Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Haklısın yasmin dediğin gibi en iyisi bayram sonrasına ertelemek,en azından kafam rahat olur.Bu arada benim embriyolarım 4.gün dondurulmuşlar 2 tane pgt de yapılmıştı umarım 2 side sağlıklı bir şekilde çözülürler.

doğru bir karar vermişsin canım ertelemekle.çok iyi anlıyorum seni bir an evvel olsun istiyorsun.inan bende çok sabırsızım,aceleciyim.ama en doğru zamanı beklemek zorundayız.
benimde 2 tane embriyom var 2.gün donduruldular.umarım sağlıklı bi şekilde çözülürler.belkide allah onlara can verecek.orda o günü bekliyorlar.güçlü olmak zorundayız.inşallah bu sefer sımsıkı tutunurlar.sağlıkla kucağımıza alırız.

doğru bir karar vermişsin canım ertelemekle.çok iyi anlıyorum seni bir an evvel olsun istiyorsun.inan bende çok sabırsızım,aceleciyim.ama en doğru zamanı beklemek zorundayız.
benimde 2 tane embriyom var 2.gün donduruldular.umarım sağlıklı bi şekilde çözülürler.belkide allah onlara can verecek.orda o günü bekliyorlar.güçlü olmak zorundayız.inşallah bu sefer sımsıkı tutunurlar.sağlıkla kucağımıza alırız.

Amin canım İnşallah.Benim de içimde sanki orda onları gidip almamızı bekliyorlarmış gibi bir his var.Aslında ben çok yoruldum bu4.deneme olacak dondurulmuş embriyolar olmasaydı artık bu sayfayı kapatmış olacaktım.Rabbim sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip eder isteyen herkese İnşallah.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar umutlu olalom pozittif düşünelim ki evrene olumlu mesajlar yolluyalım bu şekilde hepimiz mutlu sona ulaşacağız inşallah bizlerde anne olacağız buna yürekten inanıyorum sizde inanın

Mavi mercan çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin kucağına aldırtsın darısı benim gibi tüm istiyenlerin başına umut oldun bana ne olur canım bende yarın tedaviye başlıyacam bana dua edermisin senin gibi olumlu sonuç almam için özlem 80 canım yarın adetin 2. günü nasipse yarın tedaviye başlıyacam senin hamilelik nasıl gidiyor umarım çok rahat bir gebelik geçirip sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın canım senin tedavin kaç gün sürmüştü kaçıncı günde transfer yapılmıştı

Canım yazını şimdi gördüm çok teşekkür ederim :) Dua etmez olur muyum ederim elbette. Biz de yolun başındayız ama bu yola girme için çok dua ettik Rabbim sonunu görmeyi nasip etsin.

merhaba arkadaşlar bende dondurulmuşlarımla yola devam etmek istiyorum acaba bilgisi olan varmı ilk denemeden sonra ne kadar beklemek gerekiyor ben ağustos 5 te transfer oldum bikaç gün önce negatifi gördüm:KK43:( ekim gibi tekrar denemek istiyorum acaba erkenmi?yani acelemi ediyorumbilmiyorumkismile
allah yardımcımız olsun hepimizin mucizelerini ummadığımız anda göndersin inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmasın:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende dondurulmuşlarımla yola devam etmek istiyorum acaba bilgisi olan varmı ilk denemeden sonra ne kadar beklemek gerekiyor ben ağustos 5 te transfer oldum bikaç gün önce negatifi gördüm:KK43:( ekim gibi tekrar denemek istiyorum acaba erkenmi?yani acelemi ediyorumbilmiyorumkismile
allah yardımcımız olsun hepimizin mucizelerini ummadığımız anda göndersin inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmasın:Saruboceq:

bende senin gibi pesetmeyenlerdenim. negatif sonucu alır almaz dondurulmuş için enerken nezaman tedavi olurum diye düşündüm. ve tam iki regl sonra yani negatif sonucu aldığımla beraber 3.reglimde tedavim başladı. aslında çok bir ümidim yoktu ozamanlar ama inan donduurlmuşun tedavisi hem çok kolay hemde daha sağlam. şimdiden hayırlı olsun. inşallah rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese bu mutluluğu taddırır. :Saruboceq:

tuğba merhaba bak burdada karşılaştık.negatiften sonra ikinci reglide başlayabiliyorsun eğer rahmin,senin psikolojin başlamaya müsaitse tabi.doktorum bana kontrole gelirsin tüm şartlar uygun olursa başlarız dedi ama bayrama denk geldiği için ben 3.regliyi bekleyeceğim.yani ekimde başlayacağım inşallah.

