Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nedemek ben seni listeye eklememmi beraber yürüyecek bir yolda hem bu konuda kaderimiz ortak hem de hepimiz dondurulmuş tedavisindeyiz birbirimize destek olacağız Allahım hepimizin yüzünü güldürsün herkezin en az 2. tedavisi benim 3 bissürü aşamalardan geçtik hepimiz bu son tedavilerimiz olur inşallah :Saruboceq:[/QUOTE .!.:canımsın ya saol gerçekten çokçok çok saoll üzülme inşallah seninde son tedavin olcak dilerim hepimizin son olur yeni yıla hamiş girelim hepimiz inşallahŞeniz
öncelikle böylesine güzel bizler için her açıdan faydalı bi topiği açtığın için çoook tşk.lermerhaba anne adayları yeni listeniz hayırlı olsun. inşallah teker teker hamileler listesine çıkarsınız.
bu topiği açan biri olarak bu topiğin uğuruna inanıyorum sizde inanın. hepinizi şimdiden tebrik ediyorum. inşallah tez zamanda muradınıza erersiniz. zemuszemus
inşallah dediğin gibi uğurlu gelirde hepimizin gönlündeki muradı olur:Saruboceq:
aslında biçok yer dondurma ücretini alıyo (dondurma dedikçe canım çekiyoo)canım benim gittiğim merkez de de 1500 tl
zaten 1500 ila 2000 arasında değişiyor ben indirim yapmalarını istedim ama kesinlikle yapmıyorlar he bide dondurulurken herhangibir ücret ben ödemedim.
ama senin dondurulmuşların ücreti 1500 yada 2000 içinde olabilir
bende 300 tl 5 yıl süreyle dondurma ücretine verdim transfer ücretide 1200 vercem nasip olursa inşallah gerek kalmaz kendiliğinden olur ama (4 günüm geçtide azcıkta olsa umutlanmadım değil )
hepimizin gönlüne göre versin yaradan inşallahh:Saruboceq:
slm ben aranıza yeni katılmadım hep aranızdaydım ama evet sık sık giremiyodum burası şuanki gibi aktif değildi renklendirmişsiniz valla güzelde olmuş.opuyorumnanaktaneskilerdenim yani:) amin inşallah rabbim herşeyi gönlümüze göre verir ..çok teşekkürler siz hamilesiniz sanırım allah'ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah :Saruboceq:
canım benim gittiğim merkez de de 1500 tl
zaten 1500 ila 2000 arasında değişiyor ben indirim yapmalarını istedim ama kesinlikle yapmıyorlar he bide dondurulurken herhangibir ücret ben ödemedim.
merhaba tubacım
ben genel olarak yeni katılanlardan ve arada sırada burayı ziyaret edenlerden yani senden:))) bahsettim canımcım.burada sık sık beraber olmaktan ben çok memnunum ama bazen hepimizin işleri yoğunluğu oluyor doğal olarak sık sık giremeyebiliriz elbette.
canım seni Allah söyletti hamile değilim benimde yakında transferim olacak.kısmet ne olacak bakalım.görüşmek üzere.sevgiler...
yanlış yazdığını tahmin ettim emin olamadım hayırlı olsun canım
transfer tarihleri yaklaştıkça kendi transferimmiş gibi heyecanlanıyorum hamile haberleri aldıkçada kendim hamile kalmış kadar seviniyorum hakkaten donmuş embiriyoyla hamile kalanları duymak daha bi güç veriyor insana mevlam onlara bağışladı bizede bağışlasın inşallah.
canım bu tuvalet işi gerçekten ciddi bir konu bence hiçde basit değil:)bende hastaneye sıkışmadan gitmiştim hafif sıkışır gibi olduğumda transfere aldılar beni ama anında tekrar odama yolladı doktor:)biraz daha sıkışmam gerekiyomuş:))))))sonra transfere girdim çıktığımda bende sürgü istedim senin gibi bir 40 dk.sonra tuvalete gittim.bu konuda yapabileceğin şey tamamen sıkışıp transfere öyle girmek ve ilk tuvaletini yani transfer bittiğinde olabildiğince tut ve sürgüye yap.kim ne derse desin hemen ayağa kalkmak doğru değil bence.
