Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim cok büyük Emhamdülüllah cok sükür
9.gün değerim 248.3
9.gün değerim 248.3
9.gün değerim 248.3
9.gün değerim 248.3
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
meralinda | 25 | erkek infertilitesi | florence nightingale | 2. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. | umut tüp bebek | 2. deneme | 16 tane donmuş | beklenen adet geldi :)) |
edanur86 | 25 | erkek infertilitesi | Almanya darmstadt | 3. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
sevdammmm | 27 | erkek infertilitesi | umut tüp bebek | 3 tane donmuş | transfer iptal | |
wish_ | 27 | pko | bahçeci fulya | 2 tane donmuş | beklenen adet geldi :)) | |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
efeylul | 25 | erkek infertilitesi | Ankara medicana | 4. deneme | 2 tane donmuş | ocak adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
kabakiz | 33 | sebepsiz infertilite | Almanya KWZ Darmstadt | 5. deneme | taze deneyecek | 23 ocak başlıyor |
çido | 34 | endometriosiz+ erkek infertilitesi | kent hastanesi | 2. deneme | 4 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
dmrsda | 25 | rezerv azlığı | ASM | 2. deneme | 1 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
beyazisceyiz | 30 | erkek infertilitesi | A.R.T | 2. deneme | 7 tane donmuş | ocak adetini bekliyor |
cazii | 24 | endometriosiz | istanbul tüp bebek | 3. deneme | 6 tane donmuş | şubat mart başlıycak |
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | henüz tam belli değil |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
petek-unal | 28 | sebepsiz inf./ Ankara medicana/ 2. deneme | 13 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 25 aralık | malesef nagatif |
winebir | 34 | endometriosiz /Ankara tıp fak./ 2. deneme | 17 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 28 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
luckylove | 23 | ????????/ izmir irenbe /2. deneme | 18 ocak | 30 ocak | SON 1 GÜNN! | |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 2 şubat | SON 4 GÜNN! |
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | SON 6 GÜNN! |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON 9 GÜNN! |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON 9 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir iranbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.3 | 9. günü |
9.gün değerim 248.3
hey darısı size olacak insallahçok şükürr halayaaa halayaaaaa tey tey teyyy
şükürler olsun darısı başımızaa laviniaaaaa kızzz sıra sendeee
cnm benim saol darısı sizlerebu çokkkk güzel bir haber ya buna herkesin çok ihtiyacı tebrikler kuzum sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
ayyyy çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr canım yaa çok sevindimmmmmmmmmm
tebriklerrrrrrrrrrrrr değer süper sanırım seninde ikiz geliyorrrrrrrrrr
amin ins cnm listeye girmişim cok duygulandım
saol tatlım cok sükür Allahım kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlereOH BE SONUNDA NEGATIVLERIN BACAGINI KIRDIK
HAYIRLI OLSUN CANIM DARISI DIGER ARKADASLARIMIZIN BASINAHADi ARKADASLAR HERKES HALAYA BU ARDA DEGERIN YÜKSEK ikiZLER OLABILIR CANIM
cnm en az 8 olması gerek diye biliyorumkızlar merhaba..estrofeme başladım.bu dondurulmus transferi için rahim kalınlıgı ne kadar olması gerekıyor?6 şubatta kontrolum var. hersey yolunda gıderse 13-14subat gıbı yaparız transferını dedı doktorum. ay beklemek cok zor yaaa ....
amin cnm dualarım sizlerle..Canım tebrik ederiiiiim.
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Lavinialavinia,Elize,Çakır,Luckylove,Mimo55megi darısı sizlere ve zamanı gelince hepimize inşallah canlarım.
Canım ya face de yazdım burdan da kutlamak istedim. Çok çok mutlu oldum, nasıl duygulandım anlatamam.Eşimle komedi filmi izliyorduk sizden haber var mı diye bilgisayarı açtım,haberi okuyunca gözlerimden yaşlar indi. Eşim ne olduğunu anlayamadı şaşkın. Deli kız ya ne güzel sürpriz yaptın, ama ben size dün sabah ne dedim.Rabbim cok büyük Emhamdülüllah cok sükür
9.gün değerim 248.3
çok şükürr halayaaa halayaaaaa tey tey teyyy
şükürler olsun darısı başımızaa laviniaaaaa kızzz sıra sendeee
9.gün değerim 248.3
kızlar merhaba..estrofeme başladım.bu dondurulmus transferi için rahim kalınlıgı ne kadar olması gerekıyor?6 şubatta kontrolum var. hersey yolunda gıderse 13-14subat gıbı yaparız transferını dedı doktorum. ay beklemek cok zor yaaa ....
