Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

gamzelim86------------ hamiş tebrikler.

aral ------------- hamiş tebrikler.

herzamanpozitif---------muhtemelen hamiş test günü yarın hamileee tebrikler.

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1- sweetwitch--------------- bir ay sonra

2- avarecan-------------------eylül ekim gibi

3- gülsumay-----------------çok yakında

4- fatmanur------------------ekim sonu

5- pera80--------------------- çok yakında

6- 30temmuz--------------- çok yakında.

7- asozlem------------------- yakında

8- ses82----------------------- eylül-ekim gibi

aaaa senin iletini görmemişim fatmanurum.valla benim regliler he düzensizdi ayın 20 21 gibi olması gerek ama bakalım olacakmı?sen nasılsın?sen ne zaman transferi düşünüyosun?

canım ben şimdi ilaç kullanıyorum yaklaşık 23-24 gün sonra regli olmam lazım onunla beraber başlıyacaz tedaviye ekimin sonlarına doğru olur belki de ortaları gibi hayırlısı.

samsundaki doktorumla konuşabildim sadece istanbuldakinin aramasını bekliyorum herşeyin yolunda gitmesini umut ediyorum ben de..cumartesi tekrar tahlil yaptırıcam normal artış olursa her şey iyi demektir...

Ben memnun kaldım. Yücel hoca çok iyi bir doktor. Tek şikayetim merkezin kalabalıklığıydı. Ama sanırım bütün merkezler aynı.

Kürtaj sanırım etkiledi beni biraz. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bir de şimdi yüksek lisansa başlıyorum. Hamilelikle o birlikte zor yürür. Biraz daha zaman geçsin , bakalım artık. Nasıl olsa dondurulmuşlarım var.

geçmişi unut canım birdaha aynı şeyleri yaşacaksın diye bir şey yok.
kendi toparladıktan okula başladıktan sonra yeniden düşünürsün ama çokta ara verme canım bu sefer soğuyabilirsin.

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

gamzelim86------------ hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

herzamanpozitif---------hamile tebrikler. hamileee tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1- sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

2- avarecan-------------------eylül ekim gibi :Saruboceq:

3- gülsumay-----------------çok yakında :Saruboceq:

4- fatmanur------------------ekim sonu :Saruboceq:

5- pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

6- 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

7- asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

8- ses82----------------------- eylül-ekim gibi :Saruboceq:

arkadaşlar tahlil sonucum 549......bu bana çok yüksek geldi sizce....
doktorlarımdan biri 2 ye bölünmüş olabilir dede şaşkınım....çevrenizde bildiğiniz biri var mı benim gibi???

senin sonuç 549 la idrar testi silik çıktıysa normalde çıkmama durumu daha yüksek ama genelde 10. günden başlayarak 11. güne kadar çoğu insan ikinci çizgiyi görüyor demekki değeri yüksek çıkıyor.
herzamanpozitif senin kaçıncı gün embiriyosuydu.

canım ben şimdi ilaç kullanıyorum yaklaşık 23-24 gün sonra regli olmam lazım onunla beraber başlıyacaz tedaviye ekimin sonlarına doğru olur belki de ortaları gibi hayırlısı.
inşallah hayırlısı ile olur ama sanırım ekim sonu gibi olacak seninki,belki bende ekim sonu gibi olabilir hiçde regl olacakmışım gibi belirti yok bende valla.))))ya anlamadığım ne inattır bu arkadaş.transfer olunca tam tamına günü gününe saati saatine geliyor ama normal zamanda bekle de bekle gelecek diye!bekliyeceğiz bizde napalım.hayırlısı olsunda.ben şimdi esas son kalan iki embriyo çözünürken sağlıklı çözünemeyecek diye korkuyorum.
hamile listesi 3 oldu hadi hayırlısı.ne kadar hamilelik olursa dondurulmuşlarla şansını deneyeceklerinde umudu o kadar çok olacak!

hamile kalan arkadaşlarımız da bu arada bende ne yiyip ne içtiklerini neler yaptıklarını transfer öncesi sonrası tüm tecrübelerini yazarlarsa ben sevinirim.çünkü bu dönemlerde böyle bilgiler edinmek için bilgisayarın başından ayrılmadığımı biliyorum.hepimizin yaşadıkları hepimize tecrübe oluyor kızlar.

arkadaşlar tahlil sonucum 549......bu bana çok yüksek geldi sizce....
doktorlarımdan biri 2 ye bölünmüş olabilir dede şaşkınım....çevrenizde bildiğiniz biri var mı benim gibi???

canım çok tebril ediyorum inş sağlıklı bi gebelik geçirisin.. 9. gün 254.benimde 12.gün 1017 çıkmistı.. iki tne 5. gün ebriyosu konuldu aceba ikizmi demeden edmiyorum

benimde öyle olacak sanırım belki ekim sonuna doğru bile olabilir.regl oldugumda dktora muayneye gidiyorum yaklaşık 5 6 gün sonrasına sanırım gün veriyor.hayırlısı olsun bakalım ikimize belki bu süreci beraber geçireceğizdir ne dersin?seninde çift embriyoydu dimi,benim son 2 embriyom kaldı çözünürlerken inşallah sağlıklı çözünürlerde 2side transfer olur şimdi korkum bu açıkcası!
bu arada hamile listemiz her gün çoğalıyor ve bizlere umut oluyor,hamiş kızlar!sizlerde transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat ettiniz neler yediniz içtiniz nasıl bir dönem geçirdiğinizi yazarsanız burada kayıtlı olarak kalarak bizden sonrakilerede çok yardımcı olacak bence!

