ah canım temmuz mu yazmışım akannehir 4 ekim de transferim olacak inşallah
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah o liste hamişlerle dolar. biri hamileyim dedi mi acayip mutlu oluyorum. hele donmuşlarla hamile kaldım dedi mi o kadar keyifleniyorum ki umut oluyor bize de rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunsunlar hiç bırakmasınlar bizi :dance: :dance:
canım bu tuvalet işi gerçekten ciddi bir konu bence hiçde basit değil:)bende hastaneye sıkışmadan gitmiştim hafif sıkışır gibi olduğumda transfere aldılar beni ama anında tekrar odama yolladı doktor:)biraz daha sıkışmam gerekiyomuş:))))))sonra transfere girdim çıktığımda bende sürgü istedim senin gibi bir 40 dk.sonra tuvalete gittim.bu konuda yapabileceğin şey tamamen sıkışıp transfere öyle girmek ve ilk tuvaletini yani transfer bittiğinde olabildiğince tut ve sürgüye yap.kim ne derse desin hemen ayağa kalkmak doğru değil bence.bir de birşey soracağım arkadaşlar transfere idrara sıkışık gidiyorsun ya mesela sabah olursa transfer sabah tuvalete hiç gidersek ne kadar su içmemiz yeterli olur. ben salaklık yaptım önceki sefer tuvalete gittim ve ardından transfer zamanına kadar 1.5 litreden fazla belki de su içtim üstüne de heyecandan iyice arttı tutamadım üç sefer tuvalete gittim ama transfere girince hemşire çok ii sıkışmışsın dedi (ne kadar çok içtiysem artık!!!) neyse transfer anında doktor ultrasonda görmek için bastırdıkça ağrı oldu sanki idrarım çıkacakmış gibi oldu. zor tuttum çok acıdı. transfer sonrası sürgü getirdiler yaptım 50 dk sonra da lavaboya gittim ama tuvalet olayından dolayı çok sıkıntı çektim. sizce nasıl hareket etmeliyim. normalde tuvaletimi hiç tutamam gelince hemen yapmam lazım. o günde stres yapmıştım çok benneyaptımki biraz basit bir konu gibi gelebilir ama benim için mühim arkadaşlar
sevgiler
bir de birşey soracağım arkadaşlar transfere idrara sıkışık gidiyorsun ya mesela sabah olursa transfer sabah tuvalete hiç gidersek ne kadar su içmemiz yeterli olur. ben salaklık yaptım önceki sefer tuvalete gittim ve ardından transfer zamanına kadar 1.5 litreden fazla belki de su içtim üstüne de heyecandan iyice arttı tutamadım üç sefer tuvalete gittim ama transfere girince hemşire çok ii sıkışmışsın dedi (ne kadar çok içtiysem artık!!!) neyse transfer anında doktor ultrasonda görmek için bastırdıkça ağrı oldu sanki idrarım çıkacakmış gibi oldu. zor tuttum çok acıdı. transfer sonrası sürgü getirdiler yaptım 50 dk sonra da lavaboya gittim ama tuvalet olayından dolayı çok sıkıntı çektim. sizce nasıl hareket etmeliyim. normalde tuvaletimi hiç tutamam gelince hemen yapmam lazım. o günde stres yapmıştım çok benneyaptımki biraz basit bir konu gibi gelebilir ama benim için mühim arkadaşlar
sevgiler
amin canım cümlemize nasib olur inşallah.biraz önce aradılar 9:30 da hastanede olmamı sölediler.10 gibide transferim olucakmış.yasa gereği tek embriyo konucak maalesef.
merhaba kızlar bende dondurulmuşlarla hamile kaldım 3. denemede tuttu şimdi hayırlısıyla bi oğluşum olucam allahım bekleyenelrede nasip etsin inş hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız
amin inşaallah olur bundan sonra banada dr çok yatınca kan dolaşımı az olduğundan şansı düşürüyo demişti bende ağır ağır çok gezmiştim ama galiba tam anlamıyla koruyamadım kendimi diyip çok suçluyorum kendimi dediğin gibi diğer örnekleri görüncede nasip değğilmiş demekki diyorum allah bundan sonramıza yardım etsin ellerimiz boş dönmeyelim herşeyden önce hayırlı ve sağlıklı olsun inşalah:Saruboceq:canım benim çok sağol inşallah ettiğimiz dualar kabul olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım merhaba seninde tedavin hayırlı olsun tatlım benimde ekimde olucak transferim Allahın izniyle.
