canım bu konuda pek bi bilgim yok ama ya tutmazsa kelimesini sil at yerine inşallah tutacak bebişlerim benimle olacak kelimesini koy.
moral çok önemli stres yapma ve doktorlarına güven.
canım inşallah herşey güzel olacak pozitif sonuçlarımızla bizde arkadaşlarımıza moral olacağız...
nerede yaptırıyorsun bu arada?
canım benim çok sağol inşallah ettiğimiz dualar kabul olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.fatmanurcum listeyi hazırlamışsın inşallah nazar boncukları ve hamiş yazılarını görürüz isimlerimizin karşısında bu arada 4 temmuzda bebişlerime kavuşuyorum. yaptığım her iğne va aldığım her ilacı zevk alıyorum biliyorum ki bebişlerime bir adım daha yaklaşıyorum. onları çok seviyorum ve çok özledim.. eee ne de olsa iki aydır ayrıyız. rabbim bir daha hiç ayırmasın inşallah. yüce allah ımın izniyle sıkı sıkı tutunurlar ve bir daha hiç bırakmazlar inşallah.
allah ım sen çok büyüksün bizse çok aciziz. kapına gelen bu kadına anne olma duygusunu yaşat allah ım. bize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar ver rabbim. bizi geri çevirme. sana sığındık sana güvendik yüce rabbim...
canım şimdiden hayırlı olsun pozitif olmaya çalış korkmakla olacak şeyler değil korkunun hiçbir faydası yok ya olmazsa diye düşünme napalım ölüm yok ya ucunda canımız sağolsun ama olucak inşallah sen kafana takma bunları al ananas suyunu depo yap proteğinli gıdalar tüket transferden sonra içinide rahat tut dualarımız seninle canım.kızlar merhaba.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah kucaklarımız boş kalmasın. benim ilk tüp bebek denemem mayısta oldu ve sonucum negatifti 5.gün embriyosuydu.kalan 3 taneyi dondurdular ve 21,inde transferim var.çok korkuyorum yine tutmassa diye.aklıma takılanda bir soru var doktorum bana rahim dışında sıvı olduğunu söledi kafamı çok kurcalıyo kendisinede belirttim bunu doktorumda bana sıvı rahim dışında o yüzden sıkıntı yaratmaz dedi.böle bişey başına gelen varmı veya bu şekilde hamile kalabilen...yardımlarınıza ihtiyacım varrr..
merhaba arkadaşlar nasılsınız arada bakıyorumda maşallah hamilelerimiz var inşallah gün geçtikte çoğalır..benimde vakit yaklaştıkça korkularım artıyor ya tutmazsa diye
hamiş hanımlmar size birşey sormak istiyorum nasipse ben ekim yada kasım gibi dondurulmuşumu denicem inşallah herkesle birlikte benimkide son olur sımsıkı tutunurlar bebelerimiz sormak istediğim şu transferden sonraki 12 gün yatmakmı gerekiyo yada ne yapmak gerekiyo
bana normal hayatına devam et dediler ağır iş yapma sadece dediler ben çok kasmadan ağır ağır yürüyodumolmadı acaba yanlışmı yaptım birde uçağa bindim ardından otobüse bindim şak şak sallana sallana geldim evime erzurumdan antalyaya gidip geliyorum fikirerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
son olarak yasmin arkadaşımız gelmiyormu artık göremiyorumda onu
allah hepimizin gönlündekini hayırlı sağlıklı nasip etsin
hamiş taze annelerimiz gözleriniz aydın,yaşadığınız mutluluk sonsuz olsun inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayo nasip etsin mevlam..veee bizleride sizler gibi olmayı nasip kılsın rabbim sevgiler hepinizeopuyorumnanaktan
fatmanurcum listeyi hazırlamışsın inşallah nazar boncukları ve hamiş yazılarını görürüz isimlerimizin karşısında bu arada 4 temmuzda bebişlerime kavuşuyorum. yaptığım her iğne va aldığım her ilacı zevk alıyorum biliyorum ki bebişlerime bir adım daha yaklaşıyorum. onları çok seviyorum ve çok özledim.. eee ne de olsa iki aydır ayrıyız. rabbim bir daha hiç ayırmasın inşallah. yüce allah ımın izniyle sıkı sıkı tutunurlar ve bir daha hiç bırakmazlar inşallah.