ya bu konuda bende senin gibiyim yani geldiğinde hemen yapmak zorundayım ama transfer için çok önemliymiş o nedenle kızlar transfere girerken kesinlikle çok sıkışmak gerek!
yok tatlım basit bi konu olurmu hemen hemen herkezin sıkıntısı benim 3. transfer olacağı için tecrubeliyim ilk önce bildiğim transferde çok sıkışık olmak gerekmiyor bana hemşire 3 bardak su içip beklemen yeterli 1,5 litre su çok fazla demişti ama benimde merkezimin kalabalık olmasından dolayı illa bekliyorum beklerkende daha da sıkışıyorum haliyle benim doktorum iki transfer de de transfer esnasında sonda gibi bişeyle mesaneyi biraz boşalttı resmen yatar pozisyonda idrarını yapıyorsun bişeyle biraz çekiyor ve ultrasondan takip ediyor yeterli kadarını bırakıyor sende bu sefer yine çok sıkışık olursan ya bir bakdak kadar idrarını yap yada doktordan rica et çeksinler onlarda yapabiliyorlardır muhakkak.
Benimde dondurulmuşlarım var.bende ekim -kasım gibi düşünüyorum transferi.Benim bebeklerim karnımda öldü tek yumurta ikiziymiş ve dondurulmuşlardı.Tutmasına tuttu ama sonrası daha da önemli aslında.Benim kürtajım 17 haziranda oldu.Kendimi toparlamaya çalışıyorum.Hep dua ederken tutsun diye dua ettim sonrasını fazla düşünemedim.O yüzden Allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.Ben o kadar dikkat ettimki herşeye zaten tecrübeliydim.Ama bu iş gerçekten nasip meselesi.Rabbim ne derse o oluyor.Çok rahat olmak lazım bence..Çünkü herşey olacağına varıyor.Herkse Allah kolaylık versin
merhaba kızlar bende dondurulmuşlarla hamile kaldım 3. denemede tuttu şimdi hayırlısıyla bi oğluşum olucam allahım bekleyenelrede nasip etsin inş hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız
biende bu idrar meselesini çok sıkıntı yapıyorum.bence tedavideki tek zor kısım valla.bende 1 yada 1,5 litre falan içmiştim ama bi seferde değilde 1 saat içinde falan çok sıkışıpta tuvalete koşmayayım diye.bence sende öle dene bi.
merhaba bişey sorucaktım dondurulmuş embriyo transferinemi 2000 lira vericeksinizzzçok fazla değilmi dondurma ücretinide ayrımı verdiniz yoksa hepsi içindemi
aminn!amin arkadaşım inşallah.
Ben hemen ayağa kalmadım altıma sürgü koydular onu 20 dk kadar kullandım ama belim ağrımıştı 50 dk sonra lavaboya gitmiştim. Ama bu sefer sıkacağım dişimi inşallah tabii
3 bardak yeterliyse süper ya yarım saat arayla falan içerim suyu zaten dediğin gibi heyecandan iyice geliyor insanın eli ayağı buz tutuyor halbuki heyecanlanacak ne var kialtı üstü hamiş kalacağız değil mi
Geçmiş olsun arkadaşım.amin diyeyim duaların için. Kesinlikle rahat olmak çok önemli stres yapmayalım arkadaşlar o anda gözlerimizi kapatıp hamile olduğumuzu karnımızın büyüdüğünü ve çocuğumuzla parkta eşimizle birlikte oynadığımızı hayal edelim ne dersiniz ? Kaydirigubbakcemile5
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bize de nasip eder inşallah aminn
valla bu sefer yavaş yavaş içeceğim suyu. Sıkıştığımı anlarım zaten 3 bardak yetmezse (ki yeter heyecanla birleşince ) yarım saat içinde 1-2 bardak daha içebilirim :1shok: Inşallah kolayca tutabilrim bu sefer
bizden 500 tl dondurma ücreti aldılar 1200 transfer ücreti artı donmuşlarıma her beklediği yıl için 100 tl ödeyecektik. Artık ben doktorum dan rica edeceğim 5 dondurulmuşumu da çözün en iyilerini koyun diyeceğim. Rabbim inşallah tutar arkadaşlar hepimizin ki....
