Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

yaa canim benimde ilk tup bebek denemem kimyasalla sonlandi kendime hep neyseki kese gormeden hamile olduguma alismadan boyle regleyle sonlandi dedim ve inan gonulden dedim bunu kendime. Insallah ya dogal ya da ikinciyle en kisa surede hamile kalirsin sakin kendini uzme embroyolarimiz saglikli olsaydi kimyasal olmazdi bosver en basindan yasadik bu durumu daha iyi.

bende yarın yapcam arıyacaklarr saatını soylemek ıcın

canım yarın yazmışsın cumartesimi pazarmı transferin
hayırlı olsun canım ooooo negüsel eski heyecanlı günler geri geldi peş peşe 4 tane transferimiz olucak hepberaber sizinle birlikte bizde gün sayıcaz inşallah güzel Rabbim yüzünüzü güldürsün sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin.

özlem eski günlerdeki gibi peşpeşe trnasferler şenlensin topiksin halaylar çekelim mutluluk gözyaşı dökelim herkez hamile kalsın Rabbim tamamına erdirsin.

temmuzcum canim Insallah hadi sende cok bekletme bizi gelsin artik senin e transfer zamanin hep beraber dogurmak nasip olsun Insallahhhhhh.

persembe gunu kontrole gittim.laboratuarı aradılar haber verdiler.cuma gunu de saat 11 de transferim oldu.benim 1 tüpte 3 emriyo vardı.toplam 5 tüp .1 tüp çözmüşler 3 emriyonun en iyisini koyduk dediler.hayırlısı bakalım.

transfer gunu hep yattım .bugun iğne yaptırmaya hastaneye gittim yavaş yavaş.arada bi kalkıyorum bugun süreklı yatmıyorum . bu 12 gun nasıl geciçek bilmiyorummmmmmmmm

transfer gunu hep yattım .bugun iğne yaptırmaya hastaneye gittim yavaş yavaş.arada bi kalkıyorum bugun süreklı yatmıyorum . bu 12 gun nasıl geciçek bilmiyorummmmmmmmm

canım sürekli yatma ,benim doktorum normal hayatına geri dönebilirsin dedi.iş yapmıyorum ağır da kaldırmıyorum ama tutunması için normal hayatımıza geri dönmemiz gerekiyor.benim de transferim dün dondurulmuşlarla yapıldı ve topu topu 10-15dak yatmışımdır.o da işlemden hemen sonra kalktım öyle yattım.kan dolaşımı için de yatmak iyi değil.

listemize senide ekleyelımiağustos ayında herhalde test gununuz.kaçında ilk denememi yazarsanız yada konu açtım oraya girin isterseniz

canim Insallah pozitif sonuclari alalim da beklemek zor olsun yarin da benim transferim olucak Allah'in izniyle cozulurlerse saglikla. kizlar bana dua edin, yarin transferden sonra bende hep yatmayi dusunuyorum bir gun sonra ev icinde dolanirim herhalde. haber vermeye mutlaka gelecegim.opuyorum hepinizi. canim Insallah bebegin sIkIca tutunuyordur

hadi allah yardımcın olsun.bebeğin sıkı sıkı tutunsun canım.bizi haberdar et.senide listeye ekleyelim test tarihini yazarsın.ben bugun ayaklandım.kalktım yemeğimi yaptım .iyiyim çok şükür.ama gögüslerim çok ağrıyo.

kızlar hepinizin transferi hayırlı olsun. inşallah bebişleriniz sımsıkı tutunurda herkes muradına erer. bebeklerimiz çok kıymetli oyüzdende kendinizi olabildiğince şımartın. budönemi mutsuz umutsuz geçirmeyin. ilk 3-4 gün duş almayın. sonrada ılık ve ayakta duş alın. ananas ve kabak çekirdeğini ihmal etmeyin. doktorlar normal hayata dönebilirsiniz diyorlar ama sakinliğin ve istirahatın bu savaşı kazanmada çok önemi var unutmayın bunu. hepinizin hayırlı haberlerini alırım inşallah.

kızlar bir hikaye duydum, gerçek;
Bir aile ile tanılştık Amerikada deli gibi denemişler,gebelik olmamış hatta öyle ki kaliteli sperm satın almaya kadar gitmiş olay, ama gebelik sağlanamamış.

İstanbul'a kesin dönüş yapmışlar, bir umut son kez deneyecekler, ilk denemedeyatıyor, hiç bişi yapmıyor filan. ama yine olmuyor.

İkincide ise kendilerine diyorlar nasıl olsa olmuyor
kadın 1 saar bile yatmamış, trasnfer sonrası ver elini taksim, 12 gün takmamışlar trasferi veeeeeeee şimdi bebek bekliyorlar :)

Son düzenleme:
merhabalar. herkesin kandilini kutlarım. Bende dondurulmuşlarla yoluma devam edeceğim inşallah ama problemlerim var. Şöyle özetleyim. 1,5 yıllık evliyiz. bir tane boşgebelik yaşadım. sonra miyom ameliyatı oldum, tekrarında histeroskopi yapıldı miyom alındı. sonrasında ilk tüp bebek denemizi temmuz ayında yaptık malesef tutmadı. ama 4 tane dondurulmuş var. Dr bu ay beni tekrar histeroskopiye çağırdı bakalım neden tutmamış diye. daha sonra dondurulmuşlarla şansımı tekrar deneyeciğim. burda yazılanları okudum ve herkes birbirine o kadar çok güzel moral veriyorduki bende sizlerin arasına katılayım dedim. bu yolda daha çok yeniyim fakat 35 yaş üstü olduğum için şansımız az olduğunu düşünüyorum....Bu mübarek günde allahımdan herkesinin kucaklarının bebişlerle dolu olmasını dilerim.

neden şansını az görüyorsun canım. iki tane embriyon güzelce çözülüp transfer edilir ve sen de anne olursun inşallah. bu mubarek günlerde dualarımız hep birbirimizle, inşallah bizler de sağlıklı evlatlara sahip olacağız. tedavinde bol şans diliyorum. güzel haberlerini almak dileğiyle...

teşekkür ederim. inşallah dediğiniz gibi olur. Biz hemen tekrar dondurulmuşlarla yolumuza devam edelim istedik. fakat dr bizi kontrole çağırdı.Bu nedenle de bende acabalar oluştu ne gibi problem var insan elinde olmadan kafasına takıyor.

canım öncelikle yeni tedavin hayırlı olsun. negüzel doktorun tamkinli gidiyor önden başka bir problem olup olmadığını araştırıp emin oldukan sonra tedavine başlıycak. eğer zemin hazır olursa daha öncekine göre dond.transferinde kat ve kat daha yüksek şansın. inşallah hayırlı haberlerini alırım. zemuszemus

kizlar transferim oldu ama haberlerim hic guzel degil, iki embromda cozulurken hucre kaybetmis yani soyleki 6;7 hucreli dondurulan embroyolar cozulduklerinde 3 hucre kalmislar bazen oluyormus boyle embroyolog yine de gelisebilirler dedi ama morellerimiz bozuldu. transfer sonrasi da direk uc dort dakka sonra wcyegittim tutamadim dahafazla sonra donup yattim ama kalkmis oldum bir kere( benim isim cok buyuk bir mucizeye kaldi umarim sizler guzel haber verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…