Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım yok transferle alakalı bi ilaç değil cyclo progynova zamanında regli olmam için verdi canım bugün 3. yü yuttum 21 tane var içinde bittikten 4-5 gün sonrada regli olucam kısmetse.

canım umarım unutmadan içersin ilaçları insanın böyle durumlarda dahada unutacağı geliyor:)))
evet anladım şimdi:)) ya bende zamanında regl olayım diye doktoruma yine farlutal kullanayım dedim oda bana çok acele ediyorsun bırak bakalım zamanında gelecekmi,gelmezse bakarız dedi.

5. gün embiriyosu olduğu için ve sen tam test gününde yani 12. gün yaptırdığın için çıkan sonuç çok normal bakma sen yazılanlara genelde dayanamayıp 8-9. gün test yaptıran arkadaşlar onlar he birde 3. gün embiriyosu olunca tabi değer 50 den yukarda 200 den aşşada gibi bi rakam çıkıyor için rahat olsun inşallah katlana katlana gider canım.

çok teşekkür ederim bana moral oldun:))umarım 2 gün sonra da güzel haberler veririm.istanbuldaki doktorum bi arasaydı içim rahat edecekti...

çok teşekkür ederim bana moral oldun:))umarım 2 gün sonra da güzel haberler veririm.istanbuldaki doktorum bi arasaydı içim rahat edecekti...
merhaba,
aslında fatmanurun dedikleri tamamen doğru,sen sadece içini ferah tutacaksın,biraz bu güzel anlarını yaşasana,bırak herşeyi bir kenara at içindeki kafandaki soru işaretlerini sadece anı yaşa.doktorun zaten arar veya zaten kesin sonuç 2 gün snra alacaksın değil mi? yani bu zor bir durum için biz ne desekte rahat olmaz ama dediğim gibi zaman zaten sana olacakları gösteriyor.bırak herşeyi bence biraz rahatla.hem bebekler stresi,sıkıntıyı sevmez:)))))

merhaba,
aslında fatmanurun dedikleri tamamen doğru,sen sadece içini ferah tutacaksın,biraz bu güzel anlarını yaşasana,bırak herşeyi bir kenara at içindeki kafandaki soru işaretlerini sadece anı yaşa.doktorun zaten arar veya zaten kesin sonuç 2 gün snra alacaksın değil mi? yani bu zor bir durum için biz ne desekte rahat olmaz ama dediğim gibi zaman zaten sana olacakları gösteriyor.bırak herşeyi bence biraz rahatla.hem bebekler stresi,sıkıntıyı sevmez:)))))

canım benim ya endişelenmekten sevinemedi bile şimdi senin sevinçten deliye dönmen lazım ama tüp bebek olunca böyle ouyor işte hep içimizde acabalar kalıyor çünki çok zorlu bir yoldan geçiyoruz herşeyi didiklemeyi öğreniyoruz benim içimdeki ses derki çok rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçireceksin ve yavrunu veya yavrularını kuacağına alacaksın.

canım umarım unutmadan içersin ilaçları insanın böyle durumlarda dahada unutacağı geliyor:)))
evet anladım şimdi:)) ya bende zamanında regl olayım diye doktoruma yine farlutal kullanayım dedim oda bana çok acele ediyorsun bırak bakalım zamanında gelecekmi,gelmezse bakarız dedi.

aslında bende ilaç kullanmazdım da bundan öncekinde kullanmamıştım benim reglim 35 ile 37 gün arasında oluyor yani hiç belli olmuyot 30 günde olduğuda oluyor bazen gecikiyor doktorumda bunu biliyor eğer 2 ay üst üste gecikirse kesin bayrama denk gelir dedim doktorum da ozaman sana ilaç yazalım sen zamanında ol dedi öyle yani canım araya bayram girmeseydi doğal siklusu bekleyecektim ama doğal olması daha doğru kaanatindeyim herşeyin doğal olanı ama tüp bebek yöntemine girince pek doğallık ta kalmıyo galiba şekik a da görüldüğü gibi.

kızlar doktorum aradı dediğiniz gibi blasto transferi olduğu için bu değer normalmiş:))hepinize çok teşekkürler...birinin sizi anlayabilmesi kadar güzel bir şey yok...darısı hepinizin başına:))2 gün sonrada tam kutlama yaparız inş...

