inş hayırlısıyla çözülürler dr'umda rahim gayet iyi dedi ama içime bir sıkıntı çoktü kendime çoooook kızıyorum her tedavimde hep umutsuz bakıyorum
canım çok güzel rahim kalınlığın, bak ne güzel pazar günü evlilik yil dönümünüzde bebeğini alıcaksın vede ogün Mevlid Kandili Peygamber Efendimizin doğduğu gün çok güzel arkadaşım. sakın kendini sıkıntıya sokup moralini bozma bol bol dua et canım. efeylul arkadaşımızın dediği gibi salavat çekmek çok faydalı çünkü çekmiş olduğun salavatlardan efendimizi(a.s.) haberdar oluyor. inşlh herşeyin hayırlısı olur buünlerin hürmetine bizlere hayılrı sağlıklı evlatlar nasip eder...