beni en çok anlaan kişiler sizler olacaksınız heralde o yüzden sizlerle paylaşmak istedim.bence en iyi beni benim durumumda olanlar anlar.bende 3 tüp bebek tedavisi gördüm.ikincisinde oldu ama kaybettim.en son dondurulmuşum vardı.onun için ilaç kullandım rahim olgunlaşınca o 1 embriyoyu koydurmaya gittim.transfer günü çözdüreceklerdi.ama aklımda hep çözülecek mi düşüncesi vardı.tam hastaneye vardık.dr. bizimle görüşmek istedi.ben o an korkmaya başladm.acaba bi şey mi oldu diye?ve korktuğum olmuştu çözülürken büyük hasar görmüştü.oysa 1. kaliteydi.ben kendimi tutamadm ve dünden beri kendimde değilim.savaşmaktan yoruldm galiba.belki bugünler geçecek ama denemeler çoğaldıkça daha da çok korkuyorum.size içimi dökmek istedim.umarım sizin için her şey iyi olur.ben biraz talihsizim galiba bakalım hayat daha neler gösterecek

beni en çok anlaan kişiler sizler olacaksınız heralde o yüzden sizlerle paylaşmak istedim.bence en iyi beni benim durumumda olanlar anlar.bende 3 tüp bebek tedavisi gördüm.ikincisinde oldu ama kaybettim.en son dondurulmuşum vardı.onun için ilaç kullandım rahim olgunlaşınca o 1 embriyoyu koydurmaya gittim.transfer günü çözdüreceklerdi.ama aklımda hep çözülecek mi düşüncesi vardı.tam hastaneye vardık.dr. bizimle görüşmek istedi.ben o an korkmaya başladm.acaba bi şey mi oldu diye?ve korktuğum olmuştu çözülürken büyük hasar görmüştü.oysa 1. kaliteydi.ben kendimi tutamadm ve dünden beri kendimde değilim.savaşmaktan yoruldm galiba.belki bugünler geçecek ama denemeler çoğaldıkça daha da çok korkuyorum.size içimi dökmek istedim.umarım sizin için her şey iyi olur.ben biraz talihsizim galiba bakalım hayat daha neler gösterecek

canım seni çok iyi anlıyoruz tabiki.umutları yeniden yeşertmek zor ama hefefe ulaşıncaya kadar buna mecburuz.insan maddi manevi çok yıpranıyor.ben 1 defa denedim ama negaitf almak çok zormuş gerçekten.allah inşallah en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

Benimde en çok korktuğum bu işte inşallah dondurulmuş embriyolarımız zararsız bir şekilde çözülürler.Bu mübarek günlerde Allah hepimizin yardımcısı olsun.Rabbim herkesin gönlündeki muradı versin.

merhaba arkadaşlar

sizlere umut olsun diye yazıyorum

bende dondurulmuş embriyo transferı ile ikiz bebeklere hamile kaldım şimdi büyüdüler bile ,2 yaşını doldurdular herşey nasip kısmet yeter ki ALLAH ol desin yeter...o isterse olur...bol dua edin ben olmayan herkese dua ediyorum ....

bir süpriz daha...bu arada 3.bebeğime hamileyim tamamıyle plansız bir hamilelik hatta korunuyordum olmasın dıye çünkü bebeklerim çok küçük ama yaradan hiç istemeden verdi vardır bir hikmeti ÇOK ŞÜKÜR.....