canım teşekkür edrim iyi dileklerin içinçok zor buna dayanmak daha önceki negatiflerimde çok üzülmüştüm ama bunda yıkıldım bundada negatif alıcağımı sanıyodum o kadar kendimi negetife hazırladımki test yaptırmaya umursamaz bi şekilde gittim ama pozitifi görünce dünyalar benim oldu iki hafta sonra doktorum kontrole çağırdı aksilik olcak ya randevumun olduğu saat doktorumun acil ameliyatı çıkmış ertesi güne kaldı bu seferde doktorumun annesi rahatsızlanmış çıkması gerekmiş bizimle başka bi doktor ilgilendi muayene etti 6haftalık olması gereken kese 4 haftalık çıktı genede bize herhangi bişey söylemediler 10 gün sonraya tekrar kontrol dediler gittik bebeğimiz hala büyümemişti gelişimi durmuştu kalbi atmıyodu doktorum hemen kürtaj olmamaı söyledi ama ben bir hafta daha beklededim umut dünyası işte belki gelişir dedim başka bir doktorla daha görüştüm oda aynısı söyleyince artık ikna oldum ve dün son kez muayenen sonra bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım artık içim bomboş
Rabbim sabır versin canım((ben bugün kürtaj oldum bebeğimden tamamen ayrıldım artık içim bomboş
selam kızlar bende dondurulmuşlarla deneyecem ama tedavi süreci hakkında bilgim yok bu konuyla ilgili bir topik açtım bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...topik "Dondurulmuş Embriyoyla Tedavi süreci"..cevaplarınızı bekliyorum kızlarrr lütfen yardım edin...
9.gün değerim 248.3
efeylül arkadaşım hem ankaradayız hem meslektaşız :)ben de öğretmenim. hastaneden ve doktorumdan çok memnunum, herkes çok ilgili. arkadaşım orada bebeğine kavuştuğu için ve evime yakın olduğu için tercih etmiştim, hiç de pişman olmadım.sen hangi merkezdesin?
selam kızlar bende dondurulmuşlarla deneyecem ama tedavi süreci hakkında bilgim yok bu konuyla ilgili bir topik açtım bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...topik "Dondurulmuş Embriyoyla Tedavi süreci"..cevaplarınızı bekliyorum kızlarrr lütfen yardım edin...
nasıl yaa :44: alıntı yaptığında mesaj yazdığımız alanın hemen üzerinde butonlar yokmu...bende 3 sıra buton var...peki renk.boyut butonlarıdamı yok...
belki mesaj sayının azlığından olabilir diye düşündüm ama yani olmaması lazım...mesela elize dede smiley ler gözükmüyor keşke yönetici ye mesaj atsaydın bende pro üye değilimki...
efeylül istersen sorunlar bölümü var oraya konu aç hemen cevaplıyorlar..
Demek sen de Ankaradasın canım, bende Ankaradayım ve öğretmenim. Biz efeeylulle Medicana da tedavi görüyoruz,sen hangi merkezdesin...
9.gün değerim 248.3
kızlar merhaba..estrofeme başladım.bu dondurulmus transferi için rahim kalınlıgı ne kadar olması gerekıyor?6 şubatta kontrolum var. hersey yolunda gıderse 13-14subat gıbı yaparız transferını dedı doktorum. ay beklemek cok zor yaaa ....
Demek sen de Ankaradasın canım, bende Ankaradayım ve öğretmenim. Biz efeeylulle Medicana da tedavi görüyoruz,sen hangi merkezdesin...
Evet ya sıra sizde hadi umut olun bizlere... Oh be ne güzel haberler alıyoruz, ben niye ağlıyorum yaaaa...
hadi inşallah hepimz sıraylaaaa halay başı olalımm :)))))))))Canım tebrik ederiiiiim.
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Lavinialavinia,Elize,Çakır,Luckylove,Mimo55megi darısı sizlere ve zamanı gelince hepimize inşallah canlarım.