Özlemcim inşallah herşey gönlünce olur.Benim bebeğim tutunamadı önce değerim 160 çıkmıştı çok sevinmiştim.2 gün sonra 94,5 oldu ve bugün son olarak 20 ye düştü.Üzgünüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum.Pes etmiyorum 2.yi ne zaman denesem diye düşünüyorum.lmaz:
bende yarın yapcam arıyacaklarr saatını soylemek ıcın
temmuzcum canim Insallah hadi sende cok bekletme bizi gelsin artik senin e transfer zamanin hep beraber dogurmak nasip olsun Insallahhhhhh.
ay canim hayirli olsun mujdeni vermek de nasip olsun. amin cumlemize.
tatlim kac atne cozuldu kacindan ne sonuc cikti bir de cozuldugu gun mu transfer edildi.
pazartesi Insallah Allah izin verirse seninle beraber beklemeye baslayacagiz benim carsambadan pazartesine alindi transferim:)
canım hayırlı olsun desene beklemeye hepberaber başlıyacaz.
inşallah müjdeli haberlerini alırız kendine çok iyi bak ananastı kabak çekirdeğiydi proteindi böğürtlen çayıydı yanında sana bakan birileri varmı canım iyi baksınlar ikinize.
transfer gunu hep yattım .bugun iğne yaptırmaya hastaneye gittim yavaş yavaş.arada bi kalkıyorum bugun süreklı yatmıyorum . bu 12 gun nasıl geciçek bilmiyorummmmmmmmm
canım sürekli yatma ,benim doktorum normal hayatına geri dönebilirsin dedi.iş yapmıyorum ağır da kaldırmıyorum ama tutunması için normal hayatımıza geri dönmemiz gerekiyor.benim de transferim dün dondurulmuşlarla yapıldı ve topu topu 10-15dak yatmışımdır.o da işlemden hemen sonra kalktım öyle yattım.kan dolaşımı için de yatmak iyi değil.
transfer gunu hep yattım .bugun iğne yaptırmaya hastaneye gittim yavaş yavaş.arada bi kalkıyorum bugun süreklı yatmıyorum . bu 12 gun nasıl geciçek bilmiyorummmmmmmmm
canim Insallah pozitif sonuclari alalim da beklemek zor olsun yarin da benim transferim olucak Allah'in izniyle cozulurlerse saglikla. kizlar bana dua edin, yarin transferden sonra bende hep yatmayi dusunuyorum bir gun sonra ev icinde dolanirim herhalde. haber vermeye mutlaka gelecegim.opuyorum hepinizi. canim Insallah bebegin sIkIca tutunuyordur
benim bu sabah transferim oldu donmuşlarla.iyiyim çok şükür ağrım sızım yok.dr um çok iii geçtiğini söyledi
canım sürekli yatma ,benim doktorum normal hayatına geri dönebilirsin dedi.iş yapmıyorum ağır da kaldırmıyorum ama tutunması için normal hayatımıza geri dönmemiz gerekiyor.benim de transferim dün dondurulmuşlarla yapıldı ve topu topu 10-15dak yatmışımdır.o da işlemden hemen sonra kalktım öyle yattım.kan dolaşımı için de yatmak iyi değil.
teşekkür ederim. inşallah dediğiniz gibi olur. Biz hemen tekrar dondurulmuşlarla yolumuza devam edelim istedik. fakat dr bizi kontrole çağırdı.Bu nedenle de bende acabalar oluştu ne gibi problem var insan elinde olmadan kafasına takıyor.