[ı]rabbim sen duaları kabul etmeyi çok seversin bizim de dualarımızı kabul et. Bize de sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar ver. Tedavilerimiz hayırlısıyla olumlu, hayırlı olsun. Inşallah bizde hamile kalıp sağlıkla dünyaya getirelim yavrularımızı. Kapına geldik bizi geri çevirme rabbim. Sen herşeyin hayırlısını bilirsin. Biz yalnızca sana geldik, sana sığındık, ancak ve ancak senden istiyoruz rabbim. Biliyoruz ki sen istemezsen sen dilemezsen yaprak dahi kıpırdamaz. Dularımızı kabul buyur allah ım. Günahlarımızı bağışla. Sana layık kul olma şerefine erdir bizi allahım.[/ı]
aaa hamile değilmisin kusura bakma gerçekten ben öyle biliyodum:kedi: Geçenlerde senin ismine benzer bi arkadaş değerini yazmış altınada hamileyim yazmıştı kusura bakma ben sen sandım ama olsun hani derlerya konuştuğun söz bazen kaderin olur diye inşallah o yanlışlıkla söylediğim sözde senin kaderin olsun :1rolleyes:
Ben herşeyde mutlaka hayır arayanlardanım bundada bi hayır vardır elbet diyorum
hşçkal..
boniboncum 1 embriyo ile hamile kalanlar çok burada.en güzelini sen yapıyosun aslında takmıcaksın kendi kendini huzursuz etmeyecen ki bedenin rahatlasın.bizlerin çoğu aynı benim gibi mesela kafasına çok takıyor yada stres heyecan yapıyor.aslında bu çok yanlış ama olabildiğince kendimizi bir şekilde ya da buradaki arkadaşlarımızla konuşarak dertleşerek rahatlatmaya çalışıyoruz en azından ben öyle yapıyorum.bende varım kızlar sadece tek embryom var donmuş kpss sınavından hemen sonra koyulacak en geç ocak. Sadece 1 embryo ben pek takmıyorum hayırlısı olsun sizde takmayın
burdayız burdayızzzzzzz:))))topiğimize nazar değdi canlandı şenlendi derken bugün neredeyse 2. sayfaya düşüyordu
kızlar nerdesiniz.
melyedes bebişinle beraber istirahat ediyorsun heralde sana sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasın 9 ay boyunca.
burdayız burdayızzzzzzz:))))
yeni katılanlarda var galiba canımcım listeye eklersin bir ara:))nasılsın bu arada?neler yapıyosun?ben bir kaç gündür migrenimle savaş veriyordum o nedenle bakamadım topiğimize,bu arada regl olacak gibiyim bazen karnım ağrımaya başlıyor ama tık yok (( gelsede bir an önce doktora gitsem muayneye:)senin nasıl durumlar?
canım benim sende de mi migren var 15 yıldır çekiyorum benimde geçen pazar tuttu baş ağrısıyla uyandım yatanakadar çektim normalde tedavi arifesindeyken hemşireler ve doktorlar minoset ve parol dışında ağrıkesiciye izin vermiyorlar. parol aldım ama geçirmedi akşama doğru dayanamayım apranax içip yattım sonra geçmiş Allahtan. seni çok iyi anlayabiliyorum migren insanın yaşam standardını baya etkileyen bir rahatsızlık en mutlu günün kabusa dönüşebiliyor napalım günahlarımıza vekalet olsun.
stres yapma dahada gecikir inşallah hamilesindir.
ya arkadaşlar dondurulmuş tedavisinde süreç nekadar sürüyor? burada yazılanlardan anladığım kadarıyla yaklaşık 18 gün sürüyor ama benim doktorum 12 günde biter dedi kafam karıştı benim(
ya arkadaşlar dondurulmuş tedavisinde süreç nekadar sürüyor? burada yazılanlardan anladığım kadarıyla yaklaşık 18 gün sürüyor ama benim doktorum 12 günde biter dedi kafam karıştı benim(