Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

fitil dediğin ilacı bilmiyorum ilkinde iğne vurundum günde 1 kez iki doz. bu seferkinde jel verdiler. ben sordum farkı yok dediler e neden o zaman bunu kullanıyorum dedim (çünkü vajinama birşey sokma fikri zor geldi) böyle öneriliyor cevabını aldım. bunu da şöyle yorumladım ilacı değiştiriyorlar bir önce kullandığını vermiyorlar etkisi kişiye göre değişiyo belkide. kimine jel iyi geliyo kimine iğne..

bu arada fitil dediğim progeston oral yoldan alınan var ya ben kendimce fitil diyorum anlıcan:))))oral yoldan banada önce kulağıma hiçde hoş gelmedi ama doktor ısrarla bunu veriyor bende alıştım zaten:)))

bu arada(inşallah sonucum iki katına çıkarsa) hamileyimmmmmm demek için yarını bekliyorum.:)))

inşallah canım benim değerin katlana katlana artacak sağlıklı hamilelik geçirip sağlıklı bir bebiş doğuracaksın herkez diyorki hamile kalmak la iş bitmiyor yok keseydi yok kalp atışıydı hepsi ayrı bir heyecan ama sen level in zor kısmını atlattın 2. basamağa geçtin bundan sonrası çorap söküğü bütün hamileliliğin bütün aşamalarından geçmek bizede nasip olsun.

inşallah canım benim değerin katlana katlana artacak sağlıklı hamilelik geçirip sağlıklı bir bebiş doğuracaksın herkez diyorki hamile kalmak la iş bitmiyor yok keseydi yok kalp atışıydı hepsi ayrı bir heyecan ama sen level in zor kısmını atlattın 2. basamağa geçtin bundan sonrası çorap söküğü bütün hamileliliğin bütün aşamalarından geçmek bizede nasip olsun.

iyi dileklerin için çok teşekkürler:))Allah hepimize tüm aşamaları hayırlısıyla aşmak nasip etsin:))

merhabalar nasılsınız bakalım
fatmanurcum sen sormustun sanırım evet benımde ıkı dondurulmusum var
transferim ben sabredebilirsem ocakta yarıyıl tatilinde olacak dr ısrar etti spontan deneyın bu arada olabilir diye biraz zaman verdi
hamile arkadaşları tebrik ediyorum bende dun 3. gun embriyo resimlerine baktım mucizevi bi şey allhın bi mucizesi

kızlar sabah gidip kan verdim şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum...12:30 gibi çıkıcak umarım güzel haberler veririm...

kızlar sabah gidip kan verdim şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum...12:30 gibi çıkıcak umarım güzel haberler veririm...
hayırlısı olsun canımcım,şimdi sana değil saatler dakikalar geçmez:)ama rumuzun gibi herzaman pozitif olmalısın:))))iyi şeyler düşün ve kendini yorma,senin için herşey hayırlı olacak böyle düşün.mutlaka yaz buraya olur mu!güzel haberlerini bekliyoruz...

Değerim 1095:))))))))))))))))

Kızlaaaaaaar hamileyim:))))))))))))))))))
canım çok sevindim zaten belliydi ama testi beklemek en doğrusuydu:))))))))))))))99
heyooooooooooooo!:)))))))))
Allah kucağınada almayı nasip etsin canımcım hamilelerin dualarıda kabul olurmuş bizim içinde dualarını eksik etme tatlım.sevgilerimle...

not:bu arada canım bu zamana kadar neler yaptın ne yedin ne içtin bunlarıda buraya yazarsan biz ve bizim gibilere yol gösterirsin bence.

Fatmanurcum ben varım pazartesi doktora gideceğim.Büyük ihtimallede ya cuma ya da cumartesi transferim olcak canım.İnşallah bu sefer hepimizin olur canım

canım hayırlı olsun sen bahçecideydin sanırım bende umuttayım dondurulmuş tedavisi sana nekadar malolucak canım birde sanada iğne vericeklermi yoksa jel mi kullanacaksın acaba merak ettim birde transferin umuttamı olacak yoksa fulyadaki yeni yerde mi yapılacak orası umuta kıyasla baya lüks bir yermiş bekleme odaları tek kişilik falanmış çok soru sordum hadi inşallah pazartesi günü muayenen güzel geçer ve hayırlısıyla transferin yapılır canım.

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

gamzelim86------------ hamiş tebrikler.

aral ------------- hamiş tebrikler.

herzamanpozitif---------hamile tebrikler.

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1- sweetwitch--------------- bir ay sonra

2- avarecan-------------------eylül ekim gibi

3- gülsumay-----------------çok yakında

4- fatmanur------------------ekim sonu

5- pera80--------------------- çok yakında

6- 30temmuz--------------- çok yakında.

7- asozlem------------------- yakında

8- ses82-----------------------eylül-ekim

9- kybele82----------------- 1ekim ekim başı

10-umutbizim olsun---------ocak ayında

11- bukim------------------------24-25 eylül

merhabalar nasılsınız bakalım
fatmanurcum sen sormustun sanırım evet benımde ıkı dondurulmusum var
transferim ben sabredebilirsem ocakta yarıyıl tatilinde olacak dr ısrar etti spontan deneyın bu arada olabilir diye biraz zaman verdi
hamile arkadaşları tebrik ediyorum bende dun 3. gun embriyo resimlerine baktım mucizevi bi şey allhın bi mucizesi

canım benimde 3 embiriyom var dua edelimde fresh bebeklerimiz sağlıklı çözülsünler.
okullar başladı yeni döneminiz hayırlı olsun inşallah bu 2010-2011 öğrenim dönemini hamile olarak tamamlarsın canım.

hayırlısı olsun canımcım,şimdi sana değil saatler dakikalar geçmez:)ama rumuzun gibi herzaman pozitif olmalısın:))))iyi şeyler düşün ve kendini yorma,senin için herşey hayırlı olacak böyle düşün.mutlaka yaz buraya olur mu!güzel haberlerini bekliyoruz...

avarecan nasılsın canım baban nasıl oldu umarım sağlığı sıhati yerindedir.
bugün abla kardeş iki arkadaşımında (hatta çocukluk arkadaşlarım) hamie olduklarını öğrendim 4 aylıkmış ikiside biri erkekmiş diğeri kızmış bugün içim burkulmadı dersem yalan olur onların adına çok sevindim ama tarif edilemez bir his çöktü yüreğime inşallah bizde bu mutluluğa nail olacaz birgün.

kızlar iyi akşamlar!!!ordamısınız?
ya şu sigara olayınada yorum yapsak biraz olur mu?açıkcası ben hala günde 5 falan içiyorum ama pazar son dedim kendime yarın tamamen bırakıyorum.bu arada tedavide kesinlikle içmedim ama tedavim sonlanınca bir iki derken 5 oldu:KK43:(((((((((((((((((((

X