Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

gamzelim86------------ hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

herzamanpozitif---------hamile tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1- sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

2- avarecan-------------------eylül ekim gibi :Saruboceq:

3- gülsumay-----------------çok yakında :Saruboceq:

4- fatmanur------------------ekim sonu :Saruboceq:

5- pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

6- 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

7- asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

8- ses82-----------------------eylül-ekim :Saruboceq:

9- kybele82----------------- 1ekim ekim başı

merhaba,
doktoruna güven derim ben bazen iki adet arasında transfer oluyor mesela benimde geçen denemem de transfer günümden 10 gün sonra adet gördüm tam da test zamanına denk gelmişti fakat adet kanaması başlayınca ben anladım tutmadığını ama yinede test yaptım ne olur ne olmaz diye.2.denemem de ise embriyo tutunamadı ve erken adet gördüm.seninkinide diğer adet zamanına göre ayarlamış olabilirler.2.denemen dondurulmuşlarlamı olacak?sanırım tüp bebek tedavisindesin şu an ben mi yanlış anladım?

canım ben progetron diye bi iğne vuruluyorum test yaptırana kadar o iğneyi kesmediğim sürece adetim gelmiyor test yaptırıp negatif sonucu alınca iğneyi bırakıyorum 4 gün sonra falan regli oluyorum zaten progestoron düşük olmasını engelleyici olduğu için kanamayı engelliyor canım.

canım ben progetron diye bi iğne vuruluyorum test yaptırana kadar o iğneyi kesmediğim sürece adetim gelmiyor test yaptırıp negatif sonucu alınca iğneyi bırakıyorum 4 gün sonra falan regli oluyorum zaten progestoron düşük olmasını engelleyici olduğu için kanamayı engelliyor canım.

fatmanur ya acaba iğne daha mı etkili bu durumda ben progeston fitil kullandım hep ısrarla doktor başka bir şey vermiyor.test sonucum negatif olduğunda fitili bırakıyorum tedavimi sonlandırıyorum zatende adet görüyorum bu sırada.

fatmanur ya acaba iğne daha mı etkili bu durumda ben progeston fitil kullandım hep ısrarla doktor başka bir şey vermiyor.test sonucum negatif olduğunda fitili bırakıyorum tedavimi sonlandırıyorum zatende adet görüyorum bu sırada.

canım bende ilk denemde iğne de fitil de kullanmıştım kisini aynı anda..negatif oldu..bu denmemde. sadece iğne kulalndım..ama yarından itibarwen lucrin jele dönücem doktoruma özellikle sordum ikiside aynı değerdeymiş..artık kalcamın üstüne oturamaz oldum..yarın türkiyeden ayrılıyorum...yurtdışında iğne yaptırmak çok pahalı..içini ferah tut olucağı varssa oluyo zatenn...inş en kısa zamnda bebeğine kavuşursun

canım bende ilk denemde iğne de fitil de kullanmıştım kisini aynı anda..negatif oldu..bu denmemde. sadece iğne kulalndım..ama yarından itibarwen lucrin jele dönücem doktoruma özellikle sordum ikiside aynı değerdeymiş..artık kalcamın üstüne oturamaz oldum..yarın türkiyeden ayrılıyorum...yurtdışında iğne yaptırmak çok pahalı..içini ferah tut olucağı varssa oluyo zatenn...inş en kısa zamnda bebeğine kavuşursun
canım ya!inşallah feraha erer bebeğine kavuşursun.içimi rahatlattın sağol.ama burada okuduklarım hep jel ve iğne kullanıyor ondan dolayıda aklımda soru işareti kalmıştı açıkcası.
sana iyi yolculuklar canım umarım rahat bir tedavi geçirirsin.gelişmeleri bizlere bildir olurmu merk ederim.

canım benim doktor illa iğne veriyo ve hatta bari ikisini bir seferde yaptırayım dedim hemşirem yok illa sabah akşam vurun dedi ama bu sefer yine iğne vurunursam ikisini birada da vurduracam.

canım benim merkez de de aynı ilk denemede iğne ve fitil veriyorlar ama taze embiriyoda veriyoruz fitili diye açıklama yaptılar benim tedavi iptal olup dondurulunca bana direk günde iki kez iğne dediler bende bir tane iğne vuruniyim bide fitil kullanayım dedim kabul etmediler aslında bişey olacağından değil sırf fitilde kullanılır fakat tüp bebekte düşük oranı çokya ondan dolayı temkin amaçlı dediğim yanlış anlaşılmasın tüp bebek te düşük oranı normal gebelikteki düşük oranıyla aynı diğerinde düşük yapıldığı farkedilmediği için çoğu kadın ilk haftalardaki yada gündeki düşüğünü farkedemezmiş biz döllenme tarihine kadar bildiğimiz için sanki tüp bebekte düşük çok oluyormuş gibi bi izlenim oluyor ama bu doğru değil gene çenem düştü.

merhaba,
doktoruna güven derim ben bazen iki adet arasında transfer oluyor mesela benimde geçen denemem de transfer günümden 10 gün sonra adet gördüm tam da test zamanına denk gelmişti fakat adet kanaması başlayınca ben anladım tutmadığını ama yinede test yaptım ne olur ne olmaz diye.2.denemem de ise embriyo tutunamadı ve erken adet gördüm.seninkinide diğer adet zamanına göre ayarlamış olabilirler.2.denemen dondurulmuşlarlamı olacak?sanırım tüp bebek tedavisindesin şu an ben mi yanlış anladım?