biraz kafanızdan atın bebek düşüncenizi stres hiç yapmayın..ALLAH büyük bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine İNŞALLAH tutar embriyolarınız...

laz kızı çok sevindim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. ne güzel ikizlerinden sonra kendiliğinden hamile kalmışsın. bende dondurulmuşlarımla yapacağım. vakit yaklaştıkça heyecanlanıyorum. anne mi olacağım daha içimde hiçbirşey yok. yavrularım orada beni bekliyorlar inşallah sağlıklı bir şekilde çözünürler ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar diye dua ediyorum. anne olmayı çok istiyorum. rabbim yüzümü güldürür inşallah. ne ev araba mal mülk yok gözümde sadece anne olmak istiyorum eşime baba olma duygusunu tattırmak istiyorum. tabii hayırlısıyla olsun inşallah. rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...

gülsümay canım duyğularını ne kadar güzel dile getirmişsin bebek özlemiyle ilgili yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm yazdıklarında resmen duygularıma tercüman olmuşsun canım bende bu ay dodurulmuş transferi yaptıracam aynen senin gibi çok heyecanlıyım ama ben bu sefer çok umutlu ve çok mutluyum inşallah bebeklerim bu sefer bana sımsıkı tutunacaklar ve bende anne olacağım rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizlerinde göbişlerini doldurup evlarini şenlendirsin laz kızı seninde gözünaydın rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin

hadi bakalım aralcım bana umut ol güzel sonuçlarla inşallah...
bende senin gibi çok umutluyum inşallah olacak çok inanıyorum.

arkadaşım protokolünü merak ettim. hangi ilaçları nasıl kullanıyorsun. biraz ilaçlar konusu kafamı kurcalıyorda! cevaplarsan sevinirim.
transfer günün ne zaman. bende heyecanlandım şimdi.

yavrularımıza kavuşacağız inşallah aralcım...

orda bebeklerimin beni beklediğini düşündükçe içim hoş oluyor garip bir özlem anlaymadığım. yavrularımı mı özlüyorum yoksa daha hiç tatmadığım o annelik duygusuna duyulan özlemmidir bilemiyorum. ama özlüyorum işte! :) canım bebeklerim diyorum içimden korkmayın sabredin geleceğim. anneniz bir daha inşallah sizden hiç ayrılmayacak.

daha canlı bile değiller diyenleriniz olabilir ama öyle hissetmiyorum. onları çok seviyorum. onları içimde hissetmek istiyorum.
Allah ım sen istemezsen yaprak oynamazmış, sana sığındım Rabbim büyüklüğüne yüceliğine sığındım Allah ım bebişlerim hayırlısıyla bana sıkı sıkı tutunsunlar. sağlıkla onları kucağıma alayım bu mutluluğu yaşat Rabbim.
Anne olma özlemi çeken tüm kadınlara annelik duygusunu yaşat rabbim...

gulsimay cım canım ben estrofem tablet günde 3 tane coraspirin ve folbiol içiyorum doktora adetin 2. günü gitmiştim şimdi 12.günü yani cumt rahim kalınlığına bakılacak ve ona göre transfer tarihi belirlenecek inşallah bu son olsun rabbim bizler için bizimde göbişlerimiz dolsun sağlıklı bir gebelik geçirelim ve meleklerimize kavuşalım canım senin tedavin başladımı nerde tedavi görüyorsun kaçıncı tedavin sen hangi ilaçları kullanıyorsun

Peki arkadaşlar dondurulmuşların tedavisi ortalama ne kadar sürüyor?Bugün yarın adet olup bende başlamak istiyorum ama bayrama denk gelir diye başlıyamıyorum.

canım ben de ilk kez dondurulmuş transferi yaptıracağım için tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yumurtlama günü yada sonrası transfer ediliyormuş

Slm arkadaşlar ,benim de dondurulmuşlara 2.denemem olacak kısmetse,Şuan lucrin iğne kullanıyorum..Herkese kolaay gelsin diyorum.Adetin 15.günü konacak bana ,ama 4 gün önce 4gün sonra konabilirmiş...

X