Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım çok sağol bide keleri kalp atışlarını görsek biraz daha rahatlıyacaz ve inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz canım senin ve diğer arkadaşlarında tedavileri hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sizede yaşatsın bu güzel duyğuyu inşallah bu topik uğurlu sizlerde gebe kalacaksınız inşallah rabbimin izniyle

Kizlar benim negatif sonucum dondurulmuslarla devam edicm 2 ay sonra

canım herşeyde bir hayır var demişler şunu bilki yanlız değilsin hiçbirimiz yanlız değiliz iki ay sonra kasıma denk geliyor kurban bayramı var ona göre ayarlama yap canım.

avarecan,gülsumay aramıza bir arkadaş daha kaltıldı pera oda hemen hemen bizimle beraber tedavi görücek ne dersiniz donmuş tedavisi diye liste oluşturalım mı

avarecan
gülsumay
fatmanur
pera
30temmuz.

avarecan,gülsumay aramıza bir arkadaş daha kaltıldı pera oda hemen hemen bizimle beraber tedavi görücek ne dersiniz donmuş tedavisi diye liste oluşturalım mı

avarecan
gülsumay
fatmanur
pera
30temmuz.
ben katılırım canım.bu zamana kadar kimseyle paylaşmadığım bu derdime sizler ortak oldunuz.neden birbirimize destek olmalayımki fakat liste oluşturmak falan ben bu sitede pek bi cahilim hala:)))
fatmanurcum bu görevi sen başlatırmısın ozaman?hadi her gün birbirimize destek olarak bu dönemi beraber atlatalım!!!!!

merhaba arkadaşlar,
ben de 4 eylülde dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım. burada sonucu pozitif olan sizleri gördükçe daha da çok umudum artıyor yarın tahlil yaptıracağım. Tabiki dayanamayıp idrar testi yaptım iknci çizgi silik olarak çıktı fakat ilk gebeliğimde dış gebelik yaşadığım için çok endişeliyim. Allahım inş. hayırlısıyla bu bebeği bana nasip eder:))

kızlar siz hemen dondurulmuşlarla başlayabildiniz mi yoksa beklediniz mi 2 adet
bana doktor 2 kere adet görmen lazım dedi

kızlar siz hemen dondurulmuşlarla başlayabildiniz mi yoksa beklediniz mi 2 adet
bana doktor 2 kere adet görmen lazım dedi

canım normalde bir sonraki adetinde başlayabiliyor olman lazım ama doktorun vücudunun dinlenmesini istemiştir bire 2. adeti sayma çünki 2. adetinde tadavi başamış olur zaten reglinin ilk günü estrofem içmeye başlamıştım ben.
yani tüp bebek tedavisinden sonra bir kere regli olacan 2. reglinlede tedavi başlamış olayacak anladığım kadarıyla.

bunda nası işliyo sistem lucrin oluyo muyuz gene başka iğneler mi var yoksa ağızdan mı ilaç alıyoruz maliyeti daha mı düşük

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

gamzelim86------------ hamiş tebrikler.

aral ------------- hamiş tebrikler.

dondurulmuş transferi bekleyenler.

herzamanpozitif---------muhtemelen hamiş test günü yarın

sweetwitch--------------- bir ay sonra

avarecan-------------------çok yakında

gülsumay-----------------çok yakında

fatmanur------------------ekim sonu

pera80--------------------- çok yakında

30temmuz--------------- çok yakında.

listemiz hayırlı uğurlu olsun canlarım.

bunda nası işliyo sistem lucrin oluyo muyuz gene başka iğneler mi var yoksa ağızdan mı ilaç alıyoruz maliyeti daha mı düşük

canım ben 2 ken dondurulmuş tedavisi oldum daha doğrusu ohss den dolayı hiç taze transfer olamadım bu 3. sü ve sonuncusu olucak inşallah.
lucrin falan kullanmadım ben hiç adetin ilk günü estrofeme başlıyorsun tabi bunun yanında coraspirin vitamin ve folikasit kullanıyorsun 15. gün kontrole gittim ben rahim kalınlığına ve vücudun kist falan yapıp yapmadığına bakıyorlar ertesi günde purogesteron diye bir iğneye başladım ( en zoru bu) sonra 19. günde transfer oldum her iki transferimde bukadardı maliyet tabiki düşük sadece işlem parası ödüyorsun.

