Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Fatmanur nerde yaptırıyorsun? Benim de 7 dondurulmuşum var. Ama ne zaman transfer yaptıracağım belli değil. Senin süreç çok kısa ve ilaçsız, çok hoşuma gitti.

canım ben umut tüp bebekteyim.
dondurulmuş tedavisi çok kolay hiçbir zahmeti yok diyebilirim.
dondurulmuşun çokmuş maaşallah benim 3 tane hayırlısı.
sen hangi merkezdesin canım transfer tarihin ay olarak bellimi?

arkadaşlar sabah kan vermeye gittim. zorlu bekleyiş başladı.12 gün bekledim ama bu 2 saat bana çok zor geliyor...dualarınızı esirgemeyin...

canım sen bence hamilesin inşallah sağlıklı bir hamileliktir değerin güzel gelir ve güzel katlanır inşallah idrar testi bugün de yaptın mı canım?

merhaba pera 80,
benim bildiğim ilk denemenden 1 ay sonra yani senin de doktorunun söylemiş olduğu üzere 2 kez adet gördükden sonra başlayabilirsin. ben nisan da normal prosedürle başladım fakat ne yazık ki olmadı. biras da dış gebelikden dolayı 2-3 hafta harcadım dolayısıyla kendi ruh sağlığım ve vucudumu dinlendirmek adına yaz tatilini geçirip dinlenmiş biimde bu ay tekrar denemeye karar verdim.
öncelikle adetimin 3. günü doktora gittim(2. gün de gidebilirsin benimki pazara gelmişti) o gün estrofem adlı ilaca günde 3 kez olmak üzere başladım. bunun yanı sıra zaten folik asit almaya 2 ay öncesinden başlamıştım.bu ilacı 8 gün kullandıkdan sonra doktorum rahim kalınlığımı ölçtü yeterli kalınlığa gelmişti.beni bundan sonra istanbuldaki merkeze yönlendirdi.Merkezdekiler estrofem e ek olarak coraspirine,rulid,prednol,crinon jel e başlamamı söylediler. rulid ve prednol u 4 gün kullandım 5. gün transferim gerçekleşti o gün bu iki ilacı bırakıyorsun. transferden sonra folik asit, coraspirin,estrofem ve crinon jel e devam ediyorsun.(bu arada bazılarına jel yerine iğne veriyorlar ama bence jel daha rahat ben ilkinde iğne olmuştum kalçamdan her gün git gel çok zor oluyo jeli kendin rahatça yapabiliyorsun)
şimdi bekleme aşamasındayım umarım sizlere güzel haberler vereblirim. Başka aklına takılan bir şey var mı?

canım hemen hemen bizdeki süreçle aynı sadece anladığım kadarıyla sen regliden 15 gün sonra transferin gerçekleşmiş beni 15. gün kontrole çağırıyorlar 4 gün sonrada transfer yani 4 gün daha geç oluyor bizde.

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

gamzelim86------------ hamiş tebrikler.

aral ------------- hamiş tebrikler.

dondurulmuş transferi bekleyenler.

herzamanpozitif---------muhtemelen hamiş test günü yarın

sweetwitch--------------- bir ay sonra

avarecan-------------------çok yakında

gülsumay-----------------çok yakında

fatmanur------------------ekim sonu

pera80--------------------- çok yakında

30temmuz--------------- çok yakında.

