Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlar..6 embriyomun dr hepsini de çözdürecekmiş,5.güne sizce kaçı ulaşabilir?Korkuyorum..
kızlar salı günü 2 donmuş bebişim transfer edildi 3 saat yattım sonra arabamızla uzanır pozisyonda 7 saat yolculukla evime geldim evde genelde uzanıyorum transferden sonra badem ceviz fındık az az yedim birazda acı biber yedim ama galiba bunları yememek gerekiyormuş içime bir kurt düştü sizce bebişlerime birşey olmuşmudur ne olur yardım edin
gamzelim tebrik ederim canım rabbim tamamına erdirsin beni soracak olursan rabbime sonsuz şükürler olsunki hamileyimmmmmmmm rabbim tamamına erdirsin ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım yol arkadaşımsın sen benim sürecimizi birlikte paylaşalım ve yeni topik açalım kesleri görünce mayıs anneleri diye olurmu canım arkadaşım rabbim bu güzel duyguyu en kısa sürede tüm istiyenlere tattırsın inşallah
merhaba arkadaşlar
öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun
gamzelim müjdeli haberini buarada gördüm allah tamamına erdirsin aralcım aynı zamanda senide canım.kızlar bende denememi adetimin başladığı zaman muayneden sonra başlayacağım ama korkuıyorum bu son iki embriyom ya tutmazsa diye korkuyorum.öncesinde sonrasında neler yaptınız ve hangi ilaçları kullandınız bana bilgi veririsiniz lütfen!mesela kendimi hazırlamak için ne yemem içmem gerek yada transfer sonrası ne yapmalıyım deneyimlerinize çoooooo ihtiyacım var benim.
ne güzel canım ya Allah o günleri bizede nasip eder inşallah.Allah sanada bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.sanırım bende embriyolarımın sağlıklı çözünmesi için dua etmekten başka çarem yok.deliricek gibi her şeyi araştırıyorum her şeyi okuyorum ama kendime dur demem gerek artık sadece tutmama ihitmalini bile düşünmek beni çok yordu.İnşallah ikiside sağlıklı çözünür ve bebeklerim benimle olur.canım moral oldun teşekkür ederim.canım endişelerini anlıyorum bizlerde o yollardan geçtik ama inanki dondurulmuş embiryolar daha sağlıklı oluyor ve daha çok gebelik oluşturuyor önemli olan onlara inanmak ve güvenmek benimde sadece 2 tane embiryom vardı çok şükür ikiside sağlıklı çözüldü ve gebelik oluştu ama ben hep içimden onlarla konuştum ve sürekli rabbime yalvardım ona sığındım ve sürekli dua ettim 8 yıldır bekliyoruz biz bebeğimizi rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah darısı sizlerin başına inşallah canım transfer sonrası ben rahattım stres yapmadım fazla yatmadım çok şükür rabbim ol dedi ve oldu çoook şükür
ne güzel canım ya Allah o günleri bizede nasip eder inşallah.Allah sanada bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.sanırım bende embriyolarımın sağlıklı çözünmesi için dua etmekten başka çarem yok.deliricek gibi her şeyi araştırıyorum her şeyi okuyorum ama kendime dur demem gerek artık sadece tutmama ihitmalini bile düşünmek beni çok yordu.İnşallah ikiside sağlıklı çözünür ve bebeklerim benimle olur.canım moral oldun teşekkür ederim.
inşallah canım inşallah hepimizin duaları kabul görür bebeklerimize kavuşuruz.ricaederim ne demek canım inşallah ben inanıyorum sende inan hamile kalıcaksın bence hep bu şekşlde düşün ve bo bol dua et inşallah bu son tedavin olur ve bebişine kavuşursun inşallah
canım endişelerini anlıyorum bizlerde o yollardan geçtik ama inanki dondurulmuş embiryolar daha sağlıklı oluyor ve daha çok gebelik oluşturuyor önemli olan onlara inanmak ve güvenmek benimde sadece 2 tane embiryom vardı çok şükür ikiside sağlıklı çözüldü ve gebelik oluştu ama ben hep içimden onlarla konuştum ve sürekli rabbime yalvardım ona sığındım ve sürekli dua ettim 8 yıldır bekliyoruz biz bebeğimizi rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah darısı sizlerin başına inşallah canım transfer sonrası ben rahattım stres yapmadım fazla yatmadım çok şükür rabbim ol dedi ve oldu çoook şükür
canım öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder rabbim.
