Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım benim öncelikle geçmiş olsun canım umarım babanın durumu iyidir Allah acil şifalar versin canım.
bebek olayına gelince sakın koşturdum ayakta kaldım yatamadım diye üzülme çünki ayakta geçirenler çoğunlukta hamile kalıyor sen meral etme ben sana bir örnek vereyim geçmiş zaman yine topikten bir arkdaşım transfer tarihi belli olduğunda bi baktılar kardeşinin düğününün olduğu gün şans işte tam ozamana denk geldi gündüz transfer oldu akşam kuförde saç yaptırdı tabiki halay çekmemiştir ama illaki koşturmuşturoda çok korktu çok üzüldü ama kısmet 3-4 ay sonra doğurur heralde irtibat koptu sonradan.
ama 12 gün hiç kalmadan kığırdamadan yatanları çok duyduk yaradan ol dedikten sonra o il rahme konduğu zaman sıkı sıkı yapışır rahme istesende sökemezsin.

canımm çok teşekkürler yanıtın için ..demişsinki birkaç denemden sonra araştırma yapıyorlar eşim polis memuru tek maaşla düğün ev eşyası ev geçimi ve az bi birikim vardı oda tedavide bitti yani demek istediğim şu ki tüm lükslerimden vazgeçtim sıkabildiğim kadar sıktım kendimi bu defada olmazsa 3.deneme şansım oldukça zor maddi açıdan çünkü biz yapayalnız mücadele ediyoruz herşeyle ailelerimiz oldukça varlıklı ama kimsedne kimseye ne yazıkki fayda yok bu kadar panik olup kurcalanmamın sebebide bu zaten olmazsa bu defa ne yaparım düşüncesi inanın bitiriyor beni
bende pek sıcak bakmazdım koca karı işlerine ama dedimya kim ne dese şifa diye derman diye koşacak psikolojideyim şuan
geçtiğim aşamalar rahim filmi prolaktin hormon tahlilleri düzenli rahim ve yumoş takibi ilaçlı takip aşılama tüp bebek yani bana bir çok çeşit test tahlil tetkik yapıldı
ve hepside çok güzel sonuçların hamile kalmaya herzaman müsaitsin dediler kusura bakma uzun yazdım gözünü yordum :kedi: :çok üzgünüm::çok üzgünümeki denedinmi hiç o ataklar neyin takipçisi ne gibi durumlarda geliyo?eğer tetikleyen bişey varsa dikkat etmen açısından sordum. allah acil şifanı versin gerçekten zor bi durum insanın aldığı nefes bile fazla geliyo o durumlarda :çok üzgünüm:
canım çok teşekkürler aydınlatıcı bilgilerin için..dr güveniyorum içimde rahat doğru yerdeyim diyorum ama bana araştırma konusunda bişey sölemedikleri için kafam karıştı yani şuan bi probem yok bi araştıraşlım dah asonra transfer demediler kesinlikle takdiri iahi ama insan oğluyuz işte elli türlü tilgi dolanıyo kafamızda
sanırım yarın burda bi dr gitcem içim rahat etmicek belliki umarım kötü bi sürprizle karşılaşmam

merhaba canım baban için büyük geçmiş olsun allah acil şifasını versin
senin transferde hayırlı olsun inşallah bizlere müjdeli haberler veririsin.aslında rabbim nasip ettikten sonra hiçbirşey engel değil ben tüp bebek yaptırdığım zaman bi arkadaş vardı aynı yerdeydik onunki dondurulmuştu ikiz bebeleri vardı 3.yaptırmaya gelmişti transfer oldu bebeleri kucakladı valizler taşıdı gelen gidene hizmet yani hiç dinlenmedi ve hiç bişey olmamış gibi ağır kaldırdı koştu vs.kızıyodum dikkat et diye demiştiki ben sizler gibi iğne ilaç yapılmadığımdan unutuyorum hep veeee sonuç pozitif:lepilacak olduktan sonra herşey boş yani ama tabi yinede kesinlikle dikkat etmek lazım sonra kafamızda soru işareti kalmaması için
allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah beben sımsıkı tutunmuştur annesiii:Saruboceq:

canım öncelikle cevabım için teşekkür etmene gerek yokki bak herks burada birbirine destek oluyor.bizi bizden başka kimseler anlayamaz canım.
tüp bebek çok masraflı bir iş hepimiz inan aynı durumdayız.İlçalar,denemeler,tahliller vb.. çooookkkk masraflı,seni çok iyi anlıyorum korkularını hüzünlerini ya da bu çaresiz sandığımız durumları...ama inan bana bu yola çıktıysak Allah bir şekilde bizlere yardım edecek.ediyorda.sen gönlünü ferah tut çünkü herşeyden önce sen değerlisin sen olmazsan ya da kendine iyi bakmazsan bebeğin sana nasıl kavuşacak?sakın umudunu yitirme biz burada hepimiz umutluyuz ve umudumuz ne olursa olsun devam etmeli.Allah bizlere yardım edecek.dualarınla bebeğin sana kavuşacak.sakın kendini stres yapma demekten başka çare de yok söylenecek bir şeyde yok canım.Hepimiz dualarla kavuşacağız bebeklerimize.ve son olarak yineliyorum ama böyle şeylere çok karşıyım diye sen sen ol sakın sakın kocakarı yollarına,ilaçlarına yaklaşma lütfen bu benim kişisel düşüncem takdir senin yada herkesindir.

