Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

sağol arkadaşım moral oldun bana gerçekten.bursa acıbademde yaptırıyorum.ilk denemem negatifti.salı günü dondurulmuş transferim var kısmetse.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

merhaba arkadaşlar nasılsınız arada bakıyorumda maşallah hamilelerimiz var inşallah gün geçtikte çoğalır..benimde vakit yaklaştıkça korkularım artıyor ya tutmazsa diye
hamiş hanımlmar size birşey sormak istiyorum nasipse ben ekim yada kasım gibi dondurulmuşumu denicem inşallah herkesle birlikte benimkide son olur sımsıkı tutunurlar bebelerimiz sormak istediğim şu transferden sonraki 12 gün yatmakmı gerekiyo yada ne yapmak gerekiyo
bana normal hayatına devam et dediler ağır iş yapma sadece dediler ben çok kasmadan ağır ağır yürüyodumolmadı acaba yanlışmı yaptım birde uçağa bindim ardından otobüse bindim şak şak sallana sallana geldim evime erzurumdan antalyaya gidip geliyorum fikirerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
son olarak yasmin arkadaşımız gelmiyormu artık göremiyorumda onu
allah hepimizin gönlündekini hayırlı sağlıklı nasip etsin
hamiş taze annelerimiz gözleriniz aydın,yaşadığınız mutluluk sonsuz olsun inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayo nasip etsin mevlam..veee bizleride sizler gibi olmayı nasip kılsın rabbim sevgiler hepinizeopuyorumnanaktan

canım benim çok sağol inşallah ettiğimiz dualar kabul olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.
canım şimdiden hayırlı olsun pozitif olmaya çalış korkmakla olacak şeyler değil korkunun hiçbir faydası yok ya olmazsa diye düşünme napalım ölüm yok ya ucunda canımız sağolsun ama olucak inşallah sen kafana takma bunları al ananas suyunu depo yap proteğinli gıdalar tüket transferden sonra içinide rahat tut dualarımız seninle canım.

canım merhaba seninde tedavin hayırlı olsun tatlım benimde ekimde olucak transferim Allahın izniyle.
bu dinlenme olayını ben çok araştırdım hiçbir alakası yok diyorlar hatta devamlı yatamak kabızlığa neden olduğu için daha zararlıymış uçak seyahati otobüs yolculuğu yapıp şuan hamile bissürü insan okudum bu topiklerde bizimkisi nasip işi napalım bundan önce nasip değilmiş zamanı değilmiş olmadı bundan sonra nasip olur inşallah.

canım 4 temmuzda bebişlerime kavuşuyorum derken ben anlamadım tatlım. senin transferin oldumu? yada nezaman olacak.

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

gamzelim86------------ hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

herzamanpozitif---------hamile tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1- sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

2- avarecan-------------------eylül ekim gibi :Saruboceq:

3- gülsumay-----------------çok yakında :Saruboceq:

4- fatmanur------------------ekim sonu :Saruboceq:

5- pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

6- 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

7- asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

8- ses82-----------------------eylül-ekim :Saruboceq:

9- kybele82----------------- ekim başı :Saruboceq:

10- bukim ---------------------24-25 eylül transfer :Saruboceq:

11- melyedes-----------------21 eylül transfer :Saruboceq:

12- s.tugba---------------------ekim-kasım :Saruboceq:

merhaba canım bende bursa acıbademde yaptırıyorum denemelerimi,ş.bey doktorum.seni görünce merhaba demek istedim.benim de ekim gibi olacak sanırım ve benimde son embriyo transferim dondurulmuşlarla.Eğerki buda olmazsa sanırım yeniden tüp bebek tedavisine gideceğim.Salı günü için dualarım seninle umarım başarılı olur ve bebeğine kavuşursun.

Merhaba arkadaşlar.Benimde dondurulmuşlarla transferim ekim-kasım gibi olacak inşallah.Hepimize dua ediyorum.Sizlerde eksik etmeyin dualarınızı.

