Pazar günü yani ayın 19'unda başladım hayırlısıyla,inşallah bu sefer son olur hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
migrenmi :çok üzgünüm:ahh ahh allah şifa versin bilirim nasıl bi illet olduğunu benim migrenim yok şükür ama 2 yıl önce aralıksız tam 1 yıl uykudan uyandıran dişlerime kadar sızlatan baş ağrılarım vardı tomografi çekildim sonuçtan korktuğum için dr göstermedim o zaman bi ilaç verdi 3 ay kulandım şükür şimdi sadece ara sıra aynı ağrıyı yaşıyorum feci dayanılmaz bi ağrı allah yardımcın olsun..burdayız burdayızzzzzzz:))))
yeni katılanlarda var galiba canımcım listeye eklersin bir ara:))nasılsın bu arada?neler yapıyosun?ben bir kaç gündür migrenimle savaş veriyordum o nedenle bakamadım topiğimize,bu arada regl olacak gibiyim bazen karnım ağrımaya başlıyor ama tık yok(( gelsede bir an önce doktora gitsem muayneye:)senin nasıl durumlar?
sendede migren var ha hemde uazun yıllardır allah size hayırlı şifalar versin tezelden inşallah doğacak bebeklerinizle hiç birşeyiniz kalmıcak inaşallaaaaaaahh:Saruboceq:canım benim sende de mi migren var 15 yıldır çekiyorum benimde geçen pazar tuttu baş ağrısıyla uyandım yatanakadar çektim normalde tedavi arifesindeyken hemşireler ve doktorlar minoset ve parol dışında ağrıkesiciye izin vermiyorlar. parol aldım ama geçirmedi akşama doğru dayanamayım apranax içip yattım sonra geçmiş Allahtan. seni çok iyi anlayabiliyorum migren insanın yaşam standardını baya etkileyen bir rahatsızlık en mutlu günün kabusa dönüşebiliyor napalım günahlarımıza vekalet olsun.
stres yapma dahada gecikir inşallah hamilesindir.
arkadaşlar kafası karışmış ne edeceğini bilmeyen kardeşinize fikir beyanında bulunmanızı rica etsem ne dersininiz? kafamdaki en büyük soru işareti şu bizim sorun erkek infertilitesi yazmıştım daha önce şimdiye kadar gittiğim tüm hekimler hiç bir sorun yok sende dedi geçen ay tüp bebek yaptırdım ve tutmadı embriyolar1.kaliteydi ve e döllendilerde dr %90 dedi orta dereceli problem dedi hatta ikizx olur dedi çok umutlu konuştu ama olmadı aradım ne kadar süre lazım tekrar denemek için dedim bir adet geçsin gel dedi yapalım tekrar
yani kafama takılan şu bana neden tutmadığını araştılarım önce demesi gerekmiyomuydu benim rahim embriyoları neden kabul etmedi bunu araştırılması gerekmezmi sizce tabi bunlar kısmet işi ama olaya tıbbi açıdan bakacak olursak araştırlmalı şimdi ben dr sorsam bana çokmu biliyosun der
birde komşum rahim tersliği,dönmesi,kayması gibi durumları dr lar anlamıyo dedi acaba öyle bişeymi var inanın kafam o kadar dalgınki kendimde değilim desem yeridir belkide şu yazdıklarımı harfi,harfine daha öncede yazmıiımdır sizlere af buyrun lütfen
sizce bi koca kadına gitmelimiyim rahime bakıyomuş kayma filan varsa düzeltiyomuş ve kara sakız yada yakı yapıştırıp yolluyomuş deneyen ve o ay hamile kalan var inanın artık eski kafa yeni düzen demiyorum kim ne dese yapacak psikolojideyim :çok üzgünüm:
yüce yaradanımız bizleride güldürsün inşallah mübarek şevval ayının yüzüsuyu hürmetine :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar.