aslında bende ilaç kullanmazdım da bundan öncekinde kullanmamıştım benim reglim 35 ile 37 gün arasında oluyor yani hiç belli olmuyot 30 günde olduğuda oluyor bazen gecikiyor doktorumda bunu biliyor eğer 2 ay üst üste gecikirse kesin bayrama denk gelir dedim doktorum da ozaman sana ilaç yazalım sen zamanında ol dedi öyle yani canım araya bayram girmeseydi doğal siklusu bekleyecektim ama doğal olması daha doğru kaanatindeyim herşeyin doğal olanı ama tüp bebek yöntemine girince pek doğallık ta kalmıyo galiba şekik a da görüldüğü gibi.
valla aslına bakarsan doğal yada değil farketmiyor işte!yeterki sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun yeter dimi:)
herzamanpozitif canım çok sevindim,iki gün sonra sevinçli haberlerini bekliyoruz görüşmek üzere!

kızlar doktorum aradı dediğiniz gibi blasto transferi olduğu için bu değer normalmiş:))hepinize çok teşekkürler...birinin sizi anlayabilmesi kadar güzel bir şey yok...darısı hepinizin başına:))2 gün sonrada tam kutlama yaparız inş...

müjdeli haberi verdinmi çevrendekilere eşin öğrenmiştir muhtemelende ailen yada sonu bekleyenler şimdi çok mutludur herkez bende rakamın çok güzel sana bişi diyyim tüp bebek kadındoğumcuyla normal kadın doğumcular arasında bile fark var normal bi doktor bu kesin ikiz diyebilirken kendi doktorun gerekli izahı yaptı darısı başımıza bizede dua et canım tekrar gözün aydın.alkisalkisalkis

bu topik baya hareketlenmeye başladı hoşuma gitti walla. herzamanpozitif topiği bırakmak yok onagöre:):emir_bebek:

gerçekten de çok haklısın doktor konusunda. normal kadın doğumcuyla bu işin içinde olan tüp bebek doktorları çok ayrılıyor.ben zaten samsundakinin söylediklerine değilde istanbuldakinin söylediklerine senin de anlmış olduğun üzere çok güveniyorum.neyse onu söyleyen bir bayan ilk gebeliğimde bana doktorum tebrikler hamilesin derken istanbuldaki doktor bu değer çok sınırda umutlanma dedi dediği gibi de oldu.bu nedenle dikkat etmek lazım.
buarada bu topiği bırakmak ne mümkün sizlerin de mutlu haberlerini buradan takip edicem inş.

canım ben varım genelde değişebiliyor canım ama çok kolay bir tedavi
kendi tedavimi anlatacak olursam reglinin ilk günü estrofeme başladım reglinin 15. günü kontrole gittim birkaç tane daha ilaç veriyorlar 4 gün sonrada transferim oldu.

ben 5. gün estrofeme ve bantlara başladım transfer 1 ekim gibi gözüküyor dedi dr. 27 eylül de kontrolüm var. bana sanki geç konuluyor gibi geldi. 9 eylülde adetim başladı. 6 ekimde diğeri başlasa geç konuluyor hemen adet olucakmışım gibi geliyor. tedirginim.

ben 5. gün estrofeme ve bantlara başladım transfer 1 ekim gibi gözüküyor dedi dr. 27 eylül de kontrolüm var. bana sanki geç konuluyor gibi geldi. 9 eylülde adetim başladı. 6 ekimde diğeri başlasa geç konuluyor hemen adet olucakmışım gibi geliyor. tedirginim.
merhaba,
doktoruna güven derim ben bazen iki adet arasında transfer oluyor mesela benimde geçen denemem de transfer günümden 10 gün sonra adet gördüm tam da test zamanına denk gelmişti fakat adet kanaması başlayınca ben anladım tutmadığını ama yinede test yaptım ne olur ne olmaz diye.2.denemem de ise embriyo tutunamadı ve erken adet gördüm.seninkinide diğer adet zamanına göre ayarlamış olabilirler.2.denemen dondurulmuşlarlamı olacak?sanırım tüp bebek tedavisindesin şu an ben mi yanlış anladım?

kıslar dondurulmuşlarlada bayağı gebelik alde edliyoo cok sevınıyorum kendı adıma umudum artıo bize dr %25 dedi ama dondurulmuşlardakı başarı sankı burda daha fazla gıbı geldı maaşiallahh

kıslar dondurulmuşlarlada bayağı gebelik alde edliyoo cok sevınıyorum kendı adıma umudum artıo bize dr %25 dedi ama dondurulmuşlardakı başarı sankı burda daha fazla gıbı geldı maaşiallahh

senin tedavin nezaman canım
sende dondurulmuş tedavisi için mi beklemedesin eğer öyleyse senide listeye ekliyeyim canım.

evet dondurulmuşlarla baya hamile kalan arkadaşlarımız var kader kısmet işi olacağı zaman oluyor.

X