kızlar iyi akşamlar!!!ordamısınız?
ya şu sigara olayınada yorum yapsak biraz olur mu?açıkcası ben hala günde 5 falan içiyorum ama pazar son dedim kendime yarın tamamen bırakıyorum.bu arada tedavide kesinlikle içmedim ama tedavim sonlanınca bir iki derken 5 oldu(((((((((((((((((((
yakalandılar desene:)))
fatmanurcum nasılsın?
doğru söylüyorsun ya aslında bende dediğim gibi yarından itibaren ne paket alıcam nede içicem.eşimden bir kaç tane içerken baktım çoğaldı,zaman daraldı kesinlike içmemeliyiz birde tatlım madem bıraktın hemen ananas suyuna başla yani ben öle yapıcam.hücre yenilemede vücudu temizlemeye birebirmiş:)aynen ya ben geçen yıl tedavi olacam diye bir havesle bıraktım ve tam bir yıl hiç içmedim ama dediğin gibi iki tane nenegatif sonucu alınca tatil dönemlerinde bir iki derken yeniden başladım ama tabiki az az içiyorum bayramda çok içtim ve kendimi rahatlatmak için sigara içen bissürü insan var hepsinin de çocuğu oluyo falan demeye başladım.
lafı uzattım yine bugün paketimde kalan son iki sıragarı saat 12 civarında içtim ve bugünden itibaren paket almamayı düşünüyorum çünki zaman daraldı.
aa onu denemedim ama yaaaaa kutuyu dün attım,ya bu arada ben et falanda yemediğim için untkanlık çok bende:)bir anda sorulan sorulara bazen yanıt veremiyorum böle.aklıma gelince yazarım sana:)))) ama diadan almıştım sadece ananas suyu yazıyor üzerinde.turuncu bir rengi var.senin dediğinide denerim dicem ama saf ananas suyu olmalı bide dut kurusu yemeyede başladım oda aynı görevi görüyormuş:)sen hangi ananas suyunu içiyorsun canım belirli bir marka varmı içtiğin, ben reklamlarda görmüştüm
doğadan nın dı galiba ananaslı bitki özleri gibi teneke kutuda onu denedin mi hiç canım.
aa onu denemedim ama yaaaaa kutuyu dün attım,ya bu arada ben et falanda yemediğim için untkanlık çok bende:)bir anda sorulan sorulara bazen yanıt veremiyorum böle.aklıma gelince yazarım sana:)))) ama diadan almıştım sadece ananas suyu yazıyor üzerinde.turuncu bir rengi var.senin dediğinide denerim dicem ama saf ananas suyu olmalı bide dut kurusu yemeyede başladım oda aynı görevi görüyormuş:)
bende öyle düşündüm açıkcası en az üç gün iş falan yapmayacağım için çamaşır temizlik ütü ki hiç sevmem:)bu gibi şeyleri yapıp hazırlanırım dedim.ya o arkadaşındamı bu dediklerimizi tüketti acaba!gıda çok önemliymiş aslında.Bu dediklerimizde aslında bedene iyi gelen sağlığa iyi gelen şeyler.kabak çekirdeğinide duymuştum ben bende onu alayım bari:)yalnız ben bu enerji yüklü yiyecekleri yemeye devam edersem bide sigarayı bırakırsam kesin hamile kalmadan çoooook kilo alacağım zaten kilolu bir kadınım gerisini düşünemiyorum:)canım benim diadan aldığını hatırlıyorsan gerisi önemli değil kendi ürünleri oluyorya bende yarın diaya uğrayıp bi bakayım hatta bursam bi koli falan alayım çünki malum benim transfere daha bir ay var anca yeter arıca ben dut kurusunu çok severim.
bende bugün kafamdan bilanlar yapıyordum transferden 2-3 gün önce güzel bi temizlik yaparım dip köşe yemeklerimi hazırlarım kabak çekirdeğim ananas suyum alışverişimi de yaparım diye en son bir arkadaş böyle yapmıştı tek yumurta ikizlerine hamile erkekmiş ikiside Allah bağışlasın.