ben de temmuz başında ilk denemem sonucu kimyasal gebelik yaşadım ve gebeliğimi öğrendikten 1 hafta sonra kanamam başladı. sonraki ay yani ağustos da regl olamadım ve farlutal la 53. günümde adet olabildim ancakbu ay da ısı takibiyle ovulasyonu yakalamak istedim ama 25. günümde hala yumurtlamam olmadı ateşime göre, yani bu ay da regl olamıcak gibiyim ilaçsız ya da çok geç olucam ((( benim zaten 32-34 gün arasında değişirdi adet döngüm ama pko falan değilim yapım böyle. hiç bu kadar gecikme olmazdı tabi.. ekim adetiyle dondurulmuş tedavime başlayacaktık ama hal böyleyken ne olur bilmiyorum. doktorum önemli bir durum olmadığını söylemişti geçen ay ama bu ay da aynı durumu yaşayacak gibi duruyorum. sizin de böyle düzensizlikleriniz oldu mu, olduysa dondurulmuş tedavisine başlayabildi mi?
merhaba bişey sorucaktım dondurulmuş embriyo transferinemi 2000 lira vericeksinizzzçok fazla değilmi dondurma ücretinide ayrımı verdiniz yoksa hepsi içindemi
Merhaba canım benimde 5 temmuzda transferim oldu ve kimyasalla sonuçlandı.Ağustosun 26sında adet olmam gerekiyordu ama eylülün 7sinde oldu ve tedavime başladım.Ben doktora tedavime bu gecikme sorun yaratırmı diye sorduğumda bunun normal olduğunu ve kullanılan ilaçlardan kaynaklandığını söyledi.Allah nasip ederse cumartesi günü transferim gerçekleşecek.
migrenmi :çok üzgünüm:ahh ahh allah şifa versin bilirim nasıl bi illet olduğunu benim migrenim yok şükür ama 2 yıl önce aralıksız tam 1 yıl uykudan uyandıran dişlerime kadar sızlatan baş ağrılarım vardı tomografi çekildim sonuçtan korktuğum için dr göstermedim o zaman bi ilaç verdi 3 ay kulandım şükür şimdi sadece ara sıra aynı ağrıyı yaşıyorum feci dayanılmaz bi ağrı allah yardımcın olsun..
sendede migren var ha hemde uazun yıllardır allah size hayırlı şifalar versin tezelden inşallah doğacak bebeklerinizle hiç birşeyiniz kalmıcak inaşallaaaaaaahh:Saruboceq:
bu arada benim gün geçmişti ne yazıkki bugün geliverdi hayırlısı diyorum
canım merhaba benimde sorunum hep düzensiz adetlerim oldu yıllarca ilk tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlanınca doktorum diğer adet dönemini beklicez demişti ve üç ay adet olmamıştım abana da farlutal verdi ve adet gördüm 2.transferimi oldum ama oda negatif sonuçlandı geçen ay.bende şimdi adetimi beklyorum ama yine geciktibir kaç gün daha bekleyip doktora tel açıcam belki yine farlutal verecek.merhaba arkadaşlar.
ben de temmuz başında ilk denemem sonucu kimyasal gebelik yaşadım ve gebeliğimi öğrendikten 1 hafta sonra kanamam başladı. sonraki ay yani ağustos da regl olamadım ve farlutal la 53. günümde adet olabildim ancakbu ay da ısı takibiyle ovulasyonu yakalamak istedim ama 25. günümde hala yumurtlamam olmadı ateşime göre, yani bu ay da regl olamıcak gibiyim ilaçsız ya da çok geç olucam ((( benim zaten 32-34 gün arasında değişirdi adet döngüm ama pko falan değilim yapım böyle. hiç bu kadar gecikme olmazdı tabi.. ekim adetiyle dondurulmuş tedavime başlayacaktık ama hal böyleyken ne olur bilmiyorum. doktorum önemli bir durum olmadığını söylemişti geçen ay ama bu ay da aynı durumu yaşayacak gibi duruyorum. sizin de böyle düzensizlikleriniz oldu mu, olduysa dondurulmuş tedavisine başlayabildi mi?