:1rolleyes: ı ıı gitmiceem koca hanımaa lmaz:yarın dr gidicem bakalım bi kontrol etsin araştırmaya gerek varmı yokmu bişeyler duyayımda madem içim rahatlasınboshayallersmilerabbim hepimize yardım etsin inan öyle çok istiyorumki şu sayfalarda kocaman hamileyim yazısını yazmayı,görmeyi... nasip olcak inşallah h epimize ..dediğin gibi gerçekten allah sabrını veriyo,yardım ediyo çok şükür:Saruboceq:

:Saruboceq:amiiiinn yarapbi bizi kapından boşçevime .

slm birbirinize olan destek sebebiyle bende hemen üye oldum benimde bikaç sorum var

kısmetse ekim ayı donmuşlarla transferim olucak benide listeye eklerseniz çok sevinirim

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

gamzelim86------------ hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

herzamanpozitif---------hamile tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1- sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

2- avarecan-------------------regli bekliyor :Saruboceq:

3- gülsumay-----------------4 ekim transfer :Saruboceq:

4- fatmanur------------------ regli bekliyor :Saruboceq:

5- pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

6- 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

7- asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

8- ses82-----------------------eylül-ekim :Saruboceq:

9- kybele82----------------- ekim başı :Saruboceq:

10- bukim --------------------- 25 eylül transfer :Saruboceq:

11- melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq:

12- s.tugba--------------------- kasım transfer :Saruboceq:

13- özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

14- pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:

15- boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:

16- ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:

17- nnur-------------------------ekim ayı transfer :Saruboceq:

canım seni çok iyi anlıyorum avarecanın dediği gibi inan genellikle çoğumuz aynı durumdayız biz karıkoca çalışmamıza rağmen 2 yıldır kendim için alışveriş yapmadım hergün işe gelirken ne giysem diye kara kara düşünüyorum hayat devam ediyo herşey lazım benimde 3. tedavi bunla beraber 9 milyarı buldu az paramı bu devirde olacağıda malum bu son dondurulmuşum buda olmazsa 6-7 ay sonra krediyle mırediyle tekrar deniycem herşeyi düşünmek zorundayım ozaman çıkacak maliyet 15 milyara napalım Allah sağlık versin Allah bişekilde yardım eder maddiyatı hiç düşünmüyorum verdiğim parayada acımıyorum hoş acısam nolacak mecburum herşey biz insanlar için ama korkuların seni bunalıma sürükler biz sadece yaşanması gerekeni yaşıyoruz maneviyatımız güçlü olmak zorunda nolur üzme kendini buda bizim kaderimiz başımla beraber.

bukim canım merahaba nasılsın
yarın transferin var heyecan varmı arkadaşım.
yarın zamazsam diye yazayım dedim şimdiden hayırlı olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun seni çok sevsin hiç bırakmasın canım Allahım yardımcın olsun.

slm fatmanur beni dikkate aldığın için.ilk mikroenjeksiyon denemem dış gebelikle sonuçlandı laparoskopi ile sol tüpüm alındı.moral olarak epey kötü bi sene geçirdim (2009 ağustos ayında)aradan 1 sene geçti şimdi tekrar başlıyorum donmuşlarla ama çok korkularım var.adetin 1.günü estrofem coraspirin ve tebokan verdi dr. fakat folbiol vermedi.şimdi sorularım:neden folik asit vermemiş olabilir? 3.ve5.gün embriyosu ne anlama geliyor?acaba yine aynı sorunları yaşarmıyım?bu donmuşlar ne kadar sağlıklıdır neyse ilk seferde bu kadar sıkmam istemem şimdiden teşekkürler fatmanur