güzelim yediklerine dikkat edersen bişey olmaz bana transferden sonra protein ağırlıklı beslememi söylemişlerdi özellikle doktorum ve hemşirem onun dışında güzelim yiyecek içecekle alakalı bişey değil gerçekten olacak olduktan sonra oluyor ama biz yinede acaba mı diyerek bunları yapmaya çalışıyoruz ilk transferimde beni göreceksin çay tiryakisi ben iş yerinde çay yerine süt içtim millet oha falan oldu kimseninde haberi yok kabızlık sorunum var falan demiştim ama neler yedim cevizler fındıklar bademler kabajk çekirdeği 4-5 büyük ananas yemişimdir ama olmadı pek bununla alakalı değil gülüm bence en önemli faktör embiriyo ve rahimib embiriyoyu ilk etapta kabul etmesi vücut dışardan yabanı madde diye algılarsa rahim konar konmaz geri atarmış embiriyoyu.
ya aynılarını bende yaptım bende çay tiryakisiyim ilkinde ağzıma koymadım ki eşim bile inanamadı bana ikinci denemem dondurulmuşlarla oldu onda sadece sabahları iki bardak açık içtim ama bu yazdığın herşeyi yiyip içtim acayip sağlıklı beslendim hatta inanırmısın geçen aydan beridir söylemesi ayıp tavuk eti yiyorum ben!düşündükçe midem bulansada yaptım bunu:)) ki geçen aydı zaten ve negatif sonuçlandı artık bu sefer sadece rahat olmaktan başka çare yok galiba:)))
e ozaman rahimde tutunması için dua edeceğiz sanırım başkada yol kalmıyor:)Allahım inşallah biede nasip eder bu sevinci,hatta kucağımıza çifter çifter verir inşallah tabiki öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.
aynen öyle canım bol bol dua etmek ve rahat olmak lazım tabi başarbilirsek ama sen yediklerine dikkat et canım kilo almama ya çalış sigara olayıda şimdi bi kahvenin yanında olsada içsek canım istedi benim eşimde içmiyor istesemde biyerlerden bulup içmiyorum
başarırız başarırız!kendimizi hep telkin edeceğiz.bununda başka çaresi yok dimi!
sigara konusunda eşinin içmemesi büyük şans, daha ne olsun.eşimde sigarayı bırakmaya meyilli bizde sizin gibi olablirsek benimde ondan almak gibi bir şansım olmayacak ama zaten ben kesin karar verdim yarın son!
ya bu kilolarımla zaten yıllardır başım dertte.boyum uzun allahtan da çok belli olmuyor ama dikkat etmezsem kötü olacak benim için:)))
ya tabi şu durumda kiloyu takan kim canımcımboyun uzunsa sorun değil alsanda verirsin zaten tek dert kilo olsun çözümü var
şimdi bede bi sayfa açtım embiriyolarla alakalı linkini msj atacaktım ama 100 msj dolmamış izin vermedi bakmak istersen embiriyo.org diye bir ste
Değerim 1095:))))))))))))))))
Kızlaaaaaaar hamileyim:))))))))))))))))))
kızlar merhaba.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah kucaklarımız boş kalmasın. benim ilk tüp bebek denemem mayısta oldu ve sonucum negatifti 5.gün embriyosuydu.kalan 3 taneyi dondurdular ve 21,inde transferim var.çok korkuyorum yine tutmassa diye.aklıma takılanda bir soru var doktorum bana rahim dışında sıvı olduğunu söledi kafamı çok kurcalıyo kendisinede belirttim bunu doktorumda bana sıvı rahim dışında o yüzden sıkıntı yaratmaz dedi.böle bişey başına gelen varmı veya bu şekilde hamile kalabilen...yardımlarınıza ihtiyacım varrr..