asozlem------------------- yakında

ses82----------------------- eylül-ekim gibi

merhaba pera 80,
benim bildiğim ilk denemenden 1 ay sonra yani senin de doktorunun söylemiş olduğu üzere 2 kez adet gördükden sonra başlayabilirsin. ben nisan da normal prosedürle başladım fakat ne yazık ki olmadı. biras da dış gebelikden dolayı 2-3 hafta harcadım dolayısıyla kendi ruh sağlığım ve vucudumu dinlendirmek adına yaz tatilini geçirip dinlenmiş biimde bu ay tekrar denemeye karar verdim.
öncelikle adetimin 3. günü doktora gittim(2. gün de gidebilirsin benimki pazara gelmişti) o gün estrofem adlı ilaca günde 3 kez olmak üzere başladım. bunun yanı sıra zaten folik asit almaya 2 ay öncesinden başlamıştım.bu ilacı 8 gün kullandıkdan sonra doktorum rahim kalınlığımı ölçtü yeterli kalınlığa gelmişti.beni bundan sonra istanbuldaki merkeze yönlendirdi.Merkezdekiler estrofem e ek olarak coraspirine,rulid,prednol,crinon jel e başlamamı söylediler. rulid ve prednol u 4 gün kullandım 5. gün transferim gerçekleşti o gün bu iki ilacı bırakıyorsun. transferden sonra folik asit, coraspirin,estrofem ve crinon jel e devam ediyorsun.(bu arada bazılarına jel yerine iğne veriyorlar ama bence jel daha rahat ben ilkinde iğne olmuştum kalçamdan her gün git gel çok zor oluyo jeli kendin rahatça yapabiliyorsun)
şimdi bekleme aşamasındayım umarım sizlere güzel haberler vereblirim. Başka aklına takılan bir şey var mı?

canım bu crinon jel pahalı mı
ben iğne kullandım hemde günde iki kere sabah akşam vurunuyordum hem git gel çok zor oldu hemde kalçalarında kist oldu benim doktorum illa iğneden yana eğer ikna edebilirsem jel kullanmak istiyorum diycem bakalım.

merhaba fatmanur,
bu sabah idrar testi yapmadım.kan sonucumu bekliyeceğim...jelin fiyatı 74 liraydı yanılmıyorsam fakat sosyal güvencen varsa daha az bi miktar ödüyorsun.Herkese göre değişir tabi ama bana jel kolay geldi açıkcası. bunun yanısıra ilk yaptığım gün biras stress oldum çünkü aparatın ucunu vajinana sokman gerekiyor ama daha sonra alıştım.
şimdi bekliyorum arkadaşım heyecanla, merakla.kalbim pat pat atıyor.içim olucak diyor ama bir önceki denememden ötürü korkuyorum. umarım Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz bize hayırlı kusursuz evlatlar verir...

merhaba fatmanur,
bu sabah idrar testi yapmadım.kan sonucumu bekliyeceğim...jelin fiyatı 74 liraydı yanılmıyorsam fakat sosyal güvencen varsa daha az bi miktar ödüyorsun.Herkese göre değişir tabi ama bana jel kolay geldi açıkcası. bunun yanısıra ilk yaptığım gün biras stress oldum çünkü aparatın ucunu vajinana sokman gerekiyor ama daha sonra alıştım.
şimdi bekliyorum arkadaşım heyecanla, merakla.kalbim pat pat atıyor.içim olucak diyor ama bir önceki denememden ötürü korkuyorum. umarım Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz bize hayırlı kusursuz evlatlar verir...

canım seni okadar iyi anıyorum ilk sonucumu beklerden bende senin gibiydim nefesimin kesildiğini hissettim heyecandan bekleyiş çok zor 2. sinde daha rahattım bu 3. de hepten rahat olurum heralde.
nezaman çıkacak sonuç yaaaa 10 da verdin saat 12 oluyo normalde 1,5 saat te çıkıyor kendi merkezinde mi verdin hastanedemi acaba verdiğin yeri arayıp sorsan mı bence çıkmıştır gülüm.

he bu arada jelden kaç tane gidiyor canım bir tüp yetmiyotdur heralde yada tek kullanımlık tüplerse kaç kutu kullanılıyor canım.

canım ben umut tüp bebekteyim.
dondurulmuş tedavisi çok kolay hiçbir zahmeti yok diyebilirim.
dondurulmuşun çokmuş maaşallah benim 3 tane hayırlısı.
sen hangi merkezdesin canım transfer tarihin ay olarak bellimi?