canım aşkolsun sıkmak nedemek bu topikler neden ver herkez birbiriyle birşeyler paylaşsın diye.
özncelikle zor dönemler geçirmişsin ama inan tek değilsin malesef dış gebelik ve kimyasal gebelikler olabiliyor ama bu yeniden olacak diye kesinlikle bişey yok benim bir akrabam aynı şeyleri yaşadı ve bir yıl ara vermeleri istendi önce kimyasal sonra dış gebelik yaşadı ama şimdi uraz adında çok tatlı bir bebeği var 6 aylık olmuştur Allah bağışasın sen sakın kötü şeyler düşünme bol bol dua et Allahın izniyle bu defa sağlıklı bir hamilelik geçireceksin embiriyolarına (bebişlerine) güven lütfen.
folik asit konusuna gelinde doktorun unutmuş olabileciğini düşündüm açıkçası sen özellikle sordun mu canım folik kullanmayacakmıyım diye atlamış olma ihtimallini düşündüm açıkçası ve sormadıysanda mutlaka ya doktoruna yada hemşirene sormalısın canım.
genelde dondurulmuş tedavisinde 5. gün transfer ediliyor benim embiriyolarım 3. gün donduruldu ve çözdürüldükten sonra 2 gün takipleri yapıldı blast aşamasına geldiler yani 5. embiriyosu bunun nedeni embiriyo daha labratuar ortamındayken durumunu gözlemlemek gidişatına bakmak eğer gerekli açılmayı göstermiyorsa transfer etmeyebiliyorlar burdaki mantık 5. güne gidemesse 3. gün koysalarda içerde ölme ihtimalinin olması hasta açısından daha iyi ama bazende eğer embiriyo sayısı azsa riske girmemek adına belki doğal ortamında daha iyi gelişir diye 3. gün transfer ediyorlar
benim iki transferimde 5. gün kondu ve tutmadı şuan 3 tane embiriyom var dokturuma bu sefer 3. istediğimi zaten elimizde 3 tane yumurta kaldığını ve bunun ikisinin transfer olacağını yani içinden hangisi iyiyse onu koyalım diyecek kadar embiriyo yok elimizde beklemeye gerek yok dedim başta kabul etmedi sonra bana hak verdi Allah izin verirse regli olunca bende başlıyacam tedaviye ekimin ortalarına doğru transferim olur muhtemelen 3. gün embiriyosu konacak.
bende biraz fazla uzattım ama umarım açıklayıcı olmuştur sana tavsiyem korkularını bi kenera bırak ben inanıyorum ki aynı şeyleri birdaha yaşamayacaksın tedavin hayırlı olsun canım irtibatı koparmayalım.

nnur merhaba
tedavin inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.fatmanur baya açıklama getirmiş sorularına bizim topiğin sanal doktoru oldu maşallah:)tüp bebek konusu okadar önemli bir konuki bu konuda fatmanur gibi çok bilinçli olmamız gerekli aslında.hepimizin bilinçlenmesi gerek.sorlarından bazıları benimde dikkatimi çekti mesela doktorum banada folik asit vermiyo benimde dondurulmuşlarla 3. ve son denemem olacak regl olabilirsem:))folit asit yerine bende doktorum bana vermesede balık yiyorum sık sık.umarım aynı sorunlarla karşılaşmazsın ve bebeğine kavuşursun!

]

aaa transfermi var hadi hayırlı olsun inşallah diliyorum 12 gün sonra kutlama yaparız inşallah yüce rabbim kimsenin emeği zay olmasın kucağı boş kalmasın
bu akşam bihaber izledim ve inanın öyle etkilendimki çıkaramıyorum kafamdan
imam nikahlı yaşayan bir çiftin bebesi oluyo cve düşünebiliyomusunuz kendileri öldürüyo affet rabbim ııslah eyle
haşa isyan etmiyorum da ağırıma gidiyo işte gece gündüz yalvaryakar oluyoruz ellerimizhala boş eline geçen adi kadınsa öldürüor o yavruyu allah kahretsşn bölelerini rabbim duy sesimizi feryadımızı hayırlı sağlıklı analıbabalı büyütebileceğimiz evlatlar nasip eyle güzel allah'ım
kızlar beni listeden çıkarın tedaviyi iptal ettik.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz

evet maaliyetli oluyor çok zor ev için biriktirmeye çalıştığımız paramızdan harcıyoruz bizde. ev almaya cesaret edemiyoruz önce bir tutsun inşallah diyoruz. nasip. allah ım inşallah sıkı sıkı tutunur yavrucaklarımız bize.

kızlar beni listeden çıkarın tedaviyi iptal ettik.

ne oldu kybele bir sorun mu çıktı arkadaşım benneyaptımki

fatmanur ve avarecann sizlere gerçekten çok teşekkür ederim bana yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için.çünkü bu durum ööle bişey ki kimseyle paylaşamadığın,kendi kendine günlerce hatta yıllarca gözyaşı döktüğün, napalım kısmetse önümüzdeki ay inşallah dediğin ve de en önemlisi kendi kendini teselli edip,avutmaya oyalamaya unutturmaya çalıştığın bi durum işte böle bi durumda sana birilerinin destek vermesi yanında olduğunu hissetmen negüzelmiş ya.işte asıl şimdi ben umutlandım ve şimdi inanmaya başladım herşeyin çok güzel olacağına sağolun arkadaşlar Allah en kısa zamanda sizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin dualarım sizinle. herşeyin yolunda gideceğini hissetmeme sebep olan sizlerle karşılaşmam baksanıza ilk adımın ne güzel başladı. kısmetse 7 ile 10 ekim arasında transferim.birbirimizi haberdar edelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…