canım çok tebril ediyorum inş sağlıklı bi gebelik geçirisin.. 9. gün 254.benimde 12.gün 1017 çıkmistı.. iki tne 5. gün ebriyosu konuldu aceba ikizmi demeden edmiyorum

gamzelim valla bende böyle düşünüyorum seninde öyleydi dimi?5.gün embriyosumuydu ?hadi hayırlısı olsun

fatmanurcum sitede sorun var gailaba ben ileti gönderemediğimi sanarak çifter çifter yazmışım.

senin sonuç 549 la idrar testi silik çıktıysa normalde çıkmama durumu daha yüksek ama genelde 10. günden başlayarak 11. güne kadar çoğu insan ikinci çizgiyi görüyor demekki değeri yüksek çıkıyor.
herzamanpozitif senin kaçıncı gün embiriyosuydu.

canım benim 5.gün embriyosuydu.ama şunu biliyorum kan değeri birden yükselebiliyor o yüzden idrar her zaman doğru yanıt vermiyor..

benimde öyle olacak sanırım belki ekim sonuna doğru bile olabilir.regl oldugumda dktora muayneye gidiyorum yaklaşık 5 6 gün sonrasına sanırım gün veriyor.hayırlısı olsun bakalım ikimize belki bu süreci beraber geçireceğizdir ne dersin?seninde çift embriyoydu dimi,benim son 2 embriyom kaldı çözünürlerken inşallah sağlıklı çözünürlerde 2side transfer olur şimdi korkum bu açıkcası!
bu arada hamile listemiz her gün çoğalıyor ve bizlere umut oluyor,hamiş kızlar!sizlerde transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat ettiniz neler yediniz içtiniz nasıl bir dönem geçirdiğinizi yazarsanız burada kayıtlı olarak kalarak bizden sonrakilerede çok yardımcı olacak bence!

canım ya aynı döneme denk gelir ama sanmam senin transferin benden önce olur ama sen bekleme aşamasındayken benimde transferim yapılabilir yine beraber aynı döneme denk gelmiş sayılırız.
walla herkezin dediği pozitif olmak ve rahat olmak ben çok okudum son iki tane embiriyom kaldı diyip hamile kalanı olacak olduktan sonra o olur avarecan cım hiiiiiç kafaya takma nasıl çözülecek ne olacak diye olucağı varsa hücre kaybetse dahi oluyor olmayacaksa 1. kalite blastlar tutmuyor rahaaaaaaaaat ol tatlım.

canım benim 5.gün embriyosuydu.ama şunu biliyorum kan değeri birden yükselebiliyor o yüzden idrar her zaman doğru yanıt vermiyor..

5. gün embiriyosu olduğu için ve sen tam test gününde yani 12. gün yaptırdığın için çıkan sonuç çok normal bakma sen yazılanlara genelde dayanamayıp 8-9. gün test yaptıran arkadaşlar onlar he birde 3. gün embiriyosu olunca tabi değer 50 den yukarda 200 den aşşada gibi bi rakam çıkıyor için rahat olsun inşallah katlana katlana gider canım.

eylül ekim ayı heyecanlı geçicek bizim için
hergün 1 de ilaç alıyorum saatini atlıyacam unutucam diye aklım çıkıyor.

canım ya aynı döneme denk gelir ama sanmam senin transferin benden önce olur ama sen bekleme aşamasındayken benimde transferim yapılabilir yine beraber aynı döneme denk gelmiş sayılırız.
walla herkezin dediği pozitif olmak ve rahat olmak ben çok okudum son iki tane embiriyom kaldı diyip hamile kalanı olacak olduktan sonra o olur avarecan cım hiiiiiç kafaya takma nasıl çözülecek ne olacak diye olucağı varsa hücre kaybetse dahi oluyor olmayacaksa 1. kalite blastlar tutmuyor rahaaaaaaaaat ol tatlım.

evet aynı dönemlerdeyiz.hayırlsı olsun bakalım.
çok doğru aslında,bazen o kadar rahatlıyorum ki! amannnnn olursa olur olmazsa olmaz napalım kader diyebiliyorum ama bzaende böyle evham yapıyorum işte!
inşallah bu son olur hepimizin senin benimde bebeklerimizi kucaklarımıza alabiliriz.

canım bu aldığın ilaç transferin içinmiydi senin toksa tedavi içinmi?karıştırdım ben bu arada:)))

canım yok transferle alakalı bi ilaç değil cyclo progynova zamanında regli olmam için verdi canım bugün 3. yü yuttum 21 tane var içinde bittikten 4-5 gün sonrada regli olucam kısmetse.

acaba bende şimdiden ananas suyu içmeye başlıyayımmı ananasın kendini yedim diğer transferlerde ama çok ziyan ettik ya birkaçını da çürüttüm bi fırsat olmadı kesip yemek ondan dolayı bu sefer suyunu alıcam carfursalarda dilimlenmiş satılırmı acaba.

X