bize moral oldun arkadaşım. bende de heyecan başladı yaklaşık 20 gün sonra bebişlerim içime yerleştirilmiş olacak. hihoyyyt
adet olmayı bekliyorum yasminim bitti 8-9 gündür lucrini yapıyorum. adetimle cyclo progonova kullanacağım estrofem desteği mi ne oluyormuş. ekim 2 sinde (yaklaşık tahmin) transferim olacak... hihoyyyt
nedense öncekinde hep ya tutmazsa korkusu vardı. şimdi donmuşlarıma çok güveniyorum uzaktalar ama onlarla konuşuyorum. allah ıma her namazımın ardından dua ediyorum. rabbim karşılıksız bırakmaz inşallah dualarımı. inşallah bebişlerime hamiş kalıcam bende a.s
çok yatmadım demişsin aralcım kaç gün yattın. ben transferden 3 gün sonra 11 saatlik otobüs yolculuğu yapacağım nasıl olacak bilmiyorum birşey olmaz değil mi iki koltuğu da alayım da yata yata geleyim diyorum ankaradan buraya direk uçak yok maalesef :1no2:
öncekinde 12 gün hep yatmıştım ama olmadı hep yatmakda iyi değil herhalde. ama streste yapmıştım çevremdekilere hep şu soruyu sormuştum ya tutmazsa,,, tutmadı ama bu soruyu unuttum artık
transferden sonra neler yaptın aralcım? bir de merak ediyorum tutunması için ne tür ilaçlar kullandın. bana sadece jel verdi doktor.
gamzelim napıyorsun canım yatıyormusun gebelik belirtilerin başladımı gerçi 5. haftada başlarmış belirtiler benim bu gün tam 4 haftalık oldu rabbim sorunsuz sağlıklı 40 haftayı geçirmemizi sağlar inşallah canım bugün kan testi yaptıracaktın yaptırdınmı değerin kaç çıktı
canım çok güzel değerlerin maşallah bende evdeyim benim göğüslerim ağrıyor ve şişti biraz geçti gibi ağrıları ağrılarım sızılarım biraz geçti diye biraz korkuyorum ama kötü düşünmemek lazım benim bu gün adet günümdü yani bugün tam 4 hafta olduk gerçi daha çok küçüğüz birşey hissedemeyiz galiba tranfer sonrası hissedilenler genelde adet öncesi hissedilenler sanırım bende 8. gün değerim 161 di 11. gün 613 çıkmıştı şimdi düşünüyorum bhcg artmaya devam ediyormu ay şu bebişleri bir görsekte keseleri kalp atışlarınıda rabbimin izniyle kucağımıza alırız inşallah canım senin adet günü itibariyle ne kadar oldu bebişler
canım endişelerini anlıyorum bizlerde o yollardan geçtik ama inanki dondurulmuş embiryolar daha sağlıklı oluyor ve daha çok gebelik oluşturuyor önemli olan onlara inanmak ve güvenmek benimde sadece 2 tane embiryom vardı çok şükür ikiside sağlıklı çözüldü ve gebelik oluştu ama ben hep içimden onlarla konuştum ve sürekli rabbime yalvardım ona sığındım ve sürekli dua ettim 8 yıldır bekliyoruz biz bebeğimizi rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah darısı sizlerin başına inşallah canım transfer sonrası ben rahattım stres yapmadım fazla yatmadım çok şükür rabbim ol dedi ve oldu çoook şükür
canım öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder rabbim.
bize moral oldun arkadaşım. bende de heyecan başladı yaklaşık 20 gün sonra bebişlerim içime yerleştirilmiş olacak. hihoyyyt
adet olmayı bekliyorum yasminim bitti 8-9 gündür lucrini yapıyorum. adetimle cyclo progonova kullanacağım estrofem desteği mi ne oluyormuş. ekim 2 sinde (yaklaşık tahmin) transferim olacak... hihoyyyt
nedense öncekinde hep ya tutmazsa korkusu vardı. şimdi donmuşlarıma çok güveniyorum uzaktalar ama onlarla konuşuyorum. allah ıma her namazımın ardından dua ediyorum. rabbim karşılıksız bırakmaz inşallah dualarımı. inşallah bebişlerime hamiş kalıcam bende a.s
çok yatmadım demişsin aralcım kaç gün yattın. ben transferden 3 gün sonra 11 saatlik otobüs yolculuğu yapacağım nasıl olacak bilmiyorum birşey olmaz değil mi iki koltuğu da alayım da yata yata geleyim diyorum ankaradan buraya direk uçak yok maalesef :1no2:
öncekinde 12 gün hep yatmıştım ama olmadı hep yatmakda iyi değil herhalde. ama streste yapmıştım çevremdekilere hep şu soruyu sormuştum ya tutmazsa,,, tutmadı ama bu soruyu unuttum artık
transferden sonra neler yaptın aralcım? bir de merak ediyorum tutunması için ne tür ilaçlar kullandın. bana sadece jel verdi doktor.