1. si tüp bebek oldu ondan artan dondurulmuşlarla 2. yi denicez. test kaç gün sonra yaptırılıyor. cevabın için teşekkürler.

canım ya!inşallah feraha erer bebeğine kavuşursun.içimi rahatlattın sağol.ama burada okuduklarım hep jel ve iğne kullanıyor ondan dolayıda aklımda soru işareti kalmıştı açıkcası.
sana iyi yolculuklar canım umarım rahat bir tedavi geçirirsin.gelişmeleri bizlere bildir olurmu merk ederim.

inşş canım çok tşk ederim meraketme artık bu topikte olucam inş sizlerden gelen güzel haberlerle sevinicez...

1. si tüp bebek oldu ondan artan dondurulmuşlarla 2. yi denicez. test kaç gün sonra yaptırılıyor. cevabın için teşekkürler.

canım eğer 3. ebiriyosuysa 12. gün test yapılıyor 5. gün ambiriyosuysa 10. gün test yapılabiliniyor ama benim merkezim malesef herkeze 12. gün test tarihi veriyor kanımca 9. gün kanda varsa yoksa çıkıyor.

merhaba canım heyecan varmı 1 ekim de görünüyor listede yani 2 hafta kalmış sakın stres yapma inşallah hayırlı haberlerini alırız.

arkadaşlar bu iğne ve fitil olayı bence çok zor. en rahatı jel oluyor günde tek sefer kullanıyorsunuz.iğne kalçada problem yaratıyor morluk sertlik bir çok şeye neden oluyo e bi de her gün git gel...ben derim ki doktorunuza danışıp jel kullanın rahat edersiniz..

arkadaşlar bu iğne ve fitil olayı bence çok zor. en rahatı jel oluyor günde tek sefer kullanıyorsunuz.iğne kalçada problem yaratıyor morluk sertlik bir çok şeye neden oluyo e bi de her gün git gel...ben derim ki doktorunuza danışıp jel kullanın rahat edersiniz..

sen jel kullanmıştın dimi canım ve şuan hamilesin
bir arkadaşım kullandı hamile ve hiçbir problem yok diye seni örnek vericem doktoruma ki bana jele izin versin iki tedavim de de iğne vurundum geçekten kist oluştu kimi hemşire güzel yapıyo kimi hemşire morartıyo yağlı bir iğne olduğu için yapımıda zor.

hayatım işte bende acaba mı dedim.öünkü doktorum ısrarla bana fitil progeston kullandırıyor.galiba her doktorun tedavide kullandığı ilaçlar farklı.bende fitilden başka bir şey kullanmadığım için acaba eksik bir şeymi var dedim kendimce.tüp bebek tedavisinde bantlar ilaçlar hepsi vardı fakat dondurulmuş tedavimde sadece fitil veriyor doktor.

hayatım işte bende acaba mı dedim.öünkü doktorum ısrarla bana fitil progeston kullandırıyor.galiba her doktorun tedavide kullandığı ilaçlar farklı.bende fitilden başka bir şey kullanmadığım için acaba eksik bir şeymi var dedim kendimce.tüp bebek tedavisinde bantlar ilaçlar hepsi vardı fakat dondurulmuş tedavimde sadece fitil veriyor doktor.

canım ya kafana takma doktor biliyodurdu öyle veriyordur şöyle düşün tek hastası sen değilsin yüzlerce hastası var senelik bazda bakarsan kimbilir kaç kişiye donmuş tedavisi uyguluyor eğer bu fitil iyi olmasaydı değiştirirdi başka bi yönteme geçerdi demekki senin doktor memnun bu fitil kullanımından.onlardan daha iyi bilemeyiz.

fitil dediğin ilacı bilmiyorum ilkinde iğne vurundum günde 1 kez iki doz. bu seferkinde jel verdiler. ben sordum farkı yok dediler e neden o zaman bunu kullanıyorum dedim (çünkü vajinama birşey sokma fikri zor geldi) böyle öneriliyor cevabını aldım. bunu da şöyle yorumladım ilacı değiştiriyorlar bir önce kullandığını vermiyorlar etkisi kişiye göre değişiyo belkide. kimine jel iyi geliyo kimine iğne..

canım ya kafana takma doktor biliyodurdu öyle veriyordur şöyle düşün tek hastası sen değilsin yüzlerce hastası var senelik bazda bakarsan kimbilir kaç kişiye donmuş tedavisi uyguluyor eğer bu fitil iyi olmasaydı değiştirirdi başka bi yönteme geçerdi demekki senin doktor memnun bu fitil kullanımından.onlardan daha iyi bilemeyiz.
ah canım ya valla doğru söylüyorsun ya eskiden ben daha çok metanetliydim bu tedaviler beni pimpirikli biri yaptı çıktı,kendimi engelleyemiyorum.kızlar içinizde en çok ben böyleyim galiba:)))))) varmı benim kadar eserikli evhamlı:))))))))

bu arada(inşallah sonucum iki katına çıkarsa) hamileyimmmmmm demek için yarını bekliyorum.:)))
tatlım bence sen HAMİLESİNNNNNNNNN! ama tabiki sonucu beklemek hayal kırıklığı yaşamaktan daha iyi.Ama ne bilim sana İçimden HAMİLESİN DEMEK GELİYOR YANİ ÖYLE HİSSEDİYORUM NEDENSE
HADİ HAYIRLISI CANIM:)

X