canım senin adına ve gamzelim adına çok sevindim gerçekten umut oldunuz bize şimdi sırada 3 kişiyiz arkanızdan sizi takip edicez inşallah benimde transferim ekimin sonunda olucak bir aksilik olmazsa benimde 3 tane dondurulmuşum var bu 3. tedavim 2 tane transfer olucak inşallah sorunsuz sağlıklı çözülürler bende sizlerin sevincini tadarım inşallah.
Kizlar benim negatif sonucum dondurulmuslarla devam edicm 2 ay sonra
ben katılırım canım.bu zamana kadar kimseyle paylaşmadığım bu derdime sizler ortak oldunuz.neden birbirimize destek olmalayımki fakat liste oluşturmak falan ben bu sitede pek bi cahilim hala:)))avarecan,gülsumay aramıza bir arkadaş daha kaltıldı pera oda hemen hemen bizimle beraber tedavi görücek ne dersiniz donmuş tedavisi diye liste oluşturalım mı
avarecan
gülsumay
fatmanur
pera
30temmuz.
kızlar siz hemen dondurulmuşlarla başlayabildiniz mi yoksa beklediniz mi 2 adet
bana doktor 2 kere adet görmen lazım dedi
bunda nası işliyo sistem lucrin oluyo muyuz gene başka iğneler mi var yoksa ağızdan mı ilaç alıyoruz maliyeti daha mı düşük
yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız
gamzelim86------------ hamiş tebrikler.
aral ------------- hamiş tebrikler.
dondurulmuş transferi bekleyenler.
herzamanpozitif---------muhtemelen hamiş test günü yarın
sweetwitch--------------- bir ay sonra
avarecan-------------------çok yakında
gülsumay-----------------çok yakında
fatmanur------------------ekim sonu
pera80--------------------- çok yakında
30temmuz--------------- çok yakında.
listemiz hayırlı uğurlu olsun canlarım.
bu aradada GAMZELİM VE ARAL
CANLARIM TEBRİKLER ÇOK YOĞUN OLDUĞUM İÇİN DAHA ÖNCEDEN TEBRİK ETTİMMİ HATIRLAMIYORUM ETTİYSEM YENİDEN TEBRİK EDERİM KIZLAR İNŞALLAH BUNDAN SONRADA SEVİNÇLİ HABERLERİNİZİ BURADA PAYLAŞACAĞIZ.SİZLER BİZE ŞANS GETİRECEKSİNİZ:)DARISI BAŞIMIZA!!!!
merhaba pera 80,
benim bildiğim ilk denemenden 1 ay sonra yani senin de doktorunun söylemiş olduğu üzere 2 kez adet gördükden sonra başlayabilirsin. ben nisan da normal prosedürle başladım fakat ne yazık ki olmadı. biras da dış gebelikden dolayı 2-3 hafta harcadım dolayısıyla kendi ruh sağlığım ve vucudumu dinlendirmek adına yaz tatilini geçirip dinlenmiş biimde bu ay tekrar denemeye karar verdim.
öncelikle adetimin 3. günü doktora gittim(2. gün de gidebilirsin benimki pazara gelmişti) o gün estrofem adlı ilaca günde 3 kez olmak üzere başladım. bunun yanı sıra zaten folik asit almaya 2 ay öncesinden başlamıştım.bu ilacı 8 gün kullandıkdan sonra doktorum rahim kalınlığımı ölçtü yeterli kalınlığa gelmişti.beni bundan sonra istanbuldaki merkeze yönlendirdi.Merkezdekiler estrofem e ek olarak coraspirine,rulid,prednol,crinon jel e başlamamı söylediler. rulid ve prednol u 4 gün kullandım 5. gün transferim gerçekleşti o gün bu iki ilacı bırakıyorsun. transferden sonra folik asit, coraspirin,estrofem ve crinon jel e devam ediyorsun.(bu arada bazılarına jel yerine iğne veriyorlar ama bence jel daha rahat ben ilkinde iğne olmuştum kalçamdan her gün git gel çok zor oluyo jeli kendin rahatça yapabiliyorsun)
şimdi bekleme aşamasındayım umarım sizlere güzel haberler vereblirim. Başka aklına takılan bir şey var mı?