Fatmanur nerde yaptırıyorsun? Benim de 7 dondurulmuşum var. Ama ne zaman transfer yaptıracağım belli değil. Senin süreç çok kısa ve ilaçsız, çok hoşuma gitti.

merhaba pera 80,
benim bildiğim ilk denemenden 1 ay sonra yani senin de doktorunun söylemiş olduğu üzere 2 kez adet gördükden sonra başlayabilirsin. ben nisan da normal prosedürle başladım fakat ne yazık ki olmadı. biras da dış gebelikden dolayı 2-3 hafta harcadım dolayısıyla kendi ruh sağlığım ve vucudumu dinlendirmek adına yaz tatilini geçirip dinlenmiş biimde bu ay tekrar denemeye karar verdim.
öncelikle adetimin 3. günü doktora gittim(2. gün de gidebilirsin benimki pazara gelmişti) o gün estrofem adlı ilaca günde 3 kez olmak üzere başladım. bunun yanı sıra zaten folik asit almaya 2 ay öncesinden başlamıştım.bu ilacı 8 gün kullandıkdan sonra doktorum rahim kalınlığımı ölçtü yeterli kalınlığa gelmişti.beni bundan sonra istanbuldaki merkeze yönlendirdi.Merkezdekiler estrofem e ek olarak coraspirine,rulid,prednol,crinon jel e başlamamı söylediler. rulid ve prednol u 4 gün kullandım 5. gün transferim gerçekleşti o gün bu iki ilacı bırakıyorsun. transferden sonra folik asit, coraspirin,estrofem ve crinon jel e devam ediyorsun.(bu arada bazılarına jel yerine iğne veriyorlar ama bence jel daha rahat ben ilkinde iğne olmuştum kalçamdan her gün git gel çok zor oluyo jeli kendin rahatça yapabiliyorsun)
şimdi bekleme aşamasındayım umarım sizlere güzel haberler vereblirim. Başka aklına takılan bir şey var mı?

hayırlı olsun bakalım hepimize.kızlar bu arada ben bebeğin rahime tutunabilmesi için dut kurusu ve ananas yememiz gerektiğini buradaki arkadaşların tecrübelerine dayanak öğrendim.yani çoğu bayan bunları tüketmiş.bende bugün gidip dut kurusu aldım,adet olmayı bekliyorum transfer için o zamana kadar belkide bizlerdede işe yarar.sizlede paylaşmak istedim.Tabi öncelikle Allahın takdiridir ama böyle şeylerle de kendimizi motive edebiliriz diye düşünüyorum.

bu aradada GAMZELİM VE ARAL
CANLARIM TEBRİKLER ÇOK YOĞUN OLDUĞUM İÇİN DAHA ÖNCEDEN TEBRİK ETTİMMİ HATIRLAMIYORUM ETTİYSEM YENİDEN TEBRİK EDERİM KIZLAR İNŞALLAH BUNDAN SONRADA SEVİNÇLİ HABERLERİNİZİ BURADA PAYLAŞACAĞIZ.SİZLER BİZE ŞANS GETİRECEKSİNİZ:)DARISI BAŞIMIZA!!!!

canım çok teşekkür ederim inş..listemiz hayırlı uğurlu olsun.inşş listede yazılı olanlar tez zamanda yavrularına kavuşurlar..bende transferden bi gün önce ananas suyu içmeye başlamıştım..kendisini bulamadım..tranferden sonrda bi kaç gün devam ettim..hücrelerini yeniliyomuş biç çok daha faydası varmış denemekten bişey çıkmaz arkadaşlar..

**********************************************************************************************
cok tesekkürler bilgilendirme için , bende bu ay dondurulmuşla baslıyorum hazırandada dondurulmuşlarla denedim suprefact burun spreyi kullandım ama adetimi baskılamadı tekrar adet gibi kanamam oldu.aynızamanda kist olusumu da yaptı.onları aspire ettiler.
şimdi biraz tedirginim farklı bir doktorda baslıyorum adetin 2. günü estrofeeme baslayınca adetin baskıladınmı yani vücut o ay tekrar folikul üretmiyormu?

merhaba ses82,
ben neden burun spreyi kullandığını ve kistinin nasıl olştuğnu pek anlayamadım.biraz ayrıntı verirsen sevinirim. ama bildiğim kadarıyla estrofen rahim duvarını kalınlaştırıyor baskılama hakkında pek bir şey bilmiyorum.Bana söylenen eğer tutmazsa normal şekilde adet göreceğimdir.
sen izmirde mi yaptırdın ilk denemeni?

arkadaşlar sabah kan vermeye gittim. zorlu bekleyiş başladı.12 gün bekledim ama bu 2 saat bana çok zor geliyor...dualarınızı esirgemeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…