arkadaşlar kafası karışmış ne edeceğini bilmeyen kardeşinize fikir beyanında bulunmanızı rica etsem ne dersininiz? kafamdaki en büyük soru işareti şu bizim sorun erkek infertilitesi yazmıştım daha önce şimdiye kadar gittiğim tüm hekimler hiç bir sorun yok sende dedi geçen ay tüp bebek yaptırdım ve tutmadı embriyolar1.kaliteydi ve e döllendilerde dr %90 dedi orta dereceli problem dedi hatta ikizx olur dedi çok umutlu konuştu ama olmadı aradım ne kadar süre lazım tekrar denemek için dedim bir adet geçsin gel dedi yapalım tekrar
yani kafama takılan şu bana neden tutmadığını araştılarım önce demesi gerekmiyomuydu benim rahim embriyoları neden kabul etmedi bunu araştırılması gerekmezmi sizce tabi bunlar kısmet işi ama olaya tıbbi açıdan bakacak olursak araştırlmalı şimdi ben dr sorsam bana çokmu biliyosun der
birde komşum rahim tersliği,dönmesi,kayması gibi durumları dr lar anlamıyo dedi acaba öyle bişeymi var inanın kafam o kadar dalgınki kendimde değilim desem yeridir belkide şu yazdıklarımı harfi,harfine daha öncede yazmıiımdır sizlere af buyrun lütfen
sizce bi koca kadına gitmelimiyim rahime bakıyomuş kayma filan varsa düzeltiyomuş ve kara sakız yada yakı yapıştırıp yolluyomuş deneyen ve o ay hamile kalan var inanın artık eski kafa yeni düzen demiyorum kim ne dese yapacak psikolojideyim :çok üzgünüm:
yüce yaradanımız bizleride güldürsün inşallah mübarek şevval ayının yüzüsuyu hürmetine :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar.
bu migren tüm kadınların baş belası galiba:) işin kötüsü hamile kaldığımda da bu ataklar gelecek ve ben ne yapacağım diye düşünüyorum.Allah benim gibi olanlara yardım etsin çok zor çok!haftada iki defa yada 10 günde bir gelen ataklar beni çok zorluyor ateş mide bulantısı ve bunlarla dahada artan ağrılar canımdan bezdiriyor beni.
canım benimde adetim 30 ila 37 gün arasında olur genelde ama bu tüp bebeğe başladığımızdan beri kendiliğinden hiç regli olamadım biri bitti diğerine başladım ama düzensiliğimi bildiğim için transfer kurban bayramına denk gelemesin diye ilk önce farlutal kullandım regli oldum reglinin 2. günüde cyclo-progynova ya başladım iki renki olan hap mutlaka kullanmışsındır adet düzenliyici olarak veriliyor genelde onu kullanıyorum ilaç bittikten bir hafta içinde regli olmam lazım sonrada tedaviye başlıyacaz Allahın izniyle.
canım açıklamaların için çok teşekkür ederim. ben farlutalı kullandım geçen ay, onun dışında cyclo dediğin ilacı kullanmadım hiç. belki bu düzensizliklerim yüzünden verir doktorum bilemiyorum. var olan düzenimden de oldum
inşallah yeni başlayacak tedavin hayırlı uğurlu olur fatmacım
canım benim çok sağolasın teşekkür ederim.
gerçi streste çok önemli haliyle pskolojimiz bozuluyor bu tedavi süreçlerin de oldu olacak geldi gelecek derken inşallah herşey yoluna girecek ve bizler anne olucaz.
sende reglini bekliyorsun regli olduktan sonra tedaviye başlayacaksın dimi seni listeye ekledim bile hihoyyyt
:)))) evet bende genelde sorarım.canım ben çok araştırdım hamilelik döneminde migren atakları yok olurmuş veya çok azalırmış bunu sebebide vücudun salgıladığı hormonlarmış yada Allahın bir hediyesi olarak migreni olan birçok arkadaşım hamileliğini rahat geçirdi ağrı olduğu zaman da minosetin kestiğini söylüyorlardı haliyle algıda seçicilik migreni olupta hamile olanlara ilk sorum atak geçiyormusun oluyorda.