merhaba,
doktoruna güven derim ben bazen iki adet arasında transfer oluyor mesela benimde geçen denemem de transfer günümden 10 gün sonra adet gördüm tam da test zamanına denk gelmişti fakat adet kanaması başlayınca ben anladım tutmadığını ama yinede test yaptım ne olur ne olmaz diye.2.denemem de ise embriyo tutunamadı ve erken adet gördüm.seninkinide diğer adet zamanına göre ayarlamış olabilirler.2.denemen dondurulmuşlarlamı olacak?sanırım tüp bebek tedavisindesin şu an ben mi yanlış anladım?
canım ben progetron diye bi iğne vuruluyorum test yaptırana kadar o iğneyi kesmediğim sürece adetim gelmiyor test yaptırıp negatif sonucu alınca iğneyi bırakıyorum 4 gün sonra falan regli oluyorum zaten progestoron düşük olmasını engelleyici olduğu için kanamayı engelliyor canım.
fatmanur ya acaba iğne daha mı etkili bu durumda ben progeston fitil kullandım hep ısrarla doktor başka bir şey vermiyor.test sonucum negatif olduğunda fitili bırakıyorum tedavimi sonlandırıyorum zatende adet görüyorum bu sırada.
canım ya!inşallah feraha erer bebeğine kavuşursun.içimi rahatlattın sağol.ama burada okuduklarım hep jel ve iğne kullanıyor ondan dolayıda aklımda soru işareti kalmıştı açıkcası.canım bende ilk denemde iğne de fitil de kullanmıştım kisini aynı anda..negatif oldu..bu denmemde. sadece iğne kulalndım..ama yarından itibarwen lucrin jele dönücem doktoruma özellikle sordum ikiside aynı değerdeymiş..artık kalcamın üstüne oturamaz oldum..yarın türkiyeden ayrılıyorum...yurtdışında iğne yaptırmak çok pahalı..içini ferah tut olucağı varssa oluyo zatenn...inş en kısa zamnda bebeğine kavuşursun
fatmanur ya acaba iğne daha mı etkili bu durumda ben progeston fitil kullandım hep ısrarla doktor başka bir şey vermiyor.test sonucum negatif olduğunda fitili bırakıyorum tedavimi sonlandırıyorum zatende adet görüyorum bu sırada.
canım bende ilk denemde iğne de fitil de kullanmıştım kisini aynı anda..negatif oldu..bu denmemde. sadece iğne kulalndım..ama yarından itibarwen lucrin jele dönücem doktoruma özellikle sordum ikiside aynı değerdeymiş..artık kalcamın üstüne oturamaz oldum..yarın türkiyeden ayrılıyorum...yurtdışında iğne yaptırmak çok pahalı..içini ferah tut olucağı varssa oluyo zatenn...inş en kısa zamnda bebeğine kavuşursun
merhaba,
doktoruna güven derim ben bazen iki adet arasında transfer oluyor mesela benimde geçen denemem de transfer günümden 10 gün sonra adet gördüm tam da test zamanına denk gelmişti fakat adet kanaması başlayınca ben anladım tutmadığını ama yinede test yaptım ne olur ne olmaz diye.2.denemem de ise embriyo tutunamadı ve erken adet gördüm.seninkinide diğer adet zamanına göre ayarlamış olabilirler.2.denemen dondurulmuşlarlamı olacak?sanırım tüp bebek tedavisindesin şu an ben mi yanlış anladım?
canım ya!inşallah feraha erer bebeğine kavuşursun.içimi rahatlattın sağol.ama burada okuduklarım hep jel ve iğne kullanıyor ondan dolayıda aklımda soru işareti kalmıştı açıkcası.
sana iyi yolculuklar canım umarım rahat bir tedavi geçirirsin.gelişmeleri bizlere bildir olurmu merk ederim.
1. si tüp bebek oldu ondan artan dondurulmuşlarla 2. yi denicez. test kaç gün sonra yaptırılıyor. cevabın için teşekkürler.
1. si tüp bebek oldu ondan artan dondurulmuşlarla 2. yi denicez. test kaç gün sonra yaptırılıyor. cevabın için teşekkürler.
arkadaşlar bu iğne ve fitil olayı bence çok zor. en rahatı jel oluyor günde tek sefer kullanıyorsunuz.iğne kalçada problem yaratıyor morluk sertlik bir çok şeye neden oluyo e bi de her gün git gel...ben derim ki doktorunuza danışıp jel kullanın rahat edersiniz..
hayatım işte bende acaba mı dedim.öünkü doktorum ısrarla bana fitil progeston kullandırıyor.galiba her doktorun tedavide kullandığı ilaçlar farklı.bende fitilden başka bir şey kullanmadığım için acaba eksik bir şeymi var dedim kendimce.tüp bebek tedavisinde bantlar ilaçlar hepsi vardı fakat dondurulmuş tedavimde sadece fitil veriyor doktor.arkadaşlar bu iğne ve fitil olayı bence çok zor. en rahatı jel oluyor günde tek sefer kullanıyorsunuz.iğne kalçada problem yaratıyor morluk sertlik bir çok şeye neden oluyo e bi de her gün git gel...ben derim ki doktorunuza danışıp jel kullanın rahat edersiniz..
hayatım işte bende acaba mı dedim.öünkü doktorum ısrarla bana fitil progeston kullandırıyor.galiba her doktorun tedavide kullandığı ilaçlar farklı.bende fitilden başka bir şey kullanmadığım için acaba eksik bir şeymi var dedim kendimce.tüp bebek tedavisinde bantlar ilaçlar hepsi vardı fakat dondurulmuş tedavimde sadece fitil veriyor doktor.
ah canım ya valla doğru söylüyorsun ya eskiden ben daha çok metanetliydim bu tedaviler beni pimpirikli biri yaptı çıktı,kendimi engelleyemiyorum.kızlar içinizde en çok ben böyleyim galiba:)))))) varmı benim kadar eserikli evhamlı:))))))))canım ya kafana takma doktor biliyodurdu öyle veriyordur şöyle düşün tek hastası sen değilsin yüzlerce hastası var senelik bazda bakarsan kimbilir kaç kişiye donmuş tedavisi uyguluyor eğer bu fitil iyi olmasaydı değiştirirdi başka bi yönteme geçerdi demekki senin doktor memnun bu fitil kullanımından.onlardan daha iyi bilemeyiz.
tatlım bence sen HAMİLESİNNNNNNNNN! ama tabiki sonucu beklemek hayal kırıklığı yaşamaktan daha iyi.Ama ne bilim sana İçimden HAMİLESİN DEMEK GELİYOR YANİ ÖYLE HİSSEDİYORUM NEDENSEbu arada(inşallah sonucum iki katına çıkarsa) hamileyimmmmmm demek için yarını bekliyorum.:)))