Canım ben brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oldum. İlk denememdi. Tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durdu. Haziranda kürtaj oldum. Bekleme sürem bitti ama ben bir türlü kendimi hazır hissetmiyorum. Henüz karar vermedim ne zaman deneyeceğime. Hayırlısı diyorum. bilmiyorumkismile

Canım ben brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oldum. İlk denememdi. Tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durdu. Haziranda kürtaj oldum. Bekleme sürem bitti ama ben bir türlü kendimi hazır hissetmiyorum. Henüz karar vermedim ne zaman deneyeceğime. Hayırlısı diyorum. bilmiyorumkismile

ya ben aksine çok sabırsızlanmıştım biran önce olsun diye 2. denemeyi yaptım ama malesef. bürüksel tüp bebeğin mednini de çok duydum memnun kaldın mı canım orda yüsel diye bir doktor var sanırım kurucularından çok iyi diyorlar eğer bu da tutmazsa bir ihtimal bürüksele transfer olabilirim o açıcan sordum ha dersenki kendi merkezinden memnun değilmisin diye memnunum aslında ama ne bilim tutmayınca acaba diyor insan.

hayırlı vakit nezamansa ozaman olsun canım demekki beklemen gerekiryorki cesaret edemiyorsun inşallah güzel Allahım seninde son tedavin olur.

Ben memnun kaldım. Yücel hoca çok iyi bir doktor. Tek şikayetim merkezin kalabalıklığıydı. Ama sanırım bütün merkezler aynı.

Kürtaj sanırım etkiledi beni biraz. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bir de şimdi yüksek lisansa başlıyorum. Hamilelikle o birlikte zor yürür. Biraz daha zaman geçsin , bakalım artık. Nasıl olsa dondurulmuşlarım var.

aradım sordum daha çıkmamış. transferimi yaptırdığım hastanenin suadiye polikiliniğe gittim.onlar da ataşehire yolluyolarmış saat 11 de çok zaman alıo die vazgeçtim anodolu sağlık grubunun polikliniğinde verdim.onlar da 12:00 -13:00 arası çıkar dediler bekliyorum....

arkadaşlar tahlil sonucum 549......bu bana çok yüksek geldi sizce....
doktorlarımdan biri 2 ye bölünmüş olabilir dede şaşkınım....çevrenizde bildiğiniz biri var mı benim gibi???

canım çok teşekkür ederim inş..listemiz hayırlı uğurlu olsun.inşş listede yazılı olanlar tez zamanda yavrularına kavuşurlar..bende transferden bi gün önce ananas suyu içmeye başlamıştım..kendisini bulamadım..tranferden sonrda bi kaç gün devam ettim..hücrelerini yeniliyomuş biç çok daha faydası varmış denemekten bişey çıkmaz arkadaşlar..
bencede öyle bende başladım olursa faydası olacak olmazsa zararı olmaz zaten ccanım.

doktorlarımdan biri 2 ye bölünmüş olabilir dede şaşkınım....çevrenizde bildiğiniz biri var mı benim gibi???

canım sakin ol kafanı karıştırmasın olabiliyor
ayrıca senin 12. günündü bugün dimi birde 5. gün embiriyosuysa normal dir tatlım ama belkide ikiz sana bir embiriyomu konmuştu.

süperrrrrrrrrrr canım tebrikler şimdiden doktorunun dediği olabilir ki inşallah ikizler yoldadır tatlım ama yinede kendini çok umutlandırma bu gibi yüksek değerler yanlış anlaşılabiliyor.
ama inşallah hamilesindir ikizlerine.doktorun başka bir şey demedimi kesin sonuç ne zaman alacaksın.şimdi olablir demiş ama kesin bişey demedi sanırım anlattığına göre.bizi bilgilendir mutlaka.
fatmanurcum senin nasıl gidiyor acele ettiğini falan yazmışsın diğer arkadaşlarımıza?

canım merhaba nasılsın?

senin regli zamanın nezaman bu ay transferin olucakmı acaba yoksa ekim başı gibi mi olur?
aaaa senin iletini görmemişim fatmanurum.valla benim regliler he düzensizdi ayın 20 21 gibi olması gerek ama bakalım olacakmı?sen nasılsın?sen ne zaman transferi düşünüyosun?

X