bu dinlenme olayını ben çok araştırdım hiçbir alakası yok diyorlar hatta devamlı yatamak kabızlığa neden olduğu için daha zararlıymış uçak seyahati otobüs yolculuğu yapıp şuan hamile bissürü insan okudum bu topiklerde bizimkisi nasip işi napalım bundan önce nasip değilmiş zamanı değilmiş olmadı bundan sonra nasip olur inşallah.
arkadaşlar inanın çok mutlu oldum çok duygulandım sık sık gelemediğim halde bu topiğe benide unutmamış listeye eklemişsiniz çok tşkler allah gönlünüze gör versin inşallah listemiz uğur getirsin hepimizeeyakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız
gamzelim86------------ hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:
aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:
herzamanpozitif---------hamile tebrikler. :teytey::teytey::teytey:
tebrikleeeeer hayırlı sağlıklı sorunsuz hamilelikler diliyorum inşallah kucağınıza almayıda nasip etsin allahım veee bizleride sizlerin listesinde olmayı nasip ets,n mevlamm
dondurulmuş transferi bekleyenler.
1- sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:
2- avarecan-------------------eylül ekim gibi :Saruboceq:
3- gülsumay-----------------çok yakında :Saruboceq:
4- fatmanur------------------ekim sonu :Saruboceq:
5- pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:
6- 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:
7- asozlem------------------- yakında :Saruboceq:
8- ses82-----------------------eylül-ekim :Saruboceq:
9- kybele82----------------- ekim başı :Saruboceq:
10- bukim ---------------------24-25 eylül transfer :Saruboceq:
11- melyedes-----------------21 eylül transfer :Saruboceq:
12- s.tugba---------------------kasım :Saruboceq:
allah ellerini boş bırakmasın emeklerinin karşılığını nurtopu gibi bi yavru olarak sana versin inşallah canımMerhaba arkadaşlar.Benimde dondurulmuşlarla transferim ekim-kasım gibi olacak inşallah.Hepimize dua ediyorum.Sizlerde eksik etmeyin dualarınızı.
arkadaşlar ananas suyu ve ananas ı çok duydum denedimde ama bu kabak çekirdeği konusunda benim bildiğim yanlış galiba ben hamileliği engelliyo diye bi tv kanalında duymuştum hatta nettende araştırdığımda öle yazıyodu sanırım yanlış biliyorum faydası ne acepbilmiyorumkismilecanım çok teşekkür ederim burda sizlerle olmak bana büyük moral oluyor kendimi daha iyi hissediyorum.ananas ve kabak çekirdeğini şimdiden aldım.rabbim hepimizin yüzüne güler inşallah.yerimseniben
ayy ne güzel maşallah hayırlı olsun tebrik ederim darısı önce burdaki yıllarca bekleyen arkadaşlarıma sonra bana inşalllah :Saruboceq:merhaba kızlar bende dondurulmuşlarla hamile kaldım 3. denemede tuttu şimdi hayırlısıyla bi oğluşum olucam allahım bekleyenelrede nasip etsin inş hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız
avarecan sigarasızlık nasıl gidiyo
aslında bana kızsan haklısın hatırlatıp duruyorum ama merak ettim dün kaçamak yaptın mı diye
söz verdik bebişlere içmiycez dimi arkadaşım.
arkadaşlar bende feci sigara içitorum ve bırakamıyorum sizler nasıl dayanoıyosunuz varmı tüyolarınız benimde gitmeme en az 15 gün kala bırakmam lazımm
bu arada gidiş nasip olursa kasım sonu içim kıpır kıpır oluyo ama korkularımda var tabi ya yine negatifi görürsem allah korusun kaldıramam bu defa sanki
tövbe tövbe şom ağzımı açtım yinealsanaalsanasmile
hayırlı olsun canım analı babalı büyütün güzel günlerde.bizlerede nasip olsun
kaçıncı gün embiriyosuydu canım.