allah ım sen çok büyüksün bizse çok aciziz. kapına gelen bu kadına anne olma duygusunu yaşat allah ım. bize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar ver rabbim. bizi geri çevirme. sana sığındık sana güvendik yüce rabbim...
sağol arkadaşım moral oldun bana gerçekten.bursa acıbademde yaptırıyorum.ilk denemem negatifti.salı günü dondurulmuş transferim var kısmetse.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Merhaba arkadaşlar.Benimde dondurulmuşlarla transferim ekim-kasım gibi olacak inşallah.Hepimize dua ediyorum.Sizlerde eksik etmeyin dualarınızı.
canım şimdiden hayırlı olsun pozitif olmaya çalış korkmakla olacak şeyler değil korkunun hiçbir faydası yok ya olmazsa diye düşünme napalım ölüm yok ya ucunda canımız sağolsun ama olucak inşallah sen kafana takma bunları al ananas suyunu depo yap proteğinli gıdalar tüket transferden sonra içinide rahat tut dualarımız seninle canım.
canım çok teşekkür ederim burda sizlerle olmak bana büyük moral oluyor kendimi daha iyi hissediyorum.ananas ve kabak çekirdeğini şimdiden aldım.rabbim hepimizin yüzüne güler inşallah.yerimseniben
merhaba canım bende bursa acıbademde yaptırıyorum denemelerimi,ş.bey doktorum.seni görünce merhaba demek istedim.benim de ekim gibi olacak sanırım ve benimde son embriyo transferim dondurulmuşlarla.Eğerki buda olmazsa sanırım yeniden tüp bebek tedavisine gideceğim.Salı günü için dualarım seninle umarım başarılı olur ve bebeğine kavuşursun.
sağol canım Allah razı olsun.benimde doktorum ş.bey.çok heycanlıyım şuan. yarın nasipse transferim var. inşallah bu son olur benim için ve tüm isteyenler için.gelişmelerden haberdar ederim tekrar sizi.
canım 4 temmuzda bebişlerime kavuşuyorum derken ben anlamadım tatlım. senin transferin oldumu? yada nezaman olacak.
senin adına bende hayacanlandım şimdi yarın saat kaçta olur acaba transferin sana kaç tane konacak Allahım bebeğini gidip almak nasip olsun inşallah.
bir de birşey soracağım arkadaşlar transfere idrara sıkışık gidiyorsun ya mesela sabah olursa transfer sabah tuvalete hiç gidersek ne kadar su içmemiz yeterli olur. ben salaklık yaptım önceki sefer tuvalete gittim ve ardından transfer zamanına kadar 1.5 litreden fazla belki de su içtim üstüne de heyecandan iyice arttı tutamadım üç sefer tuvalete gittim ama transfere girince hemşire çok ii sıkışmışsın dedi (ne kadar çok içtiysem artık!!!) neyse transfer anında doktor ultrasonda görmek için bastırdıkça ağrı oldu sanki idrarım çıkacakmış gibi oldu. zor tuttum çok acıdı. transfer sonrası sürgü getirdiler yaptım 50 dk sonra da lavaboya gittim ama tuvalet olayından dolayı çok sıkıntı çektim. sizce nasıl hareket etmeliyim. normalde tuvaletimi hiç tutamam gelince hemen yapmam lazım. o günde stres yapmıştım çok benneyaptımki biraz basit bir konu gibi gelebilir ama benim için mühim arkadaşlar
sevgiler