canım yok transferle alakalı bi ilaç değil cyclo progynova zamanında regli olmam için verdi canım bugün 3. yü yuttum 21 tane var içinde bittikten 4-5 gün sonrada regli olucam kısmetse.
5. gün embiriyosu olduğu için ve sen tam test gününde yani 12. gün yaptırdığın için çıkan sonuç çok normal bakma sen yazılanlara genelde dayanamayıp 8-9. gün test yaptıran arkadaşlar onlar he birde 3. gün embiriyosu olunca tabi değer 50 den yukarda 200 den aşşada gibi bi rakam çıkıyor için rahat olsun inşallah katlana katlana gider canım.
merhaba,çok teşekkür ederim bana moral oldun:))umarım 2 gün sonra da güzel haberler veririm.istanbuldaki doktorum bi arasaydı içim rahat edecekti...
merhaba,
aslında fatmanurun dedikleri tamamen doğru,sen sadece içini ferah tutacaksın,biraz bu güzel anlarını yaşasana,bırak herşeyi bir kenara at içindeki kafandaki soru işaretlerini sadece anı yaşa.doktorun zaten arar veya zaten kesin sonuç 2 gün snra alacaksın değil mi? yani bu zor bir durum için biz ne desekte rahat olmaz ama dediğim gibi zaman zaten sana olacakları gösteriyor.bırak herşeyi bence biraz rahatla.hem bebekler stresi,sıkıntıyı sevmez:)))))
canım umarım unutmadan içersin ilaçları insanın böyle durumlarda dahada unutacağı geliyor:)))
evet anladım şimdi:)) ya bende zamanında regl olayım diye doktoruma yine farlutal kullanayım dedim oda bana çok acele ediyorsun bırak bakalım zamanında gelecekmi,gelmezse bakarız dedi.
valla aslına bakarsan doğal yada değil farketmiyor işte!yeterki sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun yeter dimi:)aslında bende ilaç kullanmazdım da bundan öncekinde kullanmamıştım benim reglim 35 ile 37 gün arasında oluyor yani hiç belli olmuyot 30 günde olduğuda oluyor bazen gecikiyor doktorumda bunu biliyor eğer 2 ay üst üste gecikirse kesin bayrama denk gelir dedim doktorum da ozaman sana ilaç yazalım sen zamanında ol dedi öyle yani canım araya bayram girmeseydi doğal siklusu bekleyecektim ama doğal olması daha doğru kaanatindeyim herşeyin doğal olanı ama tüp bebek yöntemine girince pek doğallık ta kalmıyo galiba şekik a da görüldüğü gibi.
kızlar doktorum aradı dediğiniz gibi blasto transferi olduğu için bu değer normalmiş:))hepinize çok teşekkürler...birinin sizi anlayabilmesi kadar güzel bir şey yok...darısı hepinizin başına:))2 gün sonrada tam kutlama yaparız inş...
bu topik baya hareketlenmeye başladı hoşuma gitti walla. herzamanpozitif topiği bırakmak yok onagöre:)
kimse yok mu?
merhaba,ben 5. gün estrofeme ve bantlara başladım transfer 1 ekim gibi gözüküyor dedi dr. 27 eylül de kontrolüm var. bana sanki geç konuluyor gibi geldi. 9 eylülde adetim başladı. 6 ekimde diğeri başlasa geç konuluyor hemen adet olucakmışım gibi geliyor. tedirginim.
kıslar dondurulmuşlarlada bayağı gebelik alde edliyoo cok sevınıyorum kendı adıma umudum artıo bize dr %25 dedi ama dondurulmuşlardakı başarı sankı burda daha fazla gıbı geldı maaşiallahh
kıslar dondurulmuşlarlada bayağı gebelik alde edliyoo cok sevınıyorum kendı adıma umudum artıo bize dr %25 dedi ama dondurulmuşlardakı başarı sankı burda daha fazla gıbı geldı maaşiallahh