amin inşaallah olur bundan sonra banada dr çok yatınca kan dolaşımı az olduğundan şansı düşürüyo demişti bende ağır ağır çok gezmiştim ama galiba tam anlamıyla koruyamadım kendimi diyip çok suçluyorum kendimi dediğin gibi diğer örnekleri görüncede nasip değğilmiş demekki diyorum allah bundan sonramıza yardım etsin ellerimiz boş dönmeyelim herşeyden önce hayırlı ve sağlıklı olsun inşalah:Saruboceq:
arkadaşlar inanın çok mutlu oldum çok duygulandım sık sık gelemediğim halde bu topiğe benide unutmamış listeye eklemişsiniz çok tşkler allah gönlünüze gör versin inşallah listemiz uğur getirsin hepimizee
allah ellerini boş bırakmasın emeklerinin karşılığını nurtopu gibi bi yavru olarak sana versin inşallah canım
arkadaşlar ananas suyu ve ananas ı çok duydum denedimde ama bu kabak çekirdeği konusunda benim bildiğim yanlış galiba ben hamileliği engelliyo diye bi tv kanalında duymuştum hatta nettende araştırdığımda öle yazıyodu sanırım yanlış biliyorum faydası ne acepbilmiyorumkismile
ayy ne güzel maşallah hayırlı olsun tebrik ederim darısı önce burdaki yıllarca bekleyen arkadaşlarıma sonra bana inşalllah :Saruboceq:
arkadaşlar bende feci sigara içitorum ve bırakamıyorum sizler nasıl dayanoıyosunuz varmı tüyolarınız benimde gitmeme en az 15 gün kala bırakmam lazımm
bu arada gidiş nasip olursa kasım sonu içim kıpır kıpır oluyo ama korkularımda var tabi ya yine negatifi görürsem allah korusun kaldıramam bu defa sanki
amin canım inş kimseyi mahrum bırakmasın rabbim
canım hayırlı olsun sen bahçecideydin sanırım bende umuttayım dondurulmuş tedavisi sana nekadar malolucak canım birde sanada iğne vericeklermi yoksa jel mi kullanacaksın acaba merak ettim birde transferin umuttamı olacak yoksa fulyadaki yeni yerde mi yapılacak orası umuta kıyasla baya lüks bir yermiş bekleme odaları tek kişilik falanmış çok soru sordum hadi inşallah pazartesi günü muayenen güzel geçer ve hayırlısıyla transferin yapılır canım.
Aramıza yeni katılan ve arada topiği takip etmeye çalışan arkadaşlar hoşgeldiniz.allah hepimize hayırlısını nasip etsin.
Benimde dondurulmuşlarım var.bende ekim -kasım gibi düşünüyorum transferi.Benim bebeklerim karnımda öldü tek yumurta ikiziymiş ve dondurulmuşlardı.Tutmasına tuttu ama sonrası daha da önemli aslında.Benim kürtajım 17 haziranda oldu.Kendimi toparlamaya çalışıyorum.Hep dua ederken tutsun diye dua ettim sonrasını fazla düşünemedim.O yüzden Allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.Ben o kadar dikkat ettimki herşeye zaten tecrübeliydim.Ama bu iş gerçekten nasip meselesi.Rabbim ne derse o oluyor.Çok rahat olmak lazım bence..Çünkü herşey olacağına varıyor.Herkse Allah kolaylık versin
Benimde dondurulmuşlarım var.bende ekim -kasım gibi
slm ben aranıza yeni katılmadım hep aranızdaydım ama evet sık sık giremiyodum burası şuanki gibi aktif değildi renklendirmişsiniz valla güzelde olmuş.opuyorumnanaktaneskilerdenim yani:) amin inşallah rabbim herşeyi gönlümüze göre verir ..çok teşekkürler siz hamilesiniz sanırım allah'ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah :Saruboceq:
canım nedemek ben seni listeye eklememmi beraber yürüyecek bir yolda hem bu konuda kaderimiz ortak hem de hepimiz dondurulmuş tedavisindeyiz birbirimize destek olacağız Allahım hepimizin yüzünü güldürsün herkezin en az 2. tedavisi benim 3 bissürü aşamalardan geçtik hepimiz bu son tedavilerimiz olur inşallah :Saruboceq:
Merhaba canım yazının üstüne kaç sayfa ilerlemişiz:) Evet bugün ben bahçeciye gittim.25Eylül cumartesi günü inşallah transferim gerçekleşecek.Transfer ücreti 2000tl.İğne verdiler canım ilk denememde de iğne kullanmıştım.Benim doktorum Halit bey genelde iğne tercih ediyor.Fulyadaki merkezde yapılacak işlemler.Evet odaları falan tek kişilik o yönden rahat gerçi bu işlemde fazla kalmıyorsun ama yinede rahat etmek güzel:)Şmdi sırada sen varsın canım inşallah bu sefer bebişlerimiz bize sıkıca sarılır
merhaba bişey sorucaktım dondurulmuş embriyo transferinemi 2000 lira vericeksinizzzçok fazla değilmi dondurma ücretinide ayrımı verdiniz yoksa hepsi içindemi