3- gülsumay-----------------çok yakında :Saruboceq:

13- özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar.Benimde dondurulmuşlarla transferim ekim-kasım gibi olacak inşallah.Hepimize dua ediyorum.Sizlerde eksik etmeyin dualarınızı.

hayırlı olsun canım inşallah seninde son tedavin olur canım zaman daralıyor hemen hemen listedekiler ekim kasım gibi transfer olucak listede yazan herkeze inşallah hamiş yazıcam bize uğur getirecek inşallah.

avarecan nasılsın arkadaşım.
liste kalabalıklaşmaya başladı dayanışma halinde olmak çok güzel.
hamiş arkadaşlarda bizleri bırakmasın yanlız.

sağol canım Allah razı olsun.benimde doktorum ş.bey.çok heycanlıyım şuan. yarın nasipse transferim var. inşallah bu son olur benim için ve tüm isteyenler için.gelişmelerden haberdar ederim tekrar sizi.

sağol canım Allah razı olsun.benimde doktorum ş.bey.çok heycanlıyım şuan. yarın nasipse transferim var. inşallah bu son olur benim için ve tüm isteyenler için.gelişmelerden haberdar ederim tekrar sizi.

senin adına bende hayacanlandım şimdi yarın saat kaçta olur acaba transferin sana kaç tane konacak Allahım bebeğini gidip almak nasip olsun inşallah.

canım 4 temmuzda bebişlerime kavuşuyorum derken ben anlamadım tatlım. senin transferin oldumu? yada nezaman olacak.

ah canım temmuz mu yazmışım akannehir 4 ekim de transferim olacak inşallah
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah o liste hamişlerle dolar. biri hamileyim dedi mi acayip mutlu oluyorum. hele donmuşlarla hamile kaldım dedi mi o kadar keyifleniyorum ki umut oluyor bize de rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunsunlar hiç bırakmasınlar bizi :dance: :dance:

bir de birşey soracağım arkadaşlar transfere idrara sıkışık gidiyorsun ya mesela sabah olursa transfer sabah tuvalete hiç gidersek ne kadar su içmemiz yeterli olur. ben salaklık yaptım önceki sefer tuvalete gittim ve ardından transfer zamanına kadar 1.5 litreden fazla belki de su içtim üstüne de heyecandan iyice arttı tutamadım üç sefer tuvalete gittim ama transfere girince hemşire çok ii sıkışmışsın dedi (ne kadar çok içtiysem artık!!!) neyse transfer anında doktor ultrasonda görmek için bastırdıkça ağrı oldu sanki idrarım çıkacakmış gibi oldu. zor tuttum çok acıdı. transfer sonrası sürgü getirdiler yaptım 50 dk sonra da lavaboya gittim ama tuvalet olayından dolayı çok sıkıntı çektim. sizce nasıl hareket etmeliyim. normalde tuvaletimi hiç tutamam gelince hemen yapmam lazım. o günde stres yapmıştım çok benneyaptımki biraz basit bir konu gibi gelebilir ama benim için mühim arkadaşlar
sevgiler

merhaba kızlar bende dondurulmuşlarla hamile kaldım 3. denemede tuttu şimdi hayırlısıyla bi oğluşum olucam allahım bekleyenelrede nasip etsin inş hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız

senin adına bende hayacanlandım şimdi yarın saat kaçta olur acaba transferin sana kaç tane konacak Allahım bebeğini gidip almak nasip olsun inşallah.

amin canım cümlemize nasib olur inşallah.biraz önce aradılar 9:30 da hastanede olmamı sölediler.10 gibide transferim olucakmış.yasa gereği tek embriyo konucak maalesef.

biende bu idrar meselesini çok sıkıntı yapıyorum.bence tedavideki tek zor kısım valla.bende 1 yada 1,5 litre falan içmiştim ama bi seferde değilde 1 saat içinde falan çok sıkışıpta tuvalete koşmayayım diye.bence sende öle dene bi.

3- gülsumay-----------------4 ekim transfer :Saruboceq:

13- özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

avarecan sigarasızlık nasıl gidiyo
aslında bana kızsan haklısın hatırlatıp duruyorum ama merak ettim dün kaçamak yaptın mı diye
söz verdik bebişlere içmiycez dimi arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…