kızlar merhaba.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.allah hepinizden razı olsun.nete girmemeye çalışıyorum zararı olabilir diye ama dayanamadım sizi bilgilendirmek istedim:) 21 eylül transferim gerçekleşti 5.gün dondurmulmuş 1 embriyo transfer edildi hersey sorunsuz ve güzel ilerledi allaha şükür.yalnız transferimin gecesinde babam rahatsızlandı ambulansla hastaneye kalktı öldüm öldüm dirildim gece 3,e kadar hastanedeydik.oraya buraya koşturup durdum çok babama bişey oldu diye çok yıprattım kendim.ertesi günde uzak mesafedeki bi dr,ye götürdük babamı 3 saatlik bi yolculuk yapmış oldum bide yani ama allahıma şükür babamın durumu iyi şuan.hersey nasip kısmet canlarım bu sefer ki transferimde hep yatıcam hiç kalkmıcam dedim ama ilk günden böle oldu.allahım beterinden korusun.şimdi acaba tutunamazmı diye içim içimi yiyor ama yapacakda bişey yok.çok uzun yazdım işte böle arkadaşlar ben bi kaç gün daha nette olmıcam dualarınızı eksik etmeyin.herkese kolaylıklar allah yardımcımız olsun.
canım benim öncelikle geçmiş olsun canım umarım babanın durumu iyidir Allah acil şifalar versin canım.
bebek olayına gelince sakın koşturdum ayakta kaldım yatamadım diye üzülme çünki ayakta geçirenler çoğunlukta hamile kalıyor sen meral etme ben sana bir örnek vereyim geçmiş zaman yine topikten bir arkdaşım transfer tarihi belli olduğunda bi baktılar kardeşinin düğününün olduğu gün şans işte tam ozamana denk geldi gündüz transfer oldu akşam kuförde saç yaptırdı tabiki halay çekmemiştir ama illaki koşturmuşturoda çok korktu çok üzüldü ama kısmet 3-4 ay sonra doğurur heralde irtibat koptu sonradan.
ama 12 gün hiç kalmadan kığırdamadan yatanları çok duyduk yaradan ol dedikten sonra o il rahme konduğu zaman sıkı sıkı yapışır rahme istesende sökemezsin.