Selam kızlar nasılsınız .. haftasonuna girdik herkez kaçakları oynar :)) ama zaman nasl geçecekkkk(
benim şafak 7 ... dün gece aklıma birşey takıldı kızlar.. benim test tarihim 4 şubat. bu ayki olası adetim 31. ocak yada 1 şubat nasıl olacak ilk defa böyle geldi.. daha önce başına gelen varmı
Aylinm nasılsın canım
ben bugün kürtaj oldum bebeğimden tamamen ayrıldım artık içim bomboş
hayırlsı canım umarım son olur.Saol canim sen nasilsin.. insallah bebislerin seninledir canim, elmicek insallah adetin :) ben merkez arastiriyorum ama bu ara terddütte kaldim. galiba 2. denememide almanyada yaptirip. 3. de türkiyeye gelecegim, cünkü türkiyede 2 emriyo icin 2 basarisiz deneme gerekiyormus galiba, simdi burda zaten 2 emriyo transferi yapiliyor. ve maliyetide uygun geliyor. bakalim subat 8 randavum var
canım çok üzgünümm inan.. Allah sabır versin acını azaltsın.. inşallah tez zamanda hamile kalırsında acın mutluluğa dönüşür canımben bugün kürtaj oldum bebeğimden tamamen ayrıldım artık içim bomboş
merhaba kızlar ben de tekrar döndüm aranıza.aslında aralık ayında başlamıştım tedaviye ama ohss olunca tedavim yarım kalmıştı. emriyolar donduruldu. doktor vucudunu dinlendirelim dedi, bakalım şimdi lucrinle başladık tekrar, hayırlısı olsun
kızlar çoğunuz listelerin nasıl yapıldığını sormuşsunuz..ben sizlere anlatayım..hepiniz yapabilirsiniz..deneye deneye olur inşallahhh...burayı kaybekmemek için sayfa numarasını not alınki unutursanız direk bulup bakarsınız..
1-öncelikle son güncellenen listeye alıntı yapıyorsunuz...
2-çıkan ekranda mesaj yazılan kısmın üzerindeki butonlardan en üst sıradaki ve ilk baştaki A/A butonuna tıklayın
3-liste aynen karşınızda fakat alıntı gibi gözükmemesi için ilk baştaki ve en sondaki renksiz çıkan QUOTE li kısımları silin
4-sonra zaten listedeki yerlerde silme ekleme yapabilirsiniz.burda tekrar yazı şekli rengi gerekmiyor..
5-yeni bir kişi ekleyeceğiniz zaman yine üstteki butonların 3. sırasındakileri kullanıyoruz..sayfa şeklinde olanlar...
6-mesela satırı efeylullün üstüne ekliyceksiniz..o zaman en alttaki butonlardan 4. olana (sayfa üstünde yeşil ok) tıklıyosunuz hemen üstüne yeni satır açıyor..
7-en sona satır ekliycekseniz..en sondaki satıra tıklıyosunuz..ondan sonra yine en alttaki 5. butona (sayfa altında yeşil ok) tıklıyosunuz.hemen altına satır ekliyor...
8-yeni eklemeler yaptığınızda benim kulladıklarım yazı tipi comic sans,yazı boyutu 2 (başlıklar 3) yazı renkleri belli zaten..bide B butonuna basıyorum yazı kalınlaştırıcı..
şimdi size butonların açıklamasını yapayım..yeni liste nasıl yapılır onu anlatayım...bu işlemler için hep en alttaki sayfa şeklinde butonlar kullanılıyor..
ilk baştaki boş sayfalı butona bastığınızda listenizi oluşturuyorsunuz (rows satır sayısı-columns sütun sayısı-width listenin genişliği-no borders i full grid yapın-alignment listenin sayfada baştamı ortadamı sondamı olması gerektiğini soruyor) ayrıca satır ve sütun sayılarına sonradanda ekleme yapılabiliyor..
2. buton listede değişiklik yapmak isterseniz kullanıyorsunuz
3. buton listeyi komple silmek için
4. buton tıklı olna satırın üstüne yeni satır ekler
5. buton tıklı olna satırın altına satır ekler
6. buton tıklı olan satırı siler.
7. buton tıklı olan sütunun soluna yeni sütun ekler
8. buton tıklı olan sütunun sağına yeni sütun ekler
9. buton tıklı olan sütunu siler.
umarım kolaylaştırmışımdır.aklınıza takılan olursa sorun tekrar
yaş 31, ilk denem, başkent üniversitesi hastanesi, 8 donmuş embriyo, sebep: pko ve erkek inf. beni de listeye ekleyebilir misiniz, şu ana lucrin kullanıyorum
Saol canim sen nasilsin.. insallah bebislerin seninledir canim, elmicek insallah adetin :) ben merkez arastiriyorum ama bu ara terddütte kaldim. galiba 2. denememide almanyada yaptirip. 3. de türkiyeye gelecegim, cünkü türkiyede 2 emriyo icin 2 basarisiz deneme gerekiyormus galiba, simdi burda zaten 2 emriyo transferi yapiliyor. ve maliyetide uygun geliyor. bakalim subat 8 randavum var
cnm çoook geçmiş olsun rabbım yardımcın olsun sabır versin inşllh bırdaha böyle şeyler yaşamadn al bebeğini kucağına uzuldum duydugum gun senın durumunu rabbım hepimize sağlık versin sen nasıl anladın cnm bu durumu m ettim sadece
canım inanılmaz üzüldüm duyduğum günden berieminim çok zordur helede bu kadar denemeden sonra başarmışkenn...rabbim bidaha yaşatmasın...sana dayanma gücü ile bebişini yeniden en kısa zamanda nasib etsin inşallahh...
Canım Allah sabır versin, eminim çok zordur. Rabbim sabırımızı sınıyor inşallah bu son acın olur...
canım allah sabır versin çok üzüldüm rabbim dayanma gücü versin
canım çok geçmiş olsun gerçekten çok zor olsa gerek. çok üzüldüm ilk duyduğumdarabbim sana eşine sabır dayanma gücü versin sağlık sıhhat versin inşallah
canım teşekkür edrim iyi dileklerin içinçok zor buna dayanmak daha önceki negatiflerimde çok üzülmüştüm ama bunda yıkıldım bundada negatif alıcağımı sanıyodum o kadar kendimi negetife hazırladımki test yaptırmaya umursamaz bi şekilde gittim ama pozitifi görünce dünyalar benim oldu iki hafta sonra doktorum kontrole çağırdı aksilik olcak ya randevumun olduğu saat doktorumun acil ameliyatı çıkmış ertesi güne kaldı bu seferde doktorumun annesi rahatsızlanmış çıkması gerekmiş bizimle başka bi doktor ilgilendi muayene etti 6haftalık olması gereken kese 4 haftalık çıktı genede bize herhangi bişey söylemediler 10 gün sonraya tekrar kontrol dediler gittik bebeğimiz hala büyümemişti gelişimi durmuştu kalbi atmıyodu doktorum hemen kürtaj olmamaı söyledi ama ben bir hafta daha beklededim umut dünyası işte belki gelişir dedim başka bir doktorla daha görüştüm oda aynısı söyleyince artık ikna oldum ve dün son kez muayenen sonra bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım artık içim bomboş
ben dediğin butonların hiç birini bulamıyorum alıntı yaptığım zaman liste falan çıkmıyor acaba PRO üye olmadığımdan mı kieşimde uğraştı baya yapmaya ama beceremedi en sonunda PRO üyelik aldı ondan sonra tekrar deneyecez bakalım inşallah bu sefer becerebilirim
OKUYANLAR | 70.000 SALAVAT | 70.000 YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR | 70.000 YA RAHMAN | 70.000 YA VARİS |
karasu81 | 200 | 500 | 2000 | |
sye | 2875 | 7500 | 12.024 | 16.621 |
sudenaz222 | 500 | 1000 | 1500 | 1500 |
tuha2014 | 100 | 500 | 707 | |
blowhole25 | 200 | 200 | 1000 | |
Elize | 750 | 1830 | 500 | 600 |
Aylinnim | 2000 | 8000 | 1700 | 9600 |
lavinialavinia | 9946 | 13.474 | 2121 | 5656 |
toobe | 5000 | 2500 | 1000 | 1000 |
efeylul | 1450 | 4150 | 45.755 | 18.145 |
edanur86 | 2000 | 2000 | 900 | 3500 |
kdr | 2000 | 1001 | 2500 | 3914 |
beyazisceyiz | 550 | |||
dmrsda | 200 | 400 | ||
wish_ | 5000 | |||
sevdammmmm | 5461 | 1111 | ||
çido | 800 | 1350 | 1000 | |
be_bem | 5350 | 1750 | ||
kabakız | 3000 | 3000 | ||
nehir35 | 1800 | 5400 | ||
ferdaerd | 500 | |||
çakır44 | 1000 | 1000 | ||
petek-unal | 100 | 150 | ||
mimo55megi | 600 | |||
meralinda | 1000 | 500 | ||
OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI | 42.221 | 58.666 | 70.000 | 70.000 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 27.779 | 11.334 | 0 | 0 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
karasu81 | 15 |
efeylul | 6 |
sye | 7 |
sudenaz222 | 5 |
tuha2014 | 1 |
yabangulu18 | 5 |
nilüferbahar | 14 |
cakir44 | 5 |
kdr | 6 |
winebir | 3 |
edanur86 | 3 |
blowhole25 | 2 |
çido | 6 |
be_bem | 20 |
Aylinnim | 3 |
kabakiz | 25 |
nehir35 | 6 |
ferdaerd | 1 |
hnesrin | 2 |
toobe | 5 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 134 |
Demek sen de Ankaradasın canım, bende Ankaradayım ve öğretmenim. Biz efeeylulle Medicana da tedavi görüyoruz,sen hangi merkezdesin...efeylül arkadaşım hem ankaradayız hem meslektaşız :)ben de öğretmenim. hastaneden ve doktorumdan çok memnunum, herkes çok ilgili. arkadaşım orada bebeğine kavuştuğu için ve evime yakın olduğu için tercih etmiştim, hiç de pişman olmadım.sen hangi merkezdesin?
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
meralinda | 25 | erkek infertilitesi | florence nightingale | 2. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. | umut tüp bebek | 2. deneme | 16 tane donmuş | beklenen adet geldi :)) |
edanur86 | 25 | erkek infertilitesi | Almanya darmstadt | 3. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
sevdammmm | 27 | erkek infertilitesi | umut tüp bebek | 3 tane donmuş | transfer iptal | |
wish_ | 27 | pko | bahçeci fulya | 2 tane donmuş | beklenen adet geldi :)) | |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
efeylul | 25 | erkek infertilitesi | Ankara medicana | 4. deneme | 2 tane donmuş | ocak adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
kabakiz | 33 | sebepsiz infertilite | Almanya KWZ Darmstadt | 5. deneme | taze deneyecek | 23 ocak başlıyor |
çido | 34 | endometriosiz+ erkek infertilitesi | kent hastanesi | 2. deneme | 4 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
dmrsda | 25 | rezerv azlığı | ASM | 2. deneme | 1 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
beyazisceyiz | 30 | erkek infertilitesi | A.R.T | 2. deneme | 7 tane donmuş | ocak adetini bekliyor |
cazii | 24 | endometriosiz | istanbul tüp bebek | 3. deneme | 6 tane donmuş | şubat mart başlıycak |
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | henüz tam belli değil |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
petek-unal | 28 | sebepsiz inf./ Ankara medicana/ 2. deneme | 13 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 25 aralık | malesef nagatif |
winebir | 34 | endometriosiz /Ankara tıp fak./ 2. deneme | 17 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 28 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
luckylove | 23 | ????????/ izmir irenbe /2. deneme | 18 ocak | 30 ocak | SON 1 GÜNN! | |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 1 şubat | SON 3 GÜNN! |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 2 şubat | SON 4 GÜNN! |
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | SON 6 GÜNN! |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON 9 GÜNN! |